![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
11-12-2006, 12:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.078 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ce faci, Crissy?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| crissy |
11-12-2006, 03:08 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Ce faci, Crissy? Insa astazi mi-am gatit. Mancarica din mazare (pe care am infruptat-o cu putina telina, dar dupa ce am adaugat telina mi-am dat seama ca nu era voie; oricum, cantitate infima, ramasa de la supa fetei) si am pregatit si peste cu legume in folie, doar sa-l bag la cuptor. Da, cam asta este re-debutul in dieta monti. Sper sa-mi revin si sa ma tin de regim ca altfel nu mai vine Mos Craciun -------------------- In stand by...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| crissy |
11-12-2006, 09:06 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Pana la urma am mancat o pulpa prajita cu salata de varza. Las mazarea pentru maine. Acum, pe seara, am mancat si un iaurt degresat amestecat cu cereale Cheerios
-------------------- In stand by...
|
| crissy |
12-12-2006, 04:10 PM
|
Astazi sunt cu moralul ridicat. Pana la ora asta am reusit sa nu ma abat 10 - 2 oua ochiuri cu o felie generoasa de feta, o feliuta cascaval si gogosari in sos; 13 - un kiwi 14.30 - peste cu legume pe la 18 o sa mananc mazare, iar pe la 21-22 un iaurt 0.1%. Pup si sa reauzim de bine. -------------------- In stand by...
|
| Nessie |
12-12-2006, 04:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.078 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| luchi |
13-12-2006, 11:02 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
13-12-2006, 02:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ieri am vazut ce ai mancat si erai tare multumita, cum a fost meniul de seara si astazi? tot multumita ?
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Lacry |
13-12-2006, 08:48 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Azi te-ai ascuns de noi?
Vroiam sa-ti spun ca am citit pe DC despre folia de aluminiu caar fi toxica si nu trebuie sa vina in contact cu alimentele, mai ales la temperaturi inalte. Nu e dovedit, ca daca ar fi s-ar retrage de pe piata... dar poti sa stii? -------------------- |
| crissy |
13-12-2006, 10:40 PM
|
9.30 - salata din: oua fierte, rosii, castraveti, feta, telemea, ulei. 14 - mazare cu un ou fiert si varza murata (nu am respectat cele 5 ore...) 18.30 - musaca de vinete 22.11 Lacry, hai ca m-ai speriat rau cu folia de aluminiu... Oare cat de grav o fi? Ca eu ii mai dadeam si fetei sa guste/pape din mancarurile mele iar pestele facut asa cu legume ii place incat mananca fara sa faca mofturi. Of, mama denaturata ce sunt Azi mi-am facut musaca de vinete. Un mare pup cumatrei mele, ca ea m-a invatat. Insa gospodina (anti)talentata ce sunt... mi-au iesit usor sarate si pline de grasime. Data viitoare o sa scurg surplusul de ulei. Maine nu o sa-mi mai gatesc nimic. Am program de facut bors cu perisoare pentru Elise si pentru sotul meu care tine post si nu poate manca musaka, un ghiveci. Va pup si va dorec noapte buna. Voi ati inceput sa cumparati cadourile pentru Craciun? Noi am fost astazi o tura prin oras, asa doar ca sa testam terenul... slabe sperante sa gasim ceva care sa ne placa. Dar asta e, oras mic + statiune turistica-> lucruri de kk + preturi mari. P.S. Astazi ni s-a intamplat un lucru senzational. Noi locuim la casa. Pe la ora 4 pm ies pe veranda sa las un kk-cel si s-a nimerit ca atunci cand am intrat in casa sa intru cu tot cu tati. Elise cand l-a vazut a inceput sa chiuie (mereu chiuie cand vine de la servici, de bucurie ca il vede. De fapt chiuie cand vede pe oricine care ii este drag, mai ales pe bunica-sa si matusa-sa). Apoi s-a uitat ranjind la tat'su si a inceput sa strige "TATA". Mai sa-mi dea lacrimile... Ea zice TATA de pe la 6-7 luni, primele ei cuvinte astea au fost, dar sunt sigura ca acum le-a rostit in cunostinta de cauza Uitam sa va spun ca tat'su lu' Elise cre'ca s-a pishat pe el de fericire cand a auzit-o. A ingenunchiat si a pupat-o, a luat-o in brate si nu-i mai venea sa o lase jos. Deh, fata lu' tata. Hai ca m-am placintit rau. Pup si noapte buna. Acest mesaj a fost editat de crissy: 13-12-2006, 10:46 PM -------------------- In stand by...
|
| crissy |
14-12-2006, 10:50 PM
|
10 - un crenvusti fiert, un ou fiert, nelipsita feta, o rosie, castravete 13 - 1 kiwi, 1 mar 14 - peste cu legume 17 - 20 - niste mancarica de mazare (fara ulei si carne) amestecata cu putina musaka de vinete plina de carne, sare si grasime, varza murata Imi e din ce in ce mai greu sa ma abtin de la celea ce le vad prin casa. Asa ma apuca o pofta... Ma duc la nani. Noapte buna. -------------------- In stand by...
|
| buretel |
15-12-2006, 01:10 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.094 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
P.S. Astazi ni s-a intamplat un lucru senzational. Noi locuim la casa. Pe la ora 4 pm ies pe veranda sa las un kk-cel si s-a nimerit ca atunci cand am intrat in casa sa intru cu tot cu tati. Elise cand l-a vazut a inceput sa chiuie (mereu chiuie cand vine de la servici, de bucurie ca il vede. De fapt chiuie cand vede pe oricine care ii este drag, mai ales pe bunica-sa si matusa-sa). Apoi s-a uitat ranjind la tat'su si a inceput sa strige "TATA". Mai sa-mi dea lacrimile... Ea zice TATA de pe la 6-7 luni, primele ei cuvinte astea au fost, dar sunt sigura ca acum le-a rostit in cunostinta de cauza Uitam sa va spun ca tat'su lu' Elise cre'ca s-a pishat pe el de fericire cand a auzit-o. A ingenunchiat si a pupat-o, a luat-o in brate si nu-i mai venea sa o lase jos. Deh, fata lu' tata. Hai ca m-am placintit rau. Pup si noapte buna. imi place ca ai reusit sa mananci corect, eu mi-am propus de astazi -------------------- |
| Andreea-Rodica |
15-12-2006, 02:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.879 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Doamne ce fina mare am ! Si frumoasa nu mai zic!
Bravo cumatra, tine-te tare cu regimul ca mai sunt doar 10 zile pana la Craciun, si atunci nu e voie sa tinem diete si alte astea Iti doresc un weekend fain! Cand mai veniti la Suceava? Cred ca veniti dupa cumparaturi, nu? -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
15-12-2006, 10:29 PM
|
Buna seara!
Buretel, Andreea, la Suceava o sa venim saptamana asta care urmeaza, pe marti-miercuri. Si abia astept sa-mi iau ochelarii, nu ca as fi chioara fara ei, dar lumina puternica de afara ma deranjeaza. Auzi, sa pui note mari la teza, da? Fa-le copiilor un cadou frumos de Craciun. Asa, acum sa va zic si ce am mancat astazi: - 1 crenvusti fiert, castravete, feta - musaka de vinete cu varza murata - mancarica din piept de pui cu ciuperci Si mici abateri pe ici, pe colea... Va pup si va doresc noapte buna, spor la treburi (ca aveti, slava Domnului, ca doar vin sarbatorile! Hi, hi, eu am scapat de ce a fost mai greu -------------------- In stand by...
|
| crissy |
16-12-2006, 10:58 AM
|
Buna dimineata!
La noi e o vreme superba afara -------------------------------------------------------------------------------------------------- P.S. Dimineata m-am trezit inaintea tuturor. Am mai lenevit nitel in pat si apoi tup Acest mesaj a fost editat de crissy: 16-12-2006, 11:10 AM -------------------- In stand by...
|
| Lacry |
17-12-2006, 09:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Chiar ca ai fata mare! A zis tata in cunostinta de cauza? Bravo, felicitari!
Pe noi colicile ne-au chinuit mai mult de 3 luni -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:24 AM |