![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Didi |
23-08-2007, 03:59 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Cura de ingrasare? Ce experienta vasta ai tu... Cura de ingrasare era o metafora. Vroiam sa zic ca, in perioada aceea, nu ma preocupam de greutatea mea, asa ca, incetisor, am ajus la greutatea de acum... Legat de sport, merg de doua ori pe saptamana la sala, cam atat imi permite programul meu cel dubios.... M-am prins eu, glumeam cu experienta vasta, doar ca am omis sa mai pun emoticoanele si italic-urile de rigoare... my bad Da, trebuie sa fiu pusa pe treaba. Ca, acum doi ani, aveam 60 de kg. -------------------- ![]() |
| Didi |
27-08-2007, 12:36 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Hello diary....
Back dupa un weekend petrecut cu prietenul, plin de lucruri interzise, de tot felul. A trecut si perioada cu pricina (in proportie de 90%), cantarul sta tot la 73, dar, eu inca sper ca va fi un pic mai dragut, cand va trece perioada cu totul. Astazi papam asa: - MD : paine - 4p, branza de vaca - 1p, ardei - 0p (am luat micul dejun la ora 11 - PR : paste - 4p, ciuperci - 1p, piept de pui - 3p, ulei - 1p, smantana 12% - 2p - C : nectarine - 1p Trebuie sa mai muncesc la meniu, dar astazi de dimineata, mi-a fost imposibil sa ma gandesc la altceva... Fat - 12.8% (15 grams) Protein - 35.1% (92 grams) Carbohydrates - 52.1% (136 grams) Maine dimineata visez sa ajung la sala, azi trebuie sa dooooormmm. -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
27-08-2007, 01:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT dar, eu inca sper ca va fi un pic mai dragut, cand va trece perioada cu totul. grin.gif Si eu astept momentul ala, mai ales ca stiu ca are ce sa-mi arate, i haaaa, parca nu mai trece odata Tine o -------------------- |
| Didi |
28-08-2007, 09:43 AM
|
'Neata buna!
Azi am inceput ziua cu bine, adica cu o sedinta de fitness, la ora 7 dimineata. Am vazut ce povesteati voi, ca respirati in 2 sau 3 timpi, dar habar n-am cum se face treaba asta. Cine ma ajuta cu niste lamuriri? Meniul pentru azi e urmatorul: - MD : 2 felii paine, branza de vaca, ardei - 3 + 1+ 0 = 4 - PR : salata : paste + branza + porumb + ardei + castraveti murati + mayoneza - 4 + 4 + 1 + 1 + 1 = 11 - C : iaurt, nectarine - 1+ 1 = 2 Fat - 27.3% (30 grams) Protein - 14.9% (36 grams) Carbohydrates - 57.8% (141 grams) Stiu ca procentele sunt inca destul de aiurea... -------------------- ![]() |
| Nessie |
28-08-2007, 10:32 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.457 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna!
Hai sa inecerc sa explic putin cu respiratia... Eu fac asa: - trag aer in piept pe nas in 3 inspiratii scurte - scot aerul pe gura in 3 expiratii scurte Ina zicea ca ea face in 2 timpi, acum vezi cum iti e mai bine. Eu simt nevoie de cat mai mult oxigen si de asta merg pe 3 timpi. De ce ai pus la socoteala 1 p pentru ardei, castraveti si nectarina? Daca numeri pentru WW alea sunt gratis ca sunt legume. Mi se pare ca mananci prea putine proteine... Daca faci forta, ai nevoie de proteine, asa ca poate bagi niste chestii pe acolo. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Didi |
28-08-2007, 12:33 PM
|
Buna! Hai sa inecerc sa explic putin cu respiratia... Eu fac asa: - trag aer in piept pe nas in 3 inspiratii scurte - scot aerul pe gura in 3 expiratii scurte Ina zicea ca ea face in 2 timpi, acum vezi cum iti e mai bine. Eu simt nevoie de cat mai mult oxigen si de asta merg pe 3 timpi. Asta am incercat si eu de dimineata, numai ca nu prea mi-a iesit. Intre doua numaratori, tot mai luam si cate o gura de aer, parca pe acolo intra mai usor. De ce ai pus la socoteala 1 p pentru ardei, castraveti si nectarina? Daca numeri pentru WW alea sunt gratis ca sunt legume. Pai, depasesc si cantitatea de legume si cantitatea de fructe permise intr-o zi. Si am pus 1p pentru legumele cu care am depasit si 1p pentru fructe... dar cred ca trebuia unul singur, asa-i? Da, nu-i bai, ca 2 puncte le-am recuperat cu o mana de alune (crude) de la colegul de birou. Mi se pare ca mananci prea putine proteine... Daca faci forta, ai nevoie de proteine, asa ca poate bagi niste chestii pe acolo. Stiiiiiuuuu !!!!! Dar, promit ca maine o sa vedeti un pranz cu carnita si salata! -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
29-08-2007, 09:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
La inceput pare greu sa te concentrezi si la cum respiri, dar ai sa vezi ca merita.
Pe mine ma ajuta si cand fac rezistenta si cand urc muntele. -------------------- |
| ghighiutza |
04-09-2007, 04:09 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 375 Dispozitie: optimista Sex: Feminin |
Alo domnisoara lipsiti cum mult din post stiti ca se penalizeaza?
|
| Didi |
12-09-2007, 08:37 AM
|
Hello,everybody!
Mi-am luat concediu, asa, pe neasteptate. Nu am plecat niciunde, a venit prietenul meu la mine si am lenevit 3 zile, plus weekendul. Duminica seara, dupa ce a plecat el, am meditat la "nemurirea sufletului" si am ajuns la concluzia ca asa nu se mai poate (cantarul era back la 74) si ca trebuie sa fac ceva. M-am hotarat sa scap de multii carbohidrati din meniul meu. Nu am calculat punctele (cred ca ar depasi 20, cat as avea eu voie, dupa metoda ww), dar am calculat caloriiile si procentele macronutrientilor. Meniul de luni a fost urmatorul: - ora 8 : 1 cafea + 200 ml lapte, 1,8% - ora 10 : 1 iaurt, 200 ml, 3,5% - ora 13 : 200g pui, 10g ulei, 150g castraveti murati - ora 16 : 100 g cascaval - ora 19 : 100 g pui, 10g ulei, 250g castraveti proaspeti TOTAL : 1277 cal; 102,65g proteine; 76,90g lipide; 26,80g glucide; Astazi pap: - ora 8 : 1 cafea + 200 ml lapte, 1,8% - ora 10 : 30g alune crude - ora 13 : 100g pui, 10g ulei, 150g castraveti murati (trebuia sa termin puiul si borcanul de castraveti - ora 16 : 30g seminte de floarea soarelui (descojite) - ora 19 : 100 g pui, 10g ulei, 50 g masline negre TOTAL : 1161,50 cal; 68,55g proteine; 84,76g lipide; 25,65g glucide; Saptamana asta nu m-am straduit sa ajung la sala, pur si simplu nu am avut chef, am refuzat sa fac si cel mai mic efort pentru mine. (in afara de schimbarea meniului) Vad o depresie la orizont... sper totusi sa ma ocoleasca.... -------------------- ![]() |
| Nessie |
12-09-2007, 09:47 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.457 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Hello! Sa-ti fie de bine atunci daca te-ai relaxat cu prietenul tau!
As avea de comentat ceva la meniul tau, daca nu e cu suparare. Cascavalul ai putea sa il inlocuiesti cu branza, pentru ca e cah! In rest cred ca e ok, mai ales ca zici ca ai calculat neshte treburi... mcaronutrienti, calorii etc. Sa ai o zi frumoasa! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Didi |
12-09-2007, 10:00 AM
|
Hello! Sa-ti fie de bine atunci daca te-ai relaxat cu prietenul tau! As avea de comentat ceva la meniul tau, daca nu e cu suparare. Cascavalul ai putea sa il inlocuiesti cu branza, pentru ca e cah! In rest cred ca e ok, mai ales ca zici ca ai calculat neshte treburi... mcaronutrienti, calorii etc. Sa ai o zi frumoasa! Multumesc. Cascavalul a disparut din meniu, aia era ultima bucatica din frigider, ramasa dupa weekend. Cu semintele m-ai bagat in ceata, de tot. Nah, sunt in ceata, da m-am ce face, pana ajung deseara acasa si ma mai uit odata pe punga, ca sa fiu sigura. Ah, si inca doua intrebari. 1. Ce eficienta crezi ca poate avea schimbarea asta a meniului, in conditiile in care am chiulit de la sport? 2. Tu cum ti-ai stabilit necesarul zilnic de calorii, ca sa fie cat mai aproape de realitate? P.S. Cred ca execut o sedinta de pilates, astazi, la domiciuliu, ca prea mi-e rusine. -------------------- ![]() |
| Nessie |
12-09-2007, 10:37 AM
|
Cu meniul nu pot sa zic pana nu pui si restul datelor, caloriile si procentul macronutrientilor. Eu am vazut ca slabesc daca am carbo 40-50% si restul cam juma'te proteine, juma'te grasimi, la 1400 calorii maxim.
Pentru necesarul zilnic calculezi dupa metoda data de Ganesha. Ca sa slabesti scazi din ce rezulta vreo 500-800 in functie de cat de disperat esti, dar sa nu scazi sub 1000 indiferent ce ar fi. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Kandya18 |
12-09-2007, 11:33 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.373 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| Didi |
12-09-2007, 12:29 PM
|
Neata Ziua buna! Eu ma gandeam ca aia de la tara e mai ok, ca e facuta din lapte cu cheag, nu din lapte pasteurizat, ca asta de la magazin. Si, oricum, mi-am propus sa supraveghez carbohidratii, nu atat de mult grasimile. Si eu am fost la cumparaturi ieri si am iesit din supermarket cu o punga de alune, una de seminte si o cutie de smantana. Nici nu m-am apropiat de alte raioane. -------------------- ![]() |
| Sexymom |
12-09-2007, 12:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.379 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
[Si eu am fost la cumparaturi ieri si am iesit din supermarket cu o punga de alune, una de seminte si o cutie de smantana. Nici nu m-am apropiat de alte raioane. Amandine, trufe, bomboane cu crema, ciocolata nu aveau Pai asta cumperi tu de la magazin cand esti la regim??? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 02:44 AM |