![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ramo |
06-04-2008, 12:02 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.021 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Si la mine la Targu Mures e la fel vremea
-------------------- |
| camvalmy |
06-04-2008, 03:24 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 127 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 791 Sex: Feminin |
Da Robby, vremea e urata rau
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMnaX4K/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| robby2008 |
06-04-2008, 03:51 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 47 Inscris: 16-03-2008 Membrul Nr.: 798 Sex: Feminin |
Multumesc Camy!
am citit la tine in jurnal ca si tu ai avut o saptamana grea. sper ca cea care urmeaza sa fie mai senina si sa-ti dea forta sa infrunti problemele. incearca sa-ti pastrezi calmul, caci certurile nu rezolva nimic.problemele tot acolo raman.mai bine le infruntam cu calm, rabdare si daca se poate cu zambetul pe buze.atunci ne vin cela mai multe idei, sau macar petrecem timpul mai placut pana ajungem sa gasim o solutie. Te apuci de numarat caloriile? spor. si eu le numar, dar nu mananc chiar orice in limita a 1200 calorii.incerc sa fie numai alimente sanatoase. si sa stii ca e mai bine sa nu te cantaresti zilnic. si eu faceam asta si deja motivatia mea era aproape de nivelul zero. eu mi-am propus o zi pe saptamana si ajungi sa astepti cu nerabdare ziua respectiva si daca vezi o variatia a greutatii esti mai motivata. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wrmfgw5/]
![]() [/url] |
| Cherie |
07-04-2008, 03:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Multumesc Camy! Si sa stii ca e mai bine sa nu te cantaresti zilnic. si eu faceam asta si deja motivatia mea era aproape de nivelul zero. eu mi-am propus o zi pe saptamana si ajungi sa astepti cu nerabdare ziua respectiva si daca vezi o variatia a greutatii esti mai motivata. Acelasi lucru l-am zis si eu Eu mi-as dori sa ma cantaresc o data pe luna, sa pot spune: "Luna asta am slabit x kg" -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 07:16 PM |