left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

5 Pagini V « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal Didi seperator Optiuni V right
Didi
mesaj 12-09-2007, 12:44 PM
Mesaj #61

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 63
Inscris: 21-08-2007
Membrul Nr.: 374
Dispozitie: Hm... optimista?
Sex: Feminin

CITAT(Sexymom @ 12-09-2007, 01:40 PM) *

CITAT(Didi @ 12-09-2007, 02:29 PM) *

[Si eu am fost la cumparaturi ieri si am iesit din supermarket cu o punga de alune, una de seminte si o cutie de smantana. Nici nu m-am apropiat de alte raioane. grin.gif

Amandine, trufe, bomboane cu crema, ciocolata nu aveau devil.gif ia da fundul incoa bataita.gif
Pai asta cumperi tu de la magazin cand esti la regim???

Hai, ca m-am distrat! Scriam una in jurnalul celeilalte in acelasi timp. laugh.gif

--------------------

Imagine

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ganesha
mesaj 12-09-2007, 02:25 PM
Mesaj #62

Taz

Raspunsuri: 3.083
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Ai aparuuut? rolleyes.gif

Hai sa dau cu gura: treaba ta ce monitorizezi, da' brinza are grasimi saturate si colesterol, ceea ce.... ceea ce! Daca vrei grasimi ia-le din nucile si alunele respective de exemplu, sau din alte surse, si in nici un caz din brinza de la tara devil.gif Cit despre cheag, el e o mina de bacterii care nu vrei sa stii de unde provin grin.gif Si brinza de la magazin e inchegata tot cu bacterii, ca brinza fara bacterii nu exista. Acum... poate n-o fi asa "naturala" ca aia de la tzara, dar daca pui in balanta, iesi mai bine cu aia de la magazin, pentru ca poti controla anumite.. variabile wink1.gif floare.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Didi
mesaj 13-09-2007, 08:20 AM
Mesaj #63

Furnica
*

'Neata buna! cheer.gif

CITAT(ganesha @ 12-09-2007, 03:25 PM) *

Cit despre cheag, el e o mina de bacterii care nu vrei sa stii de unde provin grin.gif

Nu-mi spune, ca nu mi-am schimbat meniul, tot branza aia o mananc la pranz. grin.gif

Deci, am o bulina neagra, pentru ca nu mi-am miscat fundul deloc ieri. M-am dus acasa si m-am trantit in pat. dry.gif Dar, am si o bulina alba, pentru respectarea meniului.

Mi-a facut Ganesha o pofta de alergat, dupa ce am i-am citit jurnalul... ar fi tare dragut sa pun in aplicare treaba asta, mai ales ca am si timpul si mijloacele necesare, ca sa zic asa.

Sa scriu si meniul de azi:
- cafea + 200 ml lapte
- 30g alune crude
- 100g telemea + 100g ardei
- 30g seminte de floarea soarelui (m-am luminat ca sunt crude grin.gif )
- 200g file peste (nu stiu de care unsure.gif ) + mujdei (10g ulei, 30g smantana, 10g usturoi)

Cam atat, deocamdata. Revin, acum a inceput sa ma bata la cap, seful. dry.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
bubbles
mesaj 13-09-2007, 08:50 AM
Mesaj #64

Elefant

Raspunsuri: 9.046
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata yahoo.gif .Hmm..deci... grin.gif mie mi se pare foarte putina mancare si foarte multe nimicuri.Adica mancarea este numai telemeaua si pestele iar nimicurile alunele si semintele .Sunt foarte bune si nimicurile ca fac parte din grasimile bune dar ai putea lasa numai semintele sau alunele si in locul la celelalte sa bagi un fruct,un iuart 0.1 ceva .Parerea mea sorry.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Didi
mesaj 13-09-2007, 09:45 AM
Mesaj #65

Furnica
*

CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 09:50 AM) *

Neata yahoo.gif .Hmm..deci... grin.gif mie mi se pare foarte putina mancare si foarte multe nimicuri.Adica mancarea este numai telemeaua si pestele iar nimicurile alunele si semintele .Sunt foarte bune si nimicurile ca fac parte din grasimile bune dar ai putea lasa numai semintele sau alunele si in locul la celelalte sa bagi un fruct,un iuart 0.1 ceva .Parerea mea sorry.gif

hug.gif

Am uitat sa trec si calculele:
68,87g proteine
106,36g grasimi
21,12g glucide
1348,40 calorii

Si eu as fi preferat un fruct sau un iaurt, dar incerc sa tin glucidele cat mai jos posibil. (sper ca nu sunt prea jos unsure.gif ) Calorii, dupa cum se vede, sunt destule, poate chiar ar fi trebuit sa ma opresc la 1200...
Ce am observat pana acum, e faptul ca nu mi-a mai fost foarte foame sau pofta de dulce/fainoase. Si incep sa ma gandesc din ce in ce mai tare, ca intr-adevar, daca nu ii mai dam corpului bombe cu glucide, nu mai produce nici el insulina in exces si nu ne mai trezim dupa aia cu senzatia ca vrem sa rupem frigiderul. N-a zis rau, Montigniac, ala...

Urmatoarele 2-3 saptamani o sa ma autostudiez, sa vad cum imi merge cu meniul asta. Desi, nu promit ca in weekend nu o sa inghit si niste carbohidrati rafinati. grin.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
bubbles
mesaj 13-09-2007, 09:50 AM
Mesaj #66

Elefant

Raspunsuri: 9.046
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Tu unde calculezi?Tot pe site`ul dat de Ness?

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Didi
mesaj 13-09-2007, 10:02 AM
Mesaj #67

Furnica
*

CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 10:50 AM) *

Tu unde calculezi?Tot pe site`ul dat de Ness?

Am mai calculat si pe calorie-count, dar ultimele meniuri le-am calculat dupa un tabel cu continutul alimentelor, cred ca de pe getfit l-am luat, mai demult...

--------------------

Imagine

+Quote Post
Didi
mesaj 14-09-2007, 01:59 PM
Mesaj #68

Furnica
*

Ziua buna, ca dimineata a trecut demult...

Am avut o zi buna ieri (sa nu ma deochi!), sportul a constat in 3 ore de plimbare prin mall grin.gif , iar meniul, cel pe care l-am postat....

Sunt un pic suparici... prietenul meu pleaca peste 2-3 saptamani in Anglia, weekendul viitor e ultimul in care il vad... si asa ne intalneam doar in weekenduri, de 2, 3 ori pe luna, plecare asta o sa creasca si mai mult distanta si perioada... sorry.gif

Dar, nu-i nimic, ca ma fac eu sexi si frumoasa si sa vedeti ce senzatie oi face peste cateva luni, daca merg in vizita.... naughty.gif

Azi merg la ai mei, macar ma bucur de prezenta lor urmatoarele doua zile... mama, tata, bunica, catelul, gainile... grin.gif Deja am comandat un gratar de vitel cu salata verde, pentru cina.

Azi am papat asa:
- 10g seminte de in (probleme cu tranzitul intestinal, de cand am schimbat meniul blushing.gif ) cu niste iaurt (cateva linguri)
- 30g alune crude
- 100g branza + 100g ardei
- 30g seminte floarea soarelui
- 150 - 200g gratar vitel + salata verde + ulei (10 - 15g)

Sport... cugetarea la propriile probleme existentiale, in cele doua ore si un pic de mers cu trenul. grin.gif

Sper ca, saptamana viitoare sa fiu mai happy.
V-am pupat!

--------------------

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 14-09-2007, 02:05 PM
Mesaj #69

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.367
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Ai trecut pe keto? Foarte low carbo din cate vad, pacat ca nu ai si procentele calculate. grin.gif

La dietele astea parerea mea e ca ar fi mai bine sa iei niste suplimente de fibre, de vitamine si sa iti urmaresti bine colesterolul. In rest, cica se slabeste bine. blum.gif

Iubi al tau cat sta in Anglia?

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Didi
mesaj 14-09-2007, 02:20 PM
Mesaj #70

Furnica
*

CITAT(Nessie @ 14-09-2007, 03:05 PM) *

Ai trecut pe keto? Foarte low carbo din cate vad, pacat ca nu ai si procentele calculate. grin.gif

La dietele astea parerea mea e ca ar fi mai bine sa iei niste suplimente de fibre, de vitamine si sa iti urmaresti bine colesterolul. In rest, cica se slabeste bine. blum.gif

Iubi al tau cat sta in Anglia?

Asta era ideea, sa fie low carb, da nu stiu daca se poate numi keto. Carbohidratii sunt intre 30g si 40g pe zi si, cu siguranta nu ating gramele de proteine si grasime, necesare pentru keto. La proteine, nu ajung nici macar la 1g/ kg corp. Grasimi, nici nu stiu cate ar trebui sa fie, pentru keto...

Am si procentele calculate, dar fisierul excel era pe stick si mi-a fost lene sa-l mai scot din geanta, ca sa le trec. . grin.gif

M-am gandit ca ar fi utile niste pastilute cu fibre curate, ca astea oricum se elimina. grin.gif Daca ai vreo recomandare, mi-ar fi utila, ca nu am avut timp sa citesc ce ar fi mai bine sa aleg...

Iubi sta 4 luni, deocamdata, cu posibilitate de prelungire a contractului...

--------------------

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 14-09-2007, 02:53 PM
Mesaj #71

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.367
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

La fibre nu am recomandari. unsure.gif De obiciei cand vreau sa cumpar intru in farmacie, cer tot ce au pentru aport de fibre si compar cantitatea de fibre inscrisa pe ambalaj cu pretul. Iau ce iese mai convenabil. grin.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
luchi
mesaj 28-01-2008, 07:58 PM
Mesaj #72

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Didi, La multi ani!

Imagine
+Quote Post

5 Pagini V « < 3 4 5
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 06:52 PM