![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
27-03-2008, 11:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.033 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna sala si la aer, dar o sa se ute vecinii cam curiosi.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| crissy |
27-03-2008, 08:21 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Super fain telefonul Casa e superba .. am vrea si noi sa ne cumparam macar teren iar .. apoi cand vom avea bani(ma rog poate cand oi lucra si eu) sa ne apucam de casutza noastra Bubule, noi am avut noroc mare ca pamantul ni l-au cedat bunicii lui Stefan, am construit casa in curtea lor (dar pamantul e pe numele nostru Ai revenit Felicitari pentru inspectie ! E superba casa !!!!!! Cum spunea si Nessie , si daca faceai totul cu mana ta tot iesea ceva stramb . Noi am facut totul singuri si daca vezi ce strambe sunt intrerupatoarele de pe holul din fata Asteptam poze cu florile,copacii si .... cu sala Sa folosesti cu placere telefonul Da Eu stiu ca daca faceam cu mana mea iesea cel putin la fel de stramb Buna sala si la aer, dar o sa se ute vecinii cam curiosi. Mie nu-mi pasa de vecini Multumesc feftelor pt felicitarile facute Si acum.... O mostra din camera fetei... Nu se vede prea bine ca e in mare parte doar in creion pe peretele alb, dar ceva-ceva tot se intelege din poza ![]() -------------------- In stand by...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
27-03-2008, 10:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.033 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bambi si Bocanila prind contur!
Cu casa la mine e grele... Nici nu indraznesc sa visez casa in Bucuresti, iar de aici nu vad mutata curand. Dar visul ramane. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
27-03-2008, 11:42 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nessie , casa langa Bucuresti nu merge ? habar nu am de preturi dar .... zic si eu ...
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Nessie |
28-03-2008, 12:31 PM
|
Nessie , casa langa Bucuresti nu merge ? habar nu am de preturi dar .... zic si eu ... No way! Preturile uneori sunt mai mari decat in Bucuresti, pentru ca cica sunt cartiere rezidentiale -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
28-03-2008, 12:37 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Oh , am inteles . Aiurea rau
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| crissy |
30-03-2008, 09:13 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Camera Elise, partial colorata ![]() E o nebunie, abia astept sa o termine sa vad cum reactioneaza matzacul. Noi nu ne mai dadeam plecati din ea Piticii, carora li se vad doar ochii si papucii ![]() De maine iar la munca -------------------- In stand by...
|
| dany |
30-03-2008, 10:18 PM
|
Nu vrea Elise sa faca schimb de camera cu mine ????? Ce super arata !!!!!!!!!!!!
![]() |
| ALICE |
31-03-2008, 10:24 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.254 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
Camera Elise, partial colorata ![]() E o nebunie, abia astept sa o termine sa vad cum reactioneaza matzacul. Noi nu ne mai dadeam plecati din ea Piticii, carora li se vad doar ochii si papucii ![]() De maine iar la munca Doamne, cine face minunatiile astea?Ce mi-ar fi placut si mie sa am talent. E pictor amator? Acest mesaj a fost editat de ALICE: 31-03-2008, 10:26 AM |
| crissy |
31-03-2008, 03:57 PM
|
Nu vrea Elise sa faca schimb de camera cu mine ????? Ce super arata !!!!!!!!!!!! Platesti bine? Radeam cu Stefan ca o sa ne mutam noi in camera ei si pe ea o exilam in alta parte Doamne, cine face minunatiile astea?Ce mi-ar fi placut si mie sa am talent. E pictor amator? Coleg de serviciu cu Stefan -------------------- In stand by...
|
| crissy |
31-03-2008, 04:31 PM
|
![]() Profil ![]() Contratreapta: ![]() Vedere de sus: ![]() Va pup, trebuie sa merg la scoala -------------------- In stand by...
|
| Nessie |
31-03-2008, 04:34 PM
|
Ce frumos ies toate!
Cu dieta cum stai? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| camvalmy |
31-03-2008, 06:58 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 127 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 791 Sex: Feminin |
Superba casa ta Crissy.
Vreau si eu -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMnaX4K/]
![]() [/url] |
| bubbles |
31-03-2008, 07:00 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.994 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Crissy sunt superbe ,dar pe spate m-au dat desenele Elisei
-------------------- |
| ALICE |
01-04-2008, 08:11 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.254 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 01:28 AM |