left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

88 Pagini V « < 79 80 81 82 83 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
Nessie
mesaj 27-03-2008, 11:50 AM
Mesaj #1201

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.033
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Buna sala si la aer, dar o sa se ute vecinii cam curiosi. giggle.gif Eu inca mai analizez problema sa imi mut din echipament la iubi in apartament, ca are o camera nefolosita. blushing.gif La casa, visul meu e sa am o camera numai pentru asta, cu oglinzi peste tot, cu aparate, gantere si tot ce trebuie. doh.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
crissy
mesaj 27-03-2008, 08:21 PM
Mesaj #1202

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.378
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

CITAT(bubbles @ 27-03-2008, 09:12 AM) *

Super fain telefonul pupic.gif Sa il foflosesti cu placere ,iar faza cu desenele e criminala rolleyes.gif pupic.gif

Casa e superba .. am vrea si noi sa ne cumparam macar teren iar .. apoi cand vom avea bani(ma rog poate cand oi lucra si eu) sa ne apucam de casutza noastra rolleyes.gif dar inca sunt vise sorry.gif .La toamna daca ma ajuta DD dau examen pe consiliere psihopdagogica la scoala pray.gif si voi fi calificata si in timp cat fac master ,fac si vechime de 2 ani ca apoi sa dau Def-ul.E greu la definitivat? pupic.gif

Bubule, noi am avut noroc mare ca pamantul ni l-au cedat bunicii lui Stefan, am construit casa in curtea lor (dar pamantul e pe numele nostru wink1.gif ). Examenul de definitivat e ca orice examen, se dau 3 probe. Mie nu mi-e frica de examen cum mi-a fost de inspectie (4 ore la care asista inspector de specialitate+director scoala+sef catedra-optional). Examenul eu il dau la psihopedagogie scris, informatica scris+oral. Exista pe net programa, daca vrei poti sa cauti si sa vezi ce ai de pregatit. Dar chiar vrei sa intri in invatamant? In afara vacantelor, eu nu vad niciun avantaj. Au promis ca ne dau bonuri de masa de 6 ori pe an + 100 euro pt materiale didactice dar cica Tariceanu le-a interzis pe ambele pe motiv ca cica isi fac astia campanie electorala mad.gif . Plus ca salariile is de rahat. Un prof. cu gradul I si ore suplimentare ia un salariu bunicel, dar pana sa ajungi la gr. I trec ani buni (8-9, nu stiu exact, cred ca 2 pana la def, 3 intre def si gr. II si inca 5 intre gr. II si gr. I).

CITAT(danyhoney @ 27-03-2008, 10:36 AM) *

Ai revenit cheer.gif cheer.gif

Felicitari pentru inspectie ! pupic.gif

E superba casa !!!!!! Cum spunea si Nessie , si daca faceai totul cu mana ta tot iesea ceva stramb . Noi am facut totul singuri si daca vezi ce strambe sunt intrerupatoarele de pe holul din fata doh.gif )).gif .Dar asta sa fie tot necazul , nu ? Imi place si mie tare mult living-ul prelungit in bucatarie ( cu toate ca ma gandesc ca va mirosi peste tot a mancare ...din punctul meu de vedere ) .
Asteptam poze cu florile,copacii si .... cu sala cheer.gif

Sa folosesti cu placere telefonul give_rose.gif

Da cheer.gif cheer.gif
Eu stiu ca daca faceam cu mana mea iesea cel putin la fel de stramb grin.gif , dar aia care au venit erau mesteri, deci trebuia sa faca treaba buna. Plus ca daca faceam eu, nu ma costa atata amar de bani. Idiotii au raportat prizele si intrerupatoarele la podea, in situatia in care shapele nu erau turnate (ciment care egalizeaza) in loc sa raporteze la tavan care era drept. Cat despre living si buc. si eu sunt de aceeasi parere blum.gif dar... plita va fi in coltul opus livingului, langa geam, vom avea si o hota mai puternica iar intr-un viitor acolo va fi glazvant (cand vom castiga la loto probabil laugh.gif ). Poze cu floricele mai tarziu, ca noi locuim la munte iar primavara vine la vara biggrin.gif .

CITAT(Nessie @ 27-03-2008, 11:50 AM) *

Buna sala si la aer, dar o sa se ute vecinii cam curiosi. giggle.gif Eu inca mai analizez problema sa imi mut din echipament la iubi in apartament, ca are o camera nefolosita. blushing.gif La casa, visul meu e sa am o camera numai pentru asta, cu oglinzi peste tot, cu aparate, gantere si tot ce trebuie. doh.gif

Mie nu-mi pasa de vecini wink1.gif . Sa inteleg ca aveti in plan o casutza?

Multumesc feftelor pt felicitarile facute hug.gif give_rose.gif

Si acum....
O mostra din camera fetei...
Nu se vede prea bine ca e in mare parte doar in creion pe peretele alb, dar ceva-ceva tot se intelege din poza wink1.gif
Imagine

--------------------
In stand by...
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 27-03-2008, 10:16 PM
Mesaj #1203

Lama

Bambi si Bocanila prind contur! cheer.gif Cred ca o sa fie tare fericita printesa ta!

Cu casa la mine e grele... Nici nu indraznesc sa visez casa in Bucuresti, iar de aici nu vad mutata curand. Dar visul ramane. blum.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 27-03-2008, 11:42 PM
Mesaj #1204

Elefant

Raspunsuri: 9.431
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Nessie , casa langa Bucuresti nu merge ? habar nu am de preturi dar .... zic si eu ...

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 28-03-2008, 12:31 PM
Mesaj #1205

Lama

CITAT(danyhoney @ 27-03-2008, 11:42 PM) *

Nessie , casa langa Bucuresti nu merge ? habar nu am de preturi dar .... zic si eu ...

No way! Preturile uneori sunt mai mari decat in Bucuresti, pentru ca cica sunt cartiere rezidentiale pleasantry.gif , ca o comparatie, sunt de 3-5 ori mai scumpe decat un apartament. A doua problema ar fi traficul in Bucuresti. Iti ia 1 ora in medie sa ajungi unde ai nevoie cand stai in oras. Nici nu vreau sa ma gandesc cum as ajunge la munca daca as sta in afara Bucurestiului. doh.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 28-03-2008, 12:37 PM
Mesaj #1206

Elefant

Oh , am inteles . Aiurea rau doh.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
crissy
mesaj 30-03-2008, 09:13 PM
Mesaj #1207

Marmota

yahoo.gif Ieri si azi am avut musafiri yahoo.gif . Cumatrii de la Suceava yahoo.gif . Am stat azi noapte pana la 3 si am jucat remy in casuta noastra, azi am fost si ne-am plimbat, ce mai, viata de boieri wink1.gif . Imi cad ochii in gura de somn, dar nu plec inainte de a va lasa 2 poze cu care sa va clatiti ochii:
Camera Elise, partial colorata cheer.gif
Imagine
E o nebunie, abia astept sa o termine sa vad cum reactioneaza matzacul. Noi nu ne mai dadeam plecati din ea )).gif .
Piticii, carora li se vad doar ochii si papucii lol.gif :
Imagine
De maine iar la munca sorry.gif . Va doresc o saptamana plina de succese.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
dany
mesaj 30-03-2008, 10:18 PM
Mesaj #1208

Elefant

Nu vrea Elise sa faca schimb de camera cu mine ????? Ce super arata !!!!!!!!!!!!

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 31-03-2008, 10:24 AM
Mesaj #1209

Koala

Raspunsuri: 2.254
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Foarte racita

CITAT(crissy @ 30-03-2008, 10:13 PM) *

yahoo.gif Ieri si azi am avut musafiri yahoo.gif . Cumatrii de la Suceava yahoo.gif . Am stat azi noapte pana la 3 si am jucat remy in casuta noastra, azi am fost si ne-am plimbat, ce mai, viata de boieri wink1.gif . Imi cad ochii in gura de somn, dar nu plec inainte de a va lasa 2 poze cu care sa va clatiti ochii:
Camera Elise, partial colorata cheer.gif
Imagine
E o nebunie, abia astept sa o termine sa vad cum reactioneaza matzacul. Noi nu ne mai dadeam plecati din ea )).gif .
Piticii, carora li se vad doar ochii si papucii lol.gif :
Imagine
De maine iar la munca sorry.gif . Va doresc o saptamana plina de succese.

Doamne, cine face minunatiile astea?Ce mi-ar fi placut si mie sa am talent.
E pictor amator? lol.gif Nu mi se pare

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 31-03-2008, 10:26 AM
+Quote Post
crissy
mesaj 31-03-2008, 03:57 PM
Mesaj #1210

Marmota

CITAT(danyhoney @ 30-03-2008, 10:18 PM) *

Nu vrea Elise sa faca schimb de camera cu mine ????? Ce super arata !!!!!!!!!!!!

Platesti bine? blum.gif
Radeam cu Stefan ca o sa ne mutam noi in camera ei si pe ea o exilam in alta parte )).gif .

CITAT(ALICE @ 31-03-2008, 10:24 AM) *

Doamne, cine face minunatiile astea?Ce mi-ar fi placut si mie sa am talent.
E pictor amator? lol.gif Nu mi se pare

Coleg de serviciu cu Stefan wink1.gif . Si da, e amator. El e inginer de meserie dar are o mana si o minte de aur. Pacat ca s-a lasat dus in patima bauturii sorry.gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
crissy
mesaj 31-03-2008, 04:31 PM
Mesaj #1211

Marmota

cheer.gif cheer.gif Tocmai ce m-am intors din casuta noastra... E venit mesterul de la Galati sa ne imbrace scarile. Pun si poze sa vedeti cum iese. Mie imi place de mor. Scuzati bolo-stancile de pe trepte grin.gif dar au fost puse ca sa se lipeasca bine spuma.
Imagine
Profil )).gif
Imagine

Contratreapta:
Imagine

Vedere de sus:
Imagine

Va pup, trebuie sa merg la scoala crying.gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Nessie
mesaj 31-03-2008, 04:34 PM
Mesaj #1212

Lama

Ce frumos ies toate! w00t.gif Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ele! pupic.gif

Cu dieta cum stai? blum.gif

--------------------
+Quote Post
camvalmy
mesaj 31-03-2008, 06:58 PM
Mesaj #1213

Pestisor
**

Raspunsuri: 127
Inscris: 14-03-2008
Membrul Nr.: 791

Superba casa ta Crissy.
Vreau si eu crying.gif . pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMnaX4K/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
bubbles
mesaj 31-03-2008, 07:00 PM
Mesaj #1214

Crocodil

Raspunsuri: 7.994
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Crissy sunt superbe ,dar pe spate m-au dat desenele Elisei give_heart.gif .Fara sa vrem ne-am apucat si noi de redecorat laugh.gif .Daca intrii la mine in giurnal vezi usile pe care le-am comandat pentru piatra ,iar la Gheorgheni ne apucam de pus faianta la bucatarie si gresie pe balcon cheer.gif .Am sa pun poze wink1.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
ALICE
mesaj 01-04-2008, 08:11 AM
Mesaj #1215

Koala

Raspunsuri: 2.254
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Foarte racita

CITAT(crissy @ 31-03-2008, 04:57 PM) *

Coleg de serviciu cu Stefan wink1.gif . Si da, e amator. El e inginer de meserie dar are o mana si o minte de aur. Pacat ca s-a lasat dus in patima bauturii sorry.gif

Pai asa se intampla cu geniile.Pacat!
+Quote Post

88 Pagini V « < 79 80 81 82 83 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 01:28 AM