![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
23-02-2007, 08:43 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
crissy..daca ei v-au ales ca nasi, fii sigura ca nu s-au gandit la aspectul material, ci pentru ca le sunteti dragi si apropiati.
Si pe la ai mei (la Cheatra neamt), nasii cumpara lumanarile si voalul miresei, buchet pentru nasa si mireasa cumpara mirele..A, si basmaluta tot nasa o ia.... O sa fie bine -------------------- Hate being fat
![]() |
| crissy |
23-02-2007, 12:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.342 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Dupa ce mi-a fost mie rau 2 zile, acum a venit randul fiica-mei. De dimineata mi-a vomat de 3 ori. La 6 apa pe care o bause, la 9 un jet din laptele pe care tocmai ce-l bause, iar dupa jumatate de ora restul de lapte. De atunci spal intr-una: frecat covorul + spalat tot ce era in patutul ei: salteluta, papusa, ursulet, paturica, sac de dormit, pernuta, pijama. Si le spal pe toate la mana, ca masina e ocupata cu niste haine puse de soacra-mea de aseara la spalat, si care nu si-a terminat ciclul. Iar eu nu mai astept ca se usuca laptele pe ele. Fetele de pe DC m-au speriat ca sa nu fie enterocolita... Doamne, e oribila boala asta... Ma consolez cu ce am citit pe net ca de fapt dubuteaza cu scaune dese si diareice ceea ce la noi nu este cazul. Si ca se simte bine, se joaca, rade, plange Va pup si va doresc o zi placuta. Ma duc sa-i dau ceva uscat sa manance. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
23-02-2007, 01:52 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Dupa ce mi-a fost mie rau 2 zile, acum a venit randul fiica-mei. De dimineata mi-a vomat de 3 ori. La 6 apa pe care o bause, la 9 un jet din laptele pe care tocmai ce-l bause, iar dupa jumatate de ora restul de lapte. De atunci spal intr-una: frecat covorul + spalat tot ce era in patutul ei: salteluta, papusa, ursulet, paturica, sac de dormit, pernuta, pijama. Si le spal pe toate la mana, ca masina e ocupata cu niste haine puse de soacra-mea de aseara la spalat, si care nu si-a terminat ciclul. Iar eu nu mai astept ca se usuca laptele pe ele. Fetele de pe DC m-au speriat ca sa nu fie enterocolita... Doamne, e oribila boala asta... Ma consolez cu ce am citit pe net ca de fapt dubuteaza cu scaune dese si diareice ceea ce la noi nu este cazul. Si ca se simte bine, se joaca, rade, plange Va pup si va doresc o zi placuta. Ma duc sa-i dau ceva uscat sa manance. Imi pare rau pentru fetitza ta...urez de sanatate. Stii, in ultima vreme shi virozele debuteaza cu vomitaturi. Entrocolita, daca nu e virala, se trateaza. E diaree...popular...asha cred. Virala sa nu fie, ca atunci trebuie antibiotice. Nu te necaji, se va face bine acushica Sa-l intrebi pe pediatru, da-i un telefon...Ceai de menta rece potzi sa-i dai...asha imi amintesc ca-i daceam Cristinei, dar cu linguritza, in cantitate foarte mica...shi la 5-6 minute. Daca tzi se pare ca se deshidrateaza prea tare. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
23-02-2007, 02:37 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.799 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Pupicei multi finutei! Sa fie sanatoasa!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Nessie |
23-02-2007, 05:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Sanatate multa puiului tau!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| crissy |
23-02-2007, 10:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.342 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Puiutul e bine. A mai vomat spre seara o data, dar din cauza ca a plans. Se zbenguia pe pat, eu eram langa dulap, tat'su la calculator si... buf. Nu a patit nimic, s-a ales doar cu o sperietura.
Nu are febra, nu are scaune apoase. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| crissy |
24-02-2007, 02:14 PM
|
De fapt puiutul nu e bine deloc
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| Andreea-Rodica |
24-02-2007, 06:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.799 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Tare rau imi pare de ce citesc pe aici. Dar sper ca fina sa se insanatoseasca repede - repede. Abia astept sa scap de inspectia asta poate dam o fuga pana la Gura Humorului.
Un -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
24-02-2007, 07:09 PM
|
Tare rau imi pare de ce citesc pe aici. Dar sper ca fina sa se insanatoseasca repede - repede. Abia astept sa scap de inspectia asta poate dam o fuga pana la Gura Humorului. Un Elise, dupa parerea mea, este foarte bine. Eu ma asteptam sa vomita si sa se kk din 5 in 5 minute. In afara de kk de dimineata care m-a speriat nu a mai facut niciunul pana la ora asta Problema apare la mancare. Azi toata ziua a baut doar ceai, maxim 100 ml mucilagiu si 30 ml lapte fara lactoza. Foarte putin... dar nu vrea sa manance. Si e slabita. I se impleticesc picioarele cand merge -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| julyalina |
25-02-2007, 09:55 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
26-02-2007, 08:59 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
De fapt puiutul nu e bine deloc Iubita...potzi pune shi morcov....poate-i schimba gustul. Nu dispera daca nu mananca. Nu se intampla nimic grav. Are resurse. Uite...shtiu ca pare ciudat, dar pediatrul meu, cand avea Cristina diaree imi recomanda mere rase pe razatoarea de sticla...24 ore. Doar mere rase shi ceai de menta. Pe bune ca ii trecea. Dar doar rase pe razatoarea de sticla...sa se rupa fibra in felul acela. Se fac ca o pasta. Nu vreau sa zic s-o faci...dar daca nu gaseshti alta solutzie e bine de incercat. Shi eu am fost speriata de indicatzia asta, dar rezultatele m-au uimit. Insist...doar mere, shi doar pe razatoarea de sticla. Dac n-ai curaj...morcovi, menta, orez...shi apoi....a doua zi...biscuitzi simpli muiatzi in ceai de menta. E greu...shi e dureros pentru mame...dar trece. Te pup shi urez sanatate. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
27-02-2007, 12:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
sanatate fetitei tale? Speram ca e mai bine, mititica, si te asteptam cu vesti cand ai timp
-------------------- Hate being fat
![]() |
| crissy |
27-02-2007, 01:30 PM
|
Elise e mai bine. Dar nu ma minunez prea tare pentru ca ultima data cand am zis ca-si revine situatia s-a inrautatit.
Nici nu pot povesti ce e in sufetul meu. Ii dau doar mucilagiu, paine prajita si orez cu morcov. Astazi i-am dat o bucatica mica de banana ca sa-i pot administra furazolidonul si, dupa ce s-a terminat m-am dus la bucatarie sa spal farcuria. Alerga dupa mine cu gura deschisa si plangand sa-i mai dau. Ma ascund pe dupa usi, prin camara ca sa pot plange in liniste si sa pot baga ceva in gura. Mi se rupe sufletul... m-am chinuit 3-4 luni s-o ingras cat a slabit in 4 zile. E trasa la fata, are cearcane, ii numar din nou coastele, e trista si f. rar ii smulg cate un zambet in coltul gurii. Nu doresc nici dusmanilor sa pateasca asa ceva. Si cand ma gandesc ca am fost norocoasa, ca a facut o forma usoara... Se putea si mai rau... Pup si sper sa nu va fi intristat dar parca ma simt un pic mai bine ca m-am descarcat.Si ca sa va inveselesc, filmulet cu Ellise dand pupic la cerere: aici. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| Sexymom |
27-02-2007, 01:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Iubita, cred ca poti sa ii dai mere coapte cu un pic de biscuite sau cereale, daca mergi numai pe mucilagiu, lapte de soia,morcovi si orez o sa i se aplece.
Are voie sa manance juma de banana, branza de vaci, iaurtul simplu merge bine de tot la diaree, reface flora intestinala, aici il recomanda toti medicii, poti incerca si Actimel.Daca ii plac biscuitii sarati, grisinele cu sau fara susan, variaza-i un pic alimentatia, sa manance putin sarat, iar la toate farmaciile gasesti saruri pt rehidratare, care nu sunt numai pt rehidratare sunt ca sa ii stabileasca hidrolitii, mineralele si calciu din organism. Sunt sigura ca si pediatrul ar fi de acord, poti sa suni si sa il intrebi.Nu mai tine copilul numai pe ce ai spus tu. La fel de bun este sucul energizant Gatorade, il gasesti si la noi, e fara acid, speial pt. sportivi, este un energizant. Daca vrei poti sa ma apelezi si pe mess, iti las ID-ul pe privat. Poti intreba orice, nu fac eu pe desteapta, dar am tras-o cu copii mult timp.Au luat toata gama de boli la incercat, iar eu imi notez mereu ce tratamente le-am dat la fiecare boala in parte, o fi o obsesie de mama nebuna si exagerata. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| crissy |
27-02-2007, 04:21 PM
|
Sunt pe fuga ca indata plecam la Suceava ca ni s-au terminat proviziile de scutece
Multumesc fetelor pentru sustinere si incurajari.Branza de vaci nu are voie pentru ca nu se intelege bine cu furazolidonul. Serios, asa scrie in prospect. I-am facut branza si noroc ca am citit prospectul inainte de a-i da. O tin strict pe regimul asta pentru ca duminica m-a mancat undeva sa-i bag eu de la mine putere lapte fara lactoza in disperare de cauza ca nu mananca. Rezultatul... nici nu-mi mai aduc aminte cate scutece am schimbat ulterior. Sau perechi de pantaloni. Sau de cate ori mi-am schimbat eu hainele ca a vomat... Sa stiti ca apreciez sfaturile voastre si mi le copiez intr-un fisier. Despre mere rase pe razatoarea din sticla mi-a zis si socrul meu dar... daca ati sti cum ii forfoteste prin burtica... Merele nu fermenteaza? Acum a papat un castronel cu varf Acest mesaj a fost editat de crissy: 27-02-2007, 04:22 PM -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 11:00 PM |