![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
13-08-2007, 10:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ce detalii sa dau...cel mai tare a fost ca iar am adormit la soare si sunt prajita bine pe spate si pe funduletz + ca sunt rosie toata la fatza
Cred ca m-a prins si o insolatie mica -------------------- |
| Anna |
13-08-2007, 11:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ce detalii sa dau...cel mai tare a fost ca iar am adormit la soare si sunt prajita bine pe spate si pe funduletz + ca sunt rosie toata la fatza Cred ca m-a prins si o insolatie mica Aha..te-ai facut si tu rac nu? Lasa ca insolatia trece bine ca nu ai facut ca "desteapta" de mine ca m-am dat cu crema cu protectie f f mare, am ramas alba peste tot insa pe picioare, pana unde intrasem in apa, s-a dus crema si m-am bronzat cu pete zici ca eram oparita! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
14-08-2007, 12:03 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Acum am pozele la incarcat si cu toate ca pic de somn mai astept un pic sa le pot posta
Detaliile or sa inceapa cu o minuntata veneratie adusa bocancilor mei Au fost suuper buni, nu am alunecat, nu am avut nici o cazatura..o minunatie ce mai! Am ajuns la Busteni vineri seara fericiti si voiosi, insa ne-am inecat bucuria intr-o sticla de vin cand am vazut ce furtuna e afara ...deja ne imaginam ca o sa jucam carti si table tot we. Din fericire sambata dim era super frumos si ne-am postat la o uriasa coada la telecabina, ne-am urcat la Babele, hotarati sa ajungem la Omu. De la Babele am luat-o pe drumul spre Cruce, un traseu ok,peisajul nici nu am cuvinte sa il descriu, am ramas masca cat de frumos se vedea orasul de sus. Super super. De acolo am luat-o pe platou ( fara un marcaj existent ca ne-am gandit noi ca iesim undeva pe drumu spre Omu) am ajuns intai la Costila si in final am dat si de drumul spre Omu si intr-un final pe seara am ajuns si la cabana. Erau super echipati oameii pe acolo, turisti de astia veritabili Apropo de babuini, era un spaniol super tare, care insa m-a enervat la culme in momentul in care si-a suant nus de amici si vorbea f f tare in sala de mese, in spaniola desigur, si ne credea atat de fraieri, credea ca nu mai e nimeni care sa-l inteleaga, fraieru nu stia ca m-am uitat la telenovele in copilarie Oricum incepuse omu sa ne numere, ii spunea alui la telefon ca e super frig, ca mananca nus ce chestii ( se referea la cabanos, ca a intrbat-o pe bucatareasa ce e ala Alta faza tare era o tipa in pantaloni scurti...da scurti!! in timp ce eu avea 2 pluovere si geaca De dormit am dormit in camera comuna cu vreo 30 de pers in camera, de am crezut ca imi iau campii. Ca sa nu mai zic ca sforaiau la greu ( am dormit f f putin, chit ca eram f obosita) A doua zi ne-am trez pe la 7 ( destul de devreme zic eu) ei bine, mai erau max 7 oameni in camera, restu plecaserau cu toti il auzisem pe unu pe la 5 dim, zicea ca acum tot s-a trezit si nu mai poate dormi, si se duce sa se mai plimbe prin imprejurimi, asta in conditiile in care toata noaptea plouase cu grindina, tunete, fulgere si un vant de am crezut ca mor! Si toata dimineatza a plouat maruntel. In final am coborat si noi pe Valea Cerbului, un traseu luuuung cat o zi de post, insa ok la coborare, la urcare cred ca muream, oricum e drum interzis iarna. A fost cam dificil ca era f multa ceata plus ca ploua,noroc cu o mini pelerina de fas care mi-a tinut cat de cat. Mai pe la pranz a iesit soarele si oricum peisajul a meritat! Cum am ajuns terminati in Busteni am decis sa luam trenu de dim, la 4 30 Partea frumoasa a fost in gara, am luat bilete si aveam vagonul 1, iar cum aia au anuntat ca e dupa locomotiva, nu ne-am uitat noi prea atent unde ne urcam si am constatat ca ne urcasem gresit, ca primele 4 vagone erau ale galeriei Rapidului, care tocmai se intorceau de la meciul cu Univers. Cluj. Cred ca este de prisos sa va zic de lucruri dragutze ne-au adresat mie si prietenei mele Si uite asa am ajuns la 7 juma acasa, am dormit pana pe la 11 si apoi la work POZELE DE LA OMU Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 14-08-2007, 12:25 AM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| dany |
14-08-2007, 12:31 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.633 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pozele sunt superbe !!!!!!!!!!!!!! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| lliliana |
14-08-2007, 06:56 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Am venit la pupat
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 14-08-2007, 06:58 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Amazoana |
14-08-2007, 09:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Frumoasa escapada fata!Dar eu una nu m-as urca pe munte.......... Noroc cu povestile voastre, asa mai "vad" si eu cum este....
|
| Anna |
14-08-2007, 09:37 AM
|
Pozele sunt superbe !!!!!!!!!!!!!! Ms Dany Am venit la pupat Multumesc Lili . Eheee...oare cui nu-i place sportul cu pupatul O zi frumoasa si tie! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
14-08-2007, 09:38 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.724 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Oare cum fac ciocolata atat de fina? Este atat de fina pt ca se face aici in munti, unde e liniste si pace
Neatzaaaa -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anna |
14-08-2007, 09:38 AM
|
Frumoasa escapada fata!Dar eu una nu m-as urca pe munte.......... Noroc cu povestile voastre, asa mai "vad" si eu cum este.... Frumoasa frumoasa asa e. Pai sa pui mana sa urci ca nu-i nimic mai frumos decat sentimentul ala ca esti deasupra norlilor. Oare cum fac ciocolata atat de fina? Este atat de fina pt ca se face aici in munti, unde e liniste si pace Neatzaaaa Neatza Zuzo! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
14-08-2007, 09:40 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.724 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Da-mi si mie o patratica din tine
Frumoasa frumoasa asa e. Pai sa pui mana sa urci ca nu-i nimic mai frumos decat sentimentul ala ca esti deasupra norlilor. Dar tu mereu esti deasupra norilor, nu trebuie sa mergi pana la munte -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anna |
14-08-2007, 09:47 AM
|
Da-mi si mie o patratica din tine Frumoasa frumoasa asa e. Pai sa pui mana sa urci ca nu-i nimic mai frumos decat sentimentul ala ca esti deasupra norlilor. Dar tu mereu esti deasupra norilor, nu trebuie sa mergi pana la munte Nu-ti dau nicio o patratica ! Ma pastrez numa pt mine Adica sunt mereu drogata/ametzita? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
14-08-2007, 09:51 AM
|
Nu draga, esti visatoare
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anna |
14-08-2007, 09:53 AM
|
Nu draga, esti visatoare Gata...te-am taiat de la ratia de Milka. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
14-08-2007, 10:30 AM
|
Atunci nu mai vezi cadoul de ziua ta
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amazoana |
14-08-2007, 10:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Ma urc cu telecabina si tot deasupra norilor voi fi.Over the clouds
Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 14-08-2007, 10:39 AM |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:35 PM |