![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
17-01-2007, 02:56 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Cred ca afumatura ingrasa daca e sunca afumata, dar daca e piept de pui afumat e ok, nu? Uitam sa adaug in meniu cafeaua de dimineata. Mereu uit sa o scriu -------------------- In stand by...
|
| Nessie |
17-01-2007, 07:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Uitam sa adaug in meniu cafeaua de dimineata. Mereu uit sa o scriu Nu-ti face griji pentru sunculita, ca la Monti merge! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| crissy |
18-01-2007, 11:02 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
CITAT Nu-ti face griji pentru sunculita, ca la Monti merge! Da, stiu ca merge ca mi-a zis si amalia mai demult... faza e ca sunculita de pe mine nu vrea sub nicio forma sa mearga... la plimbare... fara mine Vroiam sa va intreb: cum pastrez painea proaspata? Mi-am facut marti paine monti si astazi este un pic uscata, desi am tinut-o intr-o punga din hartie. Ma gandeam data viitoare cand o sa fac sa o feliez si sa o bag la congelator. Oare merge? -------------------- In stand by...
|
| Nessie |
18-01-2007, 11:13 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Poti baga painea in frigider, nu in congelator. Sa o pui tot intr-o punga de hartie. Eu o mai tin in punga de plastic, pe masa, dar iau din magazin paine feliata si cred ca are conservanti multi ca nu se intareste decat dupa o saptamana.
Sa nu bagi painea in punga de plastic si in frigider, ca transpira si se uda. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| crissy |
18-01-2007, 03:01 PM
|
Of, eu fierb un pumn de soia de vreo 2 ore si nicio sansa sa se inmoaie. Mie ciuda ca n-am bagat-o in oala minune. Acum e prea tarziu ca mi-e lene sa spal 100 de oale. -------------------- In stand by...
|
| Nessie |
18-01-2007, 03:04 PM
|
Dar se inmoaie soia? Ca eu stiu ca parca e gumoasa putin.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| crissy |
18-01-2007, 04:30 PM
|
Dar se inmoaie soia? Ca eu stiu ca parca e gumoasa putin. Nu cred ca vb prostii. Tocmai am luat-o de pe foc dupa 3 ore si jumatete de fiert. Si tot tare este. -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
18-01-2007, 06:24 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Dar se inmoaie soia? Ca eu stiu ca parca e gumoasa putin. Daca erau snitele de soia inseamna ca era (nu stiu cum se cheama corect) tratata serios sa ajunga din boabe, in forma aia cum se gaseste in comert. Eu am fiert soia boabe (erau sigur de anul acesta, adica 2006, ca erau de la soacra mea) si a fiert exact ca fasolea. Si chiar mi-a placut, e totusi un pic mai dulce decat fasolea. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
18-01-2007, 07:13 PM
|
A fost comestibila soia, tar tareeeee. Asa am mancat-o.
-------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
18-01-2007, 08:52 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Nici un meniu, nimic? Hai curaj, trebuie sa reusim. Parca planuiam sa mergem la mare la vara, caram si suncile astea pana acolo?!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| amalia0701 |
19-01-2007, 09:30 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
A fost comestibila soia, tar tareeeee. Asa am mancat-o. Servus! Io am patzit la fel cu nautul. Ca sa nu ai probleme pune-o cu o seara inainte la inmuiat. Sau daca te grabesti fierbe-o in oala minune. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| crissy |
20-01-2007, 01:50 PM
|
Nici un meniu, nimic? Hai curaj, trebuie sa reusim. Parca planuiam sa mergem la mare la vara, caram si suncile astea pana acolo?! Da, planuiam, dar cum niciodata socoteala de acasa nu bate cu cea din targ... Cine stie? Pana acum avem anuntate 4 nunti la care mergem, la inca una punem bani in plic si mai am si doua gravidoase, una in 4 luni alta abia la inceput, dar sigur se anunta si 2 botezuri... La Ari am promis ca botezam noi, la Mona inca nu se stie. Plus ratele, plus asigirarea la masina. Asa ca eu declar faliment total. Tati a zis ca facem posibilul si imposibilul sa ducem fata la mare. Acum om vedea. A fost comestibila soia, tar tareeeee. Asa am mancat-o. Servus! Io am patzit la fel cu nautul. Ca sa nu ai probleme pune-o cu o seara inainte la inmuiat. Sau daca te grabesti fierbe-o in oala minune. A stat vreo 17 ore la inmuiat. Probabil a fost soia batrana. Data viitoare cu siguranta o s-o bag la oala minune. -------------------- In stand by...
|
| crissy |
20-01-2007, 03:09 PM
|
Ieri a fost prima zi in care am fost monti aproape 100%. Am gresit cu o bucatica de grisina, cat o unghie.
Ieri am mancat asa: - dimineata 2 oua fierte tari, feta, carneturi - la pranz soia cu pulpa pe gratar si castraveti in otet - spre seara un iaurt degresat cu fibrosan (ultima punga pe care o aveam ratacita prin dulap). Meniul de astazi: MD: crenvusti fierti, carneturi, cascaval P: urmeaza soia probabil cu ceva carne C: peste afumat. Declar cu mana pe inima ca, atat timp cat la mine in casa exista tentatii eu nu pot tine regim. Singura solutie ar fi sa pun lacat la frigider si la camara si sa arunc cheia. Acum doua zile m-am infipt in grisinele lu' fii'mea. Zau ca-s buna de legat -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
20-01-2007, 04:20 PM
|
Motivele enumerate mai sus sunt serioase, dar nu importante in ceea ce priveste dieta! Cu partea financiara vedem noi, dar macar sa ne simtim bine in pielea noastra!
Plus ca la petrecerile astea trebuie sa aratam traznet! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 20-01-2007, 04:21 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
20-01-2007, 07:12 PM
|
Dupa un an si ceva de la nastere, am mai nascut
Acest mesaj a fost editat de crissy: 20-01-2007, 07:13 PM -------------------- In stand by...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 06:59 PM |