left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

90 Pagini V « < 50 51 52 53 54 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 30-10-2007, 08:41 PM
Mesaj #766

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

CITAT(crissy @ 30-10-2007, 08:03 PM) *

)).gif Se mai folosesc aratatoarele?
Si cum, Doamne-iarta-ma, sa ma cumintesc cand draga mea cumatra mi-a adus ditamai bostanul pt. prajituri? Ce sa fac cu el? Sa-l las sa putrezeasca? Stii ca prajiturile au multe puncte... blushing.gif . Oricum nu am avut timp nici macar sa-l curat de coaja si seminte, dar simt ca i se apropie sfarsitul in curand naughty.gif

Bostanul ala, care presupun eu ca e dovleac de placinta mai bine baga-l in cuptor la copt pt tine...si cica nu are nici macar un punctuletz...primele 200g intr-o zi. Si-l cantaresti fara coaja!!

CITAT(crissy @ 30-10-2007, 08:15 PM) *

CITAT(luchi @ 30-10-2007, 09:06 PM) *

CITAT(crissy @ 29-10-2007, 03:03 PM) *

dar bag in gura chestii mult mai rele. De ex. ieri am mancat slanina afumata cu mujdei drool.gif . Deci... sorry.gif ?

Uite, pofte de-astea pa pocnesc si pe mine uneori, de-mi sta mintea-n loc: slana cu ceapa, kaizer cu o dunga de grasime.. blink.gif Noroc ca se intampla rar (1-2 ori pe an, ca vorba aia, slana n-am de unde sa iau), da' mereu ma intreb: de ce?

pupic.gif Nu de luni, de maine! Hai ca poti! floare.gif

pupic.gif Incerc si de maine. Imi place ce ai scris la semnatura. Si eu la fel dar nu fac nimica pt. asta.
Si chestia cu poftele e ca mananc pana mi se face rau. Daca as fi fata desteapta, doar as gusta...

Rectific ca iese cu virgula: am depasit cu 7.6 p.

E bine pt inceput...vroiam sa vad ce prostii...era mai educativ!!

Hai de maine ca e mai bine...vorba aia...nu lasa pe luni ce poti face maine!!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
buretel
mesaj 30-10-2007, 10:55 PM
Mesaj #767

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(crissy @ 30-10-2007, 08:03 PM) *
Si daca notez si cand trag linia si adun iese o suma... fabuloasa, ha? Cum am citit eu la neuroni ca ti-a iesit tie?! pupic.gif pentru incurajari.

lol.gif Deci eu sunt din ciclul "Asa nu!" )).gif Dar las' ca a explicat cumatra mea Luchi mai jos cum am stat ieri, pe care le-am beut, hic lol.gif lol.gif

CITAT(luchi @ 30-10-2007, 08:13 PM) *
Nu iese perfect din prima zi! Dar perseverand..A, mi-am adus aminte de Burete care ieri a mancat pleasantry.gif de vreo 8 puncte , ntz ntz ntz (si din alea 8, vreo 3 le-a baut lol.gif )

Pai daca-s spongios blum.gif

Asa ca de maine, duamna-de-informatica, te astept la numarat! Oi, puncte, aratatoare, ce doresti tu hug.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ina_ceva
mesaj 31-10-2007, 09:38 AM
Mesaj #768

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(crissy @ 30-10-2007, 08:15 PM) *

Rectific ca iese cu virgula: am depasit cu 7.6 p.

Spor la numarat! La inceput e mai greu, dar te vei obisnui sa numeri si-tzi va si mai usor wink1.gif .

In legatura cu punctele, dupa cum spunea si dany-dulce, cred ca e mai bine sa aproximezi in felul urmator: daca ai sub 7.75 p rotunjesti la 7.5, daca ai peste 7.75 rotunjesti la 8.

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 31-10-2007, 11:30 AM
Mesaj #769

Marmota

Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

Multumesc tuturor pt sfaturi. pupic.gif si hug.gif
Astazi am fost harnicutza. Am facut si poze )).gif , dar nu am timp sa le pun acum pt ca la 1.30 plec la scoala si pana atunci trebuie sa: ma spal pe cap, hranesc matza, fac plan de lactie pt ore, mananc si eu, imbrac si alte alea.
Am facut niste taitei dietetici cu ghebe si rulouri din piept de pui cu legume. Pe astea din urma abia ce le-am bagat la cuptor, dar cred ca o sa iasa o nebunie. Mi-am notat tot pe hartiuta, diseara calculez si cat numara fiecare.
Pup si spor la munci.

Edit. Pana acuma am mancat asa:
- 200 g lapte (l-am cantarit doh.gif )
- 2 felii paine alba prajita
- 3 lingurite gem dietetic
- stacana nelipsita de cafea+3 lingurite zahar.

Edit edit. Nu mi-am schimbat setarile la ora. Calc meu arata 11.32, oneden arata 12.30.

Acest mesaj a fost editat de crissy: 31-10-2007, 11:32 AM

--------------------
In stand by...
+Quote Post
May
mesaj 31-10-2007, 02:59 PM
Mesaj #770

Jaguar

Raspunsuri: 6.885
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Calculatorul ar fi trebuit sa se regleze singur huh.gif Al lui Milka se reglase inainte sa se schimbe ora si al tau deloc laugh.gif

MUlta bafta pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
crissy
mesaj 31-10-2007, 04:57 PM
Mesaj #771

Marmota

CITAT(Maybeline @ 31-10-2007, 03:59 PM) *

Calculatorul ar fi trebuit sa se regleze singur huh.gif Al lui Milka se reglase inainte sa se schimbe ora si al tau deloc laugh.gif

MUlta bafta pupic.gif

pupic.gif Calculatorul meu s-a reglat singur, onedenul nu! Adica parca imi aduc aminte ca trebuie sa umblu prin configurare cont.
Gata, am modificat.

Acest mesaj a fost editat de crissy: 31-10-2007, 05:00 PM

--------------------
In stand by...
+Quote Post
buretel
mesaj 31-10-2007, 05:51 PM
Mesaj #772

Koala

CITAT(crissy @ 31-10-2007, 04:57 PM) *
pupic.gif Calculatorul meu s-a reglat singur, onedenul nu! Adica parca imi aduc aminte ca trebuie sa umblu prin configurare cont.
Gata, am modificat.
Eu daca sunt logata imi arata data corect (pt ca am modificat in Setari cont), daca nu, imi arata cu o ora in plus lol.gif

Gata listuta? devil.gif Hai ca facem galerie cheer.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
crissy
mesaj 31-10-2007, 05:52 PM
Mesaj #773

Marmota

Revin cu punctajul.
Deci, azi am pregatit:
paste din faina dietetica cu ghebe.
paste 150 g - 8.7 p (100 g 340 kcal si 1.2 g lipide)
ghebe - 230 g - 1.3 p (100 g 0 p, deci am depasit si punctez, nu?)
ulei - 4 lingurite - 4 p
suc de rosii - 207 )).gif g - 2.6 (am punctat ca pe sosul de rosii 2 linguri, 40 ml - 0.5 p; sucul e facut de mama mea si are si putin zahar in compozitie) - calculat cu regula de trei simpla
Total: 16.6 p. Au iesit 3 portii, deci 5.6 p portia.
Rulouri din piept de pui cu legume
piept de pui dezosat si fara pielita 510 g - 8.5 p
morcov 113 g
ceapa 50 g
cartof 200 g
telina 50 g
ardei 100 g

legumele au cantarit 513 g, deci am depasit cu 200 g, deci pun 2 p pt extralegume
sos pt fiertura:
ulei 3 lgt - 3 p
suc de rosii 150 g - 2 p

sos pentru uns pieptul
ulei 1 lgt - 1 p
mustar 2 lgt - 0,5 p
vin 1 lgt - 0,5
suc de rosii 1 lgt - 0,5 p

Total: 18 p. Mi-au iesit 4 rulouri, dar inegale. Vad eu cum le punctez pe fiecare.
Nu stiu daca se puncteaza mirodeniile, adica cimbru si piper negru.

Pana in momentul de fata am mancat asa:
paine 40 g - 2 p
lapte 0.1%, 200 g - 1.2 p
dulceata dietetica 25 g (3 lingurite mai cu varf) - 2 p (dulceata dietetica: 112 kcal si 0.2 grasime la 100 g, conform calculatorului WW ies 2.1 p la 100 g blink.gif )
paste cu ghebe o portie - 5.6 p
rosie 150 g - 0 p
cafea+3 lgt zahar - 2 p (eu am in tabel 1 lingura 1 p. o fi lingura sau lingurita?)
mar 150 g - 0 p

Total partial: 12.8 p
Deci mai tarziu mai mananc si un rulou si mai vad eu cu ce completez pana la 23 p.
Presimt ca nu am calculat bine. Oare chiar asa putin am mancat?

--------------------
In stand by...
+Quote Post
buretel
mesaj 31-10-2007, 06:04 PM
Mesaj #774

Koala

blink.gif Wow, ce rabdare Crissy pupic.gif Stai sa cetesc pe indelete )).gif

Nu cred ca tb sa punctezi extra ghebele, pt ca, daca imparti pe portii, tu nu ai avut peste 300gr legume in portia ta, ci 145.66 gr legume (ghebe+rosii) unsure.gif
Nu-s sigura, sa vina expertele sa ne lamureasca, si eu sunt curioasa unsure.gif

Am citit tot...deci eu cred ca tb sa punctezi extra pt legume, atunci cand depasesti portia ta, exact ce mananci (valabil pt rulori si pt compozitia de la paste).

--------------------
Imagine

+Quote Post
May
mesaj 31-10-2007, 06:37 PM
Mesaj #775

Jaguar

Mama ce m-ai ametit wacko.gif

DECI, daca mananci intr-o zi mai mult de 300 grame de legume sau mai mult de 200 de grame de fructe, sau mai mult din amandoua, in toate cazurile se adauga 1 punct in plus. Exemple:

- intr-o zi mananci 350 de grame de legume si (pana la) 200 de grame de fructe- in acest caz pui 1 punct extra pt ca ai depasit cantitatea de legume

- intr-o zi mananci (pana la) 300 grame de legume si 250 grame de fructe- in acest caz pui 1 punct extra pt ca ai depasit cantitatea de fructe

- intr-o zi mananci 350 de grame de legume si 250 grame de fructe- in acest caz pui 1 punct extra pt ca ai depasit si cantitatea de legume si cantitatea de fructe

De mai sus reiese ca nu se puncteaza separat cu cate 1 punct extra atunci cand depasesti sic antitatea de fructe si pe cea de legume, ci doar se pune 1 punct in plus pt orice depasire, fie ea numai de legume, numai de fructe, sau si de fructe si de legume.

De asemenea, se puncteaza numai depasirea pe care o faci in ziua respectiva, nu faptul ca in oala ai mai multe legume. Adica poti sa faci ditmai cazanul cu enspe kg de legume, daca portia ta zilnica nu depaseste cantitatea de legume gratis ( 300 gr) atunci nu pui 1 punct extra pt ca in cazan ai depasit aceasta cantitate.

Nu stiu daca pot sa explic mai clar de atat tease.gif

Aaaaa, am uitat sa iti spun ca depasire inseamna orice peste 300 de gr de legume si 200 de gr de fructe, indiferent daca depasesti cu 1 gr sau cu 158720985621464742 de kg )).gif, deci nu adugi 1 punct pt fiecare 100 de gr depasire, asa cum ai punctat tu, ci doar 1 punct, asa ca, in cazurile in care iti dai seama din ochi ca depasesti cantitatea de legume sau fructe, nu te mai pune sa cantaresti fiecare morcov sau ceapa rolleyes.gif laugh.gif

Ma uitam la dulceata si te-as sfatui ca, atunci cand ai valorile pe ambalajul produsului, sa calculezi cu calculatorul WW si sa te iei dupa valoarea aia, nu dupa lista... lista e f generala si te ajut cand nu stii valorile produsului... dar daca tot stii exact punctele produsului tau, foloseste-le pe alea pupic.gif

La zahar e vorba de lingura, nu ligurita. O ligurita de zahar este gratuita in fiecare zi

Si inca un lucru si plec: daca te lasi de WW dupa ce am explicat atat, te bat! lol.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 31-10-2007, 06:38 PM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
buretel
mesaj 31-10-2007, 07:02 PM
Mesaj #776

Koala

May, respect maaaan! neo.gif U rock! rock.gif biggrin.gif
Acum am priceput si eu mai bine ce si cum cu depasirile (si eu punctam 1 pt depasirea legume, 1 p depasirea fructe).

--------------------
Imagine

+Quote Post
May
mesaj 31-10-2007, 07:23 PM
Mesaj #777

Jaguar

CITAT(buretel @ 31-10-2007, 06:02 PM) *

neo.gif U rock! rock.gif biggrin.gif

I do, don`t I? Imagine

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
crissy
mesaj 31-10-2007, 09:25 PM
Mesaj #778

Marmota

May, punctele pt dulceata le-am calculat cu formula pe care am gasit-o in documentele WW. Cu calculatorul nu stiu cum sa folosesc numere cu zecimale: punct sau virgula. Daca pun punct imi da o valoare, cu virgula da alta valoare. Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa zic. Formula de calcul: calorii/60+lipide/9= nr.puncte pt 100gr/ml. Informatiile cu cantitatea de fructe si legume mi le-ai mai dat o data pupic.gif . Dar se pare ca pe o ureche imi intra si pe alta iese.

Mai adaug in meniu un biscuite (fulgi de secara cu fulgi de cioco) pe care nu stiu cum sa-l punctez si un patratel cioco 80% - 1.25 p. Trebuie sa mai bag ceva in gura. Ma duc sa vad ce fac copiii prin bucatarie, ca nu se aude nici pas, deci sunt cu gura plina )).gif .

Intrebare intrebatoare: am in congelator un pui grill pe care vreau sa-l fac ciorba. Cum punctez carnea de pui? (am punctaje doar la pulpe si la piept).
Noapte buna.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
axe10
mesaj 31-10-2007, 09:54 PM
Mesaj #779

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Aoleu.....uh...citeam, citeam si deja aveam in cap ce sa scriu, ma gandeam ca ma mai lungesc vreo ora...noroc cu May...bravo May!!

De pui ti-am zis la neuroni. Daca faci ciorba si fierbi cu piele(cum sunt convinsa co o sa faci) si nu mai pui si ulei la ciorba aia, atunci ia si tu orientativ punctajul de pulpe cu piele negatite....ca doar nu pui pieptul acolo!!
E pacat!
Auzi , da tu calculatorul ala automat in germana nu-l ai? Daca nu-l ai zi si ti-l trimit.
Daca faci cu virgula fa numai cu virgula...eu folosesc punctul.

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 31-10-2007, 10:40 PM
Mesaj #780

Jaguar

Stiu ca am mai explicat odata toata povestea de mai sus dar nu mai stiu cui. Daca tot tu esti personajul... FUGI, CA TE OMOR! )).gif

Si eu am tot calculatorul nemtesc ca si axe, ala cu iconita unui banutz galben si folosesc virgula rolleyes.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post

90 Pagini V « < 50 51 52 53 54 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 06:44 PM