![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
30-12-2006, 10:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.883 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| Lacry |
01-01-2007, 11:36 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
La multi ani si un An Nou fericit!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
03-01-2007, 10:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
La Multi Ani Crissy !
un -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Andreea-Rodica |
09-01-2007, 06:43 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Cumatra, hai ca trecu si Sf Ion. La treaba cu noi! Nu mai avem scuze, hai ca poate impreuna e mai usor. Ai vazut ca mai am un ticher nou?!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
09-01-2007, 11:10 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Sa aveti cel mai bun an din viata voastra, plin cu bucurii, sanatate, iubire si impliniri pe toate planurile. Va multumim din suflet pentru urari si sper sa ma iertati ca eu v-am "sorcovit" asa tarziu, dar de sarbatori am fost plecati. Eu, ca fiecare roman care se respecta Sper sa ma cumintesc cat mai curand ca altfel nu se mai poate. M-am uitat fugitiv pe la voi prin jurnale. Am de recuperat frate, nu gluma Gata. Fug la nani ca maine o sa am de trebaluit. Vorbesc in dodii -------------------- In stand by...
|
| julyalina |
10-01-2007, 08:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
unde ati fost plecat? ce ati facut ? ai poze? cand vedem poze noi cu mica printesa? hai ca fug ca te-am inebunit cu intrebarile dar sa stii ca revin -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
10-01-2007, 10:37 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.484 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Eu, ca fiecare roman care se respecta crissy, deschidem un club? Exact si identic ca tine am procedat, zau ca nush' ce o fo' cu mine! dar incerc sa ma disciplinez, si e greeeeeu, mai ales dupa ce am mancat platouri cu prajituri, acum sa nu mananc dulce deloc:blushing: Pupici pentru tine si printesa! -------------------- Hate being fat
![]() |
| Sexymom |
10-01-2007, 12:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.811 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Intru si eu in clubul vostru, ca asa am facut si eu
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| crissy |
10-01-2007, 07:51 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
unde ati fost plecat? ce ati facut ? ai poze? cand vedem poze noi cu mica printesa? hai ca fug ca te-am inebunit cu intrebarile dar sa stii ca revin Am fost cu cumatrii nostri (Andreea si iubi al ei) la alti cumatri la Bacau. Avem si poze, dar putine ca, deh, e greu sa pozezi cu burta plina Mica printesa e iar bolnavioara, dar se reface. Azi am terminat antibioticul. A mai crescut, incep sa ma inteleg cu ea. Imi cere de mancare (e comica rau; scoate limba printre buze si zice lmmmm, lmmmm). Se urca singura in patul nostru, isi deschide singura usile (spre disperarea mea si pe cea din hol; trebuie sa o pazesc ca altfel o adun de la baza scarilor crissy, deschidem un club? Exact si identic ca tine am procedat, zau ca nush' ce o fo' cu mine! dar incerc sa ma disciplinez, si e greeeeeu, mai ales dupa ce am mancat platouri cu prajituri, acum sa nu mananc dulce deloc:blushing: Pupici pentru tine si printesa! Intru si eu in clubul vostru, ca asa am facut si eu NUUUUUUUUUUU! Nu vreau club. Adica facem dar il desfiintam rapid. Odata cu kg alungate. Acest mesaj a fost editat de crissy: 10-01-2007, 07:52 PM -------------------- In stand by...
|
| crissy |
10-01-2007, 08:36 PM
|
Gata! Am furajat copilul, continui...
Astazi am fost cat de cat cumincioara. Dimineata am mancat 2 oua ochiuri cu cascaval, castraveti in otet si cu cateva firicele de paine (coaja de la o felie de paine; ghiciti cine a mancat miezul cu unt si cu cascaval). La amiaza am mancat bors de varza cu afumatura (cumatra Edit: mi-am schimbat si ticker-ul. Eu am reusit, Andreea. Cerea un PIN dar am pus ceva din burta si mi-a reusit. Mda, frumos mai scrie aici pe ticker. Of, of, mai, mai... Are cineva o pusca la-ndemana? Acest mesaj a fost editat de crissy: 10-01-2007, 08:45 PM -------------------- In stand by...
|
| crissy |
14-01-2007, 09:00 AM
|
-------------------- In stand by...
|
| crissy |
15-01-2007, 10:36 AM
|
Acum plec PA ca e o vreme superba afara. -------------------- In stand by...
|
| Sexymom |
15-01-2007, 11:05 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.811 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ne luam de mana si ne aruncam in Dunare??? ca si eu am scapat in bere, hamburgheri, cartofi prajiti si tot ce mai era comestibil pe la onomastica. Eu stiam ca afumatura ingrasa mult, sa fi prudenta, uite ca dau sfaturi dar eu nu ma tine de ele -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| crissy |
17-01-2007, 01:40 PM
|
Ne luam de mana si ne aruncam in Dunare??? ca si eu am scapat in bere, hamburgheri, cartofi prajiti si tot ce mai era comestibil pe la onomastica. Eu stiam ca afumatura ingrasa mult, sa fi prudenta, uite ca dau sfaturi dar eu nu ma tine de ele No, mie imi vine bine sa ma arunc in Moldova ca e mai aproape Mi-ai dat cu paru'n cap cu afumatura. Eu sunt innebunita dupa ea. Pana la ora asta am mancat Monti: - Paine monti cu gem dietetic si lapte 0.1%. - Bors de varza cu afumatura si ardei iute la otet; piept de pui cu legume la cuptor. Mai pe seara o sa mananc peste afumat si ca gustare fructe. Sper sa ma tin de cuvant. -------------------- In stand by...
|
| Nessie |
17-01-2007, 01:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.033 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Cred ca afumatura ingrasa daca e sunca afumata, dar daca e piept de pui afumat e ok, nu?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 01:30 AM |