![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
10-02-2008, 01:49 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.887 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Te-ai intors la grajd?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anna |
10-02-2008, 10:23 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Te-ai intors la grajd? apropo may stii ca ti-am zis ca mi-am luat untu de corp cu migdale de la Body Shop si mi se parea f f unsuros, ei bine e suuuper. Intradevar am stat ceva vreme dezbracata pana mi-a intrat in piele, si tot nu intrase de tot, insa a doua zi miroseam super si pielea era f f moale si a tinut pana seara, cand am facut dus Oricum retrag cuv urate pe care le-am spus la inceput despre untul de corp -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
10-02-2008, 11:50 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
te-ai intors detot si definitiv ?
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Anna |
10-02-2008, 12:25 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
te-ai intors detot si definitiv ? Pai eu nu am disparut...mai bantuiam pe aici, doar ca nu am mai scris nimic Am fost tare ocupata cu munca, abia mai reusesc sa intru pe net de la birou ca sunt mereu ocupata. Plus ca am fost in sesiune ..am scapat cu bine din fericire. si acu vine licenta tu ce mai faci? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
11-02-2008, 12:53 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.887 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Acum trebuie sa gasesti repede pe cineva care sa profite ca trebuie sa stai dezbracata pana intra untul in piele
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amazoana |
11-02-2008, 09:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Bine ai revenit MILKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| Anna |
11-02-2008, 10:15 AM
|
Acum trebuie sa gasesti repede pe cineva care sa profite ca trebuie sa stai dezbracata pana intra untul in piele Risca-te Azi e luni si iara la munca Am crezut ca ma impusc ieri cand am vazut oraru de la facultate, am ore numai in mijlocul zilei, nu stiu cand o sa apuc sa ma duc Colac peste pupaza mai fac o materie cu o profa de nu o inghit, pur si simplu fata ei imi inspira draci si cred ca imi ies pete rosii pe fata de la nervi cand o vad Ieri am fost la suc cu niste colegi tare bine m-am simtit, am stabilit cu fetele sa iesim mai des, plus ca stabilim un dezmatz in club de Valentine...sarbatorim noi cu noi Voi ce planuri aveti cu babuinii? Va pup pe toate, o zi buna! Dulci multu de primire -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Amazoana |
11-02-2008, 10:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Planuri de Valentine?Nici unul. Sunt fericita ca macar este acasa!La sfarsitul saptamanii pleaca.... |
| bubbles |
11-02-2008, 10:57 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| Amazoana |
11-02-2008, 11:00 AM
|
|
| bubbles |
11-02-2008, 11:01 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ei si tu acuma
-------------------- |
| Anna |
11-02-2008, 11:27 AM
|
Planuri de Valentine?Nici unul. Sunt fericita ca macar este acasa!La sfarsitul saptamanii pleaca.... iarasi pleaca macar pleaca in zone cu semnal la telefon? In cazu asta sa profiti din plin de el de Valentine Neata miiamii....imi inchipui deja nuca de cocos...miam miam sa vedem si eu ce sortiment mai am dupa asta cu migdale Bubbles tu ce mai zici? Mai ai examene? Anu asta ai si tu licenta nu... Neata Te-a gustat???? Adevaru e ca era cat pe aci sa ma halesc singura la cat de bine miroase Ei si tu acuma -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| dany |
11-02-2008, 11:42 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ptiu , a revenit Milka si eu n-am vazut
Si a venit si cu mirosuri dupa ea Bine revenishi , buey ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| bubbles |
11-02-2008, 11:45 AM
|
Neata miiamii....imi inchipui deja nuca de cocos...miam miam sa vedem si eu ce sortiment mai am dupa asta cu migdale Bubbles tu ce mai zici? Mai ai examene? Anu asta ai si tu licenta nu... Neata Te-a gustat???? Adevaru e ca era cat pe aci sa ma halesc singura la cat de bine miroase Ei si tu acuma Mai am 12 examene Eu vreau sa imi iau unt cu caco dupa ce termin pe asta -------------------- |
| Amazoana |
11-02-2008, 12:46 PM
|
Ei si tu acuma Buuuun asa!!!!! iarasi pleaca macar pleaca in zone cu semnal la telefon? In cazu asta sa profiti din plin de el de Valentine In momentul asta sunt chiar bine. Cred ca nu realizez inca..... Sper sa ajunga acasa la timp pt nunta de la Vatra Dornei, care este imediat inainte de ziua mea Ce ma sfatuiesti tu? Sa profit de el, huh? Buuun, imi place ideea. VALELICAAAAAAAA, ce tampita sunt!!! Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 11-02-2008, 12:53 PM |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:01 PM |