![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
30-10-2007, 08:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Si cum, Doamne-iarta-ma, sa ma cumintesc cand draga mea cumatra mi-a adus ditamai bostanul pt. prajituri? Ce sa fac cu el? Sa-l las sa putrezeasca? Stii ca prajiturile au multe puncte... Bostanul ala, care presupun eu ca e dovleac de placinta mai bine baga-l in cuptor la copt pt tine...si cica nu are nici macar un punctuletz...primele 200g intr-o zi. Si-l cantaresti fara coaja!! dar bag in gura chestii mult mai rele. De ex. ieri am mancat slanina afumata cu mujdei Uite, pofte de-astea pa pocnesc si pe mine uneori, de-mi sta mintea-n loc: slana cu ceapa, kaizer cu o dunga de grasime.. Si chestia cu poftele e ca mananc pana mi se face rau. Daca as fi fata desteapta, doar as gusta... Rectific ca iese cu virgula: am depasit cu 7.6 p. E bine pt inceput...vroiam sa vad ce prostii...era mai educativ!! Hai de maine ca e mai bine...vorba aia...nu lasa pe luni ce poti face maine!! -------------------- ![]() |
| buretel |
30-10-2007, 10:55 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Si daca notez si cand trag linia si adun iese o suma... fabuloasa, ha? Cum am citit eu la neuroni ca ti-a iesit tie?! Nu iese perfect din prima zi! Dar perseverand..A, mi-am adus aminte de Burete care ieri a mancat Pai daca-s spongios Asa ca de maine, duamna-de-informatica, te astept la numarat! Oi, puncte, aratatoare, ce doresti tu -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
31-10-2007, 09:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Rectific ca iese cu virgula: am depasit cu 7.6 p. Spor la numarat! La inceput e mai greu, dar te vei obisnui sa numeri si-tzi va si mai usor In legatura cu punctele, dupa cum spunea si dany-dulce, cred ca e mai bine sa aproximezi in felul urmator: daca ai sub 7.75 p rotunjesti la 7.5, daca ai peste 7.75 rotunjesti la 8. -------------------- |
| crissy |
31-10-2007, 11:30 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Multumesc tuturor pt sfaturi.
Astazi am fost harnicutza. Am facut si poze Am facut niste taitei dietetici cu ghebe si rulouri din piept de pui cu legume. Pe astea din urma abia ce le-am bagat la cuptor, dar cred ca o sa iasa o nebunie. Mi-am notat tot pe hartiuta, diseara calculez si cat numara fiecare. Pup si spor la munci. Edit. Pana acuma am mancat asa: - 200 g lapte (l-am cantarit - 2 felii paine alba prajita - 3 lingurite gem dietetic - stacana nelipsita de cafea+3 lingurite zahar. Edit edit. Nu mi-am schimbat setarile la ora. Calc meu arata 11.32, oneden arata 12.30. Acest mesaj a fost editat de crissy: 31-10-2007, 11:32 AM -------------------- In stand by...
|
| May |
31-10-2007, 02:59 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.885 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Calculatorul ar fi trebuit sa se regleze singur
MUlta bafta -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| crissy |
31-10-2007, 04:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Calculatorul ar fi trebuit sa se regleze singur MUlta bafta Gata, am modificat. Acest mesaj a fost editat de crissy: 31-10-2007, 05:00 PM -------------------- In stand by...
|
| buretel |
31-10-2007, 05:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Gata, am modificat. Gata listuta? -------------------- |
| crissy |
31-10-2007, 05:52 PM
|
Revin cu punctajul.
Deci, azi am pregatit: paste din faina dietetica cu ghebe. paste 150 g - 8.7 p (100 g 340 kcal si 1.2 g lipide) ghebe - 230 g - 1.3 p (100 g 0 p, deci am depasit si punctez, nu?) ulei - 4 lingurite - 4 p suc de rosii - 207 Total: 16.6 p. Au iesit 3 portii, deci 5.6 p portia. Rulouri din piept de pui cu legume piept de pui dezosat si fara pielita 510 g - 8.5 p morcov 113 g legumele au cantarit 513 g, deci am depasit cu 200 g, deci pun 2 p pt extralegume sos pt fiertura: ulei 3 lgt - 3 p sos pentru uns pieptul ulei 1 lgt - 1 p Total: 18 p. Mi-au iesit 4 rulouri, dar inegale. Vad eu cum le punctez pe fiecare. Nu stiu daca se puncteaza mirodeniile, adica cimbru si piper negru. Pana in momentul de fata am mancat asa: paine 40 g - 2 p lapte 0.1%, 200 g - 1.2 p dulceata dietetica 25 g (3 lingurite mai cu varf) - 2 p (dulceata dietetica: 112 kcal si 0.2 grasime la 100 g, conform calculatorului WW ies 2.1 p la 100 g paste cu ghebe o portie - 5.6 p rosie 150 g - 0 p cafea+3 lgt zahar - 2 p (eu am in tabel 1 lingura 1 p. o fi lingura sau lingurita?) mar 150 g - 0 p Total partial: 12.8 p Deci mai tarziu mai mananc si un rulou si mai vad eu cu ce completez pana la 23 p. Presimt ca nu am calculat bine. Oare chiar asa putin am mancat? -------------------- In stand by...
|
| buretel |
31-10-2007, 06:04 PM
|
Nu cred ca tb sa punctezi extra ghebele, pt ca, daca imparti pe portii, tu nu ai avut peste 300gr legume in portia ta, ci 145.66 gr legume (ghebe+rosii) Nu-s sigura, sa vina expertele sa ne lamureasca, si eu sunt curioasa Am citit tot...deci eu cred ca tb sa punctezi extra pt legume, atunci cand depasesti portia ta, exact ce mananci (valabil pt rulori si pt compozitia de la paste). -------------------- |
| May |
31-10-2007, 06:37 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.885 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mama ce m-ai ametit
DECI, daca mananci intr-o zi mai mult de 300 grame de legume sau mai mult de 200 de grame de fructe, sau mai mult din amandoua, in toate cazurile se adauga 1 punct in plus. Exemple: - intr-o zi mananci 350 de grame de legume si (pana la) 200 de grame de fructe- in acest caz pui 1 punct extra pt ca ai depasit cantitatea de legume - intr-o zi mananci (pana la) 300 grame de legume si 250 grame de fructe- in acest caz pui 1 punct extra pt ca ai depasit cantitatea de fructe - intr-o zi mananci 350 de grame de legume si 250 grame de fructe- in acest caz pui 1 punct extra pt ca ai depasit si cantitatea de legume si cantitatea de fructe De mai sus reiese ca nu se puncteaza separat cu cate 1 punct extra atunci cand depasesti sic antitatea de fructe si pe cea de legume, ci doar se pune 1 punct in plus pt orice depasire, fie ea numai de legume, numai de fructe, sau si de fructe si de legume. De asemenea, se puncteaza numai depasirea pe care o faci in ziua respectiva, nu faptul ca in oala ai mai multe legume. Adica poti sa faci ditmai cazanul cu enspe kg de legume, daca portia ta zilnica nu depaseste cantitatea de legume gratis ( 300 gr) atunci nu pui 1 punct extra pt ca in cazan ai depasit aceasta cantitate. Nu stiu daca pot sa explic mai clar de atat Aaaaa, am uitat sa iti spun ca depasire inseamna orice peste 300 de gr de legume si 200 de gr de fructe, indiferent daca depasesti cu 1 gr sau cu 158720985621464742 de kg Ma uitam la dulceata si te-as sfatui ca, atunci cand ai valorile pe ambalajul produsului, sa calculezi cu calculatorul WW si sa te iei dupa valoarea aia, nu dupa lista... lista e f generala si te ajut cand nu stii valorile produsului... dar daca tot stii exact punctele produsului tau, foloseste-le pe alea La zahar e vorba de lingura, nu ligurita. O ligurita de zahar este gratuita in fiecare zi Si inca un lucru si plec: daca te lasi de WW dupa ce am explicat atat, te bat! Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 31-10-2007, 06:38 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| buretel |
31-10-2007, 07:02 PM
|
May, respect maaaan!
Acum am priceput si eu mai bine ce si cum cu depasirile (si eu punctam 1 pt depasirea legume, 1 p depasirea fructe). -------------------- |
| May |
31-10-2007, 07:23 PM
|
|
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| crissy |
31-10-2007, 09:25 PM
|
May, punctele pt dulceata le-am calculat cu formula pe care am gasit-o in documentele WW. Cu calculatorul nu stiu cum sa folosesc numere cu zecimale: punct sau virgula. Daca pun punct imi da o valoare, cu virgula da alta valoare. Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa zic. Formula de calcul: calorii/60+lipide/9= nr.puncte pt 100gr/ml. Informatiile cu cantitatea de fructe si legume mi le-ai mai dat o data
Mai adaug in meniu un biscuite (fulgi de secara cu fulgi de cioco) pe care nu stiu cum sa-l punctez si un patratel cioco 80% - 1.25 p. Trebuie sa mai bag ceva in gura. Ma duc sa vad ce fac copiii prin bucatarie, ca nu se aude nici pas, deci sunt cu gura plina Intrebare intrebatoare: am in congelator un pui grill pe care vreau sa-l fac ciorba. Cum punctez carnea de pui? (am punctaje doar la pulpe si la piept). Noapte buna. -------------------- In stand by...
|
| axe10 |
31-10-2007, 09:54 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Aoleu.....uh...citeam, citeam si deja aveam in cap ce sa scriu, ma gandeam ca ma mai lungesc vreo ora...noroc cu May...bravo May!!
De pui ti-am zis la neuroni. Daca faci ciorba si fierbi cu piele(cum sunt convinsa co o sa faci) si nu mai pui si ulei la ciorba aia, atunci ia si tu orientativ punctajul de pulpe cu piele negatite....ca doar nu pui pieptul acolo!! E pacat! Auzi , da tu calculatorul ala automat in germana nu-l ai? Daca nu-l ai zi si ti-l trimit. Daca faci cu virgula fa numai cu virgula...eu folosesc punctul. -------------------- ![]() |
| May |
31-10-2007, 10:40 PM
|
|
Stiu ca am mai explicat odata toata povestea de mai sus dar nu mai stiu cui. Daca tot tu esti personajul... FUGI, CA TE OMOR!
Si eu am tot calculatorul nemtesc ca si axe, ala cu iconita unui banutz galben si folosesc virgula -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 06:44 PM |