left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

89 Pagini V « < 48 49 50 51 52 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
crissy
mesaj 07-10-2007, 08:11 PM
Mesaj #736

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.381
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142
Sex: Feminin

CITAT(buretel @ 06-10-2007, 05:46 PM) *

CITAT(crissy @ 04-10-2007, 10:08 PM) *

Hi, hi, sunt curioasa cum or sa arate bunicii dupa o saptamana de stat cu pleasantry.gif ingerasul devil.gif .

)).gif )).gif Cum merge? blum.gif

Deocamdata merge bine. Bunicii sunt foarte incantati, parca intineresc si ei. Ca sa poti avea grija de un copil trebuie sa te cobori la nivelul lui si lor le prinde foarte bine lucrul asta.
Am vorbit cu mai multe persoane dar inca nu m-am hotarat daca sa chem pe altcineva sau nu. Ma mai gandesc la noapte. Inclin balanta catre bunici. As avea numai beneficii.

--------------------
In stand by...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
crissy
mesaj 11-10-2007, 06:44 PM
Mesaj #737

Marmota

Filmulet cald-caldut. Eu peste zi ii mut patutul in fata TV-ului ca sa nu butoneze la el. Dar maimutza shmecherutza a gasit solutia si la faza asta Lighten.gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

julyalina
mesaj 12-10-2007, 08:23 AM
Mesaj #738

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

pupic.gif
am vrut sa vad filmuletzul si nu ma lasa sad.gif zice ca e currenty unavailable sad.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
May
mesaj 12-10-2007, 01:57 PM
Mesaj #739

Lama

Raspunsuri: 5.656
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Eu l-am vazut aseara, s-a catarat ca o maimutica in pat )).gif pupic.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Din 09.10.2008 viata fara abateri!

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 12-10-2007, 10:57 PM
Mesaj #740

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Ce dulceatza mica pupic.gif . Nici nu s-a gandit sa se dea jos din patutz smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 13-10-2007, 06:51 PM
Mesaj #741

Marmota

pupic.gif Multumiim, multumim de complimente. Drept multumire, va invit sa vizionati inca un scurt-metraj )).gif . Reversul la ce ati vazut anterior wacko.gif .

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Sexymom
mesaj 18-10-2007, 11:19 AM
Mesaj #742

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.923
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Ce scump e puiul tau )).gif si plin de energie cat pt. 7 copii.
Pupicei la amndoi pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 18-10-2007, 12:08 PM
Mesaj #743

Taz

Raspunsuri: 3.224
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

daaaaaa, daca o vezi in realitate iti vine sa o mananci pupic.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
crissy
mesaj 28-10-2007, 11:44 AM
Mesaj #744

Marmota

:emoticon cu femeie care sterge praful si aspira: blushing.gif
Am mai trecut si eu pe aici. Noutati nu am, regim nu tin, la kg stagnez dar nu ma simt bine. Ma dor picioare pt ca meseria imi impune sa stau f. mult in picioare iar ele, saracele, s-au cam saturat de atata greutate in plus crying.gif . Trebuie sa fac ceva dar nu am vointa. Am sa vizitez din ora in ora jurnalul lui Luchi ca poate asa imi vine si mie mintea la cap.
Va pup si va doresc week-end placut in continuare si o saptamana de munca care sa treaca repede-repede.

Edit: hai sa zic si ce am mancat astazi: 2 1/2 oua fierte cu mujdei de usturoi, 3 feliute mici de cascaval, 2 feliute subtiri de muschiulet afumat, 2 feliute subtiri salam. Si o stacana de cafea+tagarile de rigoare.

Acest mesaj a fost editat de crissy: 28-10-2007, 11:47 AM

--------------------
In stand by...
+Quote Post
luchi
mesaj 28-10-2007, 04:57 PM
Mesaj #745

Iepuras

Raspunsuri: 1.540
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Doamna profesoara, meniul meu e banal si usor de incropit. Se strange gasca mare pusa pe fapte si mai mari, nu ni te alaturi?

O floricica pentru Elise floare.gif si o imbratisare pentru mami hug.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Dumbo
mesaj 28-10-2007, 06:01 PM
Mesaj #746

Nevastuica

Raspunsuri: 954
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Superba fetita ta.
crissy, unde sunt fructele si legumele in regimul tau?
+Quote Post
crissy
mesaj 28-10-2007, 08:38 PM
Mesaj #747

Marmota

Dumbo, Luchi, multumesc de vizita.
Luchi, cu alaturatul e greu ca nu prea am timp sa gatesc. Si chiar daca as face-o, eu sunt pofticioasa de fel si nu cred ca as rezista mult timp. Dar ma gandesc serios sa fac ceva, nu stiu ce, dar trebuie musai pentru ca ma dor picioarele groaznic si nu mai suport.
CITAT(Dumbo @ 28-10-2007, 07:01 PM) *

Superba fetita ta.

Dumbo, inca nu tin regim blushing.gif ca-s puturoasa bag.gif . Iar ce am scris mai sus era meniul meu pana la ora 11, adica MD. Astazi am mai mancat mamaliga cu telemea, struguri si alte rahatele gen arahide invelite in ciocolata, biscuiti... Deci JALNIC.
Vreau vointa crying.gif ... Cine are in plus, sa dea si la o amarata care nu se mai suporta. crying.gif Bine ca am cantar electronic de bucatarie... Ce planuri marete imi faceam eu cand l-am cumparat...

--------------------
In stand by...
+Quote Post
Tulip
mesaj 28-10-2007, 09:42 PM
Mesaj #748

Taz

Raspunsuri: 3.412
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

WW nu te tenteaza?Daca esti pofticioasa,ar merge pt ca nu e f restrictiva naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 28-10-2007, 10:17 PM
Mesaj #749

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(crissy @ 28-10-2007, 08:38 PM) *

Dumbo, Luchi, multumesc de vizita.
Luchi, cu alaturatul e greu ca nu prea am timp sa gatesc. Si chiar daca as face-o, eu sunt pofticioasa de fel si nu cred ca as rezista mult timp. Dar ma gandesc serios sa fac ceva, nu stiu ce, dar trebuie musai pentru ca ma dor picioarele groaznic si nu mai suport.
CITAT(Dumbo @ 28-10-2007, 07:01 PM) *

Superba fetita ta.

Dumbo, inca nu tin regim blushing.gif ca-s puturoasa bag.gif . Iar ce am scris mai sus era meniul meu pana la ora 11, adica MD. Astazi am mai mancat mamaliga cu telemea, struguri si alte rahatele gen arahide invelite in ciocolata, biscuiti... Deci JALNIC.
Vreau vointa crying.gif ... Cine are in plus, sa dea si la o amarata care nu se mai suporta. crying.gif Bine ca am cantar electronic de bucatarie... Ce planuri marete imi faceam eu cand l-am cumparat...

Desi nu am prea trecut pe la tine sa scriu, te mai citesc. Ce citesc acum nu-mi place si trebuie luate masuri urgente!
Nu stiu cate kg ai, dar problema cu picioarele trebuie rezolvata. Vorba lui Luchi...suntem intr-un avant nebun, ne-a apucat si suntem pe val.Vino si tu alaturi de noi. Inteleg ca nu ai timp sa gatesti...trebuie sa iti spun ca nu cred,deoarece copilul trebuie sa manance zilnic variat ca sa invete gustul tuturor alimentelor...nu sa strambe din nas la ceva nou. De asemenea nu uita ca si tu ca si ea ai nevoie de forta si putere, sa lucrezi, sa fii mama , sa fii fericita. Vad ca esti trista ca nu ai vointa. Asta nu pot sa-ti dau pt ca TU si numai TU poti sa te ajuti. Gandeste-te ca o faci pt copil daca nu pt tine-sa fii sanatoasa pt copil....nu cred ca vrei sa te imbolnavesti si sa lipsesti o zi de langa ea. Hai cu noi...hai ca te ajutam.Promit ca trec pe aici sa te vad ce faci.
Andreea ar putea sa te ajute cu un sut. blum.gif ..undeva blum.gif ca eu sunt prea departe....
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
floare.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 29-10-2007, 12:54 PM
Mesaj #750

Marmota

Tulip, Axe, multumesc de vizita.
Tulip, ba da, ma bate gandul s-a tin WW. Ca doar mai mult de aia mi-am luat cantar de bucatarie electronic, ca sa pot cantari cu exactitate cat mananc. Ma gandesc serios la asta, cand o sa am timp imi voi aduna (din nou) materialele.
Axe, nu spun cate kg am ca mi-e rusine blushing.gif . Ar trebui sa slabesc 20 ca sa ajung la greutatea pe care mi-am propus-o cand am facut jurnalul blushing.gif . Si timp iti jur cu mana pe inima ca nu am sa mai gatesc doar pt mine. Fiind profesor, pierd mult timp cu pregatirea lectiilor (predau Informatica, si la fiecare noua lectie trebuie sa coc si cate o aplicatie practica - sa fac fisele de lucru, trebuie sa fac planuri de lectie - deh, sistemul...), gatesc pt Elise (cateodata separat, cateodata ii dau mancare care mancam si noi daca e gatita dietetic), gatesc pt restul (sot+socrii). Ajutor in casa nu primesc, iar daca primesc tinde undeva spre zero (noi ne facem casa si sotul vine de la serv., mananca, sta 10 minute si merge la lucru la casa de unde se intoarce cand fata deja doarme). Deci cam toate cad pe cocoasa mea. A, uitam sa specific ca urasc sa gatesc in acelasi timp cu soacra mea grin.gif (locuim cu ei), nu mai enumar motivele. Dar ceea ce mi-ai scris tu parca m-a mai impulsionat un pic. Si cumatra mea locuieste la Suceava, eu la Humor (34 km) si e cam greu sa-mi traga suturi in f... in fiecare zi biggrin.gif .
Acum nu am timp sa numar, dar voi scrie ce am mancat pana acuma:
1 crenvusti 120 g
2 lingurite iaurt 6% amestecat cu 2 lingurite (toata cantitatea am amestecat-o, adica 200 g) de zeama de la dulceata
150 g orez (pre) fiert amestecat cu ulei (2 linguri la toata cantitatea adica vreo 350 g), zeama de lamaie si condimente din alea pt supa (Knor parca) sa-i dea un pic de gust blushing.gif . Stiu, trebuie sa renunta la asta.
cafea+3 lingurite zahar. Parca 2 lingurite erau gratuite, trebuie sa punctez una, nu?
Fug ca a trecut Elise pe langa mine si mi-a lasat un damf bad.gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post

89 Pagini V « < 48 49 50 51 52 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 11-10-2008 - 11:52 AM