left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

89 Pagini V « < 46 47 48 49 50 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
crissy
mesaj 08-09-2007, 07:29 PM
Mesaj #706

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.381
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142
Sex: Feminin

yahoo.gif
Zi plina astazi, plina de realizari: mi-am cumparat cantar de bucatarie electronic (1 g - 5 kg) yahoo.gif pentru care ma bucur enorm, apoi dus cu hidromasaj (am gasit de care ne-am dorit), multifunctionala. Iar acum suntem la Vatra Dornei, la finuta noastra.
Compotul monti a iesit foarte bun, conservantul nu i-a schimbat gustul DELOC in schimb tzeapa mare pe care am luat-o... capacele la sticle nu s-au fixat bine deci nu stiu cat o sa tina.
Asa... ieri am facut zacusca. Pentru prima oara si m-am jurat ca o sa fie si pentru ultima oara. Nu ca nu ar fi iesit buna, ca deja s-au golit 2 borcane de 800... pai m-am apucat de treaba la 7.30 dimineata si la 7 seara puneam zacusca in borcane wacko.gif . Foarte buna dar si foarta multa munca.
CITAT(bubbles @ 06-09-2007, 07:16 PM) *

Hey cryssy .Tu ce fel de profa esti?(la ce materie) grin.gif

Hey bubbles, Informatica predau wink1.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 07-09-2007, 09:37 AM) *

Cumatra mea conservareste de zor, e o harnica, nu ca mine. blushing.gif Eu m-am hotarat sa nu fac mare lucru anul acesta, principalul motiv fiind lipsa spatiului de depozitare.

Nici eu nu as fi facut daca nu aveam baby.gif grin.gif Daca o sa vrei vreodata compot, vii la Humor ca am destule de: cirese, visine, pere, piersici si struguri, cel putin cate 8 borcane din fiecare rolleyes.gif
Uitam sa zic ca am calcat stramb rau de tot aseara si astazi. Am mancat zacusca pe paine, numai in draci ca m-am chinuit atata ca sa o fac.

Acest mesaj a fost editat de crissy: 08-09-2007, 07:31 PM

--------------------
In stand by...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
julyalina
mesaj 11-09-2007, 11:28 AM
Mesaj #707

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

daaaaaaa, dar e buna blum.gif
pupic.gif si mamica si printzesa pupic.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 11-09-2007, 11:33 AM
Mesaj #708

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.074
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Wow cate treburi, cate cumparaturi, borcane, compoturi... tease.gif Cate kg ai ca ti-a plecat tickerul? unsure.gif

--------------------
Imagine

Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase

Te-ai apucat de numarat calorii?

Din 08.10.2008 viata fara abateri
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
crissy
mesaj 11-09-2007, 05:02 PM
Mesaj #709

Marmota

CITAT(Nessie @ 11-09-2007, 12:33 PM) *

Wow cate treburi, cate cumparaturi, borcane, compoturi... tease.gif Cate kg ai ca ti-a plecat tickerul? unsure.gif

blushing.gif ticker-ul l-am scos eu mai demult ca oricum degeaba statea. Nu m-am mai cantarit dar nici nu indraznesc. Zilele astea am mancat aiurea, am avut multa treaba si nu am avut timp sa-mi gatesc asa ca am mancat si eu ce mi-a cazut in mana caramida.gif
Azi am facut zarzavat, ieri gogosari in sos. Mai vreau sa fac inca o tura de gogosari in sos, dar cand apar pipincile ca iese o nebunie drool.gif.
Pup fetele.
sad.gif Joi trebuie sa predau planificarile si nici nu m-am apucat de ele. Si nici nu am multe de facut doh.gif decat un set de 7.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Nessie
mesaj 11-09-2007, 05:05 PM
Mesaj #710

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.074
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

)).gif M-ai bagat in ceata cu mancarurile! Gogosarii eu ii mananc doar ca garnitura la mancare, ca acritura. Iar pipincile ce sunt? blink.gif

--------------------
Imagine

Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase

Te-ai apucat de numarat calorii?

Din 08.10.2008 viata fara abateri
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
crissy
mesaj 11-09-2007, 06:41 PM
Mesaj #711

Marmota

CITAT(Nessie @ 11-09-2007, 06:05 PM) *

)).gif M-ai bagat in ceata cu mancarurile! Gogosarii eu ii mananc doar ca garnitura la mancare, ca acritura. Iar pipincile ce sunt? blink.gif

)).gif Ma faci sa rad. Gogosarii in sos sunt tot un fel de muraturi si te asigur ca sunt foarte buni si merg ca garnitura (gogosari, zahar, bulion, otet, ulei si mirodenii). Pipinci=opintici=ghebe sunt niste ciuperci care apar toamna tarziu, sunt usor de curatat si se pastreaza foarte bine iarna la borcane wink1.gif . Noi ii mancam f. bine cu omleta, punem la compozitia de ardei umpluti, pizza... De gogosari la otet cu ghebe ai auzit? drool.gif drool.gif O nebunie. A, se mai face si zacusca, in loc de vinete se pun ciupercile drool.gif.
Hai ca am salivat destul.
Am fost zilele astea la un Curs de Consiliere si Orientare (fosta dirigintie) iar la mapa era atasat un text de Octavian Paler, Paradoxul vremurilor noastre. Pe noi, cursantii, ne-a miscat profund. Cititi si voi sa vedeti cat adevar graieste...

Acest mesaj a fost editat de crissy: 11-09-2007, 06:42 PM

--------------------
In stand by...
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-09-2007, 07:06 PM
Mesaj #712

Panda

Raspunsuri: 8.202
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Crissy am si eu o nelamurire in privinta posturilor ramase neocupate.Au ramas foarte multe vacante .. nu stii oare se mai da examen pana se ocupa toate?

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
crissy
mesaj 11-09-2007, 07:51 PM
Mesaj #713

Marmota

CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 08:06 PM) *

Crissy am si eu o nelamurire in privinta posturilor ramase neocupate.Au ramas foarte multe vacante .. nu stii oare se mai da examen pana se ocupa toate?

Din pacate nu stiu. Dar ma gandesc ca n-or lasa astia catedrele neocupate. Ori impart orele intre ceilalti profesori, ori accepta si fara examen. Merita sa incerci, cum spuneam si la neuroni, si la unitatea scolara. Deja e cam tarziu, luni incepe scoala. La noi incadrarile sunt facute, se lucreaza la orar, planificarile le predam joi... Nu stiu ce sa-ti zic. sorry.gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-09-2007, 07:54 PM
Mesaj #714

Panda

Raspunsuri: 8.202
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Anul trecut a mai fost cineva in situatie cam la fel si a zis inspectoarea ca se mai da o data examen.Maine sun la inspectorat si aflu.Poate tb sa ma duc la scoala si sa conving pe directorul de acolo sama primeasca grin.gif Mai vedem ca asa mi`as dori sa fiu iar la catedra pray.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 12-09-2007, 07:50 AM
Mesaj #715

Iepuras

Raspunsuri: 1.879
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Ultimul examen a fost cel din 4 septembrie. Ieri si azi este ultima sedinta publica si acum se ocupa toate posturile, ca vin si pensionarii la sedinta asta. Totusi poti incerca sa vorbesti cu un director de scoala, dar sa nu-ti faci sperante prea mari.

Pupici finutei pupic.gif pupic.gif si cumatrai pupic.gif ca i-am invadat jurnalul. floare.gif

--------------------
Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare,
mai mult decat calatoria mea in oglinda,
ma tulbura si ma doare
batranetea prietenilor mei,
pe care nu-i vazusem si-i vad brusc.
+Quote Post
crissy
mesaj 12-09-2007, 08:52 AM
Mesaj #716

Marmota

CITAT(Andreea-Rodica @ 12-09-2007, 08:50 AM) *

Pupici finutei pupic.gif pupic.gif si cumatrai pupic.gif ca i-am invadat jurnalul. floare.gif

pupic.gif Mei, tu nu stii ca noi suntem obisnuiti cu musafirii?

--------------------
In stand by...
+Quote Post
buretel
mesaj 21-09-2007, 05:07 PM
Mesaj #717

Koala

Raspunsuri: 2.066
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

pupic.gif pupic.gif crissy & elise
ce mai fac fetele-cucuiete? blum.gif
ai inceput scoala?

--------------------
Imagine

Din 09.10.2008 viata fara abateri!
+Quote Post
crissy
mesaj 25-09-2007, 05:37 PM
Mesaj #718

Marmota

CITAT(buretel @ 21-09-2007, 06:07 PM) *

pupic.gif pupic.gif crissy & elise
ce mai fac fetele-cucuiete? blum.gif
ai inceput scoala?

Buretel, bine ai revenit pe la noi. Si noi te pupic.gif . Da, am inceput scoala si abia astept vacanta )).gif .

Duminica am botezat. Elise a fost in centrul atentiei, a dansat cu toata lumea. Cum vedea o pereche ca se bantuie, cum se ducea si ea intre ei si cerea sa o ia in brate. Cateva poze si filmulete.
Cea ma tare faza: o ia bunicul finutei pe finuta in brate si se duce in mijlocul horei sa danseze cu ea. Muzica urla in boxe, oamenii chiuiau dar micuta nu avea o treaba, ea isi facea in continuare somnul de frumusete biggrin.gif .

--------------------
In stand by...
+Quote Post
buretel
mesaj 29-09-2007, 09:14 PM
Mesaj #719

Koala

Raspunsuri: 2.066
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(crissy @ 25-09-2007, 06:37 PM) *

Buretel, bine ai revenit pe la noi. Si noi te pupic.gif . Da, am inceput scoala si abia astept vacanta )).gif .

Duminica am botezat. Elise a fost in centrul atentiei, a dansat cu toata lumea. Cum vedea o pereche ca se bantuie, cum se ducea si ea intre ei si cerea sa o ia in brate. Cateva poze si filmulete.
Cea ma tare faza: o ia bunicul finutei pe finuta in brate si se duce in mijlocul horei sa danseze cu ea. Muzica urla in boxe, oamenii chiuiau dar micuta nu avea o treaba, ea isi facea in continuare somnul de frumusete biggrin.gif .

pupic.gif pupic.gif Am vazut pozele si filmuletele cu Elise, parca e o papusica pupic.gif Imi place cum dansa )).gif

Deja astepti vacanta? lol.gif

--------------------
Imagine

Din 09.10.2008 viata fara abateri!
+Quote Post
julyalina
mesaj 01-10-2007, 10:30 AM
Mesaj #720

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

crissy ce mai faci? pupic.gif am revazut pozele de la botez si am trecut sa las un pupic.gif pentru elise hug.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post

89 Pagini V « < 46 47 48 49 50 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 13-10-2008 - 01:39 PM