![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
08-03-2008, 09:58 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.829 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
La multi ani! Sa ai parte de o zi minunata.
Daca nu ma inseala memoria, azi mai sarbatoriti ceva, nu? -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
08-03-2008, 11:39 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.346 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Multumesc fetelor pentru urarile adresate
Nu ma las nici eu mai prejos, asa ca va doresc din suflet sa aveti o primavara frumoasa (si nu numai primavara), o zi de 8 martie plina de soare si miros de flori (la noi a plouat+lapovitat+nins Cumatra, Cum vom sarbatori astazi? Prin munca Pup fetele. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
08-03-2008, 12:17 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
La multi ani !!
-------------------- |
| ironmissy |
08-03-2008, 08:47 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
sa o luam in ordine:
in primul rand, elise e adorabila!!! m-a topit poza aia in al doilea rand, la multi ani de 8 martie! si in al treilea rand, iti urez sa fi sanatoasa sa sarbatoresti 50ani de convietuire cu consortul! te -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Andreea-Rodica |
08-03-2008, 09:52 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.829 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Cumatra, Eu zic ca pe 13 martie sarbatorim ca atunci ne-am cunoscut, B pe 20 martie, ca atunci s-a infiripat iubirea noastra. Dar eu eram topita dupa el de pe 13 martie Distractie placuta maine! Si LA MULTI ANI sarbatoritului, sa fie sanatos si la fel de simpatic ca pana acum. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Sexymom |
10-03-2008, 03:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
La multi ani alaturi de familia ta frumoasa, multi ani de casnicie fericiti si de acum inainte, sper sa mai faceti inca un copil la fel de frumos ca Elise.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| lucy |
11-03-2008, 10:35 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 414 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Vai ce de petreceri! :cheer:Vreau si eu papa bun
LA MULTI ANI! Sa fiti fericiti! |
| Andreea-Rodica |
16-03-2008, 09:51 AM
|
Nu mai dai nici un semn. Eu vorbesc ca nici nu mai apuc sa ating tastatura... decat cand mai sterg praful.
Cum e cu inspectia, te-ai hotarat? Trece si asta, trece si examenul din vara si-ti iei de o grija... pana la urmatorul. Pupici -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
| lucy |
24-03-2008, 08:53 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 414 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Crissuca pe unde umbli?Ne e dor de tine!!!!!!!!!!1
|
| crissy |
26-03-2008, 05:56 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.346 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Bau!
Remember me Fetele mele dragi, si mie mi-a fost dor de voi. Dar am fost foarte aglomerata in ultimul timp ca nici timp de mers la wc nu aveam. Dar acum sunt libera Am scapat si de inspectia pt definitivat. Astazi am avut-o, dupa o amanare de 2 sapt in care am stat cu morcovi si ceata de iepuri dupa mine. A iesit bine, am luat 10 Noutati despre noi nu am. Cu dieta sunt in plop, ma consolez doar cu gandul ca desi am mancat dezordonat, cantarul e dragut si arata aceeasi greutate. Elise are cornite din ce in ce mai mari. Trecem printr-o perioada in care "NU" e la putere, e f. sensibiloasa si plange din te miri ce... Casuta... Am ajuns la stadiul in care, daca imi cumpar mobila, ne putem muta. Dar... nu avem cu ce sa ne cumparam mobila Ma retrag, sper sa revin maine cu mai mult entuziasm. Pup. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| Nessie |
26-03-2008, 06:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.919 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
E superba casa!
Ma termina poza cu livingul si bucataria! Va faceti planuri de mutare? Va prinde Pastele in casuta voastra? Nu te mai condamna ca e dieta in pom, ca ai avut altele pe cap. Felicitari ca ai scapat cu bine de inspectie! Acum ai timp sa te cumintesti. Apropo...ce zici... in casa aia mare nu faci loc si de o mini sala? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| crissy |
26-03-2008, 08:28 PM
|
E superba casa! Ma termina poza cu livingul si bucataria! Va faceti planuri de mutare? Va prinde Pastele in casuta voastra? Nu te mai condamna ca e dieta in pom, ca ai avut altele pe cap. Felicitari ca ai scapat cu bine de inspectie! Acum ai timp sa te cumintesti. Apropo...ce zici... in casa aia mare nu faci loc si de o mini sala? Nu Nessie, nu ne putem muta pana de Paste ca nu mai avem bani de mobila nici macar pt strictul necesar. Vin ai mei de Pasti la Humor si ne-au promis niste bani, sa vedem daca ne mai sponsorizeaza cu ceva bunicii si socrii -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| crissy |
26-03-2008, 08:48 PM
|
Uitam sa va spun...
Ieri mi-am primit premiul de care va ziceam acum vreo luna. Tel castigat la o campani nu-zic-care I-am facut si poze, cand ascultam muzica la el ![]() Si a venit si colegul lui Stefan, pictorul amator, si traseaza desenele din camera fetei. Abia astept sa vad cum o sa reactioneze cand o sa vada peretele cu scene din desene animate. ![]() Acest mesaj a fost editat de crissy: 26-03-2008, 08:52 PM -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| bubbles |
27-03-2008, 09:12 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Super fain telefonul
Casa e superba .. am vrea si noi sa ne cumparam macar teren iar .. apoi cand vom avea bani(ma rog poate cand oi lucra si eu) sa ne apucam de casutza noastra -------------------- |
| dany |
27-03-2008, 10:36 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ai revenit
Felicitari pentru inspectie ! E superba casa !!!!!! Cum spunea si Nessie , si daca faceai totul cu mana ta tot iesea ceva stramb . Noi am facut totul singuri si daca vezi ce strambe sunt intrerupatoarele de pe holul din fata Asteptam poze cu florile,copacii si .... cu sala Sa folosesti cu placere telefonul -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:55 PM |