![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ghighiutza |
22-08-2007, 02:34 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 375 Dispozitie: optimista Sex: Feminin |
Didi unde este proteina ca nu o gasesc, ma bucur ca papi legume, nu vad o tragedie sandwichurile, as vrea sa vad si eu proteinele alea ca nu le vad.
Pupici si nu te lasa |
| May |
22-08-2007, 02:57 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.885 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna
Vroiam sa iti spun ca atunci cand iti faci kilo-kick, acesta nu se socoteste la puncte. Tu iti mananci punctele tale normale pe ziua respectiva iar kilo-kick-ul este ceva suplimentar. Iti reamintesc, insa, ca acesta e bine sa ti-l faci numai in conditiile in care au trecut 2 saptamani de cand tii dieta cum trebuie si totusi nu ai slabit fiindca este un soc pt organism care te face sa te urnesti din loc. Cum nu cred ca este cazul tau, te sfatuiesc sa nu apelezi la el si sa il pastrezi pt cand vei avea cu adevarat nevoie -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Didi |
22-08-2007, 03:13 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Didi unde este proteina ca nu o gasesc, ma bucur ca papi legume, nu vad o tragedie sandwichurile, as vrea sa vad si eu proteinele alea ca nu le vad. Pupici si nu te lasa Hm, o sa incerc sa introduc niste legume din astea, ce au si proteine (ciuperci, fasole, etc), pe langa lactatele mele. Cu carnea nu ma impac deloc. Buna Vroiam sa iti spun ca atunci cand iti faci kilo-kick, acesta nu se socoteste la puncte. Tu iti mananci punctele tale normale pe ziua respectiva iar kilo-kick-ul este ceva suplimentar. Iti reamintesc, insa, ca acesta e bine sa ti-l faci numai in conditiile in care au trecut 2 saptamani de cand tii dieta cum trebuie si totusi nu ai slabit fiindca este un soc pt organism care te face sa te urnesti din loc. Cum nu cred ca este cazul tau, te sfatuiesc sa nu apelezi la el si sa il pastrezi pt cand vei avea cu adevarat nevoie N-am stiut ca asta nu trebuie pus la puncte, eu punctasem branza si albusul. Multumesc pentru sfaturi. Totusi, poate explica cineva principiul de functionare al acestui amestec? Ca mi se pare ciudat (chiar imposibil) sa provoace o scadere reala in greutate. -------------------- ![]() |
| May |
22-08-2007, 03:20 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.885 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nu din cauza lui slabesti ci amestecul din el face corpul sa se deblocheze si sa se accelereze arazand din nou caloriile... era explicat pe undeva procesul dar nu mai stiu pe unde. Este o metoda de a iesi din perioada in care faci totul corect dar nu slabesti, de aceea trebuie sa il folosesti doar atunci, ca altfel se obisnuieste corpul cu el si nu mai are efect
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 22-08-2007, 03:21 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ghighiutza |
22-08-2007, 04:27 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 375 Dispozitie: optimista Sex: Feminin |
Nu din cauza lui slabesti ci amestecul din el face corpul sa se deblocheze si sa se accelereze arazand din nou caloriile... era explicat pe undeva procesul dar nu mai stiu pe unde. Este o metoda de a iesi din perioada in care faci totul corect dar nu slabesti, de aceea trebuie sa il folosesti doar atunci, ca altfel se obisnuieste corpul cu el si nu mai are efect Dar spune-mi dupa ce il faci ramin kilogramele alea sau adoua zi cind incepi sa maninci sanatos se depune. Te rog frumos poti sa imi pui si mie link-ul unde sa mai vorbit, iti multumesc. |
| May |
22-08-2007, 04:41 PM
|
|
S-a vorbit mult pe idieta despre el asa ca nu iti pot da link, dar il gasesti sigur daca il cauti acolo.
Pt cine nu stie: Kilo-Kick-ul: 3 linguri de Quarck ( crema de branza de vaci cu 0,5 % grasime ), 1 albush de ou, lamaie si indulcitor . Albushul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie +indulcitor ( dupa gust). Se mananca SEARA INAINTE de culcare !!!! Dupa aceea nu mai mancati nimic si nici nu mai beti !!!!! De recomandat a se face 1 data pe saptamana NU MAI DES !!! Eu, personal, l-am facut de 2 sau 3 ori in conditiile in care tinem dieta corect ar nu mai slabeam si trecusera 2 saptamani si de fiecare data am avut cu 800 de gr mai putin ca in ziua precedenta, grame care au ramas duse, nu au revenit in momentul in care am mancat Sper ca am putut fi de ajutor Ah, ca o adaugare: eu, cand l-am facut, nu gaseam quark asa ca l-am inlocuit cu iaurt de fructe cu 0% grasimi. Era chiar delicios amestecul -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ina_ceva |
23-08-2007, 06:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
In legatura cu dulceatza sau gemul, eu folosesc gem dietetic de la Arovit (il cumpar de la plafar) si are 0.1p / linguritza -------------------- |
| aki |
23-08-2007, 10:35 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Bine ai venit ,Didi.Imi spui si mie cine esti?
-------------------- |
| Didi |
23-08-2007, 10:45 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Astazi dispozitia mea e cam asa:
M-am trezit ieri seara cu acea minunata perioada a lunii, pe capul meu Meniul seamana cu cel de ieri: - paine, 4p - branza de vaci, 1p - legume (500g), 1p - paste, 4p - ulei, 2p 12 puncte, pentru ce mi-am adus cu mine la birou, la cina nu stiu inca ce o sa pap. In legatura cu dulceatza sau gemul, eu folosesc gem dietetic de la Arovit (il cumpar de la plafar) si are 0.1p / linguritza Multumesc! O sa caut si eu gemul asta. Daca mai dau iama in borcane, ca si aseara Bine ai venit ,Didi.Imi spui si mie cine esti? Moama, da ce mister am creat. Deci, nu stiu. Ne cunoastem? -------------------- ![]() |
| aki |
23-08-2007, 10:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Astazi dispozitia mea e cam asa: M-am trezit ieri seara cu acea minunata perioada a lunii, pe capul meu Meniul seamana cu cel de ieri: - paine, 4p - branza de vaci, 1p - legume (500g), 1p - paste, 4p - ulei, 2p 12 puncte, pentru ce mi-am adus cu mine la birou, la cina nu stiu inca ce o sa pap. In legatura cu dulceatza sau gemul, eu folosesc gem dietetic de la Arovit (il cumpar de la plafar) si are 0.1p / linguritza Multumesc! O sa caut si eu gemul asta. Daca mai dau iama in borcane, ca si aseara Bine ai venit ,Didi.Imi spui si mie cine esti? Moama, da ce mister am creat. Deci, nu stiu. Ne cunoastem? Pai nu stiu -------------------- |
| Didi |
23-08-2007, 11:20 AM
|
Pai nu stiu Deci, aici sunt necesare niste investigatii serioase? Esti din Timisoara? -------------------- ![]() |
| May |
23-08-2007, 11:29 AM
|
|
Ce inseamna paine de 4 puncte? Cate felii si de care? Pt ca s-ar putea sa mananci prea multa
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nessie |
23-08-2007, 11:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna!
Mesajele respective au fost mutate in forumul Off Topic, subiectul De la 'Prietenii nostri necuvantatori' pentru ca erau off topic. Ideea este ca daca cineva intra din intamplare pe forum la subiectul respectiv de ex si nu cunoaste personajele, vrea doar sa vada animalute, o sa fie derutat de discutiile fara sens pentru el/ea. Incercam pe cat posibil sa pastram discutiile celelalte la subiect. Jurnalele am cazut de acord sa fie personale si deci se discuta liber. Deci...revenint la problema arzatoare -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Didi |
23-08-2007, 11:39 AM
|
Ce inseamna paine de 4 puncte? Cate felii si de care? Pt ca s-ar putea sa mananci prea multa E paine din aceea patratoasa, pentru toast, are cam 25g felia (maxim) si punctez 1p/ felie. E bine? Bine, oricum e cam multa paine, dar iau 3 mese la birou si cea mai simpla varianta e sa imi pun 2 sandwishuri (pe care le mananc la ora 10 si la ora 17) si o caserola cu ceva, pentru pranzul de la ora 13, 13.30. Uneori mancam micul dejun acasa, dar ma fortam sa il inghit, pentru ca nu imi era deloc foame, cand ma trezeam. Pe de alta parte, daca asteptam sa iau cina acasa, imi era foarte foame cand ajungeam si nu prea reuseam sa imi pun limite. Asa am tras concluzia ca imi e foarte bine sa mananc la ora 10 (pe la 9 ajung la birou) si la ora 17 (inainte sa plec de la birou) -------------------- ![]() |
| aki |
23-08-2007, 11:39 AM
|
Pai nu stiu Deci, aici sunt necesare niste investigatii serioase? Esti din Timisoara? Nu, sunt de peste Prut -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:37 PM |