left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

35 Pagini V « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal necomestibil, Annaiss & WW stuff seperator Optiuni V right
bubbles
mesaj 13-02-2008, 12:40 PM
Mesaj #421

Panda

Grup: Membri
Raspunsuri: 8.233
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D
Sex: Feminin

CITAT(Maybeline @ 13-02-2008, 01:08 AM) *

Am venit sa iau si eu niste veselie de la tine, daca tot ai asa fara numar, fara numar )).gif. S-a dus deja 1 kg? cheer.gif

Pe ala din Grey`s Anatomy l-as manca cu fulgi cu tot de 5 ori pe zi devil.gif sex.gif blushing.gif

Si mie imi place grin.gif

CITAT(julyalina @ 13-02-2008, 10:42 AM) *

mie imi place de al meu EL blum.gif dar ...
imi mai place si Imagine ( frumuselul asta e Reynaldo Gianecchini si dupa parerea mea e unul dintre cei mai frumosi barbati blum.gif
sau clive owen Imagine
si lista e lunga.....

si felicitari pt kg alungat pupic.gif

Dar Clive swoon.gif .. uhh ma ia cu transpiratii cand il vad doh.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Anna
mesaj 13-02-2008, 12:45 PM
Mesaj #422

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(dulcikatty @ 13-02-2008, 12:48 PM) *

Io????????
Muzica populara, de fapt de orice fel, ritmata sa fie (fara manele!!!!) si muuuulta voie buna devil.gif

si nici un mister in preajma? Numai B nu? tease.gif

pupic.gif bubbles....sunt misto rau nu-i asa? blum.gif unu si unu

Fetelor azi ma duc sa imi cumpar cantar de bucatarie..uite pe asta

cantar

voi de care aveti?

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 13-02-2008, 11:29 PM
Mesaj #423

Elefant

Raspunsuri: 9.644
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Ce destrabalare pe aici si eu am lipsit doh.gif doh.gif

Sper sa ai si maine voie buna pentru toata lumea si sa-mi dai si mie pupic.gif

Si eu cantarul de bucatarie cam ca cel care il vrei tu . Sa te uiti de la cate grame incepe sa cantareasca ! daca incepe de la 1 gram e super ok ! hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 13-02-2008, 09:48 AM) *

Io????????
Muzica populara, de fapt de orice fel, ritmata sa fie (fara manele!!!!) si muuuulta voie buna devil.gif

Subscriu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu care ma gandeam ca oi fii prea batrana daca zic ca imi place populara )).gif Adica cea cu ritm , de nunta , chef , tzopaiala ....

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Anna
mesaj 13-02-2008, 11:36 PM
Mesaj #424

Iepuras

pupic.gif dany.
l-am cumparat astazi, si de la 1 gr incepe sa cantareasca pana la 5 kg, sunt super happy ca l-am luat.
azi tot cantaream chestii wink1.gif)

sa pun si meniul pe ziua de azi 13.02.2008

2 fel paine, branza, sunca, castravete - 3.5 pct
snitzel pui rosie- 3 pct
mar, potocala, banana - 1 pct
supa de pui cu galuste - 4pct
desert exquisa - 2pct
azi am mancat suuper putin 13.5 pct total wacko.gif wacko.gif acu am realizat
da am umblat mult azi si nu mi-am dat seama sad.gif

fetelor mai vroiam sa va intreb daca e o problema ca micul meu dejun e mai mereu la fel...da imi place sa imi fac 2 sandwichuri cu sunca si branza si castravete ..uooofff..greu greu doh.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
dany
mesaj 13-02-2008, 11:44 PM
Mesaj #425

Elefant

Raspunsuri: 9.644
Membrul Nr.: 87

Sa stapanesti sanatoasa si cu drag cantarul ! cheer.gif De acum nu mai ai scuze ca n-ai putut cantari blum.gif

Cam putine puncte azi ....Mai baga ceva pana te culci ( stii ca WW nu tine cont de ora la care mananci , da ? ) .

Cu micul-dejun .....ce sa zic ? Si eu am cateodata 2-3 zile in care mananc la fel si e ok . Nu te agita ! mananca aceleasi alimente 2-3 zile si apoi schimba-le . Eu mi-am facut azi ( ca o schimbare ) 1/2 chifla pe care am avut un ou ochi facut fara ulei + 1 chifla cu ce mancasem si ieri . Oul a fost schimbarea ....

Programeaza-ti cumparaturile in asa fel incat la 2-3 zile sa ai altceva in frigider pentru micul-dejun . Mezelurile , branza tin mai mult de 1 saptamana asa ca le poti alterna .

Sau cumpara-ti mezeluri , branza cu termen mai lung de valabilitate si , chiar daca le ai in frigider , stii ca le poti combina cum vrei tu in fiecare zi .

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
May
mesaj 14-02-2008, 12:59 AM
Mesaj #426

Lama

Raspunsuri: 5.731
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Mistho cantarul, sa-l folosesti cu placere. Eu il ador pe al meu, nu stiu cum de am trait fara el pana sa il cumpar )).gif

Nu e nicio problema ca mananci micul dejun la fel in fiecare zi, era o problema daca mancai toate mesele la fel in fiecare zi. Eu mananc cereale cu lapte dimineata de la inceputul anului si merge bine )).gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 14-02-2008, 09:37 AM
Mesaj #427

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(danyhoney @ 14-02-2008, 01:29 AM) *

Ce destrabalare pe aici si eu am lipsit doh.gif doh.gif

Sper sa ai si maine voie buna pentru toata lumea si sa-mi dai si mie pupic.gif

Si eu cantarul de bucatarie cam ca cel care il vrei tu . Sa te uiti de la cate grame incepe sa cantareasca ! daca incepe de la 1 gram e super ok ! hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 13-02-2008, 09:48 AM) *

Io????????

Subscriu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu care ma gandeam ca oi fii prea batrana daca zic ca imi place populara )).gif Adica cea cu ritm , de nunta , chef , tzopaiala ....

Mie nu mi-e rusine sa spun. Daca astea imi sunt gusturile.... blum.gif

Te pup Milka pupic.gif

Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 14-02-2008, 12:28 PM
Mesaj #428

Panda

Raspunsuri: 8.233
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

CITAT(Maybeline @ 14-02-2008, 02:59 AM) *

Mistho cantarul, sa-l folosesti cu placere. Eu il ador pe al meu, nu stiu cum de am trait fara el pana sa il cumpar )).gif

Nu e nicio problema ca mananci micul dejun la fel in fiecare zi, era o problema daca mancai toate mesele la fel in fiecare zi. Eu mananc cereale cu lapte dimineata de la inceputul anului si merge bine )).gif

Si tu ca si mine May lol.gif M-am indragostit pur si simplu de el si de cel de persoane lol.gif .
Sa folosesti cu placere cantarul Annais pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Anna
mesaj 14-02-2008, 08:07 PM
Mesaj #429

Iepuras

pupic.gif hug.gif Multumesc de vizita fetelor.
Azi am avut o zi haotica, am mers la banca sa depun niste dosare sunt tare incantata ca mai am doi clienti cheer.gif cheer.gif si sunt cu sume maricele asa ca o sa imi iasa si mie ceva blum.gif blum.gif .
Apoi am dat fuga la facultate si apoi cu o prietena la Spring, sa sarbatorim Valentine's Day, a fost f fain, m-am simtit bine )).gif din pacate am mai mancat o salata lol.gif

dany, May mutlu mult pt sfaturi ...
Cantarul mi se pare suuuper suuper, vorba lui May nu imi vine sa cred ca nu l-am avut pana acum, imediat am cantarit tot tot ...a fost fenomenal. laugh.gif laugh.gif
Dany, asa cum ai zis si tu am mai multe sortimente de branza in frigider, insa mi-a placut super mult combiantia si am tot mancat-o la micul dejun.
Astazi am schimbat.
Dulci pupic.gif tu ce faci? cum a fost ziua ta?
Bubu spor la invatat hug.gif

Fetelor am si eu o problema sorry.gif sunt un pic cam ingrijorata.
In mod normal ma trezeam la 9 munceam toata ziua, cand terminam la 6, 7 ma mai vedeam chiar si cu un client, aveam apoi chef de iesit la suc si chiar in club ceva. Uneori ma trezeam si la 6 dimineatza ca mergeam la facultate, de obicei ma culcam numai la 1, 2...cand ma treazam la 9.
Booon...acu vine problema, de 2 sapt de cand cu regimul, ma simt f f obosita....deja de la 7 8 parca nu mai vreau sa fac nimic...nu prea mai am energie....ma gandesc ca din cauza ca nu mai mananc dulciuri? sad.gif Plus ca ma bag in pat mai devreme, pana in 12...
In rest nu s-a schimbat nimic...muncesc la fel de mult, la scoala la fel....
Ma gandeam sa imi fac niste analize...ma mai sperie si mama sad.gif

Asa sa pun si meniul pe ziua de azi :

paste, branza mili 80 gr, sunca 60 gr, sos - 2+1+1.5+0.5 = 5pct
1 mar, 1 banana, 1 portocala - 1pct
salata cu orez, varza rosie, sfecla - 8 pct

si mai vad acum pe seara ce mai pap biggrin.gif

--------------------

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
May
mesaj 15-02-2008, 12:15 AM
Mesaj #430

Lama

Raspunsuri: 5.731
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Eu cred ca esti in sevraj ca te-ai lasat de dulciuri smile.gif. De mancat mananci f bine, echilibrat si variat deci nu e sa zici ca esti mai ``anemica`` sau lipsita de energie din cauza ca privezi corpul de ceva. Zaharul din dulciuri iti dadea o doza de energie, dar energia era doar de moment. Din cate stiu eu, atunci cand mancam dulciuri oferim corpului o cantitate de zahar mult mai mare decat are nevoie, asa ca imediat se alerteaza si secreta mult mai multa insulina decat in mod normal, ceea ce duce la nevoia de inca o doza de zahar,.... si uite asa intrii intr-un cerc vicios si ajungi dependent, uneori chiar simti ca daca nu mananci ceva dulce, lesini.

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Imagine
+Quote Post
ironmissy
mesaj 15-02-2008, 12:33 AM
Mesaj #431

Ciocanitoare

Raspunsuri: 358
Inscris: 22-01-2008
Membrul Nr.: 637
Dispozitie: hardcore

eu mi-am luat unul electronic de la ikea. vreo 60ron a fost.
si da, nici eu nu stiu cum m-am descurcat fara el smile.gif
acum aproximez destul de ok din ochi, dar inainte eram total pe langa...

te pupic.gif !

Acest mesaj a fost editat de ironmissy: 15-02-2008, 12:33 AM

--------------------
you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
+Quote Post
Amazoana
mesaj 15-02-2008, 10:29 AM
Mesaj #432

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Neata pupic.gif
Eu am avut o zi faina ieri. Am fost in vizita cu iubi aseara, a fost bine, cu toate ca am avut niste emotii ffff mari; apoi am vrut sa mergem la un restaurant, dar pt ca nu ne-am facut rezervare, nu am gasit locuri; asa ca, ne-am dus acasa unde ma asteptau trandafiri...am baut un vin, lumanari, chestii trestii....frumos!!!!
Despre problema ta: asa mi s-a intamplat si mie. Varsta soro )).gif Cred ca te-ar ajuta un suc de morcovi, portocale, kiwi dimineata pe stomacul gol. Ai storcator?
+Quote Post
anca veselie
mesaj 15-02-2008, 11:06 AM
Mesaj #433

Lama

Raspunsuri: 5.340
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

ana, si eu ma simt devitalizata, dar cred ca e de la vreme. si am auzit pe mai multa lume care nu prea are chef de nimic.

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Anna
mesaj 15-02-2008, 02:44 PM
Mesaj #434

Iepuras

CITAT(Maybeline @ 15-02-2008, 02:15 AM) *

Eu cred ca esti in sevraj ca te-ai lasat de dulciuri smile.gif. De mancat mananci f bine, echilibrat si variat deci nu e sa zici ca esti mai ``anemica`` sau lipsita de energie din cauza ca privezi corpul de ceva. Zaharul din dulciuri iti dadea o doza de energie, dar energia era doar de moment. Din cate stiu eu, atunci cand mancam dulciuri oferim corpului o cantitate de zahar mult mai mare decat are nevoie, asa ca imediat se alerteaza si secreta mult mai multa insulina decat in mod normal, ceea ce duce la nevoia de inca o doza de zahar,.... si uite asa intrii intr-un cerc vicios si ajungi dependent, uneori chiar simti ca daca nu mananci ceva dulce, lesini.

da si eu cred ca de la asta e, ca una e sa fii cu o ciocolata la bord si una e cu nici una blushing.gif
M-a speriat si mama ca cine stie ce am, ca mananc putin ( asa i se pare ei blink.gif )
Ce mai faci May? pupic.gif

CITAT(ironmissy @ 15-02-2008, 02:33 AM) *

eu mi-am luat unul electronic de la ikea. vreo 60ron a fost.
si da, nici eu nu stiu cum m-am descurcat fara el smile.gif
acum aproximez destul de ok din ochi, dar inainte eram total pe langa...

te pupic.gif !

da, si eu ma minunez cat de mult ma ajuta si economisesc timp.
ziceam eu ca le pun din ochi dar nu prea imi iesea
tu de cat timp tii WW? rezultate bune nu? blum.gif
te pup o zi frumoasa! pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 15-02-2008, 12:29 PM) *

Neata pupic.gif
Eu am avut o zi faina ieri. Am fost in vizita cu iubi aseara, a fost bine, cu toate ca am avut niste emotii ffff mari; apoi am vrut sa mergem la un restaurant, dar pt ca nu ne-am facut rezervare, nu am gasit locuri; asa ca, ne-am dus acasa unde ma asteptau trandafiri...am baut un vin, lumanari, chestii trestii....frumos!!!!
Despre problema ta: asa mi s-a intamplat si mie. Varsta soro )).gif Cred ca te-ar ajuta un suc de morcovi, portocale, kiwi dimineata pe stomacul gol. Ai storcator?

give_rose.gif oo...ai petrecut frumos de Valentine's, auzi la ea...chestii trestii lol.gif lol.gif spune pe nume, nu te cenzura )).gif )).gif
Ma bucur ca ati petrecut frumos si te-ai simtit bine hug.gif
cat despre lipsa de chef...o fi vreun virus..sau astenie de primavara blum.gif blum.gif
azi ce planuri ai? azi pleaca B? sad.gif
un pupic maaare maaare pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 01:06 PM) *

ana, si eu ma simt devitalizata, dar cred ca e de la vreme. si am auzit pe mai multa lume care nu prea are chef de nimic.

e clar, e in aer blum.gif
tu ce mai faci? ce planuri ai la sf de saptamana? blum.gif

eu sper sa ajung diseara in club...si imi pastrez puncte pt vodka cu suc de portocale grin.gif grin.gif

--------------------

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
anca veselie
mesaj 15-02-2008, 03:07 PM
Mesaj #435

Lama

Raspunsuri: 5.340
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

pai vreau sa ajung la tae bo, apoi as vrea sa ajung prin oras, sper sa nu ma apuce vreo lene crasa sorry.gif eu beau apa plata sorry.gif in ce club mergi?
apropo, tu nu vii maine la mall vitan la intalneala? ca stiu ca e aproape de tine naughty.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

35 Pagini V « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri: