![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
11-02-2008, 12:56 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ptiu , a revenit Milka si eu n-am vazut Si a venit si cu mirosuri dupa ea Bine revenishi , buey ! ola Dany bine te-am regasit daaa...am revenit cu mirosuri de migdale sunt si eu sotanc sotanc cu dieta tu ce faci? cum e la job? ti puuuppp Mai am 12 examene Eu vreau sa imi iau unt cu caco dupa ce termin pe asta ooo...12 examene.... eu am hotarat tema si profu coordonator eu ma gandeam la unt cu ciocolata Ei si tu acuma Buuuun asa!!!!! iarasi pleaca macar pleaca in zone cu semnal la telefon? In cazu asta sa profiti din plin de el de Valentine In momentul asta sunt chiar bine. Cred ca nu realizez inca..... Sper sa ajunga acasa la timp pt nunta de la Vatra Dornei, care este imediat inainte de ziua mea Ce ma sfatuiesti tu? Sa profit de el, huh? Buuun, imi place ideea. VALELICAAAAAAAA, ce tampita sunt!!! Hai ca 5 luni trec rpd Uite ca nu m-am gandit ca e scump:( eu stiam de semnal ca stiu daca data trecuta nu avea. Bipuri nu puteti sa va dati ? Ne ai pe noi aici oricum -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Amazoana |
11-02-2008, 01:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Stiu ca va am pe voi si va sunt recunoscatoare pt asta!
Nu prea avea semnal data trecuta ca er mai mult in Groenlanda si pe ocean.....acum sper sa fie mai des.Bipurile il costa(si daca da si daca primeste Uita-te sa vezi ce mizerie de mesaj am facut in jurnalul meu!Sunt tampa rau azi. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
11-02-2008, 01:15 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Stiu ca va am pe voi si va sunt recunoscatoare pt asta! Nu prea avea semnal data trecuta ca er mai mult in Groenlanda si pe ocean.....acum sper sa fie mai des.Bipurile il costa(si daca da si daca primeste Uita-te sa vezi ce mizerie de mesaj am facut in jurnalul meu!Sunt tampa rau azi. costa si beepurile? atunci...comunicati prin puterea mintii -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Amazoana |
11-02-2008, 01:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
costa si beepurile? atunci...comunicati prin puterea mintii Costa mult. Mai mult decat o convorbire locala in retea aici. Sa stii ca ne iese destul de des faza cu comunicare telepatica. Atunci cand ma gandesc la el, sau vreau sa m sune urgent, ma suna. La fel e si cand e acasa, ma uit la tel si incepe sa sune.Ce zici de asta? |
| Anna |
11-02-2008, 01:25 PM
|
costa si beepurile? atunci...comunicati prin puterea mintii Costa mult. Mai mult decat o convorbire locala in retea aici. Sa stii ca ne iese destul de des faza cu comunicare telepatica. Atunci cand ma gandesc la el, sau vreau sa m sune urgent, ma suna. La fel e si cand e acasa, ma uit la tel si incepe sa sune.Ce zici de asta? oooo....zic ca e sufletul pereche -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Anna |
12-02-2008, 11:36 AM
|
Hello fetelor!
Azi sunt intr-o veselie de zile mari...asa ..fara motiv cred ca am dormit bine Voi ce faceti? Puuup -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| bubbles |
12-02-2008, 11:39 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| Anna |
12-02-2008, 11:46 AM
|
Neata stau f bine, nu vezi ce ma laud Hai sa pun si un meniu: Md 2 fel paine, sunca, branza castravete - 3.5 pct 1 banana, mar, portocala - 1 pct Pranz spanac cu ou - 3pct iaurt - 0.4 pct 8 pct pana acu si mai vedem la cina tu? tot cuminte esti? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| dany |
12-02-2008, 11:46 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ptiu , a revenit Milka si eu n-am vazut Si a venit si cu mirosuri dupa ea Bine revenishi , buey ! ola Dany bine te-am regasit daaa...am revenit cu mirosuri de migdale sunt si eu sotanc sotanc cu dieta tu ce faci? cum e la job? ti puuuppp La job e ok ....Ieri a fost chiar bine costa si beepurile? atunci...comunicati prin puterea mintii Costa mult. Mai mult decat o convorbire locala in retea aici. Sa stii ca ne iese destul de des faza cu comunicare telepatica. Atunci cand ma gandesc la el, sau vreau sa m sune urgent, ma suna. La fel e si cand e acasa, ma uit la tel si incepe sa sune.Ce zici de asta? oooo....zic ca e sufletul pereche Indragostiti rau astia doi ( M & B ) Hello fetelor! Azi sunt intr-o veselie de zile mari...asa ..fara motiv cred ca am dormit bine Voi ce faceti? Puuup Sa te tina veselia asta toata ziua si toata saptamana -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Anna |
12-02-2008, 11:48 AM
|
Dany am citit eu cred ca la tine in jurnal ca nu iti venea sa pleci de acolo
vad ca se creeaza dependenta daaa...Dulci e tare inamorata Iti dau si tie niste veselie, ca sunt tare bine dispusa, pt totata lumeeeaa...fara numar!! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| anca veselie |
12-02-2008, 12:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bravo pt buna dispozitie
-------------------- |
| Amazoana |
12-02-2008, 12:11 PM
|
Si eu sunt bine dispusa azi!Na!
Si nu mai radeati de mine cu indragosteala. |
| Anna |
12-02-2008, 12:26 PM
|
Si eu sunt bine dispusa azi!Na! Si nu mai radeati de mine cu indragosteala. ma bucur ca esti vesela, cred ca e contagioasa veselia -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Amazoana |
12-02-2008, 12:34 PM
|
Milko, pls nu te supara pe mine, dar mie nu-mi place deloc avatarul tau. E speriecios.
|
| Anna |
12-02-2008, 12:55 PM
|
Milko, pls nu te supara pe mine, dar mie nu-mi place deloc avatarul tau. E speriecios. e evil asa -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
![]() |