![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
28-08-2008, 08:07 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
ne-am repatriat si noi numai ca avem f multa treaba si nu mai am timp nici sa respir. maine e sarbatoare asa ca facem pauza de munca deci am timp de stat la taclale. pana maine va mai las un nu inainte de a ma lauda ca am scapat cu bine de examenele de definitivare in invataman. -------------------- In stand by...
|
| Ramo |
28-08-2008, 08:42 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.021 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Asta e bine. Felicitari!!!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
28-08-2008, 09:45 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Felicitari si bine ai revenit !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| crissy |
29-08-2008, 09:00 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
salutare!
intru pe fuga ca merg la nani, maine ne asteapta o zi grea. vestea buna e ca... NE MUTAM LA NOI IN CASUTA cateva poze noi am aici: http://picasaweb.google.com/negaracristina77 -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
30-08-2008, 08:40 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Ma bucur foarte tare pentru voi! Sa fiti fericiti in casuta voastra!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
03-09-2008, 03:35 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Vin si eu sa aerisesc putin pentru ca Cristina nu are inca net in casuta ei. Asa ma bucur cand scriu: casuta lor. Sa le dea Dumnezeu numai bine in casuta asta.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
04-09-2008, 10:53 AM
|
salutare!
intru rapid ca sunt la scoala si am ceva treaba de facut. mutatul in casa noua a coincis cu sarbatorirea a 5 ani de la cas©atorie elise e fff incantata, aveam emotii ca nu o sa se obisnuiasca. are spatiu sa se invarta cum vrea, deja cunoaste si ce contine fiecare dulapas de la bucatarie, le deschide de cateva ori pe zi si face inventarul. duminica am fost la socri de am mancat (casa noastra e in aceeasi curte, ne despart max 50 m) si nu mai avea stare, repeta intr-una ca sa margem "ACASA LA MINE" inca nu avem tot ce ne trebuie, lista de cumparaturi e lunga, momentan dormim pe o saltea cat am stat la iasi, stefan a stat cu elise la mama la barlad. am avut un copil f cuminte, nici nu imi venea sa cred cand imi povestea mama, fara crize, asculta si manca bine. insa cand am revenit acasa... i-au ajuns cornitele pana in tavan. elise e bine, pe 15 incepe caminul. am emotii mari, sper sa se acomodeze ca am auzit ca sunt cazuri de copii care sunt retrasi pt ca nu reusesc sa se integreze va pup, nu stiu cand voi avea net acasa, probabil mai dureaza cateva luni ca stam rau cu banutii (eu pana in oct nu iau salariu). voi mai intra ocazional de la scoala, asta pana pe 15 cand intram in paine si atunci nu o sa mai am timp. sper ca sunteti sanatosi cu totii, nu am reusit sa citesc nimic din urma -------------------- In stand by...
|
| Nessie |
04-09-2008, 12:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bafta in noul an scolar si cu Elise zic sa nu-ti faci griji. Din cate am vazut-o e tare isteata si bagaciosa -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
04-09-2008, 08:18 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Crissy, sa fie intr-un ceas bun mutarea, sa stapaniti sanatosi casuta.Imi place si mie bucataria ta, este tare frumoasa.Sper sa ajung si eu sa ma mut lunile astea ca tare sunt nerabdatoare.Elise este o scumpa, deja stie ce ii apartine
Succes la camin, o sa fie bine ai sa vezi.Prima saptamana o sa treaca mai greu dupa care o sa vrea sa ramana si peste program. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| crissy |
18-09-2008, 09:48 AM
|
Am net si copil acasa ca... deja muceste Cu caminul a ajuns sa fie jale, luni si marti nu a zis nimic cand am lasat-o acolo, era chiar bucuroasa ca plec O sa mai intru mai pe seara, de la 12 am ore si tb sa ma pregatesc, sa imbrac fata si sa o duc la vecini Va -------------------- In stand by...
|
| buretel |
19-09-2008, 11:19 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Am vazut si eu pozele, arata super bucataria ta, toata ziua m-as invarti pe-acolo
Ce mare s-a facut Elise, merge la camin ps: am raspuns la mamici in jurnal, imi pare rau ca nu am mai ajuns pe la tine -------------------- |
| dany |
19-09-2008, 11:25 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Offf , ce mi-ai placut " motivele " Elisei de a nu merge la gradi ........Scumpa rau !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Panda |
20-09-2008, 10:40 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
fff frumoasa bucataria... si imi place ca ai totul incastratat...si cum e amplasat cuptorul...
sa fiti fericiti in noua casuta -------------------- |
| crissy |
20-09-2008, 08:47 PM
|
Am vazut si eu pozele, arata super bucataria ta, toata ziua m-as invarti pe-acolo Ce mare s-a facut Elise, merge la camin ps: am raspuns la mamici in jurnal, imi pare rau ca nu am mai ajuns pe la tine Si eu sper sa se adapteze. Am o intrebare: tu cati ani ca mergi in "vacanta" cu parintii fff frumoasa bucataria... si imi place ca ai totul incastratat...si cum e amplasat cuptorul... sa fiti fericiti in noua casuta Si mie imi place, mai ales ca am totul la indemana si mai ales ca nu ma incurca nimeni prin ea (ma mai impiedic din cand in cand de fiica-mea -------------------- In stand by...
|
| crissy |
20-09-2008, 09:13 PM
|
Si acuma, activitatile noastre pe ziua de azi:
1. Dupa un nani in patut, ne-am trezit si am continuat nani pe covorul moale ![]() ![]() 2. Ne-am trezit si am ajutat-o pe mami sa faca gogosele: ![]() ![]() ![]() 3. Dupa Elise, pototpul ! ![]() -------------------- In stand by...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:37 PM |