![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
17-01-2008, 11:04 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Azi-noapte a ajuns acasa si Stefan de la Brasov, si ce credeti ca mi-a adus? axe, clatitele le-a facut socru-mio. La aluatul facut cu apa minerala, faina si zahar a adaugat si mere rase. Foarte gustoase au iesit. Asa ma gandeam si eu, ca le-am punctat cam mult (91 g cantarea clatita) dar am zis ca mai bine mananc de mai putine puncte decat sa depasesc. Liliana, e bine ca faci miscare. Spre rusinea mea, eu nu fac altceva decat statul in picioare la scoala -------------------- In stand by...
|
| dany |
17-01-2008, 11:14 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
- nu am consumat 2 portii lactate (chiar, oare ce inseamna 2 portii lactate - nu am consumat grasimi bune - nu am consumat 300 g legume, dar poate compenseaza fructele pe care le-am mancat in plus Buna dimineata tie si Elisei ! 2-3 portii lactate inseamna 2-3 puncte din lapte , branza , iaurt , lapte batut , etc . Poti consuma produse degresate si atunci inseamna o cantitate destul de mare pentru 2 p ( 2 portii sunt esuficiente ). Fructele nu compenseaza legumele asa ca pune manutza si papa macar 1 rosie si ceva castravete .... Sau varza , ardei , etc .... Multa bafta in continuare si o sa mai trec pe aici p.s. Am uitat sa te omor ca ai kürtos -colacs acasa .... Am inundat tastatura de cred ca n-o mai usuc nici intr-un an -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| crissy |
17-01-2008, 05:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
p.s. Am uitat sa te omor ca ai kürtos -colacs acasa .... Am inundat tastatura de cred ca n-o mai usuc nici intr-un an Il teleportez la Bucuresti ca eu nu-l vreau, desi imi place de mor (e cu nuca -------------------- In stand by...
|
| Lacry |
17-01-2008, 05:34 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
sa nu treci curand prin jurnalul meu caci maine fac un tort pentru unul dintre fratii mei, ca e ziua lui, si o sa ma laud cu o poza, probabil... O sa te anunt de acum cand poti sa arunci un oki si cand nu
-------------------- |
| crissy |
17-01-2008, 05:51 PM
|
p.s. Am uitat sa te omor ca ai kürtos -colacs acasa .... Am inundat tastatura de cred ca n-o mai usuc nici intr-un an Il teleportez la Bucuresti ca eu nu-l vreau, desi imi place de mor (e cu nuca sa nu treci curand prin jurnalul meu caci maine fac un tort pentru unul dintre fratii mei, ca e ziua lui, si o sa ma laud cu o poza, probabil... O sa te anunt de acum cand poti sa arunci un oki si cand nu Ba o sa trec macar sa-ti vad noul avatar Din ciclul sa ii amuz pe ai mei: o schimba Stefan acum vreo 2-3 seri pt nani. In joca, ii miroase piciorusele si-i spune: - pfui, pute; Elise pute! La care fiica-mea: - nuuu, Liss nu pute, tata pute! Am zis ca lesinam de ras -------------------- In stand by...
|
| crissy |
17-01-2008, 06:48 PM
|
Meniul de astazi:
ou ochi 1 buc 2pTotal: 22.9 p - apa 1.5 l - grasimi bune papat 2 lgt - calciu papat de 2p ou+? p din laptele cu faina orez - miscare lipsa Daca fac calcule, reiese ca am depasit portia de legume cu 16 g, dar la rosia si castravetele de dimineata m-a ajutat si Elise Noapte buna. Pentru mine sigur nu va fi pt ca tusesc ca un magarus -------------------- In stand by...
|
| axe10 |
17-01-2008, 07:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Aoleo ce de ulei...................!!!
Rusinica.!! .....de ce 4 p la cartofi? Ai mancat in 2 reprize?... Varianta expusa de Dany o aplici numai daca vrei....daca i-ai mancat la o masa...2p...(s-a mai discutat la neuroni si la ea in jurnal) -------------------- ![]() |
| crissy |
18-01-2008, 07:47 PM
|
axe, cartofii i-am mancat in 2 ture.
Meniul de astazi:
Total, pana in prezent: 19.2. Mai am 3.8 p de consumat. Am facut placinta cu bostan turcesc, drugul meu costa doar 15 p si sunt vreo 5 portii. O sa inchei seara cu o bucata din placinta mea preferata -------------------- In stand by...
|
| axe10 |
19-01-2008, 11:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Bostan turcesc?...ce e aia?
-------------------- ![]() |
| crissy |
19-01-2008, 11:30 AM
|
Bostan turcesc?...ce e aia? axe, este bostanul ala pentru placinta, nu ala porcesc (care are coaja de culoare galbena). Asta are coaja de culoare alb-gri. Ai o poza aici, este cel din stanga. -------------------- In stand by...
|
| dany |
19-01-2008, 11:32 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Din ciclul sa ii amuz pe ai mei: o schimba Stefan acum vreo 2-3 seri pt nani. In joca, ii miroase piciorusele si-i spune: - pfui, pute; Elise pute! La care fiica-mea: - nuuu, Liss nu pute, tata pute! Am zis ca lesinam de ras Imi place cum papi , bravo !!!! Cand ai ziua de cantar ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| crissy |
19-01-2008, 12:13 PM
|
danyhoney,
-------------------- In stand by...
|
| dany |
19-01-2008, 12:17 PM
|
Inseamna ca daca te cantaresti cu burta goala s-au dus mai multe . Super !
Sanatate multa tie si micutzei -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Andreea-Rodica |
19-01-2008, 01:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Sanatate multa si tie si finutei!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
19-01-2008, 03:50 PM
|
andreea, dany,
Azi nu prea am putut manca, pana acum am consumat doar 10 p din 23. Dar am bagat ceai cu lamaie si miere la greu. -------------------- In stand by...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 07:28 PM |