![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
12-10-2006, 09:19 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Neata Crissy... o zi maxima iti doresc.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| JohnnyD |
12-10-2006, 10:05 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 9 Inscris: 3-07-2006 Membrul Nr.: 56 |
aha.... inteleg.. SI observai ca in fiecare zi se mananca altceva, nu ? sau cum e ?
P.S. Sper ca aveti rabdare cu mine... -------------------- ![]() pOwErEd bY JohnnY |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
12-10-2006, 10:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
aha.... inteleg.. SI observai ca in fiecare zi se mananca altceva, nu ? sau cum e ? P.S. Sper ca aveti rabdare cu mine... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
12-10-2006, 10:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Bafta Johnny.Sunt aici veterane in dieta respectiva.Ao sa ai nevoie de ajutor, striga
-------------------- |
| crissy |
12-10-2006, 10:55 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.345 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Sunt datoare cu continuarea meniului pe ziua de ieri: ora 17: salată de roșii cu feta ora 21: 2 mere proaspăt culese din grădină Cumătrăăăăă, merci de vizită. Sper să fii cu "ochii pe mine" și să ma sancționezi de câte ori greșesc. Pupuri de la finuța drăguța că e plină de vânătăi sărăcuța Tulip, dar ce matinală ești... Nu că eu n-aș fi, că doar are grijă fii-mea, dar până o hrănesc, schimb, spăl, apoi urmez eu... se face amiază. JohnnyD, sper că te-ai lămurit ce e cu Monti -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| Andreea-Rodica |
12-10-2006, 01:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Chiar vroiam sa te intreb, cumatru ce mananca? Ca al meu s-a saturat de regimul meu si desi mananca paine si alte chestii nemonti, tanjeste dupa cartofi si mereu ma intreaba cat mai tin regim. La inceput se lauda ca rezista si el, dar cred ca nu se astepta sa ma tina atat de mult. Cred ca in curand ma indur de el si-i gatesc niste cartofi, sper sa nu-mi fie pofta.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
12-10-2006, 03:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.345 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Gata, am terminat cu mâncărurile și am hrănit și mâțucu'
Andreea, pentru Ștefan&Co am avut niște pulpe din care am făcut supă și mâncărică. Știi ce mi-a zis Bogdan sâmbătă când am intrat în magazinul naturist? "Nu mai e picior de cartof în casa aia!" Deci l-ai cam ghicit cu cartofii. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| Andreea-Rodica |
12-10-2006, 03:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Stiu ca plange dupa cartofi dar ii place cand ma vede multumita ca-mi vin altfel pantalonii. Chiar si cand ma plang ca acus - acus trebuie sa-mi cumpar alti pantaloni. Ieri m-am imbracat la scoala cu un sacou pe care nu l-am purtat niciodata (ca mi se vedea urat pe solduri si burta). Asa ca merita. Si pentru el am de gand sa fac niste cartofi, poate chiar weekend-ul asta.
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
12-10-2006, 03:58 PM
|
Mie cel mai greu până acum mi se pare să mă abțin să-mi ling degetele când îi pregătesc mâncarea fetei. Și să-i ling castroanele după ce se satură ea.
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| Andreea-Rodica |
12-10-2006, 04:12 PM
|
Eu cred ca e mai greu acum la inceput. Dupa ce te obisnuiesti o sa fie mai bine. Si la mine a fost mai greu la inceput (eu nu aveam castroane de lins, ce-i drept), dar acum, dupa 2 luni si jumatate, parca vine de la sine regimul asta.
| crissy |
12-10-2006, 05:39 PM
|
Aaa, și să ciugulesc printre mese...
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| Andreea-Rodica |
12-10-2006, 05:50 PM
|
Si eu am perioade cand as manca mult si mereu intre mese. Dar atunci gasesc ceva de ciugulit care sa fie monti: branza, gogosar, ardei sau in cazurile critice salam, crenwusti (ma uit cu atentie pe etichete sa nu aiba amidon sau zahar). E adevarat ca au tot felul de aditivi, dar ce sa fac, nu pot trai fara preparate din carne.
| crissy |
13-10-2006, 08:51 AM
|
Bună dimineața! Am intrat aseara să scriu meniul pe ziua de ieri dar mi-a picat netul și nu am mai apucat să trimit mesajul.
Meniul de ieri, 12 Octombrie: 9 - 3 felii salam Victori, o roșie și o felie de feta 13 - Conopidă cu ouă și brânză la cuptor 17 - 2 mere 20 - Conopidă cu ouă și brânză la cuptor Se apropie week-end-ul și cam am emoții. Sper sa nu fiu tentată să mănânc ce nu am voie. Nu a trecut nici o săptămână și deja nu știu ce să-mi mai pregătesc pentru prânz. Aveți ceva sugestii? Ceva care să se facă repede și ușor? O zi bună vă doresc tuturor. Aoleo, azi e Vineri 13 -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| lliliana |
13-10-2006, 09:18 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Aaa, și să ciugulesc printre mese... Salut...De acum...printre mese vom fi noi ca sa te cumintim Iti doresc un weekend frumos, frumos. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
13-10-2006, 01:23 PM
|
Intr-o zi de vineri 13 l-am cunoscut eu pe Bogdan. Asa ca pentru mine vineri 13 este o zi buna, chiar foarte buna.
Chiar acum eu stau la calculator si pe el l-am trimis in piata cu lista de cumparaturi. Binenteles ca ma mai suna din piata sa ma mai intrebe cate ceva. Nu-i asa ca am un baiat tare bun?! -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:43 PM |