![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
22-03-2007, 05:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu am observat ca in general barbatii sunt mai putin comunicativi ca femeile, cam tin in ei, nu vorbesc de al meu care tace mai tot timpul ci persoanele cu care am mai avut tangente
-------------------- ![]() |
| bubbles |
22-03-2007, 05:55 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
hmm..al meu spune ce gandeste mereu si ma cam enerveaza cateodata...de exemplu cand ajunsesem la 76 kg tot timpul imi zicea ca prea m`am ingrasat si imi veanea sa ii rup capul
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 22-03-2007, 05:55 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
22-03-2007, 05:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Si al meu am impresia cateodata ca imi strica planurile, uita sa-mi zica ca mai intarzie la serviciu, ca are sedinta si nu stiu cum se face ca asta se intampla exact cand avem facute planuri pentru seara respectiva
-------------------- |
| himere2005 |
22-03-2007, 06:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
bubbles, dar in rest e deschis fata de tine, adica daca are o problema o comunica? ca pe al meu trebuie sa-l ischitesc si sa-l intuiesc eu
anca, tu ai incercat sa-ti faci parul buclat vreodata? tare as fi curioasa cum ti-ar sta, cred eu bine. eu am vrut sa ma fac permanent si mi-au zis sa ma feresc de parul cret ca il am prea bogat -------------------- ![]() |
| bubbles |
22-03-2007, 06:05 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
daca are o problema mi`o zice el..desi stie ca eu`s mai copila..tot timpul incearca sa o zica sub forma de gluma...i`am zis ca daca se ascunde inseamna ca nu ne`am gasit bine perechea si astfel il fac sa vb
-------------------- |
| Sexymom |
22-03-2007, 06:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
eu am observat ca in general barbatii sunt mai putin comunicativi ca femeile, cam tin in ei, nu vorbesc de al meu care tace mai tot timpul ci persoanele cu care am mai avut tangente Al meu nu numai ca tacea dar si-o si tinea acolo bine.Mi-a luat 4 luni ca sa-i desfac fermoarul de la slitz si inca 4 luni ca sa-l regulez. Rabdare draga mea -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Tzutzi80 |
22-03-2007, 06:15 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
eu am observat ca in general barbatii sunt mai putin comunicativi ca femeile, cam tin in ei, nu vorbesc de al meu care tace mai tot timpul ci persoanele cu care am mai avut tangente Al meu nu numai ca tacea dar si-o si tinea acolo bine.Mi-a luat 4 luni ca sa-i desfac fermoarul de la slitz si inca 4 luni ca sa-l regulez. Rabdare draga mea WOW! Sa nu spui ca era si virgin -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Sexymom |
22-03-2007, 06:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Posibil, dupa marime nu parea ca a folosit-o prea mult.
Hai fata ca vb prostii -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Tulip |
22-03-2007, 10:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Posibil, dupa marime nu parea ca a folosit-o prea mult. Hai fata ca vb prostii -------------------- |
| Tzutzi80 |
22-03-2007, 10:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Posibil, dupa marime nu parea ca a folosit-o prea mult. Hai fata ca vb prostii Eu inca compilez informatia! Dar nu imi da nici un rezultat corect. Ca sunt doua variabile! Ori prea mare, ca nu a avut parte de uzura fizica, ori prea mica, ca muschii nelucrati nu se dezvolta -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| mirela |
22-03-2007, 10:51 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 340 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
dupa cum vad e mare veselie la tine in jurnal. imi place subiectul: barbatii. rau cu ei dar mai rau fara ei , nu?1 pupici si spe ca totul e ok.
-------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| dany |
23-03-2007, 02:21 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
bubbles, dar in rest e deschis fata de tine, adica daca are o problema o comunica? ca pe al meu trebuie sa-l ischitesc si sa-l intuiesc eu Ma bag si eu ca musca ............Mai , Himere , de ce naiba te-ai maritat cu el daca e atat de inchis la toate ???? Scuza-ma dar chiar ca nu pricep !!!! Te-ai maritat cu el , ai un copil cu el dar pe unde vorbesti de el e doar de rau ! Eu cred ca daca te-ai maritat cu un tip ...ii accepti si bune si rele . Dar tu te plangi peste tot in legatura cu sotul tau .....Nici noi nu avem sotii perfecti dar ...nu ii ponegrim pe forum . Offffff , iar voi ajunge " oaia neagra " a forumului dar......nu pot sa tac !! -------------------- ![]() |
| anaoi |
23-03-2007, 09:34 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Posibil, dupa marime nu parea ca a folosit-o prea mult. Hai fata ca vb prostii Eu inca compilez informatia! Dar nu imi da nici un rezultat corect. Ca sunt doua variabile! Ori prea mare, ca nu a avut parte de uzura fizica, ori prea mica, ca muschii nelucrati nu se dezvolta oare acum daca tot a lucrat muschii, a ajuns la dimensiuni acceptabile macar???? bubbles, dar in rest e deschis fata de tine, adica daca are o problema o comunica? ca pe al meu trebuie sa-l ischitesc si sa-l intuiesc eu Ma bag si eu ca musca ............Mai , Himere , de ce naiba te-ai maritat cu el daca e atat de inchis la toate ???? Scuza-ma dar chiar ca nu pricep !!!! Te-ai maritat cu el , ai un copil cu el dar pe unde vorbesti de el e doar de rau ! Eu cred ca daca te-ai maritat cu un tip ...ii accepti si bune si rele . Dar tu te plangi peste tot in legatura cu sotul tau .....Nici noi nu avem sotii perfecti dar ...nu ii ponegrim pe forum . Offffff , iar voi ajunge " oaia neagra " a forumului dar......nu pot sa tac !! dylly e total single acum...dar presupun ca daca te mariti, trebuie sa te simti foarte bine cu persoana respectiva si sa nu trebuiasca sa ii smulgi vorbele cu clestele sau sa te chinui tu sa afli ce vrea de fapt. no way. cu dylly ori vorbeste deschis si spune ce vrea, ce ii place, ori pleaca....nimeni nu merita nervi macinati sau sa ajungi s ail urasti sau sa il vorbesti de rau. inseamna ca totul e facut de convenienta, de gura lumii. in momentul in care ajungi s avorbesti de rau pe sotul/sotia ta...e grav. |
| Amazoana |
23-03-2007, 09:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
neata fete dragi, ce faceti? Eu azi am multa treaba la serviciu, se organizeaza interviuri aici, insa va las un mesaj cu o mare rugaminte:
Il votati va rog pe Rares? este la diferenta de 30 voturi de locul 3! Multumesc Va pup, sa aveti o zi minunata! |
| himere2005 |
23-03-2007, 09:53 AM
|
dulci, il votez, sper ca stii
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:46 PM |