![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
13-10-2006, 04:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.346 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Andreea, și pentru mine ziua de 13 era o zi obișnuită, chiar îmi aducea noroc. Când am dat admiterea pentru clasa a IX-a rezultatele s-au afișat într-o zi de 13 iar eu eram a 13-a pe listă. Plus că acum locuim la nr. 13 iar căsuța noatră e înregistrată pe 13 BIS
Ehehe, de-ar ști fetele ce băiat ai tu la ușă ar fi foarte invidioase pe tine. Fetele, și eu vă urez un week-end de milioane, dar sper să mai treceți în vizită pe la mine Aaa, și tot azi am încercat, superîncântată, ceaiul negru dar... bleah -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| lliliana |
13-10-2006, 10:20 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
13 nu e neaparat un numar cu ghinion. E un numar fatidic. Adica iti poate aduce fie un mare noroc, fie un mare ghinion. Superstitii
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
14-10-2006, 08:00 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
te salut si eu cu intarziere si te felicit pt alegerea facuta
-------------------- |
| crissy |
14-10-2006, 08:45 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.346 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Bună dimineața!
Iaca și meniul pe ziua de ieri: 9.30 - iaurt dietetic cu fibrosan 13 - Conopidă cu brânză și ouă la cuptor, fibrosan cu gem dietetic 18 - orez brun cu legume 21 - 2 mere. Week-end plăcut tuturor! -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| bubbles |
14-10-2006, 08:49 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ce e fibrosan?
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
14-10-2006, 02:30 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.827 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Fibrosanul este glucidic, iar conopida la cuptor este proteino-lipidica (ou, branza), deci nu trebuie combinate la aceeasi masa.
Conopida mea acum e in cuptor, asa ca nu stiu inca cum este. Esti sigura ca sucul de rosii avea gust rau de la aspirina? Ca si eu pun la conserve aspirina in loc de conservant si nu mi s-a intamplat niciodata. Si eu vroiam sa fac ceva dulce, dar nu prea am ce. Daca-ti vine vreo idee anunta-ma si pe mine. Pupici -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| luchi |
14-10-2006, 05:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Un salut pentru o montignaca de la o fosta montignaca!
-------------------- Hate being fat
![]() |
| crissy |
14-10-2006, 07:23 PM
|
bubbles, fibrosanul e un fel de turta facuta din tarate si alte minuni. Il mananc in loc de paine. Sa stii ca nici mie nu-mi placea conopida decat ca muratura in otet dar fiind in pana de idei de meniu si cum o prietena mi-a vandut pontul... eu am incercat. Chiar am ramas surprinsa cat de mult mi-a placut. Bogdana
luchi, bine ai venit in "casuta" mea. De ce zici ca esti o fosta montignaca? Ai incercat dieta si nu a mers? Na, se pare ca am comis o greseala ieri cu fibrosanul si conopida... Imi merit Ehe cuma' se pare ca suntem doar noi doua pe aici. Tocmai am vazut ca esti activa Acest mesaj a fost editat de crissy: 14-10-2006, 07:24 PM -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| lliliana |
14-10-2006, 07:24 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Vad gagicutze pe-aici
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 14-10-2006, 07:25 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| crissy |
14-10-2006, 07:31 PM
|
Crissy n-a plecat. Sa fac o cafeluta? Dar n-am de aia Monti...
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| luchi |
14-10-2006, 07:40 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
O cafeluta as vrea si eu
Crissy, am tinut moti, a mers, am slabit, doar ca...impreuna cu ceva probleme de sanatate, culcatu' pe o ureche &co, am ignorat mentinerea. -------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
14-10-2006, 07:50 PM
|
|
Crissy n-a plecat. Sa fac o cafeluta? Dar n-am de aia Monti... La cata cafea consum eu intr-o zi...inca una nici nu se simte. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| crissy |
14-10-2006, 09:40 PM
|
Meniul de azi, 14 Octombrie:
9 - 3 felii salam Victoria, o roșie, o feliuță de feta și o cană de lapte 0.1% 14 - 1 crenwursti fiert cu telemea, o roșie și jumătate de gogoșar 18 - Un pătrățel de cioco 75% cacao 20 - Salată de roșii cu feta și 2 felii de pâine Digesta, o felie de pâine Digesta cu gem de vișine dietetic. Alta GAFA Așa că lăsăm cafeluța pentru mâine dimineață. Deja e târziu. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| Andreea-Rodica |
15-10-2006, 07:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.827 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Nu te supara pentru gafele facute, asa e la inceput.
Laptele degresat e glucidic, asa ca nu e tocmai indicat la o masa cu lipide. Dar laptele normal e oricum lipido-glucidic, deci nu e monti. Dar si eu beau lapte, asa ca nu cred ca e foarte grav. Dar il beau de obicei pe post de gustare, adica nu chiar la masa. As zice sa nu bei lapte degresat la masa lipidica, bea lapte obisnuit, sau si mai bine un ceai. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| amalia0701 |
16-10-2006, 08:39 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
ce e fibrosan? Daca oparesti conopida in apa cu sare, apoi o scurgi si o gatesti dispare mirosul. Crissy n-a plecat. Sa fac o cafeluta? Dar n-am de aia Monti... Daca faci o cafea lunga si neagra e Monti. Indicat e fara cifeina, dar daca o faci slaba e ok. Nu te supara pentru gafele facute, asa e la inceput. Laptele degresat e glucidic, asa ca nu e tocmai indicat la o masa cu lipide. Dar laptele normal e oricum lipido-glucidic, deci nu e monti. Dar si eu beau lapte, asa ca nu cred ca e foarte grav. Dar il beau de obicei pe post de gustare, adica nu chiar la masa. As zice sa nu bei lapte degresat la masa lipidica, bea lapte obisnuit, sau si mai bine un ceai. Laptele e un aliment complet si se recomanda singur. Laptele e lipid, dar cel cu 0,1% se poate manca la mesele glucidice. E bine sa bea doar lapte 0,1% grasime. Cel mai bine e dimineatza la MD, sau seara tarziu iante de culacre cu un praf de scortzisoara. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:28 PM |