![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
23-08-2007, 11:44 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.885 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu punctez cu 1 punct felia de toast de care zici tu dar e din paine integrala, asa ca te sfatuiesc sa calculezi de pe amabalaj cate puncte are ca s-ar putea sa punctezi gresit. De asemenea, ti-ai dat seama singura ca e cam multa paine si cred ca ce iti pui in sandwich poti sa pui si in caserola si sa mananci de acolo ( branza, rosie, ardei, etc) cu o singura felie de paine.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Didi |
23-08-2007, 11:47 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Buna! Mesajele respective au fost mutate in forumul Off Topic, subiectul De la 'Prietenii nostri necuvantatori' pentru ca erau off topic. Ideea este ca daca cineva intra din intamplare pe forum la subiectul respectiv de ex si nu cunoaste personajele, vrea doar sa vada animalute, o sa fie derutat de discutiile fara sens pentru el/ea. Incercam pe cat posibil sa pastram discutiile celelalte la subiect. Jurnalele am cazut de acord sa fie personale si deci se discuta liber. Deci...revenint la problema arzatoare Am priceput treaba cu mesajele. Iar de cunoscut, nu cred ca ne cunoastem. Oricum, daca mai e cineva din Timisoara (in afara de Paula Pai nu stiu Deci, aici sunt necesare niste investigatii serioase? Esti din Timisoara? Nu, sunt de peste Prut No, atunci nu ne cunoastem. Dar, oi ajunge eu si pe acolo, intr-o zi. Sa vezi cum ma prezint la tine la usa. -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| honey79 |
23-08-2007, 11:47 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
May, indraznesc sa te contrazic, referitor la punctatul Kilo-Kickului.
Din cate imi aduc aminte, doar am petrecut aproape 2 ani printre WW-iste, se pastreaza puncte, in ziua in care vrei sa faci Kilo-kickul... parca 3p, facea toata afacerea...aici nu mai stiu. Iar dupa ingurgitarea amestecului, nu se mai mananca sau bea absolut nimic. Asta e ce imi aduc eu aminte. Poti eventual intreba pe Michelle care este AS-ul WW-ului. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| May |
23-08-2007, 11:49 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.885 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Oh, si eu tot de pe aici imi aminteam ca nu se puncta
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 23-08-2007, 11:50 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Didi |
23-08-2007, 11:53 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Eu punctez cu 1 punct felia de toast de care zici tu dar e din paine integrala, asa ca te sfatuiesc sa calculezi de pe amabalaj cate puncte are ca s-ar putea sa punctezi gresit. De asemenea, ti-ai dat seama singura ca e cam multa paine si cred ca ce iti pui in sandwich poti sa pui si in caserola si sa mananci de acolo ( branza, rosie, ardei, etc) cu o singura felie de paine. E paine integrala. O sa ma uit si pe ambalaj, sa vad daca punctez bine. Treaba cu caserola nu prea merge, sau, cel putin, nu la orele la care mananc eu. Nu pot sa scot caserola cu branza si rosii, cutitul si furculita, cand toti colegii roiesc in jurul meu, cand toata lumea munceste si sefu tot vine sa ma intrebe cate ceva. O sa incerc sa imi reorgaizez meniul. Oh, si eu tot de pe aici imi aminteam ca nu se puncta Se puncteaza sau nu, eu oricum nu l-am facut, daca ai zis ca nu-i voie. -------------------- ![]() |
| aki |
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Pai te astept oricind.Mi-a mai zis o fata de pe forum-Dana ca vine la mine si a venit in Chisinau dar la mine nu a venit
Acest mesaj a fost editat de aki: 23-08-2007, 11:53 AM -------------------- |
| May |
|
|
Poti sa continui cu sandwich.urile daca alta posibilitate nu ai si sa observi daca slabesti, daca slabesti greu sau daca nu slabesti deloc si sa iei masuri atunci
| dany |
23-08-2007, 11:55 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Asa e cu kilo-kick-ul ( doar eu am adus reteta pe forum ) : se puncteaza !!!! In functie de cat si ce pui in el - quarck sau iaurt ( daca nu gasesti quarck ).
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
23-08-2007, 11:57 AM
|
|
Ne-am luminat si permiteti-mi sa imi dau una peste cap
| Didi |
23-08-2007, 11:58 AM
|
Asa e cu kilo-kick-ul ( doar eu am adus reteta pe forum ) : se puncteaza !!!! In functie de cat si ce pui in el - quarck sau iaurt ( daca nu gasesti quarck ). Asa m-am gandit si eu, la ingrediente, cand am calculat punctajul. Multumesc. -------------------- ![]() |
| aki |
23-08-2007, 12:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Nu prea inteleg ce-i cu kilo-kick-ul
-------------------- |
| ganesha |
23-08-2007, 01:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Nu prea inteleg ce-i cu kilo-kick-ul Voo-doo cu brinza Cura de ingrasare? Ce experienta vasta ai tu... -------------------- |
| aki |
23-08-2007, 01:56 PM
|
Nu prea inteleg ce-i cu kilo-kick-ul Voo-doo cu brinza Cura de ingrasare? Ce experienta vasta ai tu... E adevarat?Actioneaza intrdevar? -------------------- |
| Didi |
23-08-2007, 03:31 PM
|
Cura de ingrasare? Ce experienta vasta ai tu... Cura de ingrasare era o metafora. Vroiam sa zic ca, in perioada aceea, nu ma preocupam de greutatea mea, asa ca, incetisor, am ajus la greutatea de acum... Legat de sport, merg de doua ori pe saptamana la sala, cam atat imi permite programul meu cel dubios.... -------------------- ![]() |
| ganesha |
23-08-2007, 03:55 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Cura de ingrasare? Ce experienta vasta ai tu... Cura de ingrasare era o metafora. Vroiam sa zic ca, in perioada aceea, nu ma preocupam de greutatea mea, asa ca, incetisor, am ajus la greutatea de acum... Legat de sport, merg de doua ori pe saptamana la sala, cam atat imi permite programul meu cel dubios.... M-am prins eu, glumeam cu experienta vasta, doar ca am omis sa mai pun emoticoanele si italic-urile de rigoare... my bad -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:53 PM |