![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
20-10-2006, 12:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.085 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna Crissy! Nu-ti face griji, creste painea in cuptor. Eu parca am aruncat-o direct in tava si nu am lasat-o la crescut. Asteptam sa ne spui cum ti-a iesti!
acu' ca ma gandesc parca am lasat-o totusi in cuptor cu becul aprins... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| lliliana |
20-10-2006, 12:09 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
20-10-2006, 12:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
crissy, am emotii! Abia astept rezultatul final!
In general, painea asta nu prea creste, ca faina integrala e destul de grea -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Andreea-Rodica |
20-10-2006, 05:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.880 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Cumatra, cum e painea? Sunt curioasa daca ti-a iesit. Oricum nu cred ca vei manca decat la micul dejun, nu? Ca altfel cred ca nu e voie, si nici nu vad cum s-o combini.
Te pup (eu sunt la scoala, am fereastra). -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
21-10-2006, 07:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Phiu, bună seara! În sfârșit am și eu o clipă de răgaz.
Să vă povestesc de pâinea monti: - Am băgat ingredientele la mixer: Amestecarea - am uns forma cu ulei, secondată de fiica mea: Pregătirea formei - am turnat aluatul în formă - am acoperit cu un prosop curat și am pus pe aragaz la crescut - după 2 ore am bagat-o la cuptor, am lasat-o 35 minute apoi am scos-o să o încerc dacă este coaptă. Am băgat scobitoarea și cum nu intra din cauza coajei tari am închis ochiul. Iată ce a ieșit: Spate Față Am așteptat 5 minute să se răcească și când m-am înfipt în ea... țeapă. Păi mi-a ieșit pâinea lui răs-strămoșul lui nenea Monti... Coaja tareeeeee si miezul crud... Păi logic, ca doar în rețetă scrie că se lasă o oră la copt. Am rupt o coajă și am mâncat-o cu gem de prune (dietetic), am mai rupt o coajă și... m-am gândit că poate mi se face rău de la aluat necopt. Apoi am fost tentată să o arunc în găleata cu mâncare pentru câine dar m-am gândit că săracul câine nu are nicio vină așa că am aruncat-o la găleata de gunoi. Ei, dragele mele, asta a fost prima mea experiență cu pâinea monti. Unde am greșit? Că în loc de drojdie uscată am pus drojdie proaspătă de la congelator? Sau că în loc de oțet de mere am pus oțet din vin? În rest am respectat rețeta... Astăzi am fost în oraș și mi-am luat drojdie uscată și oțet de mere. Luni încerc din nou. Cumătrăăăă, ție ți-a crescut pâinea asta? Că la mine nu a crescut deloc, deși am lăsat-o 2 ore pe aragaz, cu cuptorul deschis, deci la căldurică... Acest mesaj a fost editat de crissy: 21-10-2006, 08:05 PM -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
21-10-2006, 08:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.880 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Mie mi-a crescut painea de fiecare data (am facut de doua ori). Poate nu s-a copt ca era forma mare (adica rotunda, la asta ma refer). Eu nu am uns forma cu ulei, ca nu e voie sa amestecam lipidele cu glucidele. Am pus folie de Al in tava, si s-a cam prins ce-i drept. Cu chiu cu vai am scos folia de Al de pe paine. In rest, am folosit drojdie uscata (dar nu cred ca are vreo importanta) si otet de mere. Eu am framantat-o la mana, desi se lipeste.
Lasa ca data viitoare iese mai bine, sa speram. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| lliliana |
22-10-2006, 07:09 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 22-10-2006, 07:11 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| crissy |
22-10-2006, 09:15 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Nu m-am cântărit, nu m-am măsurat... Am reușit sa-mi tai unghiile de la picioare fără prea mare efort așa că se pare că sunt pe drumul cel bun. Noapte bună și o săptămână încununată de succese. -------------------- In stand by...
|
| lliliana |
23-10-2006, 07:11 AM
|
|
Salut Crissy....sa ai o zi mununata. Si pupa mandretea de fata pe care o ai...ca e dulce rau de tot.
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 23-10-2006, 07:11 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
23-10-2006, 09:02 AM
|
Buna dimineata, cumatra! Si o saptamana buna si tie si celor dragi!
Spor cu Monti in continuare. Nici eu nu m-am cantarit la inceputul regimului, de frica. Acum ma cantaresc cu drag. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
| crissy |
23-10-2006, 10:04 AM
|
-------------------- In stand by...
|
| amalia0701 |
23-10-2006, 10:35 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.397 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Asteptam cu interes. Pentru pasionati exista niste masini de facut paine. bagi ingredientele, programezi si la ora H painea e gata. Iese super buna. Problema e ca aparatul costa cel mai ieftrin 2 milioane. Io mananc rar paine si nu merita investitia. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| crissy |
23-10-2006, 10:43 AM
|
Tra-la-la-la-la o sa mananc paine monti.... PÂINE BUNA...
Cumă', saru'mâna pentru urări. La fel și vouă. Sinceră să fiu mi-e frică să mă urc pe cântar. Liliana, pup mândrețea de fată la fiecare 5 minute! Să faci și tu la fel, chiar dacă e mai măricică. -------------------- In stand by...
|
| crissy |
23-10-2006, 12:12 PM
|
Liliana, pup mândrețea de fată la fiecare 5 minute! Să faci și tu la fel, chiar dacă e mai măricică. La fata ta mă refeream. MI-A IEȘIT O MINUNĂȚIE DE PÂINE Prima pâine făcută si Pâinea făcută astăzi. Ei, parca se vede diferența, nu? Buuuun. Acum dacă îmi zice cineva cum o scot din forma din teflon a soacra-mei care e plecata la Cluj si nu știu când se întoarce dau o navetă de bere. Sau de apă plată pentru fetele care țin regim. -------------------- In stand by...
|
| luchi |
23-10-2006, 12:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Moamaaaa..ce fain a iesiiit! Cu drojdie uscata? Care e secretul?
Paine nu stiu cum sa o scoti fara sa o vatamezi, poate cu niste palete din lemn? Si pe viitor, te sfatuiesc sa cauti hartie pentru copt, e in sul/tub/ambalaj ca folia din aluminiu sau folia alimentara, pui hartia aia, nu tre' sa mai ungi tava, nu mai ai batai de cap. http://www.culinar.ro/forum/uploads/post-2...08598_thumb.jpg http://www.clubafaceri.ro/files/clients/6/...ct14396_big.jpg (eu cumpar de la firma fino). -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 10:35 PM |