left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

90 Pagini V « < 67 68 69 70 71 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
crissy
mesaj 17-01-2008, 11:04 AM
Mesaj #1021

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142
Sex: Feminin

cheer.gif Sunt foarte mandra de mine!!! Aseara ma plangeam ca mi-e o foame de mor. Am avut multe tentative sa ma duc prin bucatarie si sa bag ceva in gura, dar m-am abtinut cheer.gif .
Azi-noapte a ajuns acasa si Stefan de la Brasov, si ce credeti ca mi-a adus? crying.gif kurtos colacs (oare am scris corect?), colac secuiesc, dupa care sunt innebunita drool.gif. Nu a cumparat decat 2 din aia mari wacko.gif . M-am abtinut sa nu ma arunc in ei dimineata cand i-am vazut pe masa, am luat doar o bucatica mica de pofta (pe ca nu stiu cum o s-o punctez. cred ca o sa folosesc punctajul de la cojonac).
axe, clatitele le-a facut socru-mio. La aluatul facut cu apa minerala, faina si zahar a adaugat si mere rase. Foarte gustoase au iesit. Asa ma gandeam si eu, ca le-am punctat cam mult (91 g cantarea clatita) dar am zis ca mai bine mananc de mai putine puncte decat sa depasesc. pupic.gif
Liliana, e bine ca faci miscare. Spre rusinea mea, eu nu fac altceva decat statul in picioare la scoala sorry.gif . A, si toate suntem frumoase, da? pupic.gif O zi faina iti doresc.

--------------------
In stand by...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 17-01-2008, 11:14 AM
Mesaj #1022

Yeti

Raspunsuri: 10.221
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(crissy @ 16-01-2008, 07:09 PM) *

- nu am consumat 2 portii lactate (chiar, oare ce inseamna 2 portii lactate huh.gif ?)
- nu am consumat grasimi bune
- nu am consumat 300 g legume, dar poate compenseaza fructele pe care le-am mancat in plus blushing.gif

Buna dimineata tie si Elisei !

2-3 portii lactate inseamna 2-3 puncte din lapte , branza , iaurt , lapte batut , etc . Poti consuma produse degresate si atunci inseamna o cantitate destul de mare pentru 2 p ( 2 portii sunt esuficiente ).

Fructele nu compenseaza legumele asa ca pune manutza si papa macar 1 rosie si ceva castravete .... Sau varza , ardei , etc ....

Multa bafta in continuare si o sa mai trec pe aici give_rose.gif

p.s. Am uitat sa te omor ca ai kürtos -colacs acasa .... Am inundat tastatura de cred ca n-o mai usuc nici intr-un an doh.gif )).gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

crissy
mesaj 17-01-2008, 05:01 PM
Mesaj #1023

Marmota

CITAT(danyhoney @ 17-01-2008, 11:14 AM) *

p.s. Am uitat sa te omor ca ai kürtos -colacs acasa .... Am inundat tastatura de cred ca n-o mai usuc nici intr-un an doh.gif )).gif

Il teleportez la Bucuresti ca eu nu-l vreau, desi imi place de mor (e cu nuca drool.gif). Da-mi coordonatele! )).gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Lacry
mesaj 17-01-2008, 05:34 PM
Mesaj #1024

Marmota

Raspunsuri: 1.387
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

sa nu treci curand prin jurnalul meu caci maine fac un tort pentru unul dintre fratii mei, ca e ziua lui, si o sa ma laud cu o poza, probabil... O sa te anunt de acum cand poti sa arunci un oki si cand nu )).gif

--------------------
+Quote Post
crissy
mesaj 17-01-2008, 05:51 PM
Mesaj #1025

Marmota

CITAT(crissy @ 17-01-2008, 05:01 PM) *

CITAT(danyhoney @ 17-01-2008, 11:14 AM) *

Il teleportez la Bucuresti ca eu nu-l vreau, desi imi place de mor (e cu nuca drool.gif). Da-mi coordonatele! )).gif

doh.gif Scuze de gafa. Nu m-am uitat la nume si te-am confundat cu axe blushing.gif . Dar il pot teleporta si la tine. floare.gif pt lamuriri.

CITAT(Lacry @ 17-01-2008, 05:34 PM) *

sa nu treci curand prin jurnalul meu caci maine fac un tort pentru unul dintre fratii mei, ca e ziua lui, si o sa ma laud cu o poza, probabil... O sa te anunt de acum cand poti sa arunci un oki si cand nu )).gif

Ba o sa trec macar sa-ti vad noul avatar wink1.gif . Apropo de vorbit, ce ziceai in jurnalul tau... La 2 ani fara o luna Elise nu vb cine stie ce. Adica ea vb dar nu o intelegea nimeni. Acum are 2 ani si aproape 2 luni si ma dor urechile )).gif . Ma uimeste.

Din ciclul sa ii amuz pe ai mei: o schimba Stefan acum vreo 2-3 seri pt nani. In joca, ii miroase piciorusele si-i spune:
- pfui, pute; Elise pute!
La care fiica-mea:
- nuuu, Liss nu pute, tata pute! lol.gif
Am zis ca lesinam de ras )).gif .

--------------------
In stand by...
+Quote Post
crissy
mesaj 17-01-2008, 06:48 PM
Mesaj #1026

Marmota

Meniul de astazi:
ou ochi 1 buc 2p
ulei 1/2 lgt pt ochi 0,5p (nu radeti, doar am uns tigaia ca fara ulei mi se pare ca iese prea uscat)
rosie 124g 0p
castravete 72g 0p
colac secuiesc 19g 2p (punctat dupa chec, 70 g 7 p)
capucino 2 lg 1,6p (calculat dupa info de pe cutie)
cartofi copti in folie aluminiu 280g 4p ( doh.gif nu mi-am notat cand a scris dany la neuroni cum se calculeaza acum...)
ulei crud stropit cartofii 2lgt 2p
castraveti in otet 120g 0p
muschi porc prajit 37g 0,8p (cantarit dupa ce l-am prajit, ca atunci mi-am amintit doh.gif )
ulei (in care am prajit muschiul) 2 lgt 2p
mere 260g 1p (extrafruct)
banana 1/2 buc 1p
lapte 0.1% cu faina integrala de orez 180g 4p
capsuni din dulceata 40g 2p
Total: 22.9 p cheer.gif .

- apa 1.5 l
- grasimi bune papat 2 lgt cheer.gif
- calciu papat de 2p ou+? p din laptele cu faina orez cheer.gif
- miscare lipsa blushing.gif

Daca fac calcule, reiese ca am depasit portia de legume cu 16 g, dar la rosia si castravetele de dimineata m-a ajutat si Elise wink1.gif .
Noapte buna. Pentru mine sigur nu va fi pt ca tusesc ca un magarus sad.gif .

--------------------
In stand by...
+Quote Post
axe10
mesaj 17-01-2008, 07:29 PM
Mesaj #1027

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Aoleo ce de ulei...................!!!

Rusinica.!!

.....de ce 4 p la cartofi? Ai mancat in 2 reprize?...

Varianta expusa de Dany o aplici numai daca vrei....daca i-ai mancat la o masa...2p...(s-a mai discutat la neuroni si la ea in jurnal)

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 18-01-2008, 07:47 PM
Mesaj #1028

Marmota

axe, cartofii i-am mancat in 2 ture.
Meniul de astazi:

paine 23g 1,2p
br philadelphia light 16g 0,7p
sunca pui 36g 2,2p
iaurt 0.1% 43g 0,3p
cafea+1 lgt zahar 0p
covrig 50g 2,5p
macrou 100g 4,3p
mix legume (cartofi mult, orez, mazare, porumb dulce) + 1 lg ulei 180g 7p
castravete la otet 78g 0p
nuca macinata 5g 1p
mar 0p
porto 0p

Total, pana in prezent: 19.2. Mai am 3.8 p de consumat.
Am facut placinta cu bostan turcesc, drugul meu costa doar 15 p si sunt vreo 5 portii. O sa inchei seara cu o bucata din placinta mea preferata drool.gif.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
axe10
mesaj 19-01-2008, 11:02 AM
Mesaj #1029

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Bostan turcesc?...ce e aia?

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 19-01-2008, 11:30 AM
Mesaj #1030

Marmota

CITAT(axe10 @ 19-01-2008, 11:02 AM) *

Bostan turcesc?...ce e aia?

axe, este bostanul ala pentru placinta, nu ala porcesc (care are coaja de culoare galbena). Asta are coaja de culoare alb-gri. Ai o poza aici, este cel din stanga.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
dany
mesaj 19-01-2008, 11:32 AM
Mesaj #1031

Yeti

CITAT(crissy @ 17-01-2008, 04:51 PM) *

Din ciclul sa ii amuz pe ai mei: o schimba Stefan acum vreo 2-3 seri pt nani. In joca, ii miroase piciorusele si-i spune:
- pfui, pute; Elise pute!
La care fiica-mea:
- nuuu, Liss nu pute, tata pute! lol.gif
Am zis ca lesinam de ras )).gif .

lol.gif lol.gif lol.gif

Imi place cum papi , bravo !!!! Cand ai ziua de cantar ? naughty.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 19-01-2008, 12:13 PM
Mesaj #1032

Marmota

danyhoney, pupic.gif ca ma monitorizezi. Ziua de cantar este luni, dar am trisat aseara si m-am cantarit (cu burta plina blushing.gif ) si se dusese 0.5 kg.
sad.gif Starea mea s-a inrautatit, acum 30 min aveam temp. 38.8 batista.gif si ce-i mai rau crying.gif Elise s-a trezit azi noapte, ardea, a vomat in 2 reprize... Cred ca s-a captusit si ea cu un rosu in gat sad.gif . E molicica, maraita si ochii rosii, deci nu e bine sad.gif . Acum ii dau sa pape kiwi, apoi ii dau un nurofen pt febra si o pun la nani. Poate cand s-o trezi va avea o stare mai buna.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
dany
mesaj 19-01-2008, 12:17 PM
Mesaj #1033

Yeti

Inseamna ca daca te cantaresti cu burta goala s-au dus mai multe . Super !

Sanatate multa tie si micutzei hug.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 19-01-2008, 01:38 PM
Mesaj #1034

Iepuras

Raspunsuri: 1.907
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Sanatate multa si tie si finutei! hug.gif Cum ai reusit sa prinzi asa o raceala? Ai grija cu febra aia ca e cam mare. Pupici multi ca sa va faceti bine! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
crissy
mesaj 19-01-2008, 03:50 PM
Mesaj #1035

Marmota

andreea, dany, pupic.gif pt urari. Eu ma simt mai bine, am bagat algocalmin si nu mai am febra asa mare (37.6), dare Elise s-a trezit plangand si e tot moale si e mai calda ca de obicei. La 5.30 mergem cu ea la pediatrie sa vedem ce are, pana atunci nu o chinui cu termometrul ca tipa ca din gura de sarpe. Ma duc sa-mi termin borsul. L-am facut din pulpe si legume, am calculat deja si toata cantitatea are 25 p, deci cam 5 p portia.
Azi nu prea am putut manca, pana acum am consumat doar 10 p din 23. Dar am bagat ceai cu lamaie si miere la greu.

--------------------
In stand by...
+Quote Post

90 Pagini V « < 67 68 69 70 71 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 07:28 PM