left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

90 Pagini V « < 52 53 54 55 56 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal catre 68 kg seperator Optiuni V right
crissy
mesaj 02-11-2007, 05:27 PM
Mesaj #796

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142
Sex: Feminin

Si acum sa ma plang nitel, ca nu am cui sa ma descarc.
Saptamana asta ne-a mers cum nu se putea mai rau. O iau pe rand:
- marti au venit mesterii de ne-au instalat tocurile la usi. Marti seara am avut in vizita niste prieteni si, la un moment dat unul dintre ei zice: "voi stiti ca tocurile voastre au burta?". Am crezut ca rade de noi, dar cand a bagat Stefan si o usa am obs. cu stupoare ca usa nu se putea inchide. Sunat mesterii, venit ieri si rezolvat treaba bine.
- tot sapt. asta ne-au pus si rigipsul pe tavane, asa ca Stefan a avut ieri si alaltaieri treaba cu bagatul vatei minerale printre grinzile din pod si batut podele. Numai ca aseara a alunecat si el si Ionut, baiatul care il ajuta, de pe grinda si au calcat direct pe rigips, pe placi diferite. Drept urmare trebuie iar sa chemam oamenii sa schimbe placile rupte crying.gif.
- marti am dus la secretariat o adeverinta de venit data de banca (vrem sa facem un alt imprumut). Miercuri o vad pe secretara si o intreb daca a completat-o. Imi raspunde ca NU, pt ca nu stia cum sa scrie (trebuia venitul net pe ultimele 6 luni si cum eu am fost in CIC... parca era greu sa copie din cartea de munca ultimele 6 salarii...). Buuun. Ii explic ce trebuie sa scrie. Merg dimineata la secr. sa-mi ridic adeverinta. Imi zice sa vin pauza urmatoare ca nu o gaseste. Merg peste o ora si primesc acelasi raspuns. Il sun pe Stefan, pleca el de la servici si vine sa-mi aduca alta adeverinta necompletate (il lucreaza la Frasin, la 7 km de Humor). O ridic in cele din urma la ora 1. Vine Stefan, i-o dau (adeverinta) ca sa mearga cu ea la banca (la Suceava) si cand colo... 2 greseli. Prima, salariul din ian. 2006 era de 104 ron, era corect dar vita nu mai specificase ca pe 14 am intrat in CIC si valoarea aia era doar pt 10 zile lucratoare si repr. doar 80% ca sunt in prenatal. A doua, bifase o casuta cum ca unitatea este de acord sa-mi vireze TOT salariul meu in contul bancii mad.gif . Am injurat printre dinti si a plecat Stef la banca cu adeverinta aia. Nu era buna, trebuie dusa alta. Vestea buna e ca ne acorda imprumutul, vestea rea e ca, din cauza cascatei de secr. trebuie sa mai asteptam cateva zile pana duc si adeverinta mea de venit (aia buna). Si-mi trebuie si copia la cartea de munca si sunt sigura ca cucoanele nu au operat in ea (ne-a mai crescut si noua salariul).
- mi-am uitat umbrela la scoala. Nu-i tragedie, dar nu mi s-a mai intamplat.
- am fost la teatru )).gif . Asta da tragedie. Lostrita. Si am fost obligata sa merg ca teatrul incepea la 1 iar eu aveam ore la cl. 12. Si cum elevii clasei aveau bilete, eu am fost nevoita (am semnat si tabel )).gif ) sa-i insotesc. Nu stiu daca va mai aduceti aminte piesa, se face in cl. a 12-a. NU MI-A PLACUT. A fost mai mult un monolog, iar secventele cu naratorul erau prioectate pe panza (filmulet), sonorul era f. tare si nu se intelegea nimica. Bleah. Plus ca dragii nostri elevi erau atat de interesati incat...
Of, of, mai, mai. Cred ca ma las de invatamant. Ma apuc de afaceri )).gif . Ceva idei?
Revin mai pe seara ca scartaie matza baby.gif .

CITAT(Andreea-Rodica @ 02-11-2007, 05:01 PM) *

Doamne da-i Cristinei rabdare cu numaratul, ca eu n-as avea. pray.gif Nici nu am reusit sa inteleg tot ce ai scris pe aici, dar se pare ca merge foarte bine. Succes in continuare! hug.gif

Hai ca te invat eu blum.gif . pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de crissy: 02-11-2007, 05:31 PM

--------------------
In stand by...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 02-11-2007, 05:54 PM
Mesaj #797

Iepuras

Raspunsuri: 1.909
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Si eu am avut o saptamana grea si agitata. Colac peste pupaza, ieri mi-am uitat cheile in dulap la scoala si nu am avut cu ce intra in casa. Vad ca incepem sa uitam, o fi vreun semn?! lol.gif Dar bine ca s-a incheiat saptamana cu bine si a venit ziua de vineri. E asa bine sa fie vineri!

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 02-11-2007, 05:57 PM
Mesaj #798

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(crissy @ 02-11-2007, 04:57 PM) *

CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 10:47 AM) *

Astept calculul pe ziua de azi.... grin.gif
Pupici si succese!

Daca spun adevarul, promiti sa nu dai tare bataita.gif ? valea.gif

Mai bine spune adevarul ca sa reparam....
Cu banca nu-mi spui nimic nou.....

Intru pe seara ca sa fac observatii....

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 02-11-2007, 10:12 PM
Mesaj #799

Marmota

In mare am mancat cam ca ieri. Numai ca in loc de paste cu ghebe am bagat 3 covrigi (50 g fiecare doh.gif ) ca lesinam de foame si o cana cu cola. Depasit cu 7.5. Covrigii i-am punctat ca pe paine.
Imi dau palme singura.
Axe, cu banca nu am probleme, doamna de acolo a fost chiar f. draguta. Pe mine secretara de la noi m-a scos la pensie devil.gif .
Cumatra, tu ce-ai mai patit? Cu uitatul... deh, eu cel putin ma apropii incet-incet de 30 de ani, dar tu ce motive ai )).gif ?

--------------------
In stand by...
+Quote Post
buretel
mesaj 02-11-2007, 10:23 PM
Mesaj #800

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Draga Crissy, offf, ce saptamana ai avut hug.gif
Bine ca reusiti pana la urma cu imprumutul, desi secretara aia ar merita luata la palme mad.gif Atata alergaturi si drumuri, pt prostia ei sad.gif

Eu nu stiu piesa de teatru, n-am facut-o la scoala, sunt mai batrana )).gif
Te pupic.gif si sper sa ai putere pe mai departe! Nu ne-ai mai scris noutati despre puiuta, ce mai face? wub.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
crissy
mesaj 03-11-2007, 10:15 AM
Mesaj #801

Marmota

Azi am mancat asa:
- ou fiert - 2p
- paine 40 g - 2 p
- jambon piept pui afumat 30 g - 1 p
- cascaval (400 g 9.7 p), 50 g - 1.2 p
- cafea + 3 lgt zahar - 1.5 p
TP: 7.7 p.

Buretel, puiuta face in general... prostioare )).gif . Dar daca nu le-ar face, viata ar fi monotona wub.gif. A inceput sa-si dea drumul la vorba, poceste cuvintele si e tare dulce cand o face. Cand are chef mananca singura dar nu prea ma risc sa o las ca murdareste toata casa. Bea lichide din cana fara sa mai verse pe ea, dar la fel nu ma risc sa o las sa manuiasca singura cana cu apa pt. ca-i place teribil sa se balaceasca )).gif . Face progrese, ce mai! Indata implineste 2 anisori, nici nu stiu cand a trecut timpul. Imita pe bunica-sa cum isi rasuceste parul cu ondulatorul, hraneste animalele si un bb mic, ii da laptic si "nani" adica suzeta. Cu olita nu prea avansam. Adica face doar pipi numai cand vrea ea. Daca se intampla o data in zi eu sunt multumita.
Revin mai tarziu.

Intrebare: daca intr-o zi depasesc nr. de puncte permis, ziua urmatoare mananc de mai putine puncte? Sau continui tot cu atatea puncte? Cum pot sa ma pedepsesc )).gif ?

Acest mesaj a fost editat de crissy: 03-11-2007, 10:17 AM

--------------------
In stand by...
+Quote Post
axe10
mesaj 03-11-2007, 03:46 PM
Mesaj #802

Taz

CITAT(crissy @ 03-11-2007, 10:15 AM) *

Intrebare: daca intr-o zi depasesc nr. de puncte permis, ziua urmatoare mananc de mai putine puncte? Sau continui tot cu atatea puncte? Cum pot sa ma pedepsesc )).gif ?

Nu mananci mult mai putin...ci mananci aproape de puncte pt recuperare intr-o saptamana...
Ex:azi 27p maine sa zicem 22, poimaine 23, 21,23..si le termini intr-o saptamana de recuperat. Alea in plus se "reseteaza" la o saptamana, daca nu le-ai consumat , gata o iei de la capat!!

Ce cascaval mananci?

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 03-11-2007, 04:36 PM
Mesaj #803

Marmota

CITAT(axe10 @ 03-11-2007, 03:46 PM) *

Nu mananci mult mai putin...ci mananci aproape de puncte pt recuperare intr-o saptamana...
Ex:azi 27p maine sa zicem 22, poimaine 23, 21,23..si le termini intr-o saptamana de recuperat. Alea in plus se "reseteaza" la o saptamana, daca nu le-ai consumat , gata o iei de la capat!!

Ce cascaval mananci?

pupic.gif . Cascaval La Dorna, Raraul sau Hohland. Astazi am mancat La Dorna. Nu am calculat punctajul cu calc. ca mi-a fost lene sa ma deplasez sa iau valorile, am pus punctele pe care le-am gasit in lista. Dar o sa calculez corect in viitor wink1.gif .

--------------------
In stand by...
+Quote Post
axe10
mesaj 03-11-2007, 07:29 PM
Mesaj #804

Taz

CITAT(crissy @ 03-11-2007, 04:36 PM) *

CITAT(axe10 @ 03-11-2007, 03:46 PM) *

Ce cascaval mananci?

pupic.gif . Cascaval La Dorna, Raraul sau Hohland. Astazi am mancat La Dorna. Nu am calculat punctajul cu calc. ca mi-a fost lene sa ma deplasez sa iau valorile, am pus punctele pe care le-am gasit in lista. Dar o sa calculez corect in viitor wink1.gif .

Aha...asa sa fie!

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 04-11-2007, 01:08 PM
Mesaj #805

Marmota

Mda, pe cascaval nu sunt trecute informatiile nutritionale. Scrie doar ca are minim 45% grasimi.
Azi am mancat omleta cu mai mute. Mi-e si frica sa calculez punctajul.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
axe10
mesaj 04-11-2007, 02:30 PM
Mesaj #806

Taz

CITAT(crissy @ 04-11-2007, 01:08 PM) *

Mda, pe cascaval nu sunt trecute informatiile nutritionale. Scrie doar ca are minim 45% grasimi.
Azi am mancat omleta cu mai mute. Mi-e si frica sa calculez punctajul.

Minim inseamna de la 45 in sus...asa ca nu calcula ca la cascaval de 45% grasime.
Eu am patit-o cu untul...in liste iesea 10p /100g...si mi-am luat unt degresat de la "president"...cat crezi ca mi-a ieist la suta de grame?!...11.1p....si e degresat cica...noroc ca are valorile pe el...

Calculeaza ca nu-i bai...asa inveti de ce te poti lipsi ca sa iasa si buna si mai ieftina....

Nu ai vazut ce "omleta" a mancat ,May?...si nu i-a fost jena sa calculeze...
Deci, mai bine sa stii... wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 04-11-2007, 03:07 PM
Mesaj #807

Jaguar

Raspunsuri: 6.886
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Si am mai mancat si azi si cred ca o sa mai mananc si maine lol.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
julyalina
mesaj 04-11-2007, 03:15 PM
Mesaj #808

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

Buretel, puiuta face in general... prostioare )).gif . Dar daca nu le-ar face, viata ar fi monotona wub.gif. A inceput sa-si dea drumul la vorba, poceste cuvintele si e tare dulce cand o face. Cand are chef mananca singura dar nu prea ma risc sa o las ca murdareste toata casa. Bea lichide din cana fara sa mai verse pe ea, dar la fel nu ma risc sa o las sa manuiasca singura cana cu apa pt. ca-i place teribil sa se balaceasca )).gif . Face progrese, ce mai! Indata implineste 2 anisori, nici nu stiu cand a trecut timpul. Imita pe bunica-sa cum isi rasuceste parul cu ondulatorul, hraneste animalele si un bb mic, ii da laptic si "nani" adica suzeta. Cu olita nu prea avansam. Adica face doar pipi numai cand vrea ea. Daca se intampla o data in zi eu sunt multumita.
)).gif cred ca e tare dulce hug.gif

spor la numarat crissy pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 04-11-2007, 03:07 PM) *

Si am mai mancat si azi si cred ca o sa mai mananc si maine lol.gif

May, ce omleta ai mancat ? blink.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
May
mesaj 04-11-2007, 03:54 PM
Mesaj #809

Jaguar

Raspunsuri: 6.886
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

ASTA blum.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
axe10
mesaj 04-11-2007, 04:14 PM
Mesaj #810

Taz

CITAT(Maybeline @ 04-11-2007, 03:54 PM) *

Pune si tu si "reteta"...ca e mai greu asa de lins monitorul cand nu stii ce contine...si punctele, evident!

--------------------
Imagine
+Quote Post

90 Pagini V « < 52 53 54 55 56 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 09:50 PM