![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
07-10-2007, 08:11 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Hi, hi, sunt curioasa cum or sa arate bunicii dupa o saptamana de stat cu Deocamdata merge bine. Bunicii sunt foarte incantati, parca intineresc si ei. Ca sa poti avea grija de un copil trebuie sa te cobori la nivelul lui si lor le prinde foarte bine lucrul asta. Am vorbit cu mai multe persoane dar inca nu m-am hotarat daca sa chem pe altcineva sau nu. Ma mai gandesc la noapte. Inclin balanta catre bunici. As avea numai beneficii. -------------------- In stand by...
|
| crissy |
11-10-2007, 06:44 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Filmulet cald-caldut. Eu peste zi ii mut patutul in fata TV-ului ca sa nu butoneze la el. Dar maimutza shmecherutza a gasit solutia si la faza asta
-------------------- In stand by...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
12-10-2007, 08:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
am vrut sa vad filmuletzul si nu ma lasa -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| May |
12-10-2007, 01:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.656 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu l-am vazut aseara, s-a catarat ca o maimutica in pat
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! Din 09.10.2008 viata fara abateri! ![]() |
| ina_ceva |
12-10-2007, 10:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ce dulceatza mica
-------------------- |
| crissy |
13-10-2007, 06:51 PM
|
-------------------- In stand by...
|
| Sexymom |
18-10-2007, 11:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce scump e puiul tau
Pupicei la amndoi -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| julyalina |
18-10-2007, 12:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
daaaaaa, daca o vezi in realitate iti vine sa o mananci
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| crissy |
28-10-2007, 11:44 AM
|
:emoticon cu femeie care sterge praful si aspira:
Am mai trecut si eu pe aici. Noutati nu am, regim nu tin, la kg stagnez dar nu ma simt bine. Ma dor picioare pt ca meseria imi impune sa stau f. mult in picioare iar ele, saracele, s-au cam saturat de atata greutate in plus Va pup si va doresc week-end placut in continuare si o saptamana de munca care sa treaca repede-repede. Edit: hai sa zic si ce am mancat astazi: 2 1/2 oua fierte cu mujdei de usturoi, 3 feliute mici de cascaval, 2 feliute subtiri de muschiulet afumat, 2 feliute subtiri salam. Si o stacana de cafea+tagarile de rigoare. Acest mesaj a fost editat de crissy: 28-10-2007, 11:47 AM -------------------- In stand by...
|
| luchi |
28-10-2007, 04:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Doamna profesoara, meniul meu e banal si usor de incropit. Se strange gasca mare pusa pe fapte si mai mari, nu ni te alaturi?
O floricica pentru Elise -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Dumbo |
28-10-2007, 06:01 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 954 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Superba fetita ta.
crissy, unde sunt fructele si legumele in regimul tau? |
| crissy |
28-10-2007, 08:38 PM
|
Dumbo, Luchi, multumesc de vizita.
Luchi, cu alaturatul e greu ca nu prea am timp sa gatesc. Si chiar daca as face-o, eu sunt pofticioasa de fel si nu cred ca as rezista mult timp. Dar ma gandesc serios sa fac ceva, nu stiu ce, dar trebuie musai pentru ca ma dor picioarele groaznic si nu mai suport. Superba fetita ta. crissy, unde sunt fructele si legumele in regimul tau? Dumbo, inca nu tin regim Vreau vointa -------------------- In stand by...
|
| Tulip |
28-10-2007, 09:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
WW nu te tenteaza?Daca esti pofticioasa,ar merge pt ca nu e f restrictiva
-------------------- |
| axe10 |
28-10-2007, 10:17 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Dumbo, Luchi, multumesc de vizita. Luchi, cu alaturatul e greu ca nu prea am timp sa gatesc. Si chiar daca as face-o, eu sunt pofticioasa de fel si nu cred ca as rezista mult timp. Dar ma gandesc serios sa fac ceva, nu stiu ce, dar trebuie musai pentru ca ma dor picioarele groaznic si nu mai suport. Superba fetita ta. crissy, unde sunt fructele si legumele in regimul tau? Dumbo, inca nu tin regim Vreau vointa Desi nu am prea trecut pe la tine sa scriu, te mai citesc. Ce citesc acum nu-mi place si trebuie luate masuri urgente! Nu stiu cate kg ai, dar problema cu picioarele trebuie rezolvata. Vorba lui Luchi...suntem intr-un avant nebun, ne-a apucat si suntem pe val.Vino si tu alaturi de noi. Inteleg ca nu ai timp sa gatesti...trebuie sa iti spun ca nu cred,deoarece copilul trebuie sa manance zilnic variat ca sa invete gustul tuturor alimentelor...nu sa strambe din nas la ceva nou. De asemenea nu uita ca si tu ca si ea ai nevoie de forta si putere, sa lucrezi, sa fii mama , sa fii fericita. Vad ca esti trista ca nu ai vointa. Asta nu pot sa-ti dau pt ca TU si numai TU poti sa te ajuti. Gandeste-te ca o faci pt copil daca nu pt tine-sa fii sanatoasa pt copil....nu cred ca vrei sa te imbolnavesti si sa lipsesti o zi de langa ea. Hai cu noi...hai ca te ajutam.Promit ca trec pe aici sa te vad ce faci. Andreea ar putea sa te ajute cu un sut. -------------------- ![]() |
| crissy |
29-10-2007, 12:54 PM
|
Tulip, Axe, multumesc de vizita.
Tulip, ba da, ma bate gandul s-a tin WW. Ca doar mai mult de aia mi-am luat cantar de bucatarie electronic, ca sa pot cantari cu exactitate cat mananc. Ma gandesc serios la asta, cand o sa am timp imi voi aduna (din nou) materialele. Axe, nu spun cate kg am ca mi-e rusine Acum nu am timp sa numar, dar voi scrie ce am mancat pana acuma: 1 crenvusti 120 g 2 lingurite iaurt 6% amestecat cu 2 lingurite (toata cantitatea am amestecat-o, adica 200 g) de zeama de la dulceata 150 g orez (pre) fiert amestecat cu ulei (2 linguri la toata cantitatea adica vreo 350 g), zeama de lamaie si condimente din alea pt supa (Knor parca) sa-i dea un pic de gust cafea+3 lingurite zahar. Parca 2 lingurite erau gratuite, trebuie sa punctez una, nu? Fug ca a trecut Elise pe langa mine si mi-a lasat un damf -------------------- In stand by...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:52 AM |