left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

5 Pagini V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal Didi seperator Optiuni V right
Didi
mesaj 21-08-2007, 09:15 AM
Mesaj #1

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 63
Inscris: 21-08-2007
Membrul Nr.: 374
Dispozitie: Hm... optimista?
Sex: Feminin

Nu stiu daca asta e primul lucru ce trebuia sa-l fac unsure.gif , dar cred ca asa mi-e cel mai usor sa vorbesc cu voi, deschizandu-mi un jurnal.

Am 26 de ani, 168 cm si, in momentul asta, cam multicele kg (74 de bucati dry.gif ) si vreau sa ajung la 58. Vreau sa tin ww, mi se pare cel mai usor mod de a-mi controla alimentatia. Nu stiu daca socotesc bine toate punctele, dar sunt sigura ca ma voi lamuri aici, impreuna cu voi.

Ar trebui sa mananc 20 de puncte, dar vreau sa imi fac meniuri cam de 18, in eventualitatea ca o sa mai depasesc cu ceva.

Cam de doua ori pe saptamana, merg la sala. Sper sa ajung si mai des decat atat, dar deocamdata asta e ce pot sa fac.

Well, printre tot ce mai am de facut pe la birou, o sa incerc sa citesc cat mai mult despre neuronii ww smile.gif si de prin jurnalele voastre, ca sa va cunosc mai bine. give_rose.gif

--------------------

Imagine

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 21-08-2007, 09:37 AM
Mesaj #2

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Bine ai venit printre noi!
Desi am trecut momentan pe Montignac o sa incerc si eu sa te ajut alaturi de fete.
O zi buna!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 21-08-2007, 09:46 AM
Mesaj #3

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.919
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Iti urez si in casuta ta bine ai venit! flowers1.gif

Sa pui meniul zilnic aici cu ore, gramaj, puncte ca sa te putem ajuta cu sfaturi. Ce sport faci?

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Didi
mesaj 21-08-2007, 10:09 AM
Mesaj #4

Furnica
*

CITAT(axe10 @ 21-08-2007, 10:37 AM) *

Bine ai venit printre noi!
Desi am trecut momentan pe Montignac o sa incerc si eu sa te ajut alaturi de fete.
O zi buna!

CITAT(Nessie @ 21-08-2007, 10:46 AM) *

Iti urez si in casuta ta bine ai venit! flowers1.gif

Sa pui meniul zilnic aici cu ore, gramaj, puncte ca sa te putem ajuta cu sfaturi. Ce sport faci?

Multumesc pentru primire! give_rose.gif

Meniul pentru astazi, suna cam asa:
- ora 9: 1 sandwish = 2 felii paine (25g, felia) - 2p + branza de vaca degresata (30g) - 0,5p + ardei - 0p
- ora 13: salata = branza de oaie (60g) - 4p + porumb din conserva (80g) - 1p + maioneza (1 lingurita) - 1p + rosii, ardei, ceapa (400g, in total) - 2p
- ora 17: 1 sandwish = 2 felii paine (25g, felia) - 2p + branza de vaca degresata (30g) - 0,5p + ardei - 0p
- intre mese: 2 nectarine (300g, in total) - 1p
- 1p il folosesc pentru 1 capucino baut cu colegii, iar spre seara o sa mai beau o cana de lapte de 2 p (sau mai mananc cateva nectarine)

La legumele ce le-am folosit azi, am o mica nelamurire. Am cam 500g de legume, in total. Eu am pus cate 1p pentru fiecare 100g in plus, fata de cantitatea permisa. La fel m-am gandit si pentru fructe. Voi cum faceti?

La capitolul sport, merg la fitness. Fac cam 40 de minute de exercitii aerobe (bicicleta, stepper, eliptica sau banda) si 20-30 minute de exercitii anaerobe. Din pacate, doar de 2 ori pe saptamana. sorry.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 21-08-2007, 10:29 AM
Mesaj #5

Hiena

Tocmai vroiam sa te trag de maneca la legume. blum.gif Se puncteaza in plus o singura data. Indiferent ca mananci 400 sau 600g, pui doar un punct. wink1.gif

Cu sportul e bine! Orice activitate e buna. Ce faci mai intai aerob sau anaerob? Sau le faci in zile dieferite?

--------------------
+Quote Post
butterfly
mesaj 21-08-2007, 11:19 AM
Mesaj #6

Ciocanitoare

Raspunsuri: 437
Inscris: 3-08-2007
Membrul Nr.: 356
Dispozitie: zdranga...zdranga

Imagine

pupic.gif

--------------------
Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Didi
mesaj 21-08-2007, 12:31 PM
Mesaj #7

Furnica
*

CITAT(Nessie @ 21-08-2007, 11:29 AM) *

Tocmai vroiam sa te trag de maneca la legume. blum.gif Se puncteaza in plus o singura data. Indiferent ca mananci 400 sau 600g, pui doar un punct. wink1.gif

Cu sportul e bine! Orice activitate e buna. Ce faci mai intai aerob sau anaerob? Sau le faci in zile dieferite?

M-am luminat cu legumele. salut.gif Am mai avut eu cateva tentative de a socoti puncte, dar cred ca nu punctam cum trebuie, mancam mai putin decat trebuia, imi era foarte foame si sfarseam prin a trisa cu cate ceva, lucru ce ma demoraliza, evident, si ma facea sa renunt...

La sport, prima data fac exercitiile aerobe, desi cred ca ar fi mai bine invers. unsure.gif Am impresia ca, daca le-as inversa, as fi prea obosita, sa fac partea asta la sfarsit. Cred ca o sa incerc, totusi, joi, la urmatoarea sedinta de fitness.

CITAT(butterfly @ 21-08-2007, 12:19 PM) *

Imagine

pupic.gif

Multumesc! pupic.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
May
mesaj 21-08-2007, 12:33 PM
Mesaj #8

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Bine ai venit cheer.gif sper sa vedem si ceva mancarica gatita la tine, nu numai sandwich.uri pupic.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 21-08-2007, 12:38 PM
Mesaj #9

Hiena

In legatura cu sportul asa ziceam si eu, ca daca fac mai intai forta si apoi alergare o sa fiu lesinata, dar e total invers!

In prima juma' de ora se consuma glicogenul indiferent de felul activitatii si apoi organismul trece la arderea grasimilor. Eu zic sa incerci si o sa vezi diferenta.

Acum eu fac o incalzire scurta ca la scoala de vreo 5-10 minute, cu stretching, fandari, joc de glezne etc. dupa care trec la forta vreo 30-40 de minute. Alerg apoi inca 30 min si la sfarsit bag abdomene. Ieri nu m-as fi oprit dupa cele 30 de minute de alergare, dar mi se terminase pauza de masa si trebuia. grin.gif

Anunta-ne cum iti e!

--------------------
+Quote Post
Didi
mesaj 21-08-2007, 01:21 PM
Mesaj #10

Furnica
*

CITAT(Maybeline @ 21-08-2007, 01:33 PM) *

Bine ai venit cheer.gif sper sa vedem si ceva mancarica gatita la tine, nu numai sandwich.uri pupic.gif

Da, o sa pap si mancare gatita... desi e asa simplu cu sandwishuri. blushing.gif
Bine, azi am fost la sala, la 7 dimineata grin.gif si tocmai din cauza asta am avut atatea sandwishuri in meniu. Primul l-am mancat cand am ajuns la birou, iar al doilea e programat pentru ora 5. Daca nu era sala, as fi luat micul dejun acasa.

CITAT(Nessie @ 21-08-2007, 01:38 PM) *

In legatura cu sportul asa ziceam si eu, ca daca fac mai intai forta si apoi alergare o sa fiu lesinata, dar e total invers!

In prima juma' de ora se consuma glicogenul indiferent de felul activitatii si apoi organismul trece la arderea grasimilor. Eu zic sa incerci si o sa vezi diferenta.

Joi o sa le inversez, si va povestesc cum a fost. salut.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
ghighiutza
mesaj 21-08-2007, 03:48 PM
Mesaj #11

Amiba

Raspunsuri: 10
Membrul Nr.: 375
Dispozitie: optimista

Didi pupic.gif te voi urmari sint cu ochii pe tine smile.gif
+Quote Post
Didi
mesaj 21-08-2007, 03:50 PM
Mesaj #12

Furnica
*

CITAT(ghighiutza @ 21-08-2007, 04:48 PM) *

Didi pupic.gif te voi urmari sint cu ochii pe tine smile.gif

Stiu, stiu. O sa ma gandesc de doua ori, inainte de fiecare imbucatura. tease.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Didi
mesaj 22-08-2007, 09:27 AM
Mesaj #13

Furnica
*

Buna dimineata! cafea.gif

Moamaaa, ca nu m-as mai fi dat jos din pat, daca ar fi fost dupa mine. Ziua de ieri a fost una buna. Continuam batalia. box.gif

M-am pus ieri seara sa imi fac, pentru pranzul de astazi, niste paste cu legume. Am cantarit eu 80g de paste nefierte si am vazut cat de putine erau... fata de cat mancam eu inainte la o singura masa... blushing.gif

Deci azi papam: (ma astept la niste bataita.gif pentru cele doua sandwishuri de care o sa va spun...)
- sandwish din 2 felii de paine, branza de vaci si ardei - 2+0,5+0=2,5p
- paste (80g nefierte), legume (400g), ulei (2lingurite) - 4+1+2=7
- un sandwish identic cu primul - 2,5p
- 1 iaurt danone 0,1% (150g) - 2,5p, am gasit intr-o lista, dar tind sa cred ca are mai putin
- la cina vreau sa incerc un kilo-kick grin.gif - 1,5p am socotit pentru el
Si imi mai ramane 1 punctulet, pentru un capucino, cu colegii.

Maine, de dimineata, o sa merg la sala. Si, in seara asta ma ocup de doamna celulita. swordfight.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
luchi
mesaj 22-08-2007, 10:36 AM
Mesaj #14

Marmota

Raspunsuri: 1.455
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Didi, bine ai venit! Imi place foarte mult nick-ul tau, are cumva legatura cu desenele animate cu Dexter? laugh.gif
Meniurile tale mi se par ok, bine, pentru mine care nu tin ww. Si-mi place ca faci sport, si ca gasesti sala deschisa la 7 dimineata rolleyes.gif . Spor la toate si tin pumnii sa iasa totul cum ti-ai propus. floare.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
Didi
mesaj 22-08-2007, 10:47 AM
Mesaj #15

Furnica
*

CITAT(luchi @ 22-08-2007, 11:36 AM) *

Didi, bine ai venit! Imi place foarte mult nick-ul tau, are cumva legatura cu desenele animate cu Dexter? laugh.gif
Meniurile tale mi se par ok, bine, pentru mine care nu tin ww. Si-mi place ca faci sport, si ca gasesti sala deschisa la 7 dimineata rolleyes.gif .

Nu m-am gandit la desenele animate cand l-am ales. Ma cheama Diana, iar Didi e o prescurtare de la apelativul (ca nu-i pot spune nume blushing.gif ) cu care ma alinta mama, cand eram mica.
Desi... m-as fi putut gandi si la desene... uneori nu am mai multa minte decat sora lui Dexter. grin.gif

Meniul, clar ar putea fi mai bine ales decat atat, I'm working on it. Sala, da, e super ca o gasesc deschisa la 7 dimineata (si ca e goala la ora aia, suntem maxim doua persoane). Desi, implica un pic de efort, sa ma trezesc la 6, sa fiu la 7 acolo si la 9 sa fiu la birou. wacko.gif

CITAT(luchi @ 22-08-2007, 11:36 AM) *

Spor la toate si tin pumnii sa iasa totul cum ti-ai propus. floare.gif

Multumesc, la fel si tie. flowers1.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post

5 Pagini V  1 2 3 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 05:34 PM