![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
26-04-2007, 11:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| anca veselie |
26-04-2007, 11:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dulci, nu esti, mie mi se pare ciudat cum iti apare tie in romana. eu zic sa-ti faci un album in yahoo photos si pui linkul si poate toata lumea sa le vada
lilish pupici imi place biblioteca si cutiile! ti-ai luat si bambusi! ce mai vrei sa pui in ea? te-ai cam destrabalat la chippy -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
26-04-2007, 11:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sincer, nu stiu. Astept sa vina WE-ul , sa vad ce mai pun in ea; am sa revin cu poze
-------------------- |
| anca veselie |
26-04-2007, 11:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
Sincer, nu stiu. Astept sa vina WE-ul , sa vad ce mai pun in ea; am sa revin cu poze dadada -------------------- |
| Sexymom |
26-04-2007, 11:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna iubita, vad ca esti tare constiincioasa, bravo, insa cred si eu ca la Vama Veche tot o sa scapi intr-o bericica, mai ales daca e vremea frumoasa .Bucura-te cat poti de mini-vacanta si uita un pic de regim, ca il reiei dupa.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| anca veselie |
26-04-2007, 11:42 AM
|
sexi, intentionez sa ma bucur! o sa scap, clar, dar nu in bericica, in vodkutza
-------------------- |
| Sexymom |
26-04-2007, 11:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Uiiiiiiiiii, eu nu am baut aproape deloc vodca ca imi arde beregata.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| anca veselie |
26-04-2007, 11:47 AM
|
Uiiiiiiiiii, eu nu am baut aproape deloc vodca ca imi arde beregata. nu intentionez sa o beau simpla -------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 12:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
uauuuuuuuuuu....rusinicaaaaaaaa dulci, nu esti, mie mi se pare ciudat cum iti apare tie in romana. eu zic sa-ti faci un album in yahoo photos si pui linkul si poate toata lumea sa le vada lilish pupici imi place biblioteca si cutiile! ti-ai luat si bambusi! ce mai vrei sa pui in ea? te-ai cam destrabalat la chippy Incerc sa-mi fac, imediat ce am timp. Uiiiiiiiiii, eu nu am baut aproape deloc vodca ca imi arde beregata. nu intentionez sa o beau simpla Cu santal de kiwi merge super |
| anca veselie |
26-04-2007, 01:15 PM
|
dulci, merge si cu ananas
pranz:265 g gratar pui, 200 g br. fagaras, 50g seminte dovleac, cappucino fara zahar si ceai verde pe ziua de azi mai am de papat iaurt. -------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 02:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| anca veselie |
26-04-2007, 02:53 PM
|
as avea si eu o pofta de incercat......... raportez o foame de lup si un iaurt jogobella light cu ananas - abatere din cauza fructelor, dar nu mai poooot de poftaaaaaa. vreau ciocoooo, sunt in sevraj -------------------- |
| axe10 |
26-04-2007, 03:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ancule, calm mami ca iti trece...nu te mai gandi....sunt rusii pe aproape cred....ca si eu sunt turbata.... Stii ce am observat...asa din citite- Cam toate suntem in aceiasi perioada cu rusii!!!!...citisem undeva ca niste prietene daca isi petrec mult timp impreuna dupa un timp ajung sa se potriveasca la chestia asta. Acum nu ca suntem noi tot timpul impreuna, mai mult virtual...dar e si asta o dovada...toate fetili sunt suparate in acelasi timp (ma rog, au tot felul de problemutze)...si cand e una vesela parca ne veselim toate. Cand pleci in vacanta?...ai auzit ca e 30 aprilie liber...! -------------------- ![]() |
| anca veselie |
26-04-2007, 03:04 PM
|
da, axe, sper sa vina rusii ca eu am obosit sa ii tot astept
plec sambata in concediu, dar la noi la firma 30 nu e liber, ca nu suntem bugetari. dar... mi-am luat eu concediu si mi-am luat si miercuri, ca sa nu pic de la mare la birou -------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 03:11 PM
|
as avea si eu o pofta de incercat......... raportez o foame de lup si un iaurt jogobella light cu ananas - abatere din cauza fructelor, dar nu mai poooot de poftaaaaaa. vreau ciocoooo, sunt in sevraj Ar fii tare sa ma duc putin afumata acasa, avand in vedere ca sunt parintii lui babu acolo........ Lasa ca se iarta in perioada asta cate o mica abatere.... Ancule, calm mami ca iti trece...nu te mai gandi....sunt rusii pe aproape cred....ca si eu sunt turbata.... Stii ce am observat...asa din citite- Cam toate suntem in aceiasi perioada cu rusii!!!!...citisem undeva ca niste prietene daca isi petrec mult timp impreuna dupa un timp ajung sa se potriveasca la chestia asta. Acum nu ca suntem noi tot timpul impreuna, mai mult virtual...dar e si asta o dovada...toate fetili sunt suparate in acelasi timp (ma rog, au tot felul de problemutze)...si cand e una vesela parca ne veselim toate. Cand pleci in vacanta?...ai auzit ca e 30 aprilie liber...! Mie nu mi s-a deschis biblioteca, dar am vazut baietiiiiiiiiiiiiiii |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 03:31 PM |