left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

90 Pagini V « < 87 88 89 90 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
buretel
mesaj 09-10-2008, 04:26 PM
Mesaj #1321

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))
Sex: Feminin

)).gif )).gif Bravo Elise! Deci mami doarme in post laugh.gif
Si eu pupacesc elevele, soimii, pionierii etc etc hug.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
crissy
mesaj 15-10-2008, 10:07 PM
Mesaj #1322

Marmota

Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

pupic.gif fetele. Deci radeti de mine tease.gif
Din ciclul hai sa mai radem-plangem...
Duminica am fost la nunta in Tg. Frumos. Super local+meniu+muzica, ne-am distrat-destrabalat ca nu ne cunostea mai nimeni pe acolo si ne-am permis )).gif . Ne-am repatriat pe la 5, somn pana la 7.20 cand suna soacra disperata ca Elise nu vrea sa mearga la camin. Noroc de tel. ei ca nu ajungeam la scoala blushing.gif . Buuuun. Luni am avut ore de la 8-15, ultimele 2 h la o clasa cu predare partiala in lb. polona, tema "memoria interna". Dezbatem cu greutate pb, ajungem in cele din urma la concluzia ca sunt 2 tipuri de mem.: RAM si ROM. Intreb "Acronimul RAM de la ce vine". Raspuns: "Random Access Memory". "Dar ROM (Read Only Memory)?"
Un alt elev, probabil mult mai adormit decat mine, flutura in disperare mana. Il pun sa-mi raspunda si ma paleste cu raspunsul "ROMANIA" lol.gif . Norocul lui ca eram prea obosita si m-a bufnit rasul, ma gandeam ca poate nu le-am zis, dar i-am verificat caietul si scrisese. Concluzia... sad.gif nici nu citise macar o data lectia. Of, of, mai, mai.

Fiica-mea a vazut o rama cu o poza de la nunta, eu si tat'su, si a zis ca "mama esti fumoasa. acono esti pintesa (printesa)" wub.gif . Acum va pup si va doresc noapte buna, dar inainte de asta va las niste poze+filmulete. Balerina lu' mama, s-a imbracat cu 2 per de pantaloni (se vede intr-o poza) peste care si-a tras si o fusta ca sa fie echipamentul complet lol.gif , si-a luat papucii in picioare, caciula de rapper si... restul il vedeti aici: http://picasaweb.google.com/negaracristina77/Octombrie2008#

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

crissy
mesaj 16-10-2008, 08:12 AM
Mesaj #1323

Marmota

'neata vesela!
Tocmai m-am intors de la camin. Cand am ajuns la poarta caminului, fiica-mea m-a expediat rapid zicandu-mi ca ea merge singura w00t.gif si a luat-o la fuga. M-am dus dupa ea, ca doar trebuia sa o schimb in haine mai subtiri. Dupa ce am schimbat-o, mi-a dat un pup in treacat si fuguta la clasa yahoo.gif . Mi-a mai revenit inima la loc, nici nu vreau sa mi-amintesc ce scandal a facut luni ca nu vrea la scoala sad.gif (a plans pana a vomat). A, si a inceput sa-mi zica poezioare si cantecele, chiar m-a uimit ca pana acuma zicea ca nu poate lol.gif ca e prea mica blink.gif .

Aseara era tarziu si nu am apucat sa comentez chestia cu "acono esti pintesa". Avea oarecum dreptate rolleyes.gif , eram imbracata in rochie stufoasa, cu coronita pe cap... Si cum fiica-mea m-a vazut imbracata in rochie doar o data in viata ei si atunci mi-a zis raspicat "mama, da capotu' zos" lol.gif... ii dau dreptate. Uitati dovada cu printesa:
Imagine

mai puneti ~20 kg si vedeti imaginea mea actuala crying.gif
Sa ma mai umflu in pene un pic: Elise se dezbraca singura yahoo.gif . De pantalonasi/chilotei/sosete se dezbraca si inainte, dar acuma a invatat sa-si dea si bluzele jos. Poate o s-o filmez ca e haioasa rau (scoate intai mainile, apoi isi ridica bluza pe cap wink1.gif ), mananca singura (desi acasa tot eu ii dau, ca-mi place wacko.gif ), se joaca mai frumos cu jucariile, a inceput sa devina interesata de povesti (inainte rasfoiam cartile sa ne uitam pe poze, acum vrea sa-i si citesc). Am fata mare wink1.gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Nessie
mesaj 16-10-2008, 11:09 AM
Mesaj #1324

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.365
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

w00t.gif Wow! Chiar ca esti o printesa! pupic.gif Pup amandoua fete-printese! Ma bucur ca s-a acomodat la camin Elise.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Sexymom
mesaj 16-10-2008, 11:16 AM
Mesaj #1325

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Wow w00t.gif superbi.
Pup o Elisa precoce si frumoasa. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
bubbles
mesaj 16-10-2008, 09:08 PM
Mesaj #1326

Elefant

Raspunsuri: 9.046
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

CITAT(crissy @ 15-10-2008, 11:07 PM) *

pupic.gif fetele. Deci radeti de mine tease.gif
Din ciclul hai sa mai radem-plangem...
Duminica am fost la nunta in Tg. Frumos. Super local+meniu+muzica, ne-am distrat-destrabalat ca nu ne cunostea mai nimeni pe acolo si ne-am permis )).gif . Ne-am repatriat pe la 5, somn pana la 7.20 cand suna soacra disperata ca Elise nu vrea sa mearga la camin. Noroc de tel. ei ca nu ajungeam la scoala blushing.gif . Buuuun. Luni am avut ore de la 8-15, ultimele 2 h la o clasa cu predare partiala in lb. polona, tema "memoria interna". Dezbatem cu greutate pb, ajungem in cele din urma la concluzia ca sunt 2 tipuri de mem.: RAM si ROM. Intreb "Acronimul RAM de la ce vine". Raspuns: "Random Access Memory". "Dar ROM (Read Only Memory)?"
Un alt elev, probabil mult mai adormit decat mine, flutura in disperare mana. Il pun sa-mi raspunda si ma paleste cu raspunsul "ROMANIA" lol.gif . Norocul lui ca eram prea obosita si m-a bufnit rasul, ma gandeam ca poate nu le-am zis, dar i-am verificat caietul si scrisese. Concluzia... sad.gif nici nu citise macar o data lectia. Of, of, mai, mai.

Fiica-mea a vazut o rama cu o poza de la nunta, eu si tat'su, si a zis ca "mama esti fumoasa. acono esti pintesa (printesa)" wub.gif . Acum va pup si va doresc noapte buna, dar inainte de asta va las niste poze+filmulete. Balerina lu' mama, s-a imbracat cu 2 per de pantaloni (se vede intr-o poza) peste care si-a tras si o fusta ca sa fie echipamentul complet lol.gif , si-a luat papucii in picioare, caciula de rapper si... restul il vedeti aici: http://picasaweb.google.com/negaracristina77/Octombrie2008#

CITAT(nella @ 16-10-2008, 09:05 PM) *

A iesit super bun acest aperiti cu ton...mi-a iesit un chec de 461 de grame si e super delicios...
Acum am o delema...cum aflu cat are 100 de grame ca sincr nu ma duce capul la ora asta?? doh.gif doh.gif
Deci are 666.91/461 grame...cate calorii are 100 grame???
Problema de matematica in toata regula lol.gif

Super tare faza cu ROM lol.gif lol.gif lol.gif
Aratai minunta in poza .. sunteti superbi pupic.gif Lasa ca ai sa ajungi inapoi la acea silueta cu vointa si putere pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
May
mesaj 16-10-2008, 11:27 PM
Mesaj #1327

Jaguar

Raspunsuri: 6.885
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Ai fost absolut superba w00t.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
crissy
mesaj 17-10-2008, 07:29 PM
Mesaj #1328

Marmota

Nessie, sexy, bubu, may pupic.gif

ce-am fost si ce-am ajuns )).gif

yahoo.gif week-end yahoo.gif abia l-am asteptat ca sa imi revin ca sapt asta a fost f aglomerata.

buretel, am uitat sa-ti zic ca am ras de am facut febra musculara la burta de "ma doare-n 14"-le tau lol.gif . Chiar asa se traduce?

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Mariana
mesaj 17-10-2008, 08:55 PM
Mesaj #1329

Veverita

Raspunsuri: 724
Inscris: 20-06-2007
Din: O comuna la malul Dunarii...
Membrul Nr.: 315
Dispozitie: Melancolica, romantica...

pupic.gif hug.gif

--------------------
ImagineImagineImagineImagine
+Quote Post
buretel
mesaj 17-10-2008, 11:23 PM
Mesaj #1330

Koala

Raspunsuri: 2.694
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Ce frumoasa esti w00t.gif

CITAT(crissy @ 17-10-2008, 08:29 PM) *

buretel, am uitat sa-ti zic ca am ras de am facut febra musculara la burta de "ma doare-n 14"-le tau lol.gif . Chiar asa se traduce?

laugh.gif laugh.gif Si mie imi place tare!
Nu maaa, am intrat pe mint rubbing, si fac aia misto de engleza de balta a romanilor, care adapteaza orice lol.gif lol.gif Sa vezi ce tare e aia cu apa Sambetei devil.gif

Era sa uit, o pupic.gif pe Elise, am vazut pozele si filmuletele wub.gif Cat e de dragalasa...
Aaa, si i-am vazut si unghiile verzi printr-un jurnal lol.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
Ramo
mesaj 18-10-2008, 12:45 PM
Mesaj #1331

Jaguar

Raspunsuri: 6.021
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

cheer.gif La mine in jurnal le-ai vazut )).gif

--------------------
+Quote Post
crissy
mesaj 23-10-2008, 06:37 PM
Mesaj #1332

Marmota

Imagine

Deci azi cand m-am intors de la camin nu incapeam pe usa de umflata in pene ce eram lol.gif . Deci la camin se face panoul clasei, ca vor sa le dea fiecaruia o responsabilitate/zi (sa ude florile etc.) iar langa poza fiecaruia vor pune alta reprezentativa pt sarcina pe care o va avea. Educatoarea mi-a laudat-o de numa, se implica in activitati, e atenta, ieri chiar a plans ca nu a fost inclusa intr-o grupa de joc (fiind multi, ii baga prin rotatie in diverse joculete) )).gif . Poza fiica-mii e cea mai haioasa, ca-si pusese un cerc pe cap )).gif . Firma care a tiparit pozele pe hartie a facut una in plus cu Elise, au zis ca vor s-o pastreze pt catalogul de prezentare wink1.gif . Tb sa le fac o vizita, sa le cer drepturi de autor lol.gif Deci ma voi imbogati wink1.gif , imi voi cumpara masina luxoasa, vila pe malul litoralului romanesc si grecesc, parfumuri scumpe etc samd
Va pupicesc, ma duc sa rumeg succesu' )).gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Ramo
mesaj 23-10-2008, 06:40 PM
Mesaj #1333

Jaguar

Raspunsuri: 6.021
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Felicitari....pai la cat de scumpa e....te cred si eu ca au pastrat o poza pt album.

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 23-10-2008, 06:41 PM
Mesaj #1334

Elefant

Raspunsuri: 9.046
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Ce scumpa e give_heart.gif .Ce sa mai .. ai sa ai numai cavaleri la usa in cativa ani naughty.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
crissy
mesaj 23-10-2008, 06:43 PM
Mesaj #1335

Marmota

CITAT(Ramo @ 23-10-2008, 07:40 PM) *

Felicitari....pai la cat de scumpa e....te cred si eu ca au pastrat o poza pt album.

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Toti sunt scumpi si dragalasi, dar ca al tau nu-i nici unul wink1.gif

CITAT(bubbles @ 23-10-2008, 07:41 PM) *

Ce scumpa e give_heart.gif .Ce sa mai .. ai sa ai numai cavaleri la usa in cativa ani naughty.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
si tat'su cu kalasnikov-ul prin tufisuri lol.gif

Acest mesaj a fost editat de crissy: 23-10-2008, 06:48 PM

--------------------
In stand by...
+Quote Post

90 Pagini V « < 87 88 89 90 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 06:11 PM