![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Didi |
21-08-2007, 09:15 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Nu stiu daca asta e primul lucru ce trebuia sa-l fac
Am 26 de ani, 168 cm si, in momentul asta, cam multicele kg (74 de bucati Ar trebui sa mananc 20 de puncte, dar vreau sa imi fac meniuri cam de 18, in eventualitatea ca o sa mai depasesc cu ceva. Cam de doua ori pe saptamana, merg la sala. Sper sa ajung si mai des decat atat, dar deocamdata asta e ce pot sa fac. Well, printre tot ce mai am de facut pe la birou, o sa incerc sa citesc cat mai mult despre neuronii ww -------------------- ![]() |
| axe10 |
21-08-2007, 09:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Bine ai venit printre noi!
Desi am trecut momentan pe Montignac o sa incerc si eu sa te ajut alaturi de fete. O zi buna! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
21-08-2007, 09:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.919 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Iti urez si in casuta ta bine ai venit!
Sa pui meniul zilnic aici cu ore, gramaj, puncte ca sa te putem ajuta cu sfaturi. Ce sport faci? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Didi |
21-08-2007, 10:09 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Bine ai venit printre noi! Desi am trecut momentan pe Montignac o sa incerc si eu sa te ajut alaturi de fete. O zi buna! Iti urez si in casuta ta bine ai venit! Sa pui meniul zilnic aici cu ore, gramaj, puncte ca sa te putem ajuta cu sfaturi. Ce sport faci? Multumesc pentru primire! Meniul pentru astazi, suna cam asa: - ora 9: 1 sandwish = 2 felii paine (25g, felia) - 2p + branza de vaca degresata (30g) - 0,5p + ardei - 0p - ora 13: salata = branza de oaie (60g) - 4p + porumb din conserva (80g) - 1p + maioneza (1 lingurita) - 1p + rosii, ardei, ceapa (400g, in total) - 2p - ora 17: 1 sandwish = 2 felii paine (25g, felia) - 2p + branza de vaca degresata (30g) - 0,5p + ardei - 0p - intre mese: 2 nectarine (300g, in total) - 1p - 1p il folosesc pentru 1 capucino baut cu colegii, iar spre seara o sa mai beau o cana de lapte de 2 p (sau mai mananc cateva nectarine) La legumele ce le-am folosit azi, am o mica nelamurire. Am cam 500g de legume, in total. Eu am pus cate 1p pentru fiecare 100g in plus, fata de cantitatea permisa. La fel m-am gandit si pentru fructe. Voi cum faceti? La capitolul sport, merg la fitness. Fac cam 40 de minute de exercitii aerobe (bicicleta, stepper, eliptica sau banda) si 20-30 minute de exercitii anaerobe. Din pacate, doar de 2 ori pe saptamana. -------------------- ![]() |
| Nessie |
21-08-2007, 10:29 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.919 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Tocmai vroiam sa te trag de maneca la legume.
Cu sportul e bine! Orice activitate e buna. Ce faci mai intai aerob sau anaerob? Sau le faci in zile dieferite? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| butterfly |
21-08-2007, 11:19 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| Didi |
21-08-2007, 12:31 PM
|
Tocmai vroiam sa te trag de maneca la legume. Cu sportul e bine! Orice activitate e buna. Ce faci mai intai aerob sau anaerob? Sau le faci in zile dieferite? M-am luminat cu legumele. La sport, prima data fac exercitiile aerobe, desi cred ca ar fi mai bine invers. Multumesc! -------------------- ![]() |
| May |
21-08-2007, 12:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Bine ai venit
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Nessie |
21-08-2007, 12:38 PM
|
In legatura cu sportul asa ziceam si eu, ca daca fac mai intai forta si apoi alergare o sa fiu lesinata, dar e total invers!
In prima juma' de ora se consuma glicogenul indiferent de felul activitatii si apoi organismul trece la arderea grasimilor. Eu zic sa incerci si o sa vezi diferenta. Acum eu fac o incalzire scurta ca la scoala de vreo 5-10 minute, cu stretching, fandari, joc de glezne etc. dupa care trec la forta vreo 30-40 de minute. Alerg apoi inca 30 min si la sfarsit bag abdomene. Ieri nu m-as fi oprit dupa cele 30 de minute de alergare, dar mi se terminase pauza de masa si trebuia. Anunta-ne cum iti e! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Didi |
21-08-2007, 01:21 PM
|
Bine ai venit Da, o sa pap si mancare gatita... desi e asa simplu cu sandwishuri. Bine, azi am fost la sala, la 7 dimineata In legatura cu sportul asa ziceam si eu, ca daca fac mai intai forta si apoi alergare o sa fiu lesinata, dar e total invers! In prima juma' de ora se consuma glicogenul indiferent de felul activitatii si apoi organismul trece la arderea grasimilor. Eu zic sa incerci si o sa vezi diferenta. Joi o sa le inversez, si va povestesc cum a fost. -------------------- ![]() |
| ghighiutza |
21-08-2007, 03:48 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 375 Dispozitie: optimista Sex: Feminin |
Didi
|
| Didi |
21-08-2007, 03:50 PM
|
Didi Stiu, stiu. O sa ma gandesc de doua ori, inainte de fiecare imbucatura. -------------------- ![]() |
| Didi |
22-08-2007, 09:27 AM
|
Buna dimineata!
Moamaaa, ca nu m-as mai fi dat jos din pat, daca ar fi fost dupa mine. Ziua de ieri a fost una buna. Continuam batalia. M-am pus ieri seara sa imi fac, pentru pranzul de astazi, niste paste cu legume. Am cantarit eu 80g de paste nefierte si am vazut cat de putine erau... fata de cat mancam eu inainte la o singura masa... Deci azi papam: (ma astept la niste - sandwish din 2 felii de paine, branza de vaci si ardei - 2+0,5+0=2,5p - paste (80g nefierte), legume (400g), ulei (2lingurite) - 4+1+2=7 - un sandwish identic cu primul - 2,5p - 1 iaurt danone 0,1% (150g) - 2,5p, am gasit intr-o lista, dar tind sa cred ca are mai putin - la cina vreau sa incerc un kilo-kick Si imi mai ramane 1 punctulet, pentru un capucino, cu colegii. Maine, de dimineata, o sa merg la sala. Si, in seara asta ma ocup de doamna celulita. -------------------- ![]() |
| luchi |
22-08-2007, 10:36 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Didi, bine ai venit! Imi place foarte mult nick-ul tau, are cumva legatura cu desenele animate cu Dexter?
Meniurile tale mi se par ok, bine, pentru mine care nu tin ww. Si-mi place ca faci sport, si ca gasesti sala deschisa la 7 dimineata -------------------- Hate being fat
![]() |
| Didi |
22-08-2007, 10:47 AM
|
Didi, bine ai venit! Imi place foarte mult nick-ul tau, are cumva legatura cu desenele animate cu Dexter? Meniurile tale mi se par ok, bine, pentru mine care nu tin ww. Si-mi place ca faci sport, si ca gasesti sala deschisa la 7 dimineata Nu m-am gandit la desenele animate cand l-am ales. Ma cheama Diana, iar Didi e o prescurtare de la apelativul (ca nu-i pot spune nume Desi... m-as fi putut gandi si la desene... uneori nu am mai multa minte decat sora lui Dexter. Meniul, clar ar putea fi mai bine ales decat atat, I'm working on it. Sala, da, e super ca o gasesc deschisa la 7 dimineata (si ca e goala la ora aia, suntem maxim doua persoane). Desi, implica un pic de efort, sa ma trezesc la 6, sa fiu la 7 acolo si la 9 sa fiu la birou. Spor la toate si tin pumnii sa iasa totul cum ti-ai propus. Multumesc, la fel si tie. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:34 PM |