![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
14-08-2007, 10:42 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ma urc cu telecabina si tot deasupra norilor voi fi.Over the clouds N-ai cum. Decat la Babele. si de acolo mai ai ceva pana la nori Atunci nu mai vezi cadoul de ziua ta Ooopsss gata nu mai zic, pt kg ala de morcovi fac orice -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Amazoana |
14-08-2007, 10:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Pai cateodata se lasa norii mai jos...........
Ce sa zic, nu-mi plac drumetiile... |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
14-08-2007, 10:46 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Pai cateodata se lasa norii mai jos........... Ce sa zic, nu-mi plac drumetiile... Pai tu esti sirena si iubesti numai marea -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
14-08-2007, 01:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.541 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dulci, ei comedie, pai tie nici la mare nici la munte nu.ti place??
ana dar vrei morcovii cu tot cu frunze? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Anna |
14-08-2007, 02:20 PM
|
dulci, ei comedie, pai tie nici la mare nici la munte nu.ti place?? ana dar vrei morcovii cu tot cu frunze? Nuuu...defrisati. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| julyalina |
15-08-2007, 06:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ina_ceva |
15-08-2007, 09:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Superbe pozele, mi-ai facut un dor de munte
Vad ca prietenii mei nu prea mai trag la munte, au obosit toti -------------------- |
| Anna |
16-08-2007, 12:17 PM
|
Meniu 16.08.2007
~ 2 fel paine - 1.5 pct ~ ardei - 0 pct ~ 1 fel br top - 1pct ~ sunca pui - 1pct ~ cartofi fierti - 2pct ~ rosie - 0 ~ sunca - 1.5 ~ 1 ou fiert - 2pct ~ branza perle - 2 pct ~ iaurt - 0.5 pct 11.5 pana acum -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Anna |
16-08-2007, 09:57 PM
|
Mi-am facut curat prin hartii si am dat de o povestioara pe care am scris-o acum multi ani.
...Prea tarziu.. Era o zi tarzie si racoroasa de toamna. Frunze galbene si vestede erau asternute peste tot. Ca un alergator ajuns la marginea prapastiei se opri brusc vantul. Se oprise in fata unui vechi copac, ramuros; stationase fara rost, din curiozitate sau,poate,din mila. Incetase sa mai adie ca sa observe sau sa se faca observat. Rezemata de truchiul gros al stejarului statea o tanara, visatoare, abatuta, pierduta in trecut. Nu observase oprirea vantului,nu simtea calmul si acesta se supara. Incercase sa o previna, sa-i atraga atentia. Nu reusi si pleca. Copila se dezmeticii, se uita grabnic la ceas si cu neincrederea celui ce a vazut ca pe loz scrie castigator il privi din nou mirata. Se facuse tarziu. Isi sterse iute lacrimile si o lua la fuga prin parculet. Fugea pentru a ajunge la ore insa in sinea ei stia ca fuge de ganduri si de EA. Dorea sa lase acolo acea fata dezamagita dorea sa dea uitarii acele visuri si iluzii destramate. Cerea sa o ia de la capat. Bine ca n-a intarziat. Zgomotul clopotelului o gasi pe coridor. Se opri sfioasa in fata clasei, simtea ca nu are puterea sa apese pe clanta. I se paru ca va strivi neantul si cu el, lumea ei. O podidira lacrimile la auzul glasurilor vesele din interior, erau colegii ei si el. Reactiona cand o colega o impinse in clasa, dupa ce usa fu deschisa: - Haide, intra! Vine in curand profa! Ii zambi fals si o saluta. Nimeni nu o mai interesa, nimeni nu mai avea importanta. Stia ca timpul vindeca totul insa ea nu avea timp. Simti in ceafa o privire ironica si rece. Nu intoarse capul, stia. Stia ca cineva era fericit pentru ceea ce facuse, si nu-si putea imagina cum de se putuse insela asa amarnic asupra lui. In spate auzi rasete si soapte. Cateva dintre cuvinte ajunsera si la ea. Radeau de ea. Aveau de ce. Era acum o alta. Daduse tot ce avusese mai bun. Riscase si pierduse: ceva prea valoros. Ca un ecou ii rasunau in minte hohote de ras. Din ce in ce mai aproape, si mai aproape. O innebuneau.. Se desprinse subit de banca si se facu nevazuta pe usa. Cobori iute in curte...valuri de ras o imprejmuiau, o ameteau complet. Iesi pe poarta si fugi in strada... Elevii se stransesera la geamuri. Priveau ingroziti asfaltul inrosit. Rasetele luasera sfarsit... Vantul se opri din drum pentru a doua ora.... Era prea tarziu...prea tarziu. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Amazoana |
17-08-2007, 08:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
dulci, ei comedie, pai tie nici la mare nici la munte nu.ti place?? Sunt moarta si dupa mare si dupa munte. Marea este dragostea mea, este mediul in care m-am nascut si crescut. Cat am stat la Bucuresti, am tanjit dupa mare, ma deprima lipsa ei..... Nu ma duc pe plaja deoarece ma plisctisesc; imi place in apa la nebunie (Dylly stiiieeee Muntele e o pasiune.....la munte ma simt romantica, indragostita, imi place sa ma plimb pe carari line, marginite de copaci umbrosi. Imi place sa stau pe banca si sa privesc trecatorii, sa ascult pasarelele, sa respir!...la munte ma relaxez, imi fac ordine in ganduri, ma redescopar. Oricat de cald ar fi, simt un fior, un tremur, am nevoie de cineva care sa ma tina in brate si...un abur de orice.... |
| May |
17-08-2007, 11:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.541 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Anna |
20-08-2007, 12:33 PM
|
meniu 20.08.2007
~ 3 fel paine - 3pct ~ sunca - 2.5 pct ~ br top - 1pct ~ ardei - 0 ~ 1 banana - 1pct ~ musaca - cartofi vinete carne tocata amestec - 4 pct ~ iaurt - 1pct total 12.5 pct pana pe la 18 19 -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
20-08-2007, 12:36 PM
|
Neatza
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Amazoana |
20-08-2007, 12:52 PM
|
|
| Anna |
20-08-2007, 04:29 PM
|
Vineri seara...stau pana luni seara
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:20 PM |