![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
21-03-2007, 11:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
M-am bucurat Ancule.Sa va spun si eu ce am mancat azi: MD - o felie de paine si putina carnita fiarta - O cafea cu o lingurita de miere - un pahar de suc natural de caise P - o cutie mica de iaurt in care am pus 3 linguri de branza proaspata - 4 bucatele de ciocolata neagra Sunt curioasa de ce ai pus miere in cafea? Neata ![]() Bun Nessie, sa zicem ca mananc putin. Atunci de ce nu slabesc deloc? ba chiar am impresia ca ma ingras pe zi ce trece? Si am spus ieri de ciocolata, deoarece eu nu mananc dulciuri de obicei. Nu-mi plac. Mierea o folosesc de 2 ani. Nu mananc zahar decat daca sunt in vizita (doar nu ma apuc sa fac fitze. Motive? e mai sanatoasa. Si inca ceva, sper sa nu radeti de mine: zaharul provoaca cancer, iar eu trebuie sa ma feresc. Mama a avut si de aceea....) da' de o ritter sport de aia alba cu alune mari de pamant...ce zici? He he heeee M-am bucurat Ancule.Sa va spun si eu ce am mancat azi: MD - o felie de paine si putina carnita fiarta - O cafea cu o lingurita de miere - un pahar de suc natural de caise P - o cutie mica de iaurt in care am pus 3 linguri de branza proaspata - 4 bucatele de ciocolata neagra Sa completez lista asta: aseara am mai mancat 2 felii de paine cu niste pastrama de casa afumata si juma de ceapa Asa mi se umfla stomacul si asa sunt de balonata dupa ce mananc........ |
| Nessie |
21-03-2007, 11:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.044 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bun Nessie, sa zicem ca mananc putin. Atunci de ce nu slabesc deloc? ba chiar am impresia ca ma ingras pe zi ce trece? Si am spus ieri de ciocolata, deoarece eu nu mananc dulciuri de obicei. Nu-mi plac. Iti dau si eu 2 linkuri: Yoyo Diets and Weight Cycling si Yo-Yo Dieting: Break The Yo-Yo Diet Cycle. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
21-03-2007, 11:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Bun Nessie, sa zicem ca mananc putin. Atunci de ce nu slabesc deloc? ba chiar am impresia ca ma ingras pe zi ce trece? Si am spus ieri de ciocolata, deoarece eu nu mananc dulciuri de obicei. Nu-mi plac. Iti dau si eu 2 linkuri: Yoyo Diets and Weight Cycling si Yo-Yo Dieting: Break The Yo-Yo Diet Cycle. Multumeeeeeeeeesc |
| anca veselie |
21-03-2007, 03:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
aki
alina, nessie ma bag si eu acum in articolele alea, cred ca-s interesante. dulci, sper ca te-ai documentat, sincer si eu cred ca papi prea putin. dar chiar te ingrasi sau e doar in capul tau? am plecat cu sefu' pe teren si am ajuns la ikea, care s-a deschis azi. la anumite chestii sunt preturi foarte foarte ok, au o gramada de accesorii faine care-ti imbunatatesc viata. bineinteles ca nu am rezistat si mi-am cumparat prostii: un covoras gen carpeta - 10 ron; o perna - 25 ron; un set de cosulete din paie ca sa-mi pun bijuteriile - 13 ron; o masuta mica de calcat - 15 ron, 2 borcane care se inchid etans - 10 ron si cateva servete de bucatarie. merita vizitat magazinul! noroc ca mi-am luat un iaurtel la pachet pt ca altfel mi se lungeau urechile de foame!!!! si acum am papat aprox 250 g pui, cafeaua de rigoare si ceai. -------------------- |
| Amazoana |
21-03-2007, 04:42 PM
|
Bai veselico, am impresia ca atunci cand pasesc, ma inghiontesc bucile de la spate, deci ma ingras, imi vine sa-mi f..una in gura de draci!!!
Am mai mancat azi o cutie mare de iaurt cu branza proaspata (poftind la o placinta.... Ce magazin e ala Ikea? |
| anca veselie |
21-03-2007, 04:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dulci draga, tu faci sport? eu tocmai am citit articolele de la nessie si asta mi se pare solutia: sportul. mi se pare inuman sa te ingrasi la cat mananci.
eu cochetez cu ideea de a merge de 3 ori/sapt la sala, dar nust daca-mi iese. ikea este un magazin care comercializează mobilier casnic la prețuri reduse. au magazine prin toata europa si azi au deschis si-n bucuresti -------------------- |
| Amazoana |
21-03-2007, 04:58 PM
|
dulci draga, tu faci sport? eu tocmai am citit articolele de la nessie si asta mi se pare solutia: sportul. mi se pare inuman sa te ingrasi la cat mananci. eu cochetez cu ideea de a merge de 3 ori/sapt la sala, dar nust daca-mi iese. ikea este un magazin care comercializează mobilier casnic la prețuri reduse. au magazine prin toata europa si azi au deschis si-n bucuresti Nu fac sport, asta este problema mea.....nu am timp si...sunt si prea comoda....voi incerca sa merg iar la sala, dar nu acum, dupace pleaca iar iubi in voiaj. Acum nu as vrea sa-mi pierd pretiosul timp pe care l-am putea petrece impreuna.... |
| anca veselie |
21-03-2007, 05:02 PM
|
bine, bine, dupa ce pleaca el. dar sa stii ca tin minte ce-ai zis!
-------------------- |
| anca veselie |
22-03-2007, 10:14 AM
|
neatzaaa! aseara am facut o ora pana acasa, am luat-o razna pe calea victoriei care era blocata:(. m-a enervat si babu, care evident ca avea o dispozitie blegoasa si il durea capu' si nu ne-am vazut, dar nu a catadicsit sa dea si el un semn pana la 7 fara, cand am sunat eu. bineinteles ca m-am enervat, i-am spus ca putea sa ma anunte mai devreme sa-mi fac si eu alt program. barbatii astia
recapitulare regim ieri: 250g pui, aprox 300g iaurt, 200g br. vaci si vreo 30 g seminte de dovleac. azi am trecut la ziua de yin si voi manca asa: md: 50g graham cu zacusca si aprox 300g de suc de rosii. cafea neagra, ceai pranz: o salata mare verde cu o rosie, niste gulie, masline verzi, ardei verde si ulei de masline. gustari: 300 g fructe - putina banana, 1/2 gref, ananas si curmale. 200g suc rosii am decis sa mananc doar 50g graham si sa mananc mai multe legume. -------------------- |
| Amazoana |
22-03-2007, 10:26 AM
|
|
| ina_ceva |
22-03-2007, 10:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
am decis sa mananc doar 50g graham si sa mananc mai multe legume. Bravo, painea nu face bine -------------------- |
| anca veselie |
22-03-2007, 10:53 AM
|
uite dulci, frec menta pe net in loc sa muncesc
si sunt putin suparata pe babu la tine cum merge? am decis sa mananc doar 50g graham si sa mananc mai multe legume. Bravo, painea nu face bine dadada, mai bine mai bag o salata ina draga, tu ce mai faci? -------------------- |
| ina_ceva |
22-03-2007, 11:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
invatz
-------------------- |
| Amazoana |
22-03-2007, 12:15 PM
|
Si eu frec menta ca nu am chef de munca.As avea chef sa ma duc si sa imi tin puiul in brate....
Nu mai fii suparata, asa sunt ei, oofff, toate avem "portia noastra" de astfel de comportament din partea lor |
| anca veselie |
22-03-2007, 12:16 PM
|
dulci, sunt furioasa pe el.... presupun ca o sa-mi treaca...
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:35 PM |