![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
20-01-2008, 10:41 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sanatate si tie si fetitei...copii trec mai usor peste starile febrile, ai grija totusi sa nu stea mult asa. Supozitoarele Novocalmin scad repede temperatura. Nurofenul cam taie pofta de mancare...din pacate...dar isi revine ea. Importanta e hidratarea...si la tine si la ea!
Va pup. -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
20-01-2008, 11:42 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Cred ca aseara isi mai revenise fina ca vorbea de zor cu nanutul la telefon.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
20-01-2008, 03:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cred ca aseara isi mai revenise fina ca vorbea de zor cu nanutul la telefon. Atunci e bine.... Ceaiul ala e f bun...nu are nimic daca ai mancat mai putin... -------------------- ![]() |
| bubbles |
20-01-2008, 07:31 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.994 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Seara si insanatosire grabnica
-------------------- |
| Sexymom |
20-01-2008, 09:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.811 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Acum am citit ca sunteti bolnavioare amandoua, sper ca sunteti din ce in ce mai bine, daca nu vrea sa pape micuta nu o forta, da-i multe sucuri naturale de portocale, mandarine, morcovi, mere, si pireuri diluate cu mult lapte sa nu o jeneze la gatutz.
Sanatate multa de tot, ma gandesc la voi si sigur va faceti bine pana maine.Besos. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| crissy |
21-01-2008, 01:27 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Multumim de urarile de sanatate.
Acum ne simtim mai bine, dar sambata si duminica am zacut la pat. Si eu si Elise luam antibiotic. Mie nu-mi scadea febra cu tot cu antitermicele ce le luam, fetei i-am dat nurofen si mi l-a vomat, i-am bagat supozitor si in 10 min mi-a facut kk E nasol sa fii bolnav. Fara pofta de mancare, iar tot ce mananci parca e stropit din plin cu zeama de pelin Sanatate si tie si fetitei...copii trec mai usor peste starile febrile, ai grija totusi sa nu stea mult asa. Supozitoarele Novocalmin scad repede temperatura. Nurofenul cam taie pofta de mancare...din pacate...dar isi revine ea. Importanta e hidratarea...si la tine si la ea! Va pup. Din pacate, pe incercate, doar Nurofenul ii scade febra. Cu supozitoarele iarasi am luat teapa ca a facut kk la 10 min dupa ce i l-am pus. Noroc ca nu l-a eliminat complet. Cred ca aseara isi mai revenise fina ca vorbea de zor cu nanutul la telefon. Acum am citit ca sunteti bolnavioare amandoua, sper ca sunteti din ce in ce mai bine, daca nu vrea sa pape micuta nu o forta, da-i multe sucuri naturale de portocale, mandarine, morcovi, mere, si pireuri diluate cu mult lapte sa nu o jeneze la gatutz. Sanatate multa de tot, ma gandesc la voi si sigur va faceti bine pana maine.Besos. De data asta am avut noroc ca-mi cerea ea apa si nu am mai fost nevoita sa-i dau cu frorta Sa va povestesc despre copii si lucrurile de care se ataseaza ei... Elise are o paturica pe care a primit-o la botez. De atunci o folosim in fiecare zi, ma si mir cum de se mai intelege ceva din ea Azi am luat paturica si am bagat-o in masina de spalat. Nu va pot descrie in cuvinte cam ce tragedie a fost cand si-a vazut "PIA" in masina... Sa vedem noi cum scapam de suzeta, al obiect de care s-a atasat... -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
21-01-2008, 01:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Felicitari pentru modificarea de la ticker!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| bubbles |
21-01-2008, 02:16 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.994 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Felicitari pentru ticker
Am si eu un var de 5 ani care are paturica lui .. PICA .. si nu e chip sa plece de acasa fara ea .Si mereu vorbeste cu ea,ii face poze ii povesteste etc. -------------------- |
| Sexymom |
21-01-2008, 02:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.811 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Crissy ma bucur enorm ca sunteti bine, e greu sa tii febra sub control, si Miruna mea face la fel ca Elise, cand vezi ca vomita siropul, face caca dupa supozitor pune-i ciorapi cu otet diluat in apa, si o compresa pe burtica tot inmuiata in apa cu otet, da rezultate 98%.E bine ca bea lichide.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| crissy |
21-01-2008, 02:53 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Felicitari pentru modificarea de la ticker! Felicitari pentru ticker Am si eu un var de 5 ani care are paturica lui .. PICA .. si nu e chip sa plece de acasa fara ea .Si mereu vorbeste cu ea,ii face poze ii povesteste etc. 5 ani Crissy ma bucur enorm ca sunteti bine, e greu sa tii febra sub control, si Miruna mea face la fel ca Elise, cand vezi ca vomita siropul, face caca dupa supozitor pune-i ciorapi cu otet diluat in apa, si o compresa pe burtica tot inmuiata in apa cu otet, da rezultate 98%.E bine ca bea lichide. -------------------- In stand by...
|
| crissy |
21-01-2008, 03:29 PM
|
Opere de arta ale fiica-mii
![]() ![]() Mi-a stricat pana acum cel utin jumate de top de hartie -------------------- In stand by...
|
| crissy |
21-01-2008, 06:26 PM
|
Meniul de astazi:
Total: 21.9 p din 23. Mai am 1.1 p Am fost in casa si am facut niste poze cu baia si bucataria. -------------------- In stand by...
|
| axe10 |
21-01-2008, 07:21 PM
|
Buey, borsul ala mi se pare mult prea mult punctat...ce baltea grasimea?...sau au fost 2 portii....
Incepe sa "apara" casutza...ma gandesc cu groaza cand o sa faci curatenie!! -------------------- ![]() |
| crissy |
21-01-2008, 08:18 PM
|
axe, borsul a fost puricat si ras-puricat la punctaj
- am folosit pulpele cu tot cu pielita - are cartofi - are taitei de casa (faina, ou) Eu nu ma gandesc cu groaza la curatenie. Abia astept sa fac curatenie la mine in casa -------------------- In stand by...
|
| axe10 |
22-01-2008, 08:15 PM
|
axe, borsul a fost puricat si ras-puricat la punctaj - am folosit pulpele cu tot cu pielita - are cartofi - are taitei de casa (faina, ou) Eu nu ma gandesc cu groaza la curatenie. Abia astept sa fac curatenie la mine in casa Acu...am inteles. O sa te rupi pana termini, dar sa vedem partea plina a paharului si sa zicem ca o sa faci miscare din plim. In cat timp preconizati ca va fi gata...la vara? Gresia din bucatarie e ca a mea la fostul apartament... Spor la treaba. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 12:58 AM |