left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Varsta! Are importanta ce varsta ai cand vrei sa slabesti?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

86 Pagini V « < 75 76 77 78 79 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
buretel
mesaj 19-02-2008, 11:34 PM
Mesaj #1141

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))
Sex: Feminin

CITAT(crissy @ 17-02-2008, 11:21 PM) *

Eu nu am avut net decat cu portia, vineri spre seara, ieri putin si azi la fel, ca si-au mutat firma furnizoare birourile si uite asa am stat pe uscat mad.gif .
blushing.gif Momentan sunt in razboi cu dietele blushing.gif . Daca as scrie pe aici ce mananc.... primesc interdictie sa mai scriu pe oneden blushing.gif blushing.gif .
Va pup, maine incepe o noua saptamana asa ca va doresc sa aveti spor in ale muncii.

Si eu la fel lol.gif lol.gif Asa ca nu mai scriu deloc devil.gif
hug.gif Ce mai face nazdravana cea mica? Am vazut toate pozele/filmuletele noi, din ultima vreme. E tare scumpa pupic.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
crissy
mesaj 20-02-2008, 11:09 PM
Mesaj #1142

Marmota

Raspunsuri: 1.332
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

CITAT(buretel @ 19-02-2008, 11:34 PM) *

hug.gif Ce mai face nazdravana cea mica? Am vazut toate pozele/filmuletele noi, din ultima vreme. E tare scumpa pupic.gif

pupic.gif Ce sa faca?! ... nazdravanii wacko.gif Vb din ce in ce mai bine. Chiar radeam cu Stef intr-o zi, ca o sa ne fie dor de perioada cand pocea cuvintele wub.gif

Azi am fost cuminte pana la un punct, chiar numarasem, dar spre seara m-am porcit caramida.gif. Am intrat intr-o perioada cand simt nevoia de dulce wacko.gif . Candva nici nu voiam sa le vad in fata ochilor. Ata ete, ma resemnez crying.gif

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai!
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

buretel
mesaj 21-02-2008, 10:47 AM
Mesaj #1143

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Eu sunt in perioada in care mananc orice, si pietre lol.gif lol.gif Dulce, sarat, nu mai conteaza )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 21-02-2008, 07:23 PM
Mesaj #1144

Marmota

CITAT(buretel @ 21-02-2008, 10:47 AM) *

Eu sunt in perioada in care mananc orice, si pietre lol.gif lol.gif Dulce, sarat, nu mai conteaza )).gif

Incearca combinatia biscuiti cu cioco amaruie drool.gif devil.gif
Astazi sefa de catedra si-a sustinut lucrarea pt gradul I, iar dupa, ne-a dus la restaurant unde am mancat, pe langa alte bunatati, papanasi fierti drool.gif drool.gif. O bunatate, nu am mancat in viata mea papanasi asa de buni. Secretul? Dupa ce i-au scos de la fiert, i-au tavalit prin biscuiti macinati amestecati cu scortisoara drool.gif. Cu prima ocazie, fac si eu asa wink1.gif

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 21-02-2008, 07:49 PM
Mesaj #1145

Iepuras

Raspunsuri: 1.780
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Mama! Ce bunatate! Vin si eu la tine cand faci papanasi. wink1.gif
A propos de grade, ai vorbit pentru inspectie?
Pupici! pupic.gif

--------------------
Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare,
mai mult decat calatoria mea in oglinda,
ma tulbura si ma doare
batranetea prietenilor mei,
pe care nu-i vazusem si-i vad brusc.
+Quote Post
crissy
mesaj 21-02-2008, 11:14 PM
Mesaj #1146

Marmota

CITAT(Andreea-Rodica @ 21-02-2008, 07:49 PM) *

Mama! Ce bunatate! Vin si eu la tine cand faci papanasi. wink1.gif
A propos de grade, ai vorbit pentru inspectie?
Pupici! pupic.gif

Stii ce-i culmea? Prima data am zis ca vb cu el cand a fost cercul pedagogic la noi. Din diferite motive nu a ajuns. Apoi am zis ca vb astazi cu el. Si ce crezi? Astazi omul s-a-nsurat w00t.gif w00t.gif w00t.gif ! Azi si-a gasit si el )).gif . Cica asteapta gemeni w00t.gif , nevasta mai are un pic si naste w00t.gif w00t.gif .
cheer.gif O sa anunt cand fac papanasi. De fapt, nu vrei sa-i facem impreuna grin.gif ?

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 22-02-2008, 04:42 PM
Mesaj #1147

Iepuras

Sa-i fie de bine nunta si sanatos copilasii! Ma gandeam ca e insurat de mult, dar o fi la a doua casnicie?! Lasa ca-l gasesti tu odata, dar trebuie sa te misti repejor. E mai greu cu inspectiile in perioada tezelor sau inainte de Pasti.
Cu papanasii, vedem noi, poate ii facem impreuna, dar tu sa fii bucatar-sef, ca mi-e nu-mi ies niciodata. hug.gif
Cu dieta cum stai, numeri, numeri? As vrea si eu un impuls ca se incalzeste, dam cojoacele jos si se vad suncile.

Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 22-02-2008, 04:43 PM

--------------------
ma tulbura si ma doare
+Quote Post
Nessie
mesaj 22-02-2008, 05:11 PM
Mesaj #1148

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.785
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Pai ia lasati voi papanasii aia macar pana la Pasti daca tot vorbiti de dat cojoacele jos. blum.gif Oricum sigur o sa mancati atunci bunatati, ca toata lumea, asa ca scapati de o ingrasacioasa inainte de vreme. tease.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
crissy
mesaj 22-02-2008, 06:06 PM
Mesaj #1149

Marmota

Cumatra, nu mai numar de cateva zile bune sad.gif . Nu stiu... dar sunt intr-o pasa proasta, probabil astenia de primavara. Vin nervoasa de la scoala, copiii astia nu vor sa invete mai deloc. Si pe langa ca nu invata, mai fac si galagie la ora si ma gandesc cu groaza ca daca imi fac asa si la inspectie... zau ca nu-mi vine sa-l mai sun. Si m-as angaja maturator pe strada decat sa mai merg la scoala. Ma deranjeaza barfele pe care le aud involuntar prin cancelarie, ma deranjeaza ca s-au terminat banii si nu putem mobila tot parterul, ma deranjeaza ca Stefan are altelea de facut acuma si ne vedem doar seara, inainte de nani sorry.gif . Si Elise parca sufera si ea de astenie, ca numai intr-un urlet o tine de cateva zile, nu-i convine nimica, tranteste ce prinde la mana...

Nessie, ti-e pofta de papanasi naughty.gif devil.gif ? Ca facem pachet si trimitem si la Bucuresti )).gif .

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 22-02-2008, 06:12 PM
Mesaj #1150

Iepuras

CITAT(Nessie @ 22-02-2008, 05:11 PM) *

Pai ia lasati voi papanasii aia macar pana la Pasti daca tot vorbiti de dat cojoacele jos. blum.gif Oricum sigur o sa mancati atuci bunatati, ca toata lumea, asa ca scapati de o ingrasacioasa inainte de vreme. tease.gif

Ai dreptate. blushing.gif Dar deocamdata doar vorbim despre ei, si asta nu ingrasa, nu?! naughty.gif

--------------------
ma tulbura si ma doare
+Quote Post
May
mesaj 22-02-2008, 06:13 PM
Mesaj #1151

Hiena

Raspunsuri: 4.719
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Si Spania doreste pachet lol.gif pupic.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 22-02-2008, 06:17 PM
Mesaj #1152

Iepuras

CITAT(crissy @ 22-02-2008, 06:06 PM) *

Cumatra, nu mai numar de cateva zile bune sad.gif . Nu stiu... dar sunt intr-o pasa proasta, probabil astenia de primavara. Vin nervoasa de la scoala, copiii astia nu vor sa invete mai deloc. Si pe langa ca nu invata, mai fac si galagie la ora si ma gandesc cu groaza ca daca imi fac asa si la inspectie... zau ca nu-mi vine sa-l mai sun. Si m-as angaja maturator pe strada decat sa mai merg la scoala. Ma deranjeaza barfele pe care le aud involuntar prin cancelarie, ma deranjeaza ca s-au terminat banii si nu putem mobila tot parterul, ma deranjeaza ca Stefan are altelea de facut acuma si ne vedem doar seara, inainte de nani sorry.gif . Si Elise parca sufera si ea de astenie, ca numai intr-un urlet o tine de cateva zile, nu-i convine nimica, tranteste ce prinde la mana..

Nici eu nu ma simt mai bine si zboara timpul asta si parca nu se vede nimic dupa mine. Nu mai zic de elevii mei, mai ales acum cu noroaiele astea de la tara... dar totusi nu mi-as schimba meseria. Ma bucur de cativa elevi care merita toata munca mea, desi nu-s grozavi la carte, sunt cuminti si cu bun simt. Asa ca merg inainte, in unele zile mai cu tupeu, in altele mai nervoasa. La catedra ma simt in largul meu si printre elevi mi-e bine. salut.gif

Un weekend placut si sa sarbatoriti Dragobetele plini de dragoste! hug.gif B. pleaca la Iasi duminica asa ca de Dragobete ma voi uita la TV si la filme pe calculator.

Acest mesaj a fost editat de Nessie: 22-02-2008, 06:23 PM

--------------------
ma tulbura si ma doare
+Quote Post
crissy
mesaj 22-02-2008, 06:23 PM
Mesaj #1153

Marmota

CITAT(Maybeline @ 22-02-2008, 06:13 PM) *

Si Spania doreste pachet lol.gif pupic.gif

Se rezolva naughty.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 22-02-2008, 06:17 PM) *

Nici eu nu ma simt mai bine si zboara timpul asta si parca nu se vede nimic dupa mine. Nu mai zic de elevii mei, mai ales acum cu noroaiele astea de la tara... dar totusi nu mi-as schimba meseria. Ma bucur de cativa elevi care merita toata munca mea, desi nu-s grozavi la carte, sunt cuminti si cu bun simt. Asa ca merg inainte, in unele zile mai cu tupeu, in altele mai nervoasa. La catedra ma simt in largul meu si printre elevi mi-e bine. salut.gif

Un weekend placut si sa sarbatoriti Dragobetele plini de dragoste! hug.gif B. pleaca la Iasi duminica asa ca de Dragobete ma voi uita la TV si la filme pe calculator.

Asa credeam si eu inainte de bb sorry.gif . Ca as sta toata viata printre copii si i-as invata. Intr-adevar, mai sunt si copii care invata, nu numai cand trebuie sa pandeasca o nota ci constant, sunt elevi si cu bun simt. Dar e de ajuns unul sa fie tartor ca ti se duce devil.gif ora.
Cat despre Dragobete... ce e aia batista.gif? Poate o sa iesim toti 3 la o plimbare daca o fi vremea buna.

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 22-02-2008, 07:09 PM
Mesaj #1154

Marmota

Ma bag la reinstalat windows'u. Pana si calculatorul meu face pe-a nebunul )).gif . Daca nu mai dau pe aici atunci o sa stiti ca nu mi-a reusit, ca ultima data m-am cam incalcit si a trebuit sa se ocupe Stef de el grin.gif .

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 22-02-2008, 07:28 PM
Mesaj #1155

Iepuras

Spor la treaba! hug.gif

--------------------
ma tulbura si ma doare
+Quote Post

86 Pagini V « < 75 76 77 78 79 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-08-2008 - 12:47 AM