![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
23-03-2007, 10:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Anculet
-------------------- |
| anca veselie |
23-03-2007, 10:41 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.236 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaaa!
sexi draga, enigmele astea sunt si pt ca suntem la inceput si nu ne cunoastem. din fericire ii baga la cap daca-i spun si tine cont de parerile mele. imi lasa libertatea de a-mi face programul si mi se pare normal sa i-o las si eu, chiar daca nu-mi convine mereu dulci, votat rares fetelor, eu sunt si foarte atenta la toate detaliile si toate chichitele, sunt dusa cu capu' ce mai... cateodata fac din tantar armasar. sunt si cusurgioaica si critica si oricum nimeni nu-i perfect. perechea te enerveaza cateodata, nu? oricum, aseara si-a scos oarecum parleala pt ca m-a anuntat din timp ca are o cina de serviciu, iar dupa cina a venit la mine himere, m-am mai jucat eu cand eram mai micutza cu buclele, imi sta bine cu bucle mari, dar am parul moale. la permanent nu m-am gandit pana acum, dar mi-e teama sa nu-mi stric parul. aki, pupici si eu! Al meu nu numai ca tacea dar si-o si tinea acolo bine.Mi-a luat 4 luni ca sa-i desfac fermoarul de la slitz si inca 4 luni ca sa-l regulez. Rabdare draga mea -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
23-03-2007, 10:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
dulci, il votez, sper ca stii Multumesc din suflet. iti multumesc veselico pt voturi |
| anca veselie |
23-03-2007, 10:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.236 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
si acum sa vb despre oile noastre: aseara am fost taaaaare harnica la sala, am stat la toata ora de tae bo + 3/4 din ora de aerobic
de dimi am papat 50g graham cu zacusca, cafea, ceai. acum gustarea: suc de rosii. -------------------- |
| Amazoana |
23-03-2007, 11:06 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Bravo Anca, imi place de tine, te tii de treaba. Eu am baut o juma de bere aseara pe la 18 (nu am putut una intreaga
Al meu nu numai ca tacea dar si-o si tinea acolo bine.Mi-a luat 4 luni ca sa-i desfac fermoarul de la slitz si inca 4 luni ca sa-l regulez. Rabdare draga mea Nu mai rade anca, daca omul era neregulat....acum l-a indreptat! |
| ina_ceva |
23-03-2007, 11:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
fetelor, eu sunt si foarte atenta la toate detaliile si toate chichitele, sunt dusa cu capu' ce mai... cateodata fac din tantar armasar. sunt si cusurgioaica si critica si oricum nimeni nu-i perfect. Asa sunt si eu Tu faci o ora de tae-bo si una de aerobic? Sala e plina la tae-bo, adica mai e loc de vreo doua persoane venite neanuntate -------------------- |
| Sexymom |
23-03-2007, 11:12 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola gimnasto
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| himere2005 |
23-03-2007, 11:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
anca, la tae-bo, e mai interesant?antrenant? nu stiu daca o sa am posibilitatea sa aleg intre aerobic sau tae-bo, fiind o sala mai micuta, dar daca au si asa ceva ce aleg aerobicul sau tae-bo?
-------------------- ![]() |
| anca veselie |
23-03-2007, 11:22 AM
|
dulci, fursecurile le bagam la capitolul sport
ina draga, ne luam de mana pup u sexi! himere, eu zic sa incepi cu aerobic, avand in vedere ca nu esti obisnuita. tae bo e un pic mai antrenant, mai dinamic. de fapt tae bo e o amestecatura de miscari de aerobic si lovituri de pumni si de picioare. poti sa le testezi pe amandoua, sa vezi ce-ti place! -------------------- |
| Sexymom |
23-03-2007, 11:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
himere, . tae bo e un pic mai antrenant, mai dinamic. de fapt tae bo e o amestecatura de miscari de aerobic si lovituri de pumni si de picioare. poti sa le testezi pe amandoua, sa vezi ce-ti place! Dar nu pe altii -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| anaoi |
23-03-2007, 12:02 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
pai d ece nu? asa vede si forta pe care o are, in fucntie de vanataile pe care le lasa
|
| Sexymom |
23-03-2007, 12:04 PM
|
Corect, la asta nu m-am gandit
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| anca veselie |
23-03-2007, 12:09 PM
|
-------------------- |
| anaoi |
23-03-2007, 12:17 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
daaaaaaaaaaaaaa...sigur.....
|
| anca veselie |
23-03-2007, 12:24 PM
|
Ion si Maria in vizita la gradina zoologica vad la un moment dat cusca leului deschisa.
- Domnule ingrijitor, unde-i leul? - La leoaica. Maria intreba curioasa: - Si... cat sta la leoaica? - Cam o ora. - I-auzi Ioane, sta o oraaaa!!! - De tu Marie, eu nu sunt leu. Vad si cusca tigrului deschisa. Aceeasi poveste. - Si cat sta acolo la tigroaica? - Doua ore. - I-auzi Ioane... 2 oreeee!!! - De tu Marie, eu nu sunt tigru. In fine ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute. Aunci Ion spune: - Vezi tu Marie ca sta 5 minute! La care Maria raspunde: - Bine mai Ioane, dar si ce coarne are! daaaaaaaaaaaaaa...sigur..... ce insinuezi? vrei sa ne batem? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:19 PM |