![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
22-05-2007, 02:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ma gandesc ca si asta poate fi un motiv pt care nu slabesti
-------------------- |
| Amazoana |
22-05-2007, 02:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Ba da, este f normal sa nu slabesti sau chiar sa te ingrasi daca mananci f putin Daca ai incepe acum sa mananci normal, in stilul WW de exemplu, in prima faza te-ai ingrasa, dar apoi corpul ar intelege ca totul a revenit la normal si s-ar comporta ca atare, arazandu-ti grasimile Crede-ma ca stiu ce vorbesc, am trait juma` de an cu un creamwurst si o bucatica de graham pe zi si probabil ca a fost cea mai idioata chestie pe care am putut sa o fac. M-am dereglat de tot, dar acum mi-am intrat in normal Ma sperii. Eu asa mananc tot timpul. Fac excese uneori, dar asta mananc eu.......... Poate asa se explica starea mea de nervi fara motiv.......... |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
22-05-2007, 03:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dulci eu stiu ca eram mereu nervoasa fara motiv, irascibila, cateodata ma simteam f slabita, fara putere, firava. Dupa un timp pielea mea a capatat o culoare alb-galbuie, unghiile s-au facut galbene si se rupeau repede, imi cadea parul.... iti doresc din tot sufletul sa realizeze ca te distrugi singura si sa revii pe drumul cel bun
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amazoana |
22-05-2007, 03:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
dulci eu stiu ca eram mereu nervoasa fara motiv, irascibila, cateodata ma simteam f slabita, fara putere, firava. Dupa un timp pielea mea a capatat o culoare alb-galbuie, unghiile s-au facut galbene si se rupeau repede, imi cadea parul.... iti doresc din tot sufletul sa realizeze ca te distrugi singura si sa revii pe drumul cel bun Yuhuuuuuuuuuu, am absolut toate "simptomele"...mai putin cea cu pielea galbena.....dar nu pot manca mai des. Si asa ma simt vinovata dupa ce mananc..... Eu tin WW. Adica mananc si fructe si legume, beau si apa....dar nu cred ca fac punctele. Decat in we, cand calc in laturi cu shaworme si fripturi...... Uite, am mai mancat o placinta cu branza, sa echilibrez situatia. Stiiiiiiiu ca nu e alegerea cea mai potrivita, insa asta au cumparat colegii....... |
| anca veselie |
22-05-2007, 03:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
offff mai dulcico. incearca sa nu te mai simti vinovata, nu e bine... si incearca sa te gandesti ca slabesti, nu ca te ingrasi
-------------------- |
| julyalina |
23-05-2007, 08:28 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza ancutzule
auzi, cand termini tu abonamentul cu sofica? nu vrei sa faci 2, 3 sedinte de aerobic la sala unde ma duc eu? iti garantez ca o sa-ti placa -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Amazoana |
23-05-2007, 08:47 AM
|
Neata Anca
|
| Pisik |
23-05-2007, 09:00 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza Ancuta
Ceva meniuri propuse pt astazi ne arati? Dulci, sper ca nu te-ai suparat pe mine, eu, ca si fetele, incercam sa te ajutam sa papi sanatos. Este f periculos ce ai tu acum, trebuie neaparat sa iti pui organismul inapoi pe linia de plutire, sa il obisnuiesti cu un stil sanatosde viata, cu mancare normala si suficienta! -------------------- |
| Amazoana |
23-05-2007, 09:31 AM
|
Neatza Ancuta Ceva meniuri propuse pt astazi ne arati? Dulci, sper ca nu te-ai suparat pe mine, eu, ca si fetele, incercam sa te ajutam sa papi sanatos. Este f periculos ce ai tu acum, trebuie neaparat sa iti pui organismul inapoi pe linia de plutire, sa il obisnuiesti cu un stil sanatosde viata, cu mancare normala si suficienta! Nu m-am suparat |
| ina_ceva |
23-05-2007, 09:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza, anca!
-------------------- |
| anca veselie |
23-05-2007, 09:58 AM
|
neatzaaaa!
ina, dulci alina eu mai am vreo 3 sapt de facut cu sofica, dar pot incerca si altceva pisikule nu prea am mari schimbari in meniu fata de ieri. o sa postez cina de aseara: salata varza+rosie cu ulei masline 1.5 rulou hering 2.5 am mai punctat si extra legume 1 pt ca m-am gandit ca am papat mai mult de 300g. si am avut in total 18.5p, depasire 1.5p. iar pe ziua de azi imi propun: md: 7p paine 2 ou 2 cas 3 rosie 0 pranz: 5.5p 50g porc gratar 1 100 g pulpe pui 2.5 salata varza+rosie cu ulei masline 1.5 spanac 0.5 gustare: iaurt 0.1% 1 total partial 13.5p am febra musculara de la sport!!!! -------------------- |
| Pisik |
23-05-2007, 11:10 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Frumos meniu, bravo! Pote dimineata mai bagi si 50 gr cereale cu lapte sau iaurt, pe mne ma satura mai bne dar acum nu am voie
-------------------- |
| anca veselie |
23-05-2007, 04:00 PM
|
da, pisi, o sa mai bag din cand in cand.
am fost cu sefu' pe teren si am ajuns la bricostore ![]() datorita acestei excursii prelungite meniul meu s-a modificat putin, in sensul ca am mai papat 50g de graham azi mi-e leneee si cred ca ma duc acasa si ma relaxez. -------------------- |
| ina_ceva |
23-05-2007, 04:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
frumos bambusica
...deci sala pica? -------------------- |
| Amazoana |
23-05-2007, 04:10 PM
|
da, pisi, o sa mai bag din cand in cand. am fost cu sefu' pe teren si am ajuns la bricostore ![]() datorita acestei excursii prelungite meniul meu s-a modificat putin, in sensul ca am mai papat 50g de graham azi mi-e leneee si cred ca ma duc acasa si ma relaxez. Tot cu sefu, hmmmm? Nu mai am indoieli............. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 12:01 AM |