![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
16-10-2006, 08:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.124 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Meniul de azi, 14 Octombrie: 9 - 3 felii salam Victoria, o roșie, o feliuță de feta și o cană de lapte 0.1% 14 - 1 crenwursti fiert cu telemea, o roșie și jumătate de gogoșar 18 - Un pătrățel de cioco 75% cacao 20 - Salată de roșii cu feta și 2 felii de pâine Digesta, o felie de pâine Digesta cu gem de vișine dietetic. Alta GAFA Așa că lăsăm cafeluța pentru mâine dimineață. Deja e târziu. Mie mi se pare ca mananci foarte putzin. De ex la micul dejun daca ai ales sa fie lipidic( desi nu e recomandat) trebuia sa faci o salata din 2-3 rosii; la prinz un crenvusti Iar cina e daca lasi painea aia si o inlocuiesti cu gogosar, sau cascaval epoti manca gemul dietetic. Deci MD mult mai consisitent, mai multe fibre( legume) si nu vad nici un fruct. -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| aki |
16-10-2006, 09:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.057 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Intr-o zi de vineri 13 l-am cunoscut eu pe Bogdan. Asa ca pentru mine vineri 13 este o zi buna, chiar foarte buna. Da si Amalia pe 13 a implinit 13 ani de cind e cu sotul ei.Pentru voi 13 sunt cifrele cu noroc.Fercire va doresc scumpelor si multa sanatate Am uitat sa ma salut. Acest mesaj a fost editat de aki: 16-10-2006, 09:16 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
16-10-2006, 10:21 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Unde esti cumatra? Ce ai mai pregatit pentru azi? Te astept cu noutati.
Amalia multumim pentru lamuriri cu laptele, eu eram destul de confuza. Noroc cu montignacele de pe forum, ca altfel imi prindeam urechile si cred ca abandonam acest regim. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| julyalina |
16-10-2006, 10:42 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza crissy
eu am descoperit o painica buna - wasa - si prefer sa mananc o felie sau doua in loc de paine obisnuita gasesti mai multe sortimente in supermaketuri si crede-ma ca e mai sanatoasa uite cum arata -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
16-10-2006, 11:38 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Crissy. O zi frumoasa.
Voi sunteti Montignace... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 16-10-2006, 11:39 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
16-10-2006, 12:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.124 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
'neatza crissy eu am descoperit o painica buna - wasa - si prefer sa mananc o felie sau doua in loc de paine obisnuita gasesti mai multe sortimente in supermaketuri si crede-ma ca e mai sanatoasa uite cum arata Mie wassa astia imi plac doar inmuiati in iaurt, alfel parca mananc carton -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| aki |
16-10-2006, 12:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.057 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
La noi nu vad asa ceva
-------------------- |
| Sexymom |
16-10-2006, 03:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.811 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pupicei , sper sa scrii ce mananci ca sa ma inspir si eu de la tine.Stau FATAL CU DIETA.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| crissy |
16-10-2006, 05:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Bună seara tuturor și îmi cer scuze de întârziere.
Eu sunt foarte suparată că m-am abatut un pic Amalia, mie îmi place cafeaua la nebunie. Nu ca m-ar ajuta cu ceva, pur și simplu îmi place gustul ei, dar trebuie obligatoriu să fie dulce. Nu pot bea cafea amară! Așa că nu mai beau zilnic ci una-două pe săptămână, duminica (uneori și sâmbăta când e și soțul meu acasa). O îndulcesc cu zaharină. Cafea fără cofeină nu am băut niciodată. La fel cu laptele; dacă îl beau gol mi se face rău. Trebuie să am stomacul plin cu ceva ca să pot bea. Voi avea grijă de acum să-l beau la masa glucidică. Când zici că mănânc puțin te referi la cantitate sau... calitate? Supă sau ciorbiță... hm, ce-aș putea face să fie monti? Că borș nu știu decât din ăla cu cartofi (mnea, mnea și cu 2-3 sfecle roșii coapte... Doamne, parc-aș fi gravidă Andreea, mare dreptate ai tu când afirmi că avem noroc cu montignacele de pe forum! julyalina, eu sunt din Gura Humorului, un orășel micuț, deci sigur nu găsesc pâine din asta. Mulțumesc pentru pont, o să caut la Suceava când vom mai merge. Am făcut rost de rețeta de pâine monti și cred că o să fac zilele astea. Până atunci mai am câteva felii de pâine Digesta Aki, din ce oraș ești? Sexymom, SĂ NU TE IEI DUPĂ MINE! Că vezi și tu că am făcut o grămadă de gafe. Mai așteaptă un pic să mă prind și eu cum e cu combinațiile. Sincer, sunt în pană de idei. Vă pup pe toate pentru susținere și sfaturi și vă doresc o săptămână frumoasă. Acest mesaj a fost editat de crissy: 16-10-2006, 06:05 PM -------------------- In stand by...
|
| crissy |
16-10-2006, 06:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Liliana, ce contează cum se numește regimul tău? Eu zic că important e să slăbești.
Meniul de ieri, 15 Octombrie - O cană de ceai din fructe de pădure cu pâine digesta și gem dietetic - Scrob din 3 ouă, o felie de feta, o roșie și jumătate de gogoșar - 2 ouă fierte cu mujdei de usturoi și 2 felii de salam - 2 mere Azi, 16 Octombrie - O cană de ceai cu pâine digesta și gem dietetic - Conopidă cu brânză și ouă la cuptor (îndată dispar de pe piață, așa că profit acum de ea) - Cârnați cu pâine Digesta - Cred că o să închei ziua cu 2 mere Acest mesaj a fost editat de crissy: 16-10-2006, 06:06 PM -------------------- In stand by...
|
| crissy |
16-10-2006, 06:18 PM
|
Da... aș mai mânca și niște slănină afumată cu usturoi...
-------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
16-10-2006, 07:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Bors de pui poti face dar fara taietei. Eu am mai facut bors de pastai, ciorba de perisoare dar nu am pus orez (si nu a fost chiar grozava). Cred ca am mai facut si alte borsuri, dar nu-mi vin acum in minte.
Si mie mi se pare ca mananci putin. Eu, de ex, cand mananc crenwusti mananc 3-4, eventual cu niste branza, rosii, gogasari. Nu te infometa ca o sa fie mai rau. Urari de bine si pupici -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Nessie |
16-10-2006, 07:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.033 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Da... aş mai mânca şi nişte slănină afumată cu usturoi... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
17-10-2006, 07:18 AM
|
Salut Crissy.Eu sunt din Basarabia,orasul Chisinau.Cunosti pe cineva de aici?
-------------------- |
| lliliana |
17-10-2006, 07:31 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Hello Crissy. O zi frumoasa.
Ma distram la faza cu regimul...al meu are doua clase ca trenul - personal. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 01:18 AM |