left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

90 Pagini V « < 86 87 88 89 90 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
bibi
mesaj 20-09-2008, 09:45 PM
Mesaj #1306

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.799
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare
Sex: Feminin

Aud ca te-ai mutat in casa noua, ce frumos. Sa fiti fericiti inca x multiplu de 5 ani cat ati facut.

CITAT(crissy @ 18-09-2008, 10:48 AM) *

yahoo.gif hello, hello!
Am net yahoo.gif
si copil acasa ca... deja muceste crying.gif, dupa doar 3 zile de camin.
Cu caminul a ajuns sa fie jale, luni si marti nu a zis nimic cand am lasat-o acolo, era chiar bucuroasa ca plec blink.gif , insa ieri... jalea de pe lume, a inceput sa-mi insire toate motivele din lume pt care nu vrea sa stea SINGURA la camin: nu veau sa fac kk blink.gif a camin (asta chiar m-a distrat), nu veau sa dom (dorm) cu copiii, veau a mine acasa, nu veau sigua (singura), veau a mama in base (brate) etc... am lasat-o bocind in toata regula, nu plangand mocnit (cum faceau alti copilasi). Aseara a inceput sa stranute si sa muceasca, nu a facut febra si nici nu tuseste, dar am preferat sa nu o duc astazi si probabil nici maine. O sa reluam sirul zilelor de tortura de luni.
O sa mai intru mai pe seara, de la 12 am ore si tb sa ma pregatesc, sa imbrac fata si sa o duc la vecini lol.gif , adica la bunici.
Va pupic.gif pe toate.

Nu te lasa impresionata. Zic din experienta.

Dupa ce se face bine du-o din nou. Explica-i care e treaba mai pe intelesul ei...

Sanatate.
Pup.

--------------------
Imagine

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008..30.11.2008
-talie=88cm...83.5cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm
-torace(nu peste sani)=96cm...93cm
-coapsa=66cm...65cm
-brat=32cm..29cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbles
mesaj 21-09-2008, 12:01 PM
Mesaj #1307

Elefant

Raspunsuri: 9.043
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Ziua buna .E scumpa tare Elise.Nu zic ca si pe nepotica de 2 ani a dus-o mama ei la camin dar se vede ca ii prieste ca vorbeste intr-una si povesteste ce face ea acolo.Cand am plecat de la ea ultima oara a venit prima oara la mine cu geanta de la gradi in brate si face ca "Deea merg si cu tine la Ghiugheni" si apoi i-a zis si lui Nutu (asa ii spune ea; dar o invatasem eu sa ii zica) "Nutu ia si fata cu tine la Ghiugheni" lol.gif lol.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 21-09-2008, 12:01 PM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

luchi
mesaj 21-09-2008, 12:12 PM
Mesaj #1308

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

wub.gif Ce dragalasa e gospodina lu' mama.
Sanatate multa Elisei, si cu gradinita...cred ca e bine sa nu cedezi santajului sentimental. Nu ma pricep, zic si eu din ce am mai vazut la Supernanny laugh.gif si inca o emisiune pe BBC.
pupic.gif Pupici la gospodine.
+Quote Post
crissy
mesaj 21-09-2008, 01:09 PM
Mesaj #1309

Marmota

Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

bibi, pupic.gif multumesc pt vizita. Pe Elise o pregatesc sufleteste de jumatate de an cu caminul. In fiecare zi ma intreba: mejem a camin? Desi as avea cu cine sa o las (bunicii nostri, deci strabunicii ei), a venit timpul sa se integreze in societate )).gif . E spre binele ei, nu o sa ne dam batuti. Doar ca ma doare sufletul cand o vad cum plange cand plec de langa ea sad.gif
bubule, si... ati dus fata la Ghiugheni )).gif ? E drept ca-si dau drumul la vorba cand socializeaza wink1.gif . Azi am auzit-o pe Elise cantand un cantecel nou pt mine. Mi-a dezvaluit ca l-au invatat la camin, dar s-a rusinat si nu a vrut sa-l mai cante inca o data.
luchi, under construction, ma bucur ca ai aparut. Nu o sa cedez, ca e spre binele ei (chiar daca o sa-mi aduca acasa toate bolile... asta e!)

Cam atat. Despre dieta nu am ce sa va spun. Cantarul e prin vecini, dar nici nu sunt curioasa blushing.gif , cantarul de bucatarie tot in vecini, ca bunicul are diabet crying.gif curand descoperit (932 glicemia ohmy.gif de-au intrebat aia de la urgente cum de nu e in coma...) si pana isi iau iei cantar din ala special il vor folosi pe al nostru.
Ma duc sa culc puiutul. Sa aveti o saptamana usoara si cu soare!

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Mariana
mesaj 21-09-2008, 01:36 PM
Mesaj #1310

Veverita

Raspunsuri: 724
Inscris: 20-06-2007
Din: O comuna la malul Dunarii...
Membrul Nr.: 315
Dispozitie: Melancolica, romantica...

Cred ca au fost tare bune gogosile mai ales cele facute de fata.
Insista si explicai mereu si sa vezi ce repede de obisnuieste.
Felecitari pt casa noua.

--------------------
ImagineImagineImagineImagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 21-09-2008, 05:10 PM
Mesaj #1311

Iepuras

Raspunsuri: 1.907
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Ce-mi place semnatura ta! hug.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
luchi
mesaj 21-09-2008, 05:13 PM
Mesaj #1312

Iepuras

Apropo de semnaturi: razbate atata tristete din a ta, Andreea. hug.gif Sper ca esti bine, am citit la tine ca ai parte de schimbari in viata profesionala.

Pup fetele cucuietele si sanatate bunicului.
+Quote Post
bubbles
mesaj 21-09-2008, 05:33 PM
Mesaj #1313

Elefant

Raspunsuri: 9.043
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

CITAT(crissy @ 21-09-2008, 02:09 PM) *

bubule, si... ati dus fata la Ghiugheni )).gif ? E drept ca-si dau drumul la vorba cand socializeaza wink1.gif . Azi am auzit-o pe Elise cantand un cantecel nou pt mine. Mi-a dezvaluit ca l-au invatat la camin, dar s-a rusinat si nu a vrut sa-l mai cante inca o data.

Cam atat. Despre dieta nu am ce sa va spun. Cantarul e prin vecini, dar nici nu sunt curioasa blushing.gif , cantarul de bucatarie tot in vecini, ca bunicul are diabet crying.gif curand descoperit (932 glicemia ohmy.gif de-au intrebat aia de la urgente cum de nu e in coma...) si pana isi iau iei cantar din ala special il vor folosi pe al nostru.
Ma duc sa culc puiutul. Sa aveti o saptamana usoara si cu soare!

Nu am adus-o ca de maine tb sa mearga iar la camin hug.gif .Se vede ca ii prieste tare faptul ca sta cu alti copii .Si bunicii mele i-au gasit anul trecut in vara diabet.Avea glicemia 6 si la fel au intrebat .. cum de nu e in coma blink.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
buretel
mesaj 26-09-2008, 08:46 AM
Mesaj #1314

Koala

Raspunsuri: 2.694
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(crissy @ 20-09-2008, 09:47 PM) *
Am o intrebare: tu cati ani ca mergi in "vacanta" cu parintii lol.gif ? Glumeam, bineinteles, imi pare rau ca nu ne-am vazut. Data viitoare nu mai ratam intalnirea wink1.gif . pupic.gif

)).gif )).gif 34 ani.
Vin o data pe an acasa, si organizasem o intalnire de gradul III cu parintii mei si socrii, dar din pacate nu s-a materializat, din vina alor mei devil.gif
Poate anul viitor blum.gif

Ce scumpa e Elise wub.gif wub.gif

Acest mesaj a fost editat de buretel: 26-09-2008, 08:47 AM

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
dany
mesaj 06-10-2008, 09:22 PM
Mesaj #1315

Yeti

Raspunsuri: 10.221
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Offffff , s-au pus paianjenii pe aici doh.gif sad.gif

Hai , am facut curat , sters praf si paianjeni , aerisit , pus niste floricele intr-o vaza si .... te asteptam ! Acu` daca ai casa noua de-adevaratelea , n-o lasa pe asta de aici de izbeliste .
pupic.gif pentru frumusetea ta de fata !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 08-10-2008, 07:24 PM
Mesaj #1316

Marmota

dany, pupic.gif si multu pt ca ai avut grija de casuta mea si mai ales pt floricele hug.gif . Nuuuu, nu sunt paianjeni, de asta am avut eu grija ca am oroare de ei shock.gif
am mai intrat si eu sa mai matura.gif si sa mop.gif ca ma vorbeste buretelu' pe la spate (a se citit "prin alte jurnale") ca nu-s gospodina si nu am grija de ea. blum.gif
despre dieta... va pot spune ca am descoperit cea mai buna cioco de casa drool.gif valea.gif , de cumparat ca eu sunt antitalent in prepararea dulciurilor (aici va poate confirma cumatra mea, ca am incercat sa fac un chec si mi-a iesit o paine dulce si tare )).gif )
pupic.gif pe toate. citesc aproape zilnic dar doar ultima pg a jurnalelor, deci rezumatele sad.gif . ma bucur ca sunteti bine cu toatele, ca aveti ambitie si ca va tineti de treaba. citesc cu mare placere jurnalul burticilor, asa parca imi vine si mie sa mai fac unul wub.gif... dar nu mai am curaj sorry.gif si nici sot disponibil sa contribuie la inca un baby.gif . el e convins ca unul e de ajuns, a zis ca de ce sa-si imparta el averea (adica datoriile lol.gif lol.gif lol.gif ) cand o poate lasa cu limba de moarte fiica-sei )).gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
buretel
mesaj 08-10-2008, 08:57 PM
Mesaj #1317

Koala

Raspunsuri: 2.694
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

)).gif )).gif Hop si "cotoroanta" in inspectie, da's multumita, am gasit casuta in ordine, asa ca nu te cert lol.gif

Ce mai face Elise, am vazut ca merge regulat la camin, s-a acomodat pana la urma? O pupacesc wub.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
crissy
mesaj 09-10-2008, 06:46 AM
Mesaj #1318

Marmota

timp liber pana plecam la camin...
luchi pupic.gif , ma bucut tare ca ai inceput sa mai scrii prin jurnale. poate mai scrii si in al tau cate ceva hug.gif
mariana, da, gogosile facute de Elise au iesit cele mai bune wink1.gif
buretel, deci am scapat de mustrare? pupic.gif

La camin: s-a mai obisnuit cat de cat. Uneori plange, alteori nu. Si-a facut deja tabieturi: nu plecam la camin daca nu are si ghiozdanelul in spate (desi de cele mai multe ori este gol lol.gif ca nu le da voie sa aduca jucarii de acasa - pt a inlatura conflictele ca pe urma vor toti aceeasi jucarie wacko.gif , iar mancare le da acolo md, pranz si gustare), iar cand intra in sala tb sa-i pun un servetel in buzunar biggrin.gif chiar daca nu-i mai curge nasul. Aseara dupa ce am postat mesajul a avut o criza de plans cum nu a avut pana acuma sad.gif . Cu trantit pe jos si plans de la un mom dat nu mai avea aer. Pt ca nu am vrut sa-i pun desene. Iar de la nepusul desenelor am ajuns la concluzia ca "nu veau sa meg a camin" biggrin.gif . Am tras-o eu de limba... dar: de educatoare ii place, ii place ca se joaca cu fetitele si baieteii, ii place mancarea de acolo, ii place ca invata poezii si cantecele, ca se joaca cu plastelina, coloreaza... dar... "nu e fumos a camin" biggrin.gif . Na, ce sa mai inteleg?
Se pare totusi ca exista un baietel cu care are conflicte, adica o bate crying.gif . Am intrebat-o cum o bate (ca ea nu prea cunoaste notiunea de bataie )).gif ) si mi-a aratat, din pacate sad.gif . I-a zis d-nei educatoare iar ea nu a facut nimica (nu m-as fi asteptat sa-l altoiasca, d-ne fereste, dar macar sa-i explice ca nu-i frumos ce face). Asta mi-a zis ea, nu stiu daca fabuleaza sau daca este adevarat. Problema e ca a mea e bleguta, daca cineva ii ia o jucarie, sau o impinge etc. ea se pune pe plans, nu riposteaza, nu discuta. Of.

Si va mai las o perluta proaspata, tot de aseara si plec sa ma pregatesc.
Aseara, dupa ce am incheiat ritualul cu baita )).gif , o duc in dormitor, sterg, imbrac cu pijama.
Elise: si a scoana mea am pizama. acono dorm si fetite si baietei.
Eu: da, mama, toata lumea doarme la scoala ( doh.gif )
Elise: mama, si tu domi a scoana ta lol.gif ? (dimineata avem o discutie f. constructiva tease.gif cum ca fiecare merge la scoala ei wink1.gif )
Eu:... i-am zis ca da, ca pe urma insemna ca ma contrazic pe mine blushing.gif
Asa ca, daca auziti la stiri ca un profesor a fost surprins dormind la ore, sa stiti ca despre mine era vorba lol.gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 09-10-2008, 08:35 AM
Mesaj #1319

Iepuras

Raspunsuri: 1.907
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

lol.gif Somn usor la scoala! lol.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
luchi
mesaj 09-10-2008, 08:49 AM
Mesaj #1320

Iepuras

lol.gif Elise e de-men-ti-ala! Uneori nu-ti vine sa crezi ce conexiuni face in capsoru' ala mic al ei.

Cred ca nu e frumos a camin pentru ca nu re desene asa frumoase pe pereti laugh.gif

pupic.gif la scolarite, si somn usor laugh.gif
+Quote Post

90 Pagini V « < 86 87 88 89 90 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 05:16 PM