left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

5 Pagini V « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal Didi seperator Optiuni V right
Didi
mesaj 23-08-2007, 03:59 PM
Mesaj #46

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 63
Inscris: 21-08-2007
Membrul Nr.: 374
Dispozitie: Hm... optimista?
Sex: Feminin

CITAT(ganesha @ 23-08-2007, 04:55 PM) *

CITAT(Didi @ 23-08-2007, 03:31 PM) *

CITAT(ganesha @ 23-08-2007, 02:41 PM) *

Cura de ingrasare? Ce experienta vasta ai tu... give_rose.gif Auzi, da' sport ceva faci? Ca tot am citit de sandwichuri, piine, fructe, puncte, nebunii... poate era pe acolo si sportul si mi-a scapat detaliul blushing.gif

Cura de ingrasare era o metafora. Vroiam sa zic ca, in perioada aceea, nu ma preocupam de greutatea mea, asa ca, incetisor, am ajus la greutatea de acum... sorry.gif

Legat de sport, merg de doua ori pe saptamana la sala, cam atat imi permite programul meu cel dubios....

M-am prins eu, glumeam cu experienta vasta, doar ca am omis sa mai pun emoticoanele si italic-urile de rigoare... my bad give_rose.gif De 2 ori pe saptamina e bine, orice e mai bine decit deloc. Vad ca esti pusa pe treaba! yahoo.gif

Da, trebuie sa fiu pusa pe treaba. Ca, acum doi ani, aveam 60 de kg. mad.gif

--------------------

Imagine

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Didi
mesaj 27-08-2007, 12:36 PM
Mesaj #47

Furnica
*

Hello diary....

Back dupa un weekend petrecut cu prietenul, plin de lucruri interzise, de tot felul. blushing.gif Papat normal (primul weekend fara excese culinare, din acelea pe care ti-e rusine sa le povestesti grin.gif ), dar, totusi, inca nu suficient de bine, ca tot n-am reusit sa numar punctele. dry.gif
A trecut si perioada cu pricina (in proportie de 90%), cantarul sta tot la 73, dar, eu inca sper ca va fi un pic mai dragut, cand va trece perioada cu totul. grin.gif

Astazi papam asa:
- MD : paine - 4p, branza de vaca - 1p, ardei - 0p (am luat micul dejun la ora 11 blink.gif ), cafea
- PR : paste - 4p, ciuperci - 1p, piept de pui - 3p, ulei - 1p, smantana 12% - 2p
- C : nectarine - 1p
Trebuie sa mai muncesc la meniu, dar astazi de dimineata, mi-a fost imposibil sa ma gandesc la altceva...

Fat - 12.8% (15 grams)
Protein - 35.1% (92 grams)
Carbohydrates - 52.1% (136 grams)
dry.gif

Maine dimineata visez sa ajung la sala, azi trebuie sa dooooormmm.

--------------------

Imagine

+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 27-08-2007, 01:02 PM
Mesaj #48

Taz

Raspunsuri: 3.182
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT
dar, eu inca sper ca va fi un pic mai dragut, cand va trece perioada cu totul. grin.gif

Si eu astept momentul ala, mai ales ca stiu ca are ce sa-mi arate, i haaaa, parca nu mai trece odata lol.gif tease.gif TU mai ai de asteptat doar 10%, eu mai am vreo 80% si-mi rod unghiile lol.gif lol.gif

Tine o floare.gif!

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Didi
mesaj 28-08-2007, 09:43 AM
Mesaj #49

Furnica
*

'Neata buna! cheer.gif

Azi am inceput ziua cu bine, adica cu o sedinta de fitness, la ora 7 dimineata. blum.gif Am ascultat-o pe Nessie si am inversat exercitiile, adica le-am facut pe cele aerobe la sfarsit. A fost ok, cu exceptia faptului ca nu stiu sa respir cum trebuie, cand alerg. doh.gif
Am vazut ce povesteati voi, ca respirati in 2 sau 3 timpi, dar habar n-am cum se face treaba asta. Cine ma ajuta cu niste lamuriri? give_rose.gif

Meniul pentru azi e urmatorul:
- MD : 2 felii paine, branza de vaca, ardei - 3 + 1+ 0 = 4
- PR : salata : paste + branza + porumb + ardei + castraveti murati + mayoneza - 4 + 4 + 1 + 1 + 1 = 11 blink.gif
- C : iaurt, nectarine - 1+ 1 = 2

Fat - 27.3% (30 grams)
Protein - 14.9% (36 grams)
Carbohydrates - 57.8% (141 grams)
dry.gif

Stiu ca procentele sunt inca destul de aiurea...

--------------------

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 28-08-2007, 10:32 AM
Mesaj #50

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.457
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Buna! pupic.gif

Hai sa inecerc sa explic putin cu respiratia... Eu fac asa:
- trag aer in piept pe nas in 3 inspiratii scurte
- scot aerul pe gura in 3 expiratii scurte
Ina zicea ca ea face in 2 timpi, acum vezi cum iti e mai bine. Eu simt nevoie de cat mai mult oxigen si de asta merg pe 3 timpi. smile.gif

De ce ai pus la socoteala 1 p pentru ardei, castraveti si nectarina? Daca numeri pentru WW alea sunt gratis ca sunt legume. wink1.gif Si chiar daca depasesti gramele permise, trebuie o singura data pe zi sa adaugi un punct, indiferent de cantitatea cu care ai depasit.

Mi se pare ca mananci prea putine proteine... Daca faci forta, ai nevoie de proteine, asa ca poate bagi niste chestii pe acolo.

--------------------
+Quote Post
Didi
mesaj 28-08-2007, 12:33 PM
Mesaj #51

Furnica
*

CITAT(Nessie @ 28-08-2007, 11:32 AM) *

Buna! pupic.gif

Hai sa inecerc sa explic putin cu respiratia... Eu fac asa:
- trag aer in piept pe nas in 3 inspiratii scurte
- scot aerul pe gura in 3 expiratii scurte
Ina zicea ca ea face in 2 timpi, acum vezi cum iti e mai bine. Eu simt nevoie de cat mai mult oxigen si de asta merg pe 3 timpi. smile.gif

Asta am incercat si eu de dimineata, numai ca nu prea mi-a iesit. Intre doua numaratori, tot mai luam si cate o gura de aer, parca pe acolo intra mai usor. doh.gif Probabil ca o sa ma obisnuiesc, daca o sa continui sa numar. La un moment dat incepuse sa ma usture nasul, de atata inspirat cu ajutorul lui. blink.gif

De ce ai pus la socoteala 1 p pentru ardei, castraveti si nectarina? Daca numeri pentru WW alea sunt gratis ca sunt legume. wink1.gif Si chiar daca depasesti gramele permise, trebuie o singura data pe zi sa adaugi un punct, indiferent de cantitatea cu care ai depasit.

Pai, depasesc si cantitatea de legume si cantitatea de fructe permise intr-o zi. Si am pus 1p pentru legumele cu care am depasit si 1p pentru fructe... dar cred ca trebuia unul singur, asa-i? wacko.gif
Da, nu-i bai, ca 2 puncte le-am recuperat cu o mana de alune (crude) de la colegul de birou. blushing.gif

Mi se pare ca mananci prea putine proteine... Daca faci forta, ai nevoie de proteine, asa ca poate bagi niste chestii pe acolo.

Stiiiiiuuuu !!!!! batista.gif Asta e una dintre marile mele probleme existentiale. Carnea nu imi place, ma straduiesc din cand in cand sa o mananc. Lactate as manca tot timpul, dar, din pacate sunt foarte putine care au cantitati mici de grasime. Oua, pap, dar incerc sa nu imi cresc si mai tare colesterolul. Iar dintre legumele ce au si proteine mai multe... nu prea stiu ce sa aleg si sa imi si placa.
Dar, promit ca maine o sa vedeti un pranz cu carnita si salata! eat.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 29-08-2007, 09:09 PM
Mesaj #52

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

La inceput pare greu sa te concentrezi si la cum respiri, dar ai sa vezi ca merita.
Pe mine ma ajuta si cand fac rezistenta si cand urc muntele. wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ghighiutza
mesaj 04-09-2007, 04:09 PM
Mesaj #53

Amiba

Raspunsuri: 10
Membrul Nr.: 375
Dispozitie: optimista

Alo domnisoara lipsiti cum mult din post stiti ca se penalizeaza?
+Quote Post
Didi
mesaj 12-09-2007, 08:37 AM
Mesaj #54

Furnica
*

Hello,everybody! floare.gif

Mi-am luat concediu, asa, pe neasteptate. Nu am plecat niciunde, a venit prietenul meu la mine si am lenevit 3 zile, plus weekendul. blushing.gif Nu ma intrebati ce am mancat ca o sa incep cu tiramisu, snitele, etc, etc si o sa va fac pofta.

Duminica seara, dupa ce a plecat el, am meditat la "nemurirea sufletului" si am ajuns la concluzia ca asa nu se mai poate (cantarul era back la 74) si ca trebuie sa fac ceva. batista.gif
M-am hotarat sa scap de multii carbohidrati din meniul meu. Nu am calculat punctele (cred ca ar depasi 20, cat as avea eu voie, dupa metoda ww), dar am calculat caloriiile si procentele macronutrientilor.

Meniul de luni a fost urmatorul:
- ora 8 : 1 cafea + 200 ml lapte, 1,8%
- ora 10 : 1 iaurt, 200 ml, 3,5%
- ora 13 : 200g pui, 10g ulei, 150g castraveti murati
- ora 16 : 100 g cascaval
- ora 19 : 100 g pui, 10g ulei, 250g castraveti proaspeti
TOTAL : 1277 cal; 102,65g proteine; 76,90g lipide; 26,80g glucide;

Astazi pap:
- ora 8 : 1 cafea + 200 ml lapte, 1,8%
- ora 10 : 30g alune crude
- ora 13 : 100g pui, 10g ulei, 150g castraveti murati (trebuia sa termin puiul si borcanul de castraveti grin.gif )
- ora 16 : 30g seminte de floarea soarelui (descojite)
- ora 19 : 100 g pui, 10g ulei, 50 g masline negre
TOTAL : 1161,50 cal; 68,55g proteine; 84,76g lipide; 25,65g glucide;

Saptamana asta nu m-am straduit sa ajung la sala, pur si simplu nu am avut chef, am refuzat sa fac si cel mai mic efort pentru mine. (in afara de schimbarea meniului) Vad o depresie la orizont... sper totusi sa ma ocoleasca.... sorry.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 12-09-2007, 09:47 AM
Mesaj #55

Lama

Hello! Sa-ti fie de bine atunci daca te-ai relaxat cu prietenul tau!

As avea de comentat ceva la meniul tau, daca nu e cu suparare. give_rose.gif

Cascavalul ai putea sa il inlocuiesti cu branza, pentru ca e cah! bad.gif hidrogenat. Si 2, semintele de floarea soarelui banuies eu ca sunt ambalate si, deci prajite. Semintele prajite (ca si uleiurile) nu mai au proprietatiele celor crude si nu iti aduc decat calorii in plus.

In rest cred ca e ok, mai ales ca zici ca ai calculat neshte treburi... mcaronutrienti, calorii etc. grin.gif

Sa ai o zi frumoasa! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Didi
mesaj 12-09-2007, 10:00 AM
Mesaj #56

Furnica
*

CITAT(Nessie @ 12-09-2007, 10:47 AM) *

Hello! Sa-ti fie de bine atunci daca te-ai relaxat cu prietenul tau!

As avea de comentat ceva la meniul tau, daca nu e cu suparare. give_rose.gif

Cascavalul ai putea sa il inlocuiesti cu branza, pentru ca e cah! bad.gif hidrogenat. Si 2, semintele de floarea soarelui banuies eu ca sunt ambalate si, deci prajite. Semintele prajite (ca si uleiurile) nu mai au proprietatiele celor crude si nu iti aduc decat calorii in plus.

In rest cred ca e ok, mai ales ca zici ca ai calculat neshte treburi... mcaronutrienti, calorii etc. grin.gif

Sa ai o zi frumoasa! pupic.gif

Multumesc. pupic.gif

Cascavalul a disparut din meniu, aia era ultima bucatica din frigider, ramasa dupa weekend. grin.gif De acum inainte, voi folosi doar telemea, adusa de la tara, de la parintii mei.

Cu semintele m-ai bagat in ceata, de tot. wacko.gif Am stat ieri un sfert de ora la raionul cu pricina, ca sa aleg alune si seminte crude. De alune sunt foarte sigura, dar am inceput sa ma intreb daca si semintele erau sigur crude... nu-mi amintesc acum exact ce scria pe punga... dar erau pe acelasi raft cu produse (alune, migdale, etc) crude, produsele prajite se aflau in alta parte.
Nah, sunt in ceata, da m-am ce face, pana ajung deseara acasa si ma mai uit odata pe punga, ca sa fiu sigura.

Ah, si inca doua intrebari.
1. Ce eficienta crezi ca poate avea schimbarea asta a meniului, in conditiile in care am chiulit de la sport? blushing.gif
2. Tu cum ti-ai stabilit necesarul zilnic de calorii, ca sa fie cat mai aproape de realitate?

P.S. Cred ca execut o sedinta de pilates, astazi, la domiciuliu, ca prea mi-e rusine. blushing.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 12-09-2007, 10:37 AM
Mesaj #57

Lama

Cu meniul nu pot sa zic pana nu pui si restul datelor, caloriile si procentul macronutrientilor. Eu am vazut ca slabesc daca am carbo 40-50% si restul cam juma'te proteine, juma'te grasimi, la 1400 calorii maxim.
Pentru necesarul zilnic calculezi dupa metoda data de Ganesha. Ca sa slabesti scazi din ce rezulta vreo 500-800 in functie de cat de disperat esti, dar sa nu scazi sub 1000 indiferent ce ar fi.

--------------------
+Quote Post
Kandya18
mesaj 12-09-2007, 11:33 AM
Mesaj #58

Elefant

Raspunsuri: 9.373
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata salut.gif .Vezi ca telemeaua de la tara e mult mia grasa decat cea din comert mai ales ca daca cauti gasesti si telemea light(daca i pot spune asa) .Incearca cand mergi la cumparaturi sa mergi cu o lista si sa nu sari foarte tare pe langa ea si sa incerci sa eviti raionul cu dulciuri batista.gif .Eu ieri am fost cu babu la cumparaturi si am luat si un Mars si apoi si`a luat si o gogoasa cu caramel dar .. nu m`am atins de nici una yahoo.gif .Ciocolata a sutit`o repede ca sa nu imi faca pofta si gogoasa a mancat`o singur dry.gif .Nici macar o imbucatura nu mi`a dat ca a zis ca eu`s la regim )).gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Didi
mesaj 12-09-2007, 12:29 PM
Mesaj #59

Furnica
*

CITAT(bubbles @ 12-09-2007, 12:33 PM) *

Neata salut.gif .Vezi ca telemeaua de la tara e mult mia grasa decat cea din comert mai ales ca daca cauti gasesti si telemea light(daca i pot spune asa) .Incearca cand mergi la cumparaturi sa mergi cu o lista si sa nu sari foarte tare pe langa ea si sa incerci sa eviti raionul cu dulciuri batista.gif .Eu ieri am fost cu babu la cumparaturi si am luat si un Mars si apoi si`a luat si o gogoasa cu caramel dar .. nu m`am atins de nici una yahoo.gif .Ciocolata a sutit`o repede ca sa nu imi faca pofta si gogoasa a mancat`o singur dry.gif .Nici macar o imbucatura nu mi`a dat ca a zis ca eu`s la regim )).gif

Ziua buna! pupic.gif

Eu ma gandeam ca aia de la tara e mai ok, ca e facuta din lapte cu cheag, nu din lapte pasteurizat, ca asta de la magazin. Si, oricum, mi-am propus sa supraveghez carbohidratii, nu atat de mult grasimile. grin.gif

Si eu am fost la cumparaturi ieri si am iesit din supermarket cu o punga de alune, una de seminte si o cutie de smantana. Nici nu m-am apropiat de alte raioane. grin.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Sexymom
mesaj 12-09-2007, 12:40 PM
Mesaj #60

Lama

Raspunsuri: 5.379
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

CITAT(Didi @ 12-09-2007, 02:29 PM) *

[Si eu am fost la cumparaturi ieri si am iesit din supermarket cu o punga de alune, una de seminte si o cutie de smantana. Nici nu m-am apropiat de alte raioane. grin.gif

Amandine, trufe, bomboane cu crema, ciocolata nu aveau devil.gif ia da fundul incoa bataita.gif
Pai asta cumperi tu de la magazin cand esti la regim???

--------------------
Imagine
+Quote Post

5 Pagini V « < 2 3 4 5 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 9-01-2009 - 02:44 AM