left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

5 Pagini V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal Didi seperator Optiuni V right
ghighiutza
mesaj 22-08-2007, 02:34 PM
Mesaj #16

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 10
Inscris: 21-08-2007
Membrul Nr.: 375
Dispozitie: optimista
Sex: Feminin

Didi unde este proteina ca nu o gasesc, ma bucur ca papi legume, nu vad o tragedie sandwichurile, as vrea sa vad si eu proteinele alea ca nu le vad.
Pupici si nu te lasa floare.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 22-08-2007, 02:57 PM
Mesaj #17

Jaguar

Raspunsuri: 6.885
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Buna floare.gif

Vroiam sa iti spun ca atunci cand iti faci kilo-kick, acesta nu se socoteste la puncte. Tu iti mananci punctele tale normale pe ziua respectiva iar kilo-kick-ul este ceva suplimentar. Iti reamintesc, insa, ca acesta e bine sa ti-l faci numai in conditiile in care au trecut 2 saptamani de cand tii dieta cum trebuie si totusi nu ai slabit fiindca este un soc pt organism care te face sa te urnesti din loc. Cum nu cred ca este cazul tau, te sfatuiesc sa nu apelezi la el si sa il pastrezi pt cand vei avea cu adevarat nevoie floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Didi
mesaj 22-08-2007, 03:13 PM
Mesaj #18

Furnica
*

Raspunsuri: 63
Membrul Nr.: 374
Dispozitie: Hm... optimista?

CITAT(ghighiutza @ 22-08-2007, 03:34 PM) *

Didi unde este proteina ca nu o gasesc, ma bucur ca papi legume, nu vad o tragedie sandwichurile, as vrea sa vad si eu proteinele alea ca nu le vad.
Pupici si nu te lasa floare.gif

Hm, o sa incerc sa introduc niste legume din astea, ce au si proteine (ciuperci, fasole, etc), pe langa lactatele mele. Cu carnea nu ma impac deloc. dry.gif

CITAT(Maybeline @ 22-08-2007, 03:57 PM) *

Buna floare.gif

Vroiam sa iti spun ca atunci cand iti faci kilo-kick, acesta nu se socoteste la puncte. Tu iti mananci punctele tale normale pe ziua respectiva iar kilo-kick-ul este ceva suplimentar. Iti reamintesc, insa, ca acesta e bine sa ti-l faci numai in conditiile in care au trecut 2 saptamani de cand tii dieta cum trebuie si totusi nu ai slabit fiindca este un soc pt organism care te face sa te urnesti din loc. Cum nu cred ca este cazul tau, te sfatuiesc sa nu apelezi la el si sa il pastrezi pt cand vei avea cu adevarat nevoie floare.gif

N-am stiut ca asta nu trebuie pus la puncte, eu punctasem branza si albusul. unsure.gif Si nici nu credeam ca e asa un soc pentru organism si ca trebuie folosit doar pentru perioadele de platou. unsure.gif Ma gandeam ca suna destul de yummy combinatia, iar, daca imboldeste cantarul, cu atat mai bine....

Multumesc pentru sfaturi. give_rose.gif

Totusi, poate explica cineva principiul de functionare al acestui amestec? Ca mi se pare ciudat (chiar imposibil) sa provoace o scadere reala in greutate. blink.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
May
mesaj 22-08-2007, 03:20 PM
Mesaj #19

Jaguar

Nu din cauza lui slabesti ci amestecul din el face corpul sa se deblocheze si sa se accelereze arazand din nou caloriile... era explicat pe undeva procesul dar nu mai stiu pe unde. Este o metoda de a iesi din perioada in care faci totul corect dar nu slabesti, de aceea trebuie sa il folosesti doar atunci, ca altfel se obisnuieste corpul cu el si nu mai are efect

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 22-08-2007, 03:21 PM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
ghighiutza
mesaj 22-08-2007, 04:27 PM
Mesaj #20

Amiba

Raspunsuri: 10
Membrul Nr.: 375
Dispozitie: optimista

CITAT(Maybeline @ 22-08-2007, 07:20 AM) *

Nu din cauza lui slabesti ci amestecul din el face corpul sa se deblocheze si sa se accelereze arazand din nou caloriile... era explicat pe undeva procesul dar nu mai stiu pe unde. Este o metoda de a iesi din perioada in care faci totul corect dar nu slabesti, de aceea trebuie sa il folosesti doar atunci, ca altfel se obisnuieste corpul cu el si nu mai are efect

Dar spune-mi dupa ce il faci ramin kilogramele alea sau adoua zi cind incepi sa maninci sanatos se depune.
Te rog frumos poti sa imi pui si mie link-ul unde sa mai vorbit, iti multumesc. floare.gif
+Quote Post
May
mesaj 22-08-2007, 04:41 PM
Mesaj #21

Jaguar

S-a vorbit mult pe idieta despre el asa ca nu iti pot da link, dar il gasesti sigur daca il cauti acolo.

Pt cine nu stie:

Kilo-Kick-ul:
3 linguri de Quarck ( crema de branza de vaci cu 0,5 % grasime ), 1 albush de ou, lamaie si indulcitor .
Albushul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie +indulcitor ( dupa gust).
Se mananca SEARA INAINTE de culcare !!!! Dupa aceea nu mai mancati nimic si nici nu mai beti !!!!!
De recomandat a se face 1 data pe saptamana NU MAI DES !!!

Eu, personal, l-am facut de 2 sau 3 ori in conditiile in care tinem dieta corect ar nu mai slabeam si trecusera 2 saptamani si de fiecare data am avut cu 800 de gr mai putin ca in ziua precedenta, grame care au ramas duse, nu au revenit in momentul in care am mancat

Sper ca am putut fi de ajutor floare.gif

Ah, ca o adaugare: eu, cand l-am facut, nu gaseam quark asa ca l-am inlocuit cu iaurt de fructe cu 0% grasimi. Era chiar delicios amestecul )).gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 23-08-2007, 06:35 AM
Mesaj #22

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

give_rose.gif Spor la dieta , Didi!

In legatura cu dulceatza sau gemul, eu folosesc gem dietetic de la Arovit (il cumpar de la plafar) si are 0.1p / linguritza wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 23-08-2007, 10:35 AM
Mesaj #23

Lama

Raspunsuri: 5.283
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Bine ai venit ,Didi.Imi spui si mie cine esti? blushing.gif .Ne cunoastem? tease.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-30.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 61,8 kg
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Didi
mesaj 23-08-2007, 10:45 AM
Mesaj #24

Furnica
*

Astazi dispozitia mea e cam asa: sorry.gif

M-am trezit ieri seara cu acea minunata perioada a lunii, pe capul meu dry.gif , nu am mers nici la sala de dimineata, ca abia m-am tarat jos din pat, de rau ce imi era, nu mi-am tratat nici celulita seara trecuta dry.gif , ca, cica nu e indicat sa o fac in zilele cu pricina si am si halit paine cu dulceata aseara (si nu era dietetica) dry.gif , ca aveam impresia ca imi tinde glicemia la minus infinit. (desi, sigur era doar impresia dry.gif )

Meniul seamana cu cel de ieri:
- paine, 4p
- branza de vaci, 1p
- legume (500g), 1p
- paste, 4p
- ulei, 2p
12 puncte, pentru ce mi-am adus cu mine la birou, la cina nu stiu inca ce o sa pap.

CITAT(ina_ceva @ 23-08-2007, 07:35 AM) *

In legatura cu dulceatza sau gemul, eu folosesc gem dietetic de la Arovit (il cumpar de la plafar) si are 0.1p / linguritza wink1.gif

Multumesc! hug.gif

O sa caut si eu gemul asta. Daca mai dau iama in borcane, ca si aseara dry.gif , macar sa fie dietetic. laugh.gif

CITAT(aki @ 23-08-2007, 11:35 AM) *

Bine ai venit ,Didi.Imi spui si mie cine esti? blushing.gif .Ne cunoastem? tease.gif

Moama, da ce mister am creat. grin.gif Le spuneam aseara la fete ca o cunosc pe bpaula, suntem timisorence amandoua grin.gif , dar cred ca nu povesteam noi chiar unde trebuia, eram cam offtopic, asa ca cineva a facut curat printre mesaje. blushing.gif

Deci, nu stiu. Ne cunoastem? tease.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
aki
mesaj 23-08-2007, 10:49 AM
Mesaj #25

Lama

CITAT(Didi @ 23-08-2007, 11:45 AM) *

Astazi dispozitia mea e cam asa: sorry.gif

M-am trezit ieri seara cu acea minunata perioada a lunii, pe capul meu dry.gif , nu am mers nici la sala de dimineata, ca abia m-am tarat jos din pat, de rau ce imi era, nu mi-am tratat nici celulita seara trecuta dry.gif , ca, cica nu e indicat sa o fac in zilele cu pricina si am si halit paine cu dulceata aseara (si nu era dietetica) dry.gif , ca aveam impresia ca imi tinde glicemia la minus infinit. (desi, sigur era doar impresia dry.gif )

Meniul seamana cu cel de ieri:
- paine, 4p
- branza de vaci, 1p
- legume (500g), 1p
- paste, 4p
- ulei, 2p
12 puncte, pentru ce mi-am adus cu mine la birou, la cina nu stiu inca ce o sa pap.

CITAT(ina_ceva @ 23-08-2007, 07:35 AM) *

Multumesc! hug.gif

O sa caut si eu gemul asta. Daca mai dau iama in borcane, ca si aseara dry.gif , macar sa fie dietetic. laugh.gif

CITAT(aki @ 23-08-2007, 11:35 AM) *

Moama, da ce mister am creat. grin.gif Le spuneam aseara la fete ca o cunosc pe bpaula, suntem timisorence amandoua grin.gif , dar cred ca nu povesteam noi chiar unde trebuia, eram cam offtopic, asa ca cineva a facut curat printre mesaje. blushing.gif

Deci, nu stiu. Ne cunoastem? tease.gif

Pai nu stiu unsure.gif .Da sau nu ? w00t.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Masuratorile :
+Quote Post
Didi
mesaj 23-08-2007, 11:20 AM
Mesaj #26

Furnica
*

CITAT(aki @ 23-08-2007, 11:49 AM) *

Deci, aici sunt necesare niste investigatii serioase? lol.gif
Esti din Timisoara? w00t.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
May
mesaj 23-08-2007, 11:29 AM
Mesaj #27

Jaguar

Ce inseamna paine de 4 puncte? Cate felii si de care? Pt ca s-ar putea sa mananci prea multa unsure.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 23-08-2007, 11:30 AM
Mesaj #28

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.364
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Buna!

Mesajele respective au fost mutate in forumul Off Topic, subiectul De la 'Prietenii nostri necuvantatori' pentru ca erau off topic. smile.gif

Ideea este ca daca cineva intra din intamplare pe forum la subiectul respectiv de ex si nu cunoaste personajele, vrea doar sa vada animalute, o sa fie derutat de discutiile fara sens pentru el/ea.

Incercam pe cat posibil sa pastram discutiile celelalte la subiect. Jurnalele am cazut de acord sa fie personale si deci se discuta liber. wink1.gif

Deci...revenint la problema arzatoare grin.gif Te cunoastem ori ba! Daca ai umblat pe alte forumuri cu alte nume si ai dat de noi pe acolo, ne cunoastem, daca doar ne-ai citit, nu ne cunoastem.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Didi
mesaj 23-08-2007, 11:39 AM
Mesaj #29

Furnica
*

CITAT(Maybeline @ 23-08-2007, 12:29 PM) *

Ce inseamna paine de 4 puncte? Cate felii si de care? Pt ca s-ar putea sa mananci prea multa unsure.gif

E paine din aceea patratoasa, pentru toast, are cam 25g felia (maxim) si punctez 1p/ felie. E bine? unsure.gif

Bine, oricum e cam multa paine, dar iau 3 mese la birou si cea mai simpla varianta e sa imi pun 2 sandwishuri (pe care le mananc la ora 10 si la ora 17) si o caserola cu ceva, pentru pranzul de la ora 13, 13.30.

Uneori mancam micul dejun acasa, dar ma fortam sa il inghit, pentru ca nu imi era deloc foame, cand ma trezeam. Pe de alta parte, daca asteptam sa iau cina acasa, imi era foarte foame cand ajungeam si nu prea reuseam sa imi pun limite. sad.gif
Asa am tras concluzia ca imi e foarte bine sa mananc la ora 10 (pe la 9 ajung la birou) si la ora 17 (inainte sa plec de la birou)

--------------------

Imagine

+Quote Post
aki
mesaj 23-08-2007, 11:39 AM
Mesaj #30

Lama

CITAT(Didi @ 23-08-2007, 12:20 PM) *

CITAT(aki @ 23-08-2007, 11:49 AM) *

Deci, aici sunt necesare niste investigatii serioase? lol.gif
Esti din Timisoara? w00t.gif

Nu, sunt de peste Prut w00t.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Masuratorile :
+Quote Post

5 Pagini V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 05:37 PM