left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

87 Pagini V « < 47 48 49 50 51 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
crissy
mesaj 01-10-2007, 10:01 PM
Mesaj #721

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.342
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142
Sex: Feminin

Julyalina, nu prea mai am timp de nimica. Munca-acasa-Elise-mancare-Elise-curatenie-Elise-somn-si iar munca. Iar partea cu somnul dureaza mai putin decat ar trebui, dorm cam 6 h/noapte, asta in cazul in care fiica-mea nu are concerte (din motive de nas infundat=nu poate respira sau maselute care nu mai ies o data crying.gif).
Deci da, buretel, abia astept sa vina vacanta.
Regim nu tin pentru ca nu am timp )).gif . Beau cafea la greu, fumez la greu bag.gif. Adica in fiecare zi mai bat cate un cui la sicriu.

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
crissy
mesaj 02-10-2007, 04:11 PM
Mesaj #722

Marmota

crying.gif S-ar putea sa raman fara bona crying.gifcrying.gif Si chiar imi placea...

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Andreea-Rodica
mesaj 02-10-2007, 04:14 PM
Mesaj #723

Iepuras

Raspunsuri: 1.799
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

CITAT(crissy @ 02-10-2007, 05:11 PM) *

crying.gif S-ar putea sa raman fara bona crying.gifcrying.gif Si chiar imi placea...

De ce? Ce s-a intamplat? sad.gif

--------------------
Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare,
mai mult decat calatoria mea in oglinda,
ma tulbura si ma doare
batranetea prietenilor mei,
pe care nu-i vazusem si-i vad brusc.
+Quote Post
crissy
mesaj 02-10-2007, 10:07 PM
Mesaj #724

Marmota

CITAT(Andreea-Rodica @ 02-10-2007, 05:14 PM) *

CITAT(crissy @ 02-10-2007, 05:11 PM) *

De ce? Ce s-a intamplat? sad.gif

Da, am ramas fara bona sad.gif . Poveste lunga, rupta parca din telenovele, cu un baietel de 4 ani a carui mama e paralizata din cauza de cancer la creier, bunica care l-a ingrijit pana acum a facut infarct si e internata iar singura ruda disponibila ghici cine e. Imi pare rau dupa ea pentru ca era o femeie f. educata, se purta frumos cu Elise si avea grija cum trebuia de ea. Coincidenta e ca tocmai a vazut socru-mio un anunt pe cablu, se cerea bona pt copil de 4 ani, salar 300 de euro w00t.gif . Care o fi adevarul, Dumnezeu stie!
Dar sa privim partea buna a lucrurilor: am ghebe yahoo.gif . Mi le-a adus un vecin la usa, culese direct din padure. Le-am spalat, maine dimineata le fierb si le bag la borcane sa avem pentru la iarna (mie imi plac tare mult in omleta sau pizza).
Ma duc la nani ca-s franta.

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 03-10-2007, 01:57 PM
Mesaj #725

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

sad.gif Ai dat alt anunt, Crissy? Poate totusi gasiti sorry.gif
Bafta multa pupic.gif

PS: Si mie-mi plac ghebele de mooor w00t.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 03-10-2007, 06:38 PM
Mesaj #726

Marmota

buretel, nu am dat anunt. Eu sunt din Gura Humorului, un orasel foarte mic. In urma ultimului anunt pe care l-am dat mi-au venit numai pensionare care abia se miscau sau fete de la casa de copii. Ori mie imi trebuie cineva in putere si in care sa am incredere. In schimb mi-a recomandat fosta bona pe verisoara ei. Am vazut-o azi si pare de treaba. Maine dimineata vine. Acum... om vedea. Ca abia se acomodase Elise cu fosta... acum o luam de la capat sad.gif .
Astazi am fost prin oras cu treburi si cum nu am avut cu cine lasa fata, am carat-o dupa mine. Merg la posta sa ridic un colet, intru in cladire, las fata in carut langa o masa iar eu ma asez la rand. Ei, si cum mandra mea se plictiseste repede incepe sa bolboroseasca in gura mare: "mama, mama...". Eu ii zic: "Elise, mami are un pic de treaba. Dupa ce termin, mergem". La care ea: "mama baaai caca" )).gif . Faza asta se trage din concediu cand Elise tipa disperata dupa tat'su iar eu, ca sa o potolesc i-am zis: "Elise, lasa-l pe tati ca are un pic de TREABA. S-a dus la baie sa faca kk blushing.gif " la care ea: "tata baaai caca". Astea au fost primele ei cuvinte legate.
O alta faza haioasa care mi s-a intamplat azi. Primesc scrisoare de la o banca sa merg la sediul lor si sa-mi ridic noul card ca cel vechi imi expirase. Ajung la usa bancii si portarul, om galant, imi deschide / inchide usa. Las carutul langa o masa, iau un pliant si-l dau fetei ca sa aiba de treaba cat imi rezolv eu problema si ma asez la ghiseu. La scurt timp aud un scartait care parca mi se parea cunoscut. Cand ma uit in spate, portarul luase carutul si o plimba pe fiica-mea prin sediu )).gif . M-a busit rasul, dar nu am zis nimica. I-am multumit frumos pentru gest.

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 03-10-2007, 07:04 PM
Mesaj #727

Iepuras

CITAT(crissy @ 03-10-2007, 07:38 PM) *
buretel, nu am dat anunt. Eu sunt din Gura Humorului, un orasel foarte mic.

Stiam ca stai in Gura humorului, de ce crezi ca mi-esti si mai draga? blum.gif hug.gif
Eu totusi sper sa ai noroc cu verisoara ex-bonei. E tare greu daca nu gasesti pe cineva sad.gif

CITAT(crissy @ 03-10-2007, 07:38 PM) *
La care ea: "mama baaai caca" )).gif . Faza asta se trage din concediu cand Elise tipa disperata dupa tat'su iar eu, ca sa o potolesc i-am zis: "Elise, lasa-l pe tati ca are un pic de TREABA. S-a dus la baie sa faca kk blushing.gif " la care ea: "tata baaai caca". Astea au fost primele ei cuvinte legate.

O alta faza haioasa care mi s-a intamplat azi. Primesc scrisoare de la o banca sa merg la sediul lor si sa-mi ridic noul card ca cel vechi imi expirase. Ajung la usa bancii si portarul, om galant, imi deschide / inchide usa. Las carutul langa o masa, iau un pliant si-l dau fetei ca sa aiba de treaba cat imi rezolv eu problema si ma asez la ghiseu. La scurt timp aud un scartait care parca mi se parea cunoscut. Cand ma uit in spate, portarul luase carutul si o plimba pe fiica-mea prin sediu )).gif . M-a busit rasul, dar nu am zis nimica. I-am multumit frumos pentru gest.

lol.gif lol.gif Am ras de m-am cocosat! Elise e mortala! tease.gif Parca-l si vad pe nenea portarul, amabil biggrin.gif
Toata lumea o indrageste pe micuta ta, asa ca sigur o sa gasesti o bona de treaba hug.gif

Na, ca iar mi-am amintit de ghebe shock.gif Mie-mi plac cu orez, adicatelea pilaf eat.gif
Mai bine o intind valea.gif ca ma apuca poftele swoon.gif swoon.gif

Pt Elise: Imagine

Acest mesaj a fost editat de buretel: 03-10-2007, 07:05 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 03-10-2007, 09:13 PM
Mesaj #728

Koala

Raspunsuri: 2.611
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT
Astazi am fost prin oras cu treburi si cum nu am avut cu cine lasa fata, am carat-o dupa mine. Merg la posta sa ridic un colet, intru in cladire, las fata in carut langa o masa iar eu ma asez la rand. Ei, si cum mandra mea se plictiseste repede incepe sa bolboroseasca in gura mare: "mama, mama...". Eu ii zic: "Elise, mami are un pic de treaba. Dupa ce termin, mergem". La care ea: "mama baaai caca" )).gif

Pot sa ma bag si eu in vorba apropo de faza asta mortala? give_rose.gif AM patit o chestie asemanatoare cind era al meu cupil micutz si abia vorbea. Pe la virsta aia frageda in loc de ploaie zicea "p.u.l.a" ( blushing.gif). Eram cu el pe strada, linga parc, intr-o zi de vara, si incepe o ploaie din aia varateca, turna cu galeata. Cupilu' incepe sa rida si sa strige fericit : "Vine p.u.l.aaaaaaa, vine p..., vine p...." Concomitent cu asta o cucoana incepe sa alerge... Un domn care a fost pe faza i'a zis : "stati doamna, mai incet, poate mai prindeti". Ridea lumea de se prapadea...

floare.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 03-10-2007, 09:31 PM
Mesaj #729

Iepuras

CITAT(ganesha @ 03-10-2007, 10:13 PM) *

Cupilu[/i]' incepe sa rida si sa strige fericit : "Vine p.u.l.aaaaaaa, vine p..., vine p...." Concomitent cu asta o cucoana incepe sa alerge... Un domn care a fost pe faza i'a zis : "stati doamna, mai incet, poate mai prindeti". Ridea lumea de se prapadea...

ganesha lol.gif lol.gif lol.gif )).gif )).gif o sa pocnesc lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 04-10-2007, 08:57 AM
Mesaj #730

Marmota

ganesha, pupic.gif mi-ai inseninat ziua lol.gif .

Eu parca traiesc intr-un film cu prosti sad.gif . Vine verisoara fostei bone aseara, discutam, ne intelegem asupra pretului si-mi zice ca de maine (adica azi) se prezinta la datorie. Asta pe la ora 18. La 22 ma suna sa-mi spuna ca se angajeaza cu carte de munca nu stiu pe unde.
Azi am fost si am facut anunt la postul local de tv prin cablu. Ruleaza de-abia de maine.
Saptamana asta mi-a mers f. prost. Bunicutza mea cea draga (care m-a crescut, toate vacantele le faceam la ea) se simte din ce in ce mai rau. Are 91 de ani, dar tot bunicuta mea ramane si nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie fara ea crying.gif.
Va pup si va doresc o zi insorita (la mine e plina de nori si ploaie, si la propriu si la figurat).

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 04-10-2007, 03:09 PM
Mesaj #731

Iepuras

Of, asa o periada nasoala ai! Va pup pe amandoua, sa vina vremuri mai bune! hug.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
ma tulbura si ma doare
+Quote Post
crissy
mesaj 04-10-2007, 07:04 PM
Mesaj #732

Marmota

yahoo.gif Am primit o oferta care are mai multe bile albe decat negre, adicatelea s-au oferit bunicii sa stea cu Elise. Oricum anuntul o sa apara si pe cablu de maine, vad care sunt persoanele interesate si daca gasesc pe cineva care sa imi placa, o chem, daca nu... TRAIASCA BUNICII yahoo.gif .
Bile albe:
- Elise ii cunoaste de cand avea 4 zile, ca doar atunci am adus-o acasa wink1.gif. Ii iubeste si se joaca frumos cu ei.
- ii cunosc )).gif si am incredere in ei
- o iubesc pe stra-nepoata sii ii fac toate nazurile (aici ar cam fi si o jumatate de bila neagra, ca o sa se invete o rasfatata)
- nu ma costa niciun ban blushing.gif
- locuiesc in aceeasi casa cu noi, deci nu o sa stau cu grija ca nu ajung la timp )).gif
Bile negre:
- sunt batrani si nu pot sa o scoata si pe afara, ca fiica-mea-ii ca titirezul, trebuie sa ai picioare lungi ca sa poti tine pasul cu ea. adica o pot scoate doar in curte, dar ei tare ii mai place in parc, cu copii, calare pe topogane, leagane si alte lighioane.
Maine e vineri, adica ultima zi de scoala yahoo.gif yahoo.gif. Deci vine week-end-ul mult asteptat. Pentru odihna. Puup.

Acest mesaj a fost editat de crissy: 04-10-2007, 07:07 PM

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 04-10-2007, 07:46 PM
Mesaj #733

Iepuras

Traiasca Bicii! Si sa le dea Dumnezeu sanatate si putere sa alerge dupa fina. hug.gif

--------------------
ma tulbura si ma doare
+Quote Post
crissy
mesaj 04-10-2007, 09:08 PM
Mesaj #734

Marmota

CITAT(Andreea-Rodica @ 04-10-2007, 08:46 PM) *

Traiasca Bicii! Si sa le dea Dumnezeu sanatate si putere sa alerge dupa fina. hug.gif

Asa sa fie! pupic.gif

Povestiri din cripta:
Peste zi eu mut patutul fetei in fata televizorului, ca altfel l-ar face varza in cateva zile, ca-i place sa umble la butoane. Merg eu la baie cu nevoi fiziologice si cand ma intorc o gasesc pe fiica-mea in patut, tocmai se pregatea sa butoneze w00t.gif. Smechera si-a tarat biroul (are un birou micut, pe masura ei wink1.gif) pana langa patut, s-a catarat pe el si de acolo s-a strecurat in patut tease.gif. Hi, hi, sunt curioasa cum or sa arate bunicii dupa o saptamana de stat cu pleasantry.gif ingerasul devil.gif .

Acest mesaj a fost editat de crissy: 04-10-2007, 09:09 PM

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 06-10-2007, 04:46 PM
Mesaj #735

Iepuras

CITAT(crissy @ 04-10-2007, 10:08 PM) *

Hi, hi, sunt curioasa cum or sa arate bunicii dupa o saptamana de stat cu pleasantry.gif ingerasul devil.gif .

)).gif )).gif Cum merge? blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

87 Pagini V « < 47 48 49 50 51 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 06:40 AM