![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
08-08-2007, 10:43 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Sa vezi ce se vor bucura copiii cand or sa o vada pe milka in telecabina Iti fac poze! Sa vezi ce bucurosi o sa fie ...pacat ca nu am si o marmota cu mine =)) ..aaa... un morcov -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| May |
08-08-2007, 10:44 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.894 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Apoi ai grija cu morcovii, sa nu-l nimeresti pe ala ``smecher``
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
08-08-2007, 10:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Apoi ai grija cu morcovii, sa nu-l nimeresti pe ala ``smecher`` Ioi...ala "smecher" nu mananca milka -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Anna |
09-08-2007, 09:48 PM
|
Hello darkness, my old friend...parafrazam si eu pe aici, ca am o stare
Maine cica plecam...azi ar trebui sa fac bagaju..iar pe sambata ar trebui sa mor de incantare, sa fiu fericita, sa ma distrez si... Azi am ajuns acasa ...plina de "chef", zi naspa...mult de munca, mult stres si nervi...si asta pt bonusu din august care s-a dus si ala draq pe dragutza de masina de spalat, pe care din fericire am comadat-o azi, si pe care, din nefericire, habar nu am cand am s-o folosesc oricum...m-am pus in fata astuia, cu google in fata, cica sa caut si eu poze...chestii cu omu...de astea si din gand in gand am ajuns la povestea lu Raducu despre lacul Sf. Ana si deja mintea mea planifica o plecare si pe acolo. si da-i si cauta pe google cum se ajunge, poze si altele...uite peste asta am dat.. super site!! e plin de poze, de povestiri minunate, e plin de nostalgie si de pasiune pentru munti si calatorii, e plin de viata. M-am desfatat cateva ore cu pozele astea, poate nu o sa ajung niciodata acolo, dar m-am simtit ca si cand as fi calatorit cu el, povestitorul. E vechi situl..e neactualizat, dar e o comoara! Are si o chestie f faina acolo "Mi se intampla sa plec pe munte cu o gramada de probleme pe cap si sa ma intorc cu raspunsurile acelor probleme in minte fara a ma fi gandit vreo clipa la ele." No...cam asta e. In vara asta calduroasa eu simt miros de toamna, de frunze maronii cazute intr-un parc, pe o alee ascunsa..si castane, da castane. Vezi bine toate se fac la timpul lor, urma sa culegem castane din parc, tomna tarziu, sa pasim pe frunze sa cautam pe sub copaci, sa le gasim pe cele mai lucioase si pe cele mai rotunde, una mie...una tie, sa le aducem acasa si sa ne poarte noroc. Asa se spune, daca ai o castana in geanta...e de bun augur. Mi-am smuls un zambet, mi-am amintit de colega mea de banca, care avea o castana cu tot cu coaja, cu partea aceea tepoasa si o tinea in buzunarul ghizdanului...cica ar fi pazit-o de hoti Da..n-am facut asta, n-am cules castane si acum s-a dus. N-am vazut nici luminile, s-a dus si aia. Daca ceva nu merge bine de la inceput nu o sa mearga niciodata, mereu uit asta. Nici nu o sa o tin minte vreodata. Acum visez la mare, desi ma duc la munte. Am apucat sa merg cateva zile, am vazut-o, dar nu era la fel. Visam sa stau intinsa pe nisipul cald, sa aud marea, pescarusii, zarva sin jur si "guantanamera". Asa imi imaginez, asa vad marea. Maine o sa imi incalc o promisiune, din fericire e facuta mie, ca sa fiu cinstita e facuta si unei prietene, insa pentru ea nu conteaza. A facut si ea aceeasi promisiune...n-am facut-o aman2 acum muulti ani, nus chiar asa multi, dar acum asa par, intr-un compartiment de tren, la o ora tarzie, intr-un personal spre aceeasi destinatie. Maine o incalcam. Probabil ca de asta sunt melancolica. M-am mai gandit cat de mult m-ar afecta divortul alor mei. Nu ca ar fi cazul desi uneori cred ca este. De multe ori in trecut am privit totul ca fiind problema mea personala, m-am simtit partasa, vinovata, implicata cu totul si dornica sa particip ...de parca as fi rezolvat ceva. De cele mai multe ori inrautateam lucrurile, atat pentru ei cat si pentru mine. Asta pana intr-o noapte cand am decis sa las totul balta si sa nu ma amestec, am venit la tine. Fara sa vrei, sau poate, poate ai stiut? m-ai invatat sa nu imi pese. Gresesc cuvantul....nu sa nu imi pese, ci sa nu imi pese ca si cum e lupta si viata mea. Asa vad acum, ca am invatat de la tine. Acum se pare ca tu ai uitat, sau nu ai stiut niciodata, sau faptul asta te afecteaza mult mai mult decat cred eu ca se poate. Si nu pot sa fac nimic. Si uimitor simt ca ar trebui. Simt ca tradez. Lucrurile importante in viata uneori nu se masoara in cuvinte. Se masora in unul singur. That this has nothing to do with you It's personal, Myself and I We've got some straightenin' out to do And I'm gonna miss you like a child misses their blanket But I've got to get a move on with my life Its time to be a big girl now And big girls don't cry Don't cry, don't cry, don't cry Gata si cu nebuniile pentru asta seara! Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 09-08-2007, 09:50 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
10-08-2007, 12:28 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.894 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
A innebunit milka
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amazoana |
10-08-2007, 08:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Ana, ce-i cu tine?
|
| Anna |
10-08-2007, 08:48 AM
|
A innebunit milka Haideti mai fetelor! Asa sunt eu mai melancolica cateodata si incep sa spun diverse Cred ca de la pozele lu nean cu situ Imi trece, imi trece. Ce nu va place ce scriu? Ana, ce-i cu tine? Nada, nada! Pe cuvant de milka -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| anca veselie |
10-08-2007, 08:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am dat un ochi pe site dar nu am avut rabdare sa ma uit, sunt prea surescitata. o sa pup marea pt tine! -------------------- |
| Amazoana |
10-08-2007, 08:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| anca veselie |
10-08-2007, 09:00 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pai pt ca plec la mare
-------------------- |
| Anna |
10-08-2007, 09:02 AM
|
am dat un ochi pe site dar nu am avut rabdare sa ma uit, sunt prea surescitata. o sa pup marea pt tine! Daaaa...da, sa o pupi sanatos -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| anca veselie |
10-08-2007, 09:04 AM
|
-------------------- |
| Anna |
10-08-2007, 09:06 AM
|
pai pt ca plec la mare sper sa avem vreme buna ca unii zic ca ploua si la mare si la munte, unii zic ca e soare. Sper sa fie ok Sa vezi ce chef de distracte am eu!!! Am pus bateriile la incarcat, am un pachet special de Vogue mentol ( sau cum se scrie) si previzionam niste sticle de vin Place, place, dar ma speriasi..... ![]() am dat un ochi pe site dar nu am avut rabdare sa ma uit, sunt prea surescitata. o sa pup marea pt tine! Si eu la fel. Tu de ce esti surescitata? Sarumana de cafea! Si sa faci poze cu babuini -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| anca veselie |
10-08-2007, 09:07 AM
|
am lasat aparatul acasa, tigari nu ar trebui sa consum si... prevad niste vodka cu suc
eu zic ca o sa fie vreme buna Si sa faci poze cu babuini vaaai, femei obsedate ce sunteti toate -------------------- |
| julyalina |
10-08-2007, 09:08 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:44 PM |