![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nella |
25-02-2008, 01:44 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.237 Inscris: 22-02-2008 Membrul Nr.: 720 Sex: Feminin |
Mersi mult esti o dulce
-------------------- [/url]Start dieta :11 feb 2008....am tinut 3 saptamani WW dupa care am inceput sa numar calorii pt ca e mai simplu si scap de kg mai usor... Pauza din data 24 aprilie pana in 28 mai Restart calorii 29 mai 2008 greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 83.6 talie : 100 cm -- 91 cm burta: 119 cm -- 109 cm coapse : 116 cm -- 111 cm bust : 107 cm -- 102 cm brat : 38 cm --34 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html |
| May |
25-02-2008, 01:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.588 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu nu am jurnal ca ma plimb ca tiganul cu cortul de colo colo prin jurnalele altora, dar la Neuronii WW gasesti toate fetele si multa sustinere, e un fel de jurnal comun unde scriem despre orice
Painea nu are valorile trecute pe ambalaj? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| danyhoney |
25-02-2008, 01:46 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.053 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mersi mult esti o dulce Eh , fac si eu ce pot .... Eu nu am jurnal ca ma plimb ca tiganul cu cortul de colo colo prin jurnalele altora, dar la Neuronii WW gasesti toate fetele si multa sustinere, e un fel de jurnal comun unde scriem despre orice Daaaaaa, ea se plimba peste tot si apoi ne uimeste cu rezultatele ei |
| May |
25-02-2008, 01:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.588 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Hai sa iti facem botezul pe site ca vad ca nu tii l-a facut nimeni
De asemenea tin sa te anunt ca aici intra cine vrea dar iese cine mai poate Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 25-02-2008, 01:48 AM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| nella |
25-02-2008, 01:57 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.237 Inscris: 22-02-2008 Membrul Nr.: 720 Sex: Feminin |
Pai...cred ca 2 daca imi amintesc bine....asa mai serioase ca in rest erau prosteli de o zi ,2 si pe urma ma lasam pagubasa din cauza facultatii si a muncii.
Am tinut regimul cu lamaie care a dat roade f bune..asa de incantat am fost 1 pt ca am slabit si 2 ca anul ala nu am racit deloc asta fiind la mine o preoblema frecventa...8-9 kg am dat jos ...asta acum 3 ani de acum..... si acum 2 ani...am primit un regim de la o colega ,ca ill tinuse sora ei cu acelasi fel de mancare in fiecarezi timp de vreo 2 sapt am reusit sa-l tin si peasta si atunci am dat jos ceva dar...am pus dublu la loc.... Hai sa iti facem botezul pe site ca vad ca nu tii l-a facut nimeni De asemenea tin sa te anunt ca aici intra cine vrea dar iese cine mai poate Sa incep Amant nu am dar mi-as dori Daca mai sunt intrebari la care nu am raspuns.....sa mi le adresati ca ..dupa cum gandeam foamea asta mi-a distrus neuronul -------------------- [/url]Start dieta :11 feb 2008....am tinut 3 saptamani WW dupa care am inceput sa numar calorii pt ca e mai simplu si scap de kg mai usor... Pauza din data 24 aprilie pana in 28 mai Restart calorii 29 mai 2008 greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 83.6 talie : 100 cm -- 91 cm burta: 119 cm -- 109 cm coapse : 116 cm -- 111 cm bust : 107 cm -- 102 cm brat : 38 cm --34 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html |
| danyhoney |
25-02-2008, 01:57 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.053 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hai sa iti facem botezul pe site ca vad ca nu tii l-a facut nimeni De asemenea tin sa te anunt ca aici intra cine vrea dar iese cine mai poate Bueyyyyy, sperii fata ! Las-o sa se acomodeze intai ..... Pai...cred ca 2 daca imi amintesc bine....asa mai serioase ca in rest erau prosteli de o zi ,2 si pe urma ma lasam pagubasa din cauza facultatii si a muncii. Am tinut regimul cu lamaie care a dat roade f bune..asa de incantat am fost 1 pt ca am slabit si 2 ca anul ala nu am racit deloc asta fiind la mine o preoblema frecventa...8-9 kg am dat jos ...asta acum 3 ani de acum..... si acum 2 ani...am primit un regim de la o colega ,ca ill tinuse sora ei cu acelasi fel de mancare in fiecarezi timp de vreo 2 sapt am reusit sa-l tin si peasta si atunci am dat jos ceva dar...am pus dublu la loc.... Intrebarea mea a avut un rost : daca ai tinut prea multe diete pana acum ....s-ar putea ca in primele saptamani corpul tau sa se revolte daca incepi WW !!! DAR nu dispera ! E un stil de viata ( nu-mi place sa-l numesc dieta ) sanatos si vei avea rezultate !!!!!! Dar nu te da batuta daca vezi ca la inceput nu merge asa cum vrei tu . Se slabeste intre 500gr - 1kg / saptamana . Cum spunea si May , intra la NEURONI si vei fii bine primita . Pune toate intrebarile cate te framnata si vei fii ajutata ! |
| May |
25-02-2008, 02:04 AM
|
Daca mai sunt intrebari la care nu am raspuns..... Nu ne-ai spus daca ai purcel Eu ma retrag la grajd, noapte buna! -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| nella |
25-02-2008, 02:06 AM
|
Sincer eram cam dezamagitaacum cateva zile ca tineam ww de cea timp si nici o schimbare dar dupa cum am spus m-am urcat pe cantar si am 1 kg mai putin si asta ma bucura sincer....plu ca la curea azi am reusit sa mai strang putin...sper ca e de bine
Daca mai sunt intrebari la care nu am raspuns..... Nu ne-ai spus daca ai purcel Eu ma retrag la grajd, noapte buna! Nu ...nu am -------------------- [/url]Start dieta :11 feb 2008....am tinut 3 saptamani WW dupa care am inceput sa numar calorii pt ca e mai simplu si scap de kg mai usor... Pauza din data 24 aprilie pana in 28 mai Restart calorii 29 mai 2008 greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 83.6 talie : 100 cm -- 91 cm burta: 119 cm -- 109 cm coapse : 116 cm -- 111 cm bust : 107 cm -- 102 cm brat : 38 cm --34 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html |
| danyhoney |
25-02-2008, 02:18 AM
|
deci ceva rezultate ai cu WW ???? supeeerrrrr !!!! Parerea mea ( ca o baba a forumului ce sunt ) e sa ramai pe WW indiferent ce se intampla !!!!!! candva vei ajunge la platou .....adica cateva saptamani vei stagna . Nu conteaza , ramai pe pozitie !!!! Chestia e sa nu renunti si sa te arunci la alta dieta !!!
Esti in Brasov ????????? A mea esti !!! Tine-ne la curent cu ce papi , cu ce faci , cu ce gandesti .....E jurnalul TAU sio poti scrie ORICE vrei tu !!! Sa incep Primesc bilete moca cand vin in Brasov ? |
| nella |
25-02-2008, 02:20 AM
|
deci ceva rezultate ai cu WW ???? supeeerrrrr !!!! Parerea mea ( ca o baba a forumului ce sunt ) e sa ramai pe WW indiferent ce se intampla !!!!!! candva vei ajunge la platou .....adica cateva saptamani vei stagna . Nu conteaza , ramai pe pozitie !!!! Chestia e sa nu renunti si sa te arunci la alta dieta !!! Esti in Brasov ????????? A mea esti !!! Tine-ne la curent cu ce papi , cu ce faci , cu ce gandesti .....E jurnalul TAU sio poti scrie ORICE vrei tu !!! Multumec frumos..dar tu unde esti acum?Simt ca apar rezultatele si ca sunt parca mai usurica pana ma uit in oglinda deci ceva rezultate ai cu WW ???? supeeerrrrr !!!! Parerea mea ( ca o baba a forumului ce sunt ) e sa ramai pe WW indiferent ce se intampla !!!!!! candva vei ajunge la platou .....adica cateva saptamani vei stagna . Nu conteaza , ramai pe pozitie !!!! Chestia e sa nu renunti si sa te arunci la alta dieta !!! Esti in Brasov ????????? A mea esti !!! Tine-ne la curent cu ce papi , cu ce faci , cu ce gandesti .....E jurnalul TAU sio poti scrie ORICE vrei tu !!! Sa incep Primesc bilete moca cand vin in Brasov ? Cu cea mai mare placere cand vii ,daca vrei cu cea mai mare placere Acest mesaj a fost editat de nella: 25-02-2008, 02:22 AM -------------------- [/url]Start dieta :11 feb 2008....am tinut 3 saptamani WW dupa care am inceput sa numar calorii pt ca e mai simplu si scap de kg mai usor... Pauza din data 24 aprilie pana in 28 mai Restart calorii 29 mai 2008 greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 83.6 talie : 100 cm -- 91 cm burta: 119 cm -- 109 cm coapse : 116 cm -- 111 cm bust : 107 cm -- 102 cm brat : 38 cm --34 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html |
| danyhoney |
25-02-2008, 02:33 AM
|
Nu te mai uita in oglinda asa de des de acum incolo !!!!!!! Lasa-ti o pauza de cateva saptamani si vei fii impresionata !!!!!
Eu sunt la cuca macaii in Germania .... >Ma tot chinui sa-mi amintesc numele unei cantarete de opera ( sau era opereta ???? ) care era ffff cvunoscuta acum 8 ani in Brasov ...Batranetile , maica , mi-am pierdut memoria .... |
| nella |
25-02-2008, 02:44 AM
|
Am fost si eu in germania acum 3 ani la fratele meu....el sta in Lindau Bodensee f mult mia placut am facut un concediu de aproape 2 luni....dar nu stiu daca a 2-a ora am mai merge pr asa mult timp nu ma acomodez cu limba... Am fost si eu in germania acum 3 ani la fratele meu....el sta in Lindau Bodensee f mult mia placut am facut un concediu de aproape 2 luni....dar nu stiu daca a 2-a ora am mai merge pr asa mult timp nu ma acomodez cu limba... Am reusit sa imi pun si eu tiker mama greua fost -------------------- [/url]Start dieta :11 feb 2008....am tinut 3 saptamani WW dupa care am inceput sa numar calorii pt ca e mai simplu si scap de kg mai usor... Pauza din data 24 aprilie pana in 28 mai Restart calorii 29 mai 2008 greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 83.6 talie : 100 cm -- 91 cm burta: 119 cm -- 109 cm coapse : 116 cm -- 111 cm bust : 107 cm -- 102 cm brat : 38 cm --34 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html |
| danyhoney |
25-02-2008, 02:48 AM
|
Sa-ti traiasca ticker-ul si sa mearga tot mai spre dreapta !!!
La cate kg pierdute dai de baut ??? Nu de alta dar trebuie sa te obisnuiesti cu atmosfera de aici |
| nella |
25-02-2008, 03:33 AM
|
Sa-ti traiasca ticker-ul si sa mearga tot mai spre dreapta !!! La cate kg pierdute dai de baut ??? Nu de alta dar trebuie sa te obisnuiesti cu atmosfera de aici Cat de curand sper... Inca o intrebare..pt amodifica greutatea cum procedez?de pe tiker La cat sunt de obosita....nu am remarcat ca scria mare cat o zi de post cum se face...scuze dar...cred ca de la oboseala se trage -------------------- [/url]Start dieta :11 feb 2008....am tinut 3 saptamani WW dupa care am inceput sa numar calorii pt ca e mai simplu si scap de kg mai usor... Pauza din data 24 aprilie pana in 28 mai Restart calorii 29 mai 2008 greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 83.6 talie : 100 cm -- 91 cm burta: 119 cm -- 109 cm coapse : 116 cm -- 111 cm bust : 107 cm -- 102 cm brat : 38 cm --34 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html |
| ramonavlas |
25-02-2008, 01:07 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.789 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Nella Bine ai venit. Din cate vad, ne asemanam mult. Am 26 ani (deja impliniti). 171 inailtime. 89 de kg, la sfarsitul anului trecut aveam 95. Te astept si pe la mine prin jurnal, sa vezi ce si cum mananc, poate te mai inspira ceva de acolo. Si eu tin tot un fel de WW, doar ca calculez calorii si nu puncte. In mare,e cam acelasi lucru: mananc din toate, cantaresc tot ce bag in gura...la sfarsitul zilei trag linie.... Iti doresc multa reusita incontinuare si sper sa mai vb cat de curand.... Pai am slabit in 4 luni vreo 15 kg, dar asta a fost in 2003. De atunci nu am mai reusit sa slbesc cu nimik, dar nici nu m-am mai ingrasam, ma rog...oscilam 2-3 kg. Sport am facut doar anul trecut (3 luni fitness, 3 luni aerobic, nici in perioada aia nu am mai slabit. Pastilute mai iau din cand in cand xenical si beau in fiecare seara ceai antiadipose (mai mult pt digestie amandoua). Nu m-am suparat chiar deloc pe tine, ma bucur ca ai vointa, asta trebuie inainte de toate. Bafta multa si tie in continuare si asteptam vesti pune. Pui si meniurile, da? -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-07-2008 - 04:58 AM |