![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
24-05-2007, 09:50 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Acum am terminat si eu de vazut Profetziile omului molie. Acum 5 ani vazusem jumatate din el si astazi l-am terminat Nu stiu ce e cu mine, dar la jumatate de ora dupa ce manac mi se face iar foame De care iei? E foarte posibil, vezi cum reactionezi prima luna si ai grija, sa nu stai cu ele daca vezi ca iei in greutate fie si 2 kg pe luna. O colega de-a mea asa a stat, a zis ca e de la altceva, si a ajuns de nerecunoscut. Asa ca urmareste cu atentie si schimbarea de greutate, si de foame si de stari psihice ( trecut de la ras la plans), ca practic e o schimbare hormonala. Si la orice semn, du-te la medic si schimba-le. Medicul recomanda 3 luni de acomodare....insa din prima luna daca constati ca nu te impaci bine cu ele le poti schimba. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| ina_ceva |
24-05-2007, 09:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Harmonet iau
Din cate stiu compozitzia e identica cu cea de la Logest -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
24-05-2007, 10:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Harmonet iau Din cate stiu compozitzia e identica cu cea de la Logest Ce sa zic, am auzit ce de la Logest si Yasmine, slabesti chiar...dar fiecare cu organismul ei. Eu luam Marvelon, si m-am simtit bine cu ele...mai rau a fost in prima luna ca aveam schimbari de stare - zic eu ca de la ele era. eu sunt asa stresata cu pastilele astea pt ca am vazut la acea colega cat rau i-au facut. S-a ingrasat super mult plus pilozitate excesiva si alte dereglari. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ina_ceva |
24-05-2007, 10:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Deja sunt la a patra pastila si aseara am avut o stare de ametzeala si dureri de cap.
Trebuie sa fac ceva sa ma controlez si din punct de vedere al mancarii. Cred ca imi voi umple frigiderul cu legume. Am patzit si o chestie aiurea: eu detest branza, cascavalul si alte asemenea si astazi, pt prima data in viatza mea -------------------- |
| Anna |
24-05-2007, 10:10 PM
|
pai de ce te-ai hotarat sa iei acum?
daca pana acum ti-a fost bine fara si babu tau nu a avut de comentat eu zic ca ti-ai bagat mortul in casa cu ele -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ina_ceva |
24-05-2007, 10:11 PM
|
au descoperit ca am chist si doctorul m-a trimis sa iau din astea -------------------- |
| Anna |
24-05-2007, 10:13 PM
|
au descoperit ca am chist si doctorul m-a trimis sa iau din astea aaa...asa da, pai si pentru cat timp tb sa le iei? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Amazoana |
25-05-2007, 08:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Acum am terminat si eu de vazut Profetziile omului molie. Acum 5 ani vazusem jumatate din el si astazi l-am terminat Nu stiu ce e cu mine, dar la jumatate de ora dupa ce manac mi se face iar foame Neata Ina Auzi, am vazut si eu cateva filme pe jumatate.....oare fac ca tine, le vad sfarsitul peste cativa ani? Cu mancatul si anticonceptionalele nu stiu, nu am luat .......imi tot recomanda dr dar mi-e asa frica sa nu ma ingras........ |
| ina_ceva |
25-05-2007, 08:43 AM
|
Neatza, anca!
Dulci, daca e sa vad ca iau in greutate, masuri drastice iau: dieta in fiecare zi, nu asa cum fac acum (o saptamana nu, doua da) Anna, trebuie sa ma duc la doctor peste doua luni, asa ca incerc sa rezist cu pastilele astea in tot acest timp. -------------------- |
| anca veselie |
25-05-2007, 11:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaa!
ina sigur foamea e de la anticonceptionale. si eu am luat pt microchisturi. initial mi-a dat mycroginon de la care m-am simtit f rau: foame, dureri de cap, m-am ingrasat... apoi le-am schimbat cu logest si mi-a fost putin mai bine, dar nu perfect. vezi cum te simti in luna asta si daca ai simptome din astea du-te la doctor sa ti le schimbe anna, dulci azi trebuie sa recuperez depasirea de ieri... oricum diseara o sa ies in oras si o sa consum pct din sport, probabil. meniul partial de azi: md: 4.5p ou 2 sunca 2 br. Fagaras 0.5 rosie 0 pepene galben 0 pranz: 5p 80g piept pui 1.5 60g porc 1.5 varza calita 1 iaurt 0.1% 1 -------------------- |
| Anna |
25-05-2007, 11:13 AM
|
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ina_ceva |
25-05-2007, 11:19 AM
|
Pofta mare -------------------- |
| Amazoana |
25-05-2007, 11:25 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
neatzaaa! ina sigur foamea e de la anticonceptionale. si eu am luat pt microchisturi. initial mi-a dat mycroginon de la care m-am simtit f rau: foame, dureri de cap, m-am ingrasat... apoi le-am schimbat cu logest si mi-a fost putin mai bine, dar nu perfect. vezi cum te simti in luna asta si daca ai simptome din astea du-te la doctor sa ti le schimbe anna, dulci azi trebuie sa recuperez depasirea de ieri... oricum diseara o sa ies in oras si o sa consum pct din sport, probabil. meniul partial de azi: md: 4.5p ou 2 sunca 2 br. Fagaras 0.5 rosie 0 pepene galben 0 pranz: 5p 80g piept pui 1.5 60g porc 1.5 varza calita 1 iaurt 0.1% 1 Eu am folosit o data mictogynon ovule....au avut efect, mi-au placut..... Sa ai pofta! |
| Sexymom |
25-05-2007, 11:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.855 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mi-a fost dor de tine, sper sa stam de vorba mai mult
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Anna |
25-05-2007, 11:34 AM
|
Pofta mare ms fumos CITAT Sa ai pofta! Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 25-05-2007, 11:35 AM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 12:47 PM |