![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
29-10-2007, 01:20 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.332 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Mi-am calculat si am voie 23 p zilnic.
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| Pisik |
29-10-2007, 01:56 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Crissy, multa multa bafta la regim. Lavi are dreptate, pt tine si pt fetita trebuie sa te mentii sanatoasa si cu un moral ridicat. E greu, stiu, eu sunt una din nefericitele care fac alergie si bube pe piele fara dulciuri, asa ca stiu cum e sa nu te poti abtine, dar in acelasi timp sa te urasti pt ca le mananci. Dar incerc sa ma lupt cu mine, pentru mine. Tin corect cateva zile, mai scap la cate ceva, dar incerc sa imi revin, sa nu mai dau zi dupa zi, sa nu mai aman, sa zic ca "e, lasa, ca tot am facut-o lata, mai merge o ciocolata". Si sunt constienta ca este o lupta pe termen lung, dar din care trebuie sa iesim invingatoare.
Mult succes! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
29-10-2007, 02:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Tulip, Axe, multumesc de vizita. Fiind profesor, pierd mult timp cu pregatirea lectiilor (predau Informatica, si la fiecare noua lectie trebuie sa coc si cate o aplicatie practica - sa fac fisele de lucru, trebuie sa fac planuri de lectie - deh, sistemul...), gatesc pt Elise (cateodata separat, cateodata ii dau mancare care mancam si noi daca e gatita dietetic), gatesc pt restul (sot+socrii). Ajutor in casa nu primesc, iar daca primesc tinde undeva spre zero (noi ne facem casa si sotul vine de la serv., mananca, sta 10 minute si merge la lucru la casa de unde se intoarce cand fata deja doarme). Deci cam toate cad pe cocoasa mea. A, uitam sa specific ca urasc sa gatesc in acelasi timp cu soacra mea Acum nu am timp sa numar, dar voi scrie ce am mancat pana acuma: 1 crenvusti 120 g 2 lingurite iaurt 6% amestecat cu 2 lingurite (toata cantitatea am amestecat-o, adica 200 g) de zeama de la dulceata 150 g orez (pre) fiert amestecat cu ulei (2 linguri la toata cantitatea adica vreo 350 g), zeama de lamaie si condimente din alea pt supa (Knor parca) sa-i dea un pic de gust cafea+3 lingurite zahar. Parca 2 lingurite erau gratuite, trebuie sa punctez una, nu? Fug ca a trecut Elise pe langa mine si mi-a lasat un damf Avantajul la ww este ca poti manca din oala cu ceilalti, faci socoteala dinainte ce pui in oala si de acolo poti aproxima cat de cat cam cate puncte mananci. Multe avem problema lipsei de ajutor in gospodarie si in cresterea copiilor. Niste eroine ca noi ne luptam ce sa facem. Am si eu zile in care clachez, zic ca nu mai fac...dar o iau de la capat. Faptul ca esti in sistemul de invatamant iar e nasol ca timpul e limitat si mai mult (cumnata mea e educatoare si stiu cat se agita pt niste pitici). Ma bucur ca pot sa ajut pe cineva, eu nu fac decat sa dau din gura, dar la tine e greul... Stiu ca Andreea nu e chiar langa tine...dar virtual...ce nu face omu' Asa, acum sa ma iau de meniu: 1. nu mai manca cremwursti sau parizer (au cam aceiasi compozitie) pt ca au multe grasimi si pierzi multe puncte acolo 2.iaurt ia numai degresat sau...mai bine sana ,kefir, care desi au grasime au si pcte mai putine.... 3. daca ai chef de dulce, mai bine mananca dimineata paine cu unt/margarina si dulceata...iaurtul amestecat...hmmmm.nu-mi suna bine... 4. si cu orezul nu am inteles ce a vrut sa fie....carnea unde este?! 5. eu stiam ca 1 lingurita e gratis de zahar... Hai ca te mai imping un pic.... Cum ai ajuns la 23p?...ca eu sunt mai batrana si am 20..si mai inalta sigur! (nu ca nu ai sti sa calculezi...Doamne fereste..) -------------------- ![]() |
| Pisik |
29-10-2007, 02:44 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Axe, la o singura chestie nu sunt de acord din sfaturile tale: iaurt poate fi si cu 1,5%, pt ca are gust. Recomand fulga, are doar 44 kcal deci un borcanel de 125 gr nu iese f scump la puncte, dar sigur e mai bune decat unul 0,1%; eu una nu le mai suport pe nici unul; mai pap prodlacta din ala biotic, dar nu stiu cat l-oi mai inghiti
|
| crissy |
29-10-2007, 03:03 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.332 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Am calculat dupa datele urmatoare:
1.sex: f = 7p, b = 15p 2. varsta: 18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p 3.greutate: 100-109kg=10p/ 90-99kg=9p/ 80-89kg=8p/ 70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p 4.inaltime: sub 1,60=1p /peste 1,60=2p 5.activitatea zilnica: -daca stati majoritatea timpului=0p -majoritatea timpului stat in picioare=2p -majoritatea timpului in miscare=4p -munca obositoare=6p Deci: 7+4+8+2+2=23. Noi locuim cu socrii si mancam la gramada. Uneori gatesc eu, uneori soacra deci mancarea ei nu o pot puncta. Ar fi culmea sa o iau pe soacra la descusut cu ce si cat a pus in mancare Asa, sa continui. 1. Parizer nu mananc ca nu-mi place, crenvustii imi plac dar vad eu cum renunt la ei. Adevarul e ca tare bine e dimineata cand pot sa mananc ceva cald (gen crenvusti fierti 2. Iaurtul a ramas de la Elise, ca ei ii dau asa gras. De obicei eu mananc cu 0.1%. Si i l-am amestecat cu dulceata ca sa aiba si ea impresia ca mananca iaurt cu fructe (de care nu pupa in veci ca nici noi nu prea mancam). Deci trebuie sa renunt la obiceiul de a manca ce-i ramane fetei in farfurie 3. 4. Carnea... nu-i. Ca am mancat orez fiert si atat. De aia l-am amestecat cu diverse. Trebuie obligatoriu si carne? Ma duc la bucatareala ca indata se trezeste mandra si nu-i gata mancarea. Axe, la o singura chestie nu sunt de acord din sfaturile tale: iaurt poate fi si cu 1,5%, pt ca are gust. Recomand fulga, are doar 44 kcal deci un borcanel de 125 gr nu iese f scump la puncte, dar sigur e mai bune decat unul 0,1%; eu una nu le mai suport pe nici unul; mai pap prodlacta din ala biotic, dar nu stiu cat l-oi mai inghiti Pisik, de aia amestec eu iaurtul cu dulceata. Ca sa-l pot inghiti. Dar fulga nu-mi place. De obicei imi iau crema de iaurt de la Panda (0.1%), e chiar bun la gust chiar si simplu. Inteleg ca tu ai o pb cu dulciurile. Eu ma pot lipsi de ele, dar bag in gura chestii mult mai rele. De ex. ieri am mancat slanina afumata cu mujdei -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| danyhoney |
29-10-2007, 03:04 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
bafta multa la slabit si la numarat ! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 29-10-2007, 03:05 PM -------------------- ![]() |
| axe10 |
29-10-2007, 03:13 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Da, Pisi...ai dreptate, dar e mai bine (si am invatat si de la Michelle asta) sa poti avea mai multe de mancat cu putine puncte decat sa le sacrifici pe chestii care te satisfac pe moment si pe urma faci foamea...
Zuzu degresat am mancat eu...si kefir de la Napolact, sau sana tot de la ei. Sigur nu poti sa chestionezi soacra...pe urma ii pui calitatile culinare in balanta ceea ce nu e bine...mai ales cand stati toti gramada... Bea un pahar de lapte degresat daca vrei ceva cald dimineata.... Nu mai manca "resturi" de la copil...lasa pe altii... Nu e obligatoriu sa mananci carne...dar vorba aia...e proteina multa acolo...si se consuma greu de corp...consuma multa energie ca sa digere... Ai calculat ok... Acest mesaj a fost editat de axe10: 29-10-2007, 03:13 PM -------------------- ![]() |
| buretel |
30-10-2007, 12:10 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Crissy
O sa ne gasim noi si motivatia, sincer te-am inteles perfect, timpul tau e limitat, dar daca-ti notezi pe o foaie de hartie ce mananci, si apoi calculezi, nu e chiar asa complicat. -------------------- |
| Andreea-Rodica |
30-10-2007, 02:30 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.780 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Spor cu WW-ul! Eu vin spre tine, dar nu sa-ti dau suturi, ci sa te iau de guler si sa te tuc pe amandoi obrajii, asa de incurajare. Dar daca nu esti cuminte in continuare, iti dau cu aratatorul la fund.
De mine nu zic nimic, dar deocamdata daca ma mentin sunt multumita, dar am sa trec mereu pe aici sa vad ce faci tu. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| axe10 |
30-10-2007, 06:08 PM
|
Ia zi, azi ce ai bagat pe guritza?
Astept.... -------------------- ![]() |
| crissy |
30-10-2007, 08:03 PM
|
Ia zi, azi ce ai bagat pe guritza? Astept.... Spor cu WW-ul! Eu vin spre tine, dar nu sa-ti dau suturi, ci sa te iau de guler si sa te tuc pe amandoi obrajii, asa de incurajare. Dar daca nu esti cuminte in continuare, iti dau cu aratatorul la fund. De mine nu zic nimic, dar deocamdata daca ma mentin sunt multumita, dar am sa trec mereu pe aici sa vad ce faci tu. Si cum, Doamne-iarta-ma, sa ma cumintesc cand draga mea cumatra mi-a adus ditamai bostanul pt. prajituri? Ce sa fac cu el? Sa-l las sa putrezeasca? Stii ca prajiturile au multe puncte... Crissy O sa ne gasim noi si motivatia, sincer te-am inteles perfect, timpul tau e limitat, dar daca-ti notezi pe o foaie de hartie ce mananci, si apoi calculezi, nu e chiar asa complicat. Si daca notez si cand trag linia si adun iese o suma... fabuloasa, ha? Cum am citit eu la neuroni ca ti-a iesit tie?! -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| luchi |
30-10-2007, 08:06 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
dar bag in gura chestii mult mai rele. De ex. ieri am mancat slanina afumata cu mujdei Uite, pofte de-astea pa pocnesc si pe mine uneori, de-mi sta mintea-n loc: slana cu ceapa, kaizer cu o dunga de grasime.. -------------------- Hate being fat
![]() |
| crissy |
30-10-2007, 08:11 PM
|
Da, am tras linie si am calculat si am depasit cu 7 p
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
| luchi |
30-10-2007, 08:13 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Da, am tras linie si am calculat si am depasit cu 7 p Nu iese perfect din prima zi! Dar perseverand..A, mi-am adus aminte de Burete care ieri a mancat -------------------- Hate being fat
![]() |
| crissy |
30-10-2007, 08:15 PM
|
dar bag in gura chestii mult mai rele. De ex. ieri am mancat slanina afumata cu mujdei Uite, pofte de-astea pa pocnesc si pe mine uneori, de-mi sta mintea-n loc: slana cu ceapa, kaizer cu o dunga de grasime.. Si chestia cu poftele e ca mananc pana mi se face rau. Daca as fi fata desteapta, doar as gusta... Rectific ca iese cu virgula: am depasit cu 7.6 p. Acest mesaj a fost editat de crissy: 30-10-2007, 08:17 PM -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 12:57 AM |