![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bpaula |
15-02-2007, 02:56 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 374 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
ceva nu e in regula...cum sa faci numai 1 km in 15 min (adica 4km/h)? poate ai reglat bicicleta la o treapta de rezistenta prea mare...
sa-ti dau un exemplu: bicicleta mea avea cam 7 trepte la rezistenta si eu o puneam cam pe la 3...ideea e, nu neaparat sa faci la o treapta foarte mare ci la o treapta care sa iti fie confortabil sa faci cat mai repede si mai mult timp(asta nu inseamna sa faci la treapta cea mai mica sa iti mearga picioarele in gol)....nu mai stiu exact acum la ce viteza faceam eu, dar stiu ca in vremurile bune faceam si 20 de km si asta cam in 35-40 min, bine ca aici am ajuns dupa un timp, insa tot cred ca ceva nu e setat bine la tine spor la biciclit -------------------- |
| Andreea-Rodica |
15-02-2007, 03:20 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.877 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Cumatra, cand faceam naveta la Izvoarele, faceam 4 km in 35 de minute (pe jos). Ceva nu e in regula cu bicicleta ta. Dar ii da cumatru' de capat.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| crissy |
15-02-2007, 03:54 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
bpaula, pai cam asta e viteza cu care pedalez: 3.8 - 4.5 km/h. A mea nu are trepte de viteza, are doar un buton cu - min/ + max si invart de ala ca sa reglez dificultatea. Daca o las prea moale, ma impiedic in pedale si nu mi-e indemana ca nu simt ca as face vreun efort. Asa ca prefer sa fie pe un nivel mai mare de dificultate.
Si avand in vedere ca pedalez doar de 2 zile, nu exagerez cu distante mari ca mi-e sa nu mi se taie picioarele cand ma cobor de pe ea Acest mesaj a fost editat de crissy: 15-02-2007, 03:56 PM -------------------- In stand by...
|
| julyalina |
16-02-2007, 10:13 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza crissy ! spor la biciclit! da-i inainte, indiferent de nr de calorii arse , o sa vezi rezultate mai incolo
las pupici cu sclipici pentru tine si pentru mica printesa ti-am spus ce mult imi place poza ??? imi vine sa ma bag si io acolo langa nasucul ei -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
16-02-2007, 10:47 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Crysi.Am trecut sa va las cite un brat de pupici.
-------------------- |
| crissy |
16-02-2007, 08:30 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Intru pe fuga ca indata facem baitza...
Vroiam sa va zic ca eu azi mi-am facut budinca din conopida, branza si oua. Si mi-am facut si paine. Ia uitati-va si voi cand expira faina... Va pup si va doresc week-end de milioane. -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
16-02-2007, 10:36 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.877 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Sa pui reteta la Retete Monti cand ai timp. Stiu ca am facut si eu odata, dar am uitat reteta.
Ce m-am distrat la a doua poza ! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 16-02-2007, 10:36 PM -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| amalia0701 |
17-02-2007, 08:21 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.323 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
30.02.2007
Asa o fi la ei in calendar Foarte bine arata budinca aia. Un weekend fain -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| crissy |
17-02-2007, 03:21 PM
|
Am mai gatit si un fel de ghiveci. Trebuie sa caut sa vad daca e monti... Oricum il mananc. Am pus in el: costita afumata, ceapa, mazare, pastai verzi, gogosari la otet (pusi in casa, nu au zahar), conopida si dovlecel. Cu dovleacul asta nu mi-e clar. Dar poate nu o fi ruda prea apropiata cu bostanul turcesc de placinta. Am gasit pe site-ul lui Montignac: pumkin are 75 indicele glicemic dar zice ca se poate consuma. Nu ma pricep prea bine la engleza dar cred ca asta zice: These foodstuffs, even though they have high GIs, their pure sugar content (pure glucid) is quite low (approximately 5%.) Consuming these foods should not significantly affect blood sugar levels Acest mesaj a fost editat de crissy: 17-02-2007, 03:48 PM -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
18-02-2007, 05:27 PM
|
Eu am inteles ca dovlecelul e Monti. Sper sa nu fi gresit.
Vad ca devii experta in retete Monti. Bravo! Cu bicla cum merge? -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
| crissy |
18-02-2007, 06:22 PM
|
Am uitat sa zic ca ghiveciul are si linte si a iesit pe gustul meu
Cu bicicleta merge deocamdata. Azi am pedalat 2 km. Poate maine fac mai multa miscare. Pe 22 e ziua soacrei mele dar si-a sarbatorit-o astazi, ca de maine se intra in post. Si din toate bunatatile pe care le-a facut nu am gustat nimic De maine alta saptamana. Va urez spor la treburi si sa fiti cu zambetul pe buze in fiecare ora din zi -------------------- In stand by...
|
| julyalina |
19-02-2007, 09:48 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza crissy !
io am salivat pe tastaura cand am vazut budinca -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Andreea-Rodica |
19-02-2007, 10:07 AM
|
Lintea ai fiert-o inainte de a pune-o la ghiveci, sau le-ai fiert la gramada? Poate fac si eu ca mai am prin camara niste vinete la borcan, niste ardei copti.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
| crissy |
19-02-2007, 10:42 AM
|
Lintea ai fiert-o inainte de a pune-o la ghiveci, sau le-ai fiert la gramada? Poate fac si eu ca mai am prin camara niste vinete la borcan, niste ardei copti. Raspund rapid pentru cumatra mea draga: Lintea (un pumn bun) fiarta bine in vreo 3-4 ape. 2-3 cepe potrivite taiate felii le-am pus la prajit cu costita afumata, am adaugat lintea, 2 maini de mazare, 2 maini de pastai, un pumn de ardei gras taiat marunt, 2 cani de apa si am lasat sa fiarba. Spre final am adaugat conopida fiarta in apa cu sare si scursa, un pumn de dovlecel taiat cubulete, cateva felii de gogosar la otet. Am condimentat bine (cimbru, marar, boia de ardei iute). Conopida si dovlecel eu am la congelator (am pus pt Elise dar cum ea nu se omoara sa le manance...). Pup si bafta la scoala. Acest mesaj a fost editat de crissy: 19-02-2007, 10:43 AM -------------------- In stand by...
|
| crissy |
19-02-2007, 02:33 PM
|
'neata la amiaza!
Eu am chef de joaca ![]() -------------------- In stand by...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:42 AM |