left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

90 Pagini V « < 85 86 87 88 89 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
crissy
mesaj 28-08-2008, 08:07 AM
Mesaj #1291

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142
Sex: Feminin

cheer.gif pupicesc toate fetele. de fapt am facut o tura de jurnale si am lasat in fiecare cate un pupic dulce.
ne-am repatriat si noi numai ca avem f multa treaba si nu mai am timp nici sa respir. maine e sarbatoare asa ca facem pauza de munca deci am timp de stat la taclale. pana maine va mai las un pupic.gif
nu inainte de a ma lauda ca am scapat cu bine de examenele de definitivare in invataman.

--------------------
In stand by...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ramo
mesaj 28-08-2008, 08:42 AM
Mesaj #1292

Jaguar

Raspunsuri: 6.021
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Asta e bine. Felicitari!!! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 28-08-2008, 09:45 AM
Mesaj #1293

Yeti

Raspunsuri: 10.221
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Felicitari si bine ai revenit ! pupic.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 29-08-2008, 09:00 PM
Mesaj #1294

Marmota

salutare!
intru pe fuga ca merg la nani, maine ne asteapta o zi grea. vestea buna e ca... NE MUTAM LA NOI IN CASUTA yahoo.gif . ieri ne-au montat mobila de bucatarie si tot de ieri o tinem intr-un foc continuu cu caratul hainelor & Co. de maine seara speram sa putem dormi acolo. vestea rea e ca nu am inca net, nici cerere nu am facut asa ca cine stie cat mai dureaza pana o sa pot intra din nou pe aici sad.gif . de luni incep activitatea la scoala, poate o sa gasesc ceva timp macar sa citesc ce se mai intampla pe aici. va pup si va doresc concedii placute si spor la slabeala.
cateva poze noi am aici: http://picasaweb.google.com/negaracristina77

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 30-08-2008, 08:40 AM
Mesaj #1295

Iepuras

Raspunsuri: 1.907
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Ma bucur foarte tare pentru voi! Sa fiti fericiti in casuta voastra! hug.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 03-09-2008, 03:35 PM
Mesaj #1296

Iepuras

Raspunsuri: 1.907
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Vin si eu sa aerisesc putin pentru ca Cristina nu are inca net in casuta ei. Asa ma bucur cand scriu: casuta lor. Sa le dea Dumnezeu numai bine in casuta asta. hug.gif pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
crissy
mesaj 04-09-2008, 10:53 AM
Mesaj #1297

Marmota

salutare!
intru rapid ca sunt la scoala si am ceva treaba de facut. mutatul in casa noua a coincis cu sarbatorirea a 5 ani de la cas©atorie wink1.gif.
elise e fff incantata, aveam emotii ca nu o sa se obisnuiasca. are spatiu sa se invarta cum vrea, deja cunoaste si ce contine fiecare dulapas de la bucatarie, le deschide de cateva ori pe zi si face inventarul. duminica am fost la socri de am mancat (casa noastra e in aceeasi curte, ne despart max 50 m) si nu mai avea stare, repeta intr-una ca sa margem "ACASA LA MINE" w00t.gif
inca nu avem tot ce ne trebuie, lista de cumparaturi e lunga, momentan dormim pe o saltea biggrin.gif pana e gata patul, dar nu exista satisfactie si bucurie mai mare ca sunt in casa mea, nu deranjez si nu ma deranjeaza nimeni.

cat am stat la iasi, stefan a stat cu elise la mama la barlad. am avut un copil f cuminte, nici nu imi venea sa cred cand imi povestea mama, fara crize, asculta si manca bine. insa cand am revenit acasa... i-au ajuns cornitele pana in tavan.
elise e bine, pe 15 incepe caminul. am emotii mari, sper sa se acomodeze ca am auzit ca sunt cazuri de copii care sunt retrasi pt ca nu reusesc sa se integreze sad.gif

va pup, nu stiu cand voi avea net acasa, probabil mai dureaza cateva luni ca stam rau cu banutii (eu pana in oct nu iau salariu). voi mai intra ocazional de la scoala, asta pana pe 15 cand intram in paine si atunci nu o sa mai am timp.
sper ca sunteti sanatosi cu totii, nu am reusit sa citesc nimic din urma sad.gif.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Nessie
mesaj 04-09-2008, 12:32 PM
Mesaj #1298

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.364
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

w00t.gif Vaaaaaai, cat imi place bucataria! swoon.gif Sa o stapaniti sanatosi! Te inteleg cu mutatul in casa ta. Eu sunt pe drumuri de 2 luni si simt ca o iau razna cu capul, dar voi... doh.gif

Bafta in noul an scolar si cu Elise zic sa nu-ti faci griji. Din cate am vazut-o e tare isteata si bagaciosa biggrin.gif Nu o vad genul sa stea singura intr-un colt. Parca vad cum o sa ne spui ca e ca argintul viu si nu se tin educatoarele de ea. pupic.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Sexymom
mesaj 04-09-2008, 08:18 PM
Mesaj #1299

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Crissy, sa fie intr-un ceas bun mutarea, sa stapaniti sanatosi casuta.Imi place si mie bucataria ta, este tare frumoasa.Sper sa ajung si eu sa ma mut lunile astea ca tare sunt nerabdatoare.Elise este o scumpa, deja stie ce ii apartine )).gif

Succes la camin, o sa fie bine ai sa vezi.Prima saptamana o sa treaca mai greu dupa care o sa vrea sa ramana si peste program.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
crissy
mesaj 18-09-2008, 09:48 AM
Mesaj #1300

Marmota

yahoo.gif hello, hello!
Am net yahoo.gif
si copil acasa ca... deja muceste crying.gif, dupa doar 3 zile de camin.
Cu caminul a ajuns sa fie jale, luni si marti nu a zis nimic cand am lasat-o acolo, era chiar bucuroasa ca plec blink.gif , insa ieri... jalea de pe lume, a inceput sa-mi insire toate motivele din lume pt care nu vrea sa stea SINGURA la camin: nu veau sa fac kk blink.gif a camin (asta chiar m-a distrat), nu veau sa dom (dorm) cu copiii, veau a mine acasa, nu veau sigua (singura), veau a mama in base (brate) etc... am lasat-o bocind in toata regula, nu plangand mocnit (cum faceau alti copilasi). Aseara a inceput sa stranute si sa muceasca, nu a facut febra si nici nu tuseste, dar am preferat sa nu o duc astazi si probabil nici maine. O sa reluam sirul zilelor de tortura de luni.
O sa mai intru mai pe seara, de la 12 am ore si tb sa ma pregatesc, sa imbrac fata si sa o duc la vecini lol.gif , adica la bunici.
Va pupic.gif pe toate.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
buretel
mesaj 19-09-2008, 11:19 PM
Mesaj #1301

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Am vazut si eu pozele, arata super bucataria ta, toata ziua m-as invarti pe-acolo )).gif
Ce mare s-a facut Elise, merge la camin rolleyes.gif Sper ca luni nu o sa fie trista, eu cred ca se va adapta, toti copiii sunt asa la inceput pupic.gif

ps: am raspuns la mamici in jurnal, imi pare rau ca nu am mai ajuns pe la tine sorry.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
dany
mesaj 19-09-2008, 11:25 PM
Mesaj #1302

Yeti

Raspunsuri: 10.221
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Offf , ce mi-ai placut " motivele " Elisei de a nu merge la gradi ........Scumpa rau ! hug.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
Panda
mesaj 20-09-2008, 10:40 AM
Mesaj #1303

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 29-06-2008
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 1.128
Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi

fff frumoasa bucataria... si imi place ca ai totul incastratat...si cum e amplasat cuptorul...
sa fiti fericiti in noua casuta

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 20-09-2008, 08:47 PM
Mesaj #1304

Marmota

CITAT(buretel @ 20-09-2008, 12:19 AM) *

Am vazut si eu pozele, arata super bucataria ta, toata ziua m-as invarti pe-acolo )).gif
Ce mare s-a facut Elise, merge la camin rolleyes.gif Sper ca luni nu o sa fie trista, eu cred ca se va adapta, toti copiii sunt asa la inceput pupic.gif

ps: am raspuns la mamici in jurnal, imi pare rau ca nu am mai ajuns pe la tine sorry.gif

Si eu sper sa se adapteze. Am o intrebare: tu cati ani ca mergi in "vacanta" cu parintii lol.gif ? Glumeam, bineinteles, imi pare rau ca nu ne-am vazut. Data viitoare nu mai ratam intalnirea wink1.gif . pupic.gif

CITAT(Panda @ 20-09-2008, 11:40 AM) *

fff frumoasa bucataria... si imi place ca ai totul incastratat...si cum e amplasat cuptorul...
sa fiti fericiti in noua casuta

Si mie imi place, mai ales ca am totul la indemana si mai ales ca nu ma incurca nimeni prin ea (ma mai impiedic din cand in cand de fiica-mea lol.gif , dar asta se trece cu vederea wink1.gif ). Multumim pentru urari floare.gif pupic.gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
crissy
mesaj 20-09-2008, 09:13 PM
Mesaj #1305

Marmota

Si acuma, activitatile noastre pe ziua de azi:

1. Dupa un nani in patut, ne-am trezit si am continuat nani pe covorul moale lol.gif , asa, vreo ora, de trageam cu tunul la capul ei si nici nu misca:
Imagine

Imagine

2. Ne-am trezit si am ajutat-o pe mami sa faca gogosele:

Imagine

Imagine

Imagine

3. Dupa Elise, pototpul ! lol.gif

Imagine

--------------------
In stand by...
+Quote Post

90 Pagini V « < 85 86 87 88 89 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 04:37 PM