![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
27-02-2007, 06:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Iubita, eu ti-am spus de mere coapte nu date pe razatoare, iar iaurtul sigur este indicat in ce are ea daca nu tolereaza branza de vaci.Sanatate multa in continuare.
Am vrut sa te intreb: de ce nu ii dai un sfert de plic de smecta? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| lliliana |
28-02-2007, 06:25 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
E super smecta....foarte bun, numai sa vrea Elize sa-l bea. Cristi nu-l suporta. Gustul e cam nashpa. Doresc sanatate Elizei shi putere mamicii.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| crissy |
28-02-2007, 10:56 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Buna dimineata, dragele mele. Este buna, in cele din urma.
Sexy, despre merele rase imi spusese liliana Tratamentul pe care il urmeaza 5 zile (astazi e ultima) este: furazolidon 1/4 cp la 8 ore, smecta 1 plic/zi, Ca carbonic de 3 ori / zi. Smecta nu-i place de nicio culoare. In prima zi l-a baut ca era prea insetata. A doua zi nu l-a mai vrut asa ca l-am bagat in seringa si i l-am dat... fortat Aaa, si i-am mai dat humana electrolyte, saruri de hidratare. I-am dat de la mine putere ca dr. nu ne-a prescris. Si bine am facut ca in primele doua zile nu am gasit niciun pishulica in scutecul ei. -------------------- In stand by...
|
| ina_ceva |
01-03-2007, 10:06 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sanatate multa fetitzei! Cum se mai simte astazi?
-------------------- |
| crissy |
01-03-2007, 11:28 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
In sfarsit declar lupta cu gastroenterocolita castigata de noi Pup si va urez sa aveti o primavara plina de ghiocei si soare. -------------------- In stand by...
|
| Lacry |
01-03-2007, 11:05 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Pentru tine si Elise
![]() -------------------- |
| crissy |
04-03-2007, 03:06 PM
|
Multumesc, Lacry. La noi pe 1 se sarbatoresc barbatii si femeile pe 8.
Eu sunt cu 10 kg mai grea... echivalentul prafului de ciment inghitit ieri cu ocazia curateniei de Paste -------------------- In stand by...
|
| bubbles |
04-03-2007, 03:17 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
hey crissy..eu...am mai facut ceva...in loc de ceai ca uitam sa imi fac...am baut in fiecare seara cate o cana de zeama de varza murata si dimineata tot timpul ies afara
a..si un sfat..care l`am auzit la cineva la tv...ca isi pastreaza silueta iar daca vrea slabeste fiindca are acasa castronele mici si decat sa manance o farfurie mareee de mancare mai bine un castronel mic a..si insanatosire grabnica la bb`el..eu nu stiu daca m`as descurca sa am bb si sa mai fie si bolnavior -------------------- |
| crissy |
04-03-2007, 06:08 PM
|
hey crissy..eu...am mai facut ceva...in loc de ceai ca uitam sa imi fac...am baut in fiecare seara cate o cana de zeama de varza murata si dimineata tot timpul ies afara a..si un sfat..care l`am auzit la cineva la tv...ca isi pastreaza silueta iar daca vrea slabeste fiindca are acasa castronele mici si decat sa manance o farfurie mareee de mancare mai bine un castronel mic a..si insanatosire grabnica la bb`el..eu nu stiu daca m`as descurca sa am bb si sa mai fie si bolnavior Multumesc de vizita, bubbles. Din fericire, eu nu prea am probleme cu... iesitul. Nu cred ca as putea bea zeama de varza. Imi place varza murata dar zeama e sarata si acraaaa. Despre mancatul din farfurii mici... la mine nu functioneaza Bebele meu (care e copil in toata firea, mai nou isi arata si personalitatea -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
05-03-2007, 08:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.879 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
N-am mai vazut de mult un meniu de-al tau. Mobilizeaza-te ca acus incep petrecerile si vrem sa aratam beton.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
06-03-2007, 09:07 AM
|
N-am mai vazut de mult un meniu de-al tau. Mobilizeaza-te ca acus incep petrecerile si vrem sa aratam beton. Da, ar trebui sa ma mobilizez Nu am mai scris meniul din mai multe motive: 1. Am zilnic abateri 2. Nu prea am timp sa scriu zilnic. Abia apuc sa citesc (saptamanal 3. De cand am fost la Bacau ma invart cam la aceleasi kg si mor de ciuda. Bine, e vina mea Ieri nu am avut abateri mari. Am reusit sa beau 2 l de ceai (indulcit ca altfel nu aluneca pe gat; la 1 l ceai 2 pastile de zaharina; maine o sa pun doar o pastila iar in viitor sper sa renunt de tot) si 1/2 apa (minerala). Bicicleta someaza pana imi trece febra musculara. Poate diseara intru si scriu si meniul. Inca nu am luat micul dejun. Astept sa treaca ora de dupa pastila -------------------- In stand by...
|
| crissy |
07-03-2007, 07:10 PM
|
Meniul de astazi:
- 9: un crenvusti fiert, o felie feta, o felie cascaval si salata de spanac; - 12.30: o felie generoasa de budinca din spanac (spanac, oua, branza), 2 patratele cioco 73%; - 16: o portie mancarica de fasole verde cu carne de vita tocata, salata de spanac; 2 l ceai indulcit cu 3 pastile zaharina; plimbare 2 ore. Si avand in vedere ca mi-am scos o masea, probabil nu o sa mai mananc nimica. Am fost in oras sa-mi caut o richie pt nunta -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
07-03-2007, 09:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.879 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
LA MULTI ANI pentru maine! Sa sarbatoresti fain! Oare ar trebui sa-i spun La multi ani si finei, cred ca mai bine astepta pana la 1 iunie!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
08-03-2007, 10:16 AM
|
LA MULTI ANI pentru maine! Sa sarbatoresti fain! Oare ar trebui sa-i spun La multi ani si finei, cred ca mai bine astepta pana la 1 iunie! Finutza e mai cu motz. Ea se serbeaza si pe 8 Martie, dar si pe 1 Iunie Pupici de la amandoua. -------------------- In stand by...
|
| crissy |
09-03-2007, 02:38 PM
|
A primit si Elise flori
![]() -------------------- In stand by...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:23 AM |