![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
13-02-2008, 12:40 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.233 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Am venit sa iau si eu niste veselie de la tine, daca tot ai asa fara numar, fara numar Pe ala din Grey`s Anatomy l-as manca cu fulgi cu tot de 5 ori pe zi Si mie imi place mie imi place de al meu EL imi mai place si ( frumuselul asta e Reynaldo Gianecchini si dupa parerea mea e unul dintre cei mai frumosi barbati sau clive owen ![]() si lista e lunga..... si felicitari pt kg alungat Dar Clive -------------------- |
| Anna |
13-02-2008, 12:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Io???????? Muzica populara, de fapt de orice fel, ritmata sa fie (fara manele!!!!) si muuuulta voie buna si nici un mister in preajma? Numai B nu? Fetelor azi ma duc sa imi cumpar cantar de bucatarie..uite pe asta cantar voi de care aveti? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
13-02-2008, 11:29 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.644 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ce destrabalare pe aici si eu am lipsit
Sper sa ai si maine voie buna pentru toata lumea si sa-mi dai si mie Si eu cantarul de bucatarie cam ca cel care il vrei tu . Sa te uiti de la cate grame incepe sa cantareasca ! daca incepe de la 1 gram e super ok ! Io???????? Muzica populara, de fapt de orice fel, ritmata sa fie (fara manele!!!!) si muuuulta voie buna Subscriu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu care ma gandeam ca oi fii prea batrana daca zic ca imi place populara -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Anna |
13-02-2008, 11:36 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
l-am cumparat astazi, si de la 1 gr incepe sa cantareasca pana la 5 kg, sunt super happy ca l-am luat. azi tot cantaream chestii sa pun si meniul pe ziua de azi 13.02.2008 2 fel paine, branza, sunca, castravete - 3.5 pct snitzel pui rosie- 3 pct mar, potocala, banana - 1 pct supa de pui cu galuste - 4pct desert exquisa - 2pct azi am mancat suuper putin 13.5 pct total da am umblat mult azi si nu mi-am dat seama fetelor mai vroiam sa va intreb daca e o problema ca micul meu dejun e mai mereu la fel...da imi place sa imi fac 2 sandwichuri cu sunca si branza si castravete ..uooofff..greu greu -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| dany |
13-02-2008, 11:44 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.644 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sa stapanesti sanatoasa si cu drag cantarul !
Cam putine puncte azi ....Mai baga ceva pana te culci ( stii ca WW nu tine cont de ora la care mananci , da ? ) . Cu micul-dejun .....ce sa zic ? Si eu am cateodata 2-3 zile in care mananc la fel si e ok . Nu te agita ! mananca aceleasi alimente 2-3 zile si apoi schimba-le . Eu mi-am facut azi ( ca o schimbare ) 1/2 chifla pe care am avut un ou ochi facut fara ulei + 1 chifla cu ce mancasem si ieri . Oul a fost schimbarea .... Programeaza-ti cumparaturile in asa fel incat la 2-3 zile sa ai altceva in frigider pentru micul-dejun . Mezelurile , branza tin mai mult de 1 saptamana asa ca le poti alterna . Sau cumpara-ti mezeluri , branza cu termen mai lung de valabilitate si , chiar daca le ai in frigider , stii ca le poti combina cum vrei tu in fiecare zi . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
14-02-2008, 12:59 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.731 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mistho cantarul, sa-l folosesti cu placere. Eu il ador pe al meu, nu stiu cum de am trait fara el pana sa il cumpar
Nu e nicio problema ca mananci micul dejun la fel in fiecare zi, era o problema daca mancai toate mesele la fel in fiecare zi. Eu mananc cereale cu lapte dimineata de la inceputul anului si merge bine -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amazoana |
14-02-2008, 09:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Ce destrabalare pe aici si eu am lipsit Sper sa ai si maine voie buna pentru toata lumea si sa-mi dai si mie Si eu cantarul de bucatarie cam ca cel care il vrei tu . Sa te uiti de la cate grame incepe sa cantareasca ! daca incepe de la 1 gram e super ok ! Io???????? Muzica populara, de fapt de orice fel, ritmata sa fie (fara manele!!!!) si muuuulta voie buna Subscriu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu care ma gandeam ca oi fii prea batrana daca zic ca imi place populara Mie nu mi-e rusine sa spun. Daca astea imi sunt gusturile.... Te pup Milka ![]() |
| bubbles |
14-02-2008, 12:28 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.233 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Mistho cantarul, sa-l folosesti cu placere. Eu il ador pe al meu, nu stiu cum de am trait fara el pana sa il cumpar Nu e nicio problema ca mananci micul dejun la fel in fiecare zi, era o problema daca mancai toate mesele la fel in fiecare zi. Eu mananc cereale cu lapte dimineata de la inceputul anului si merge bine Si tu ca si mine May Sa folosesti cu placere cantarul Annais -------------------- |
| Anna |
14-02-2008, 08:07 PM
|
Azi am avut o zi haotica, am mers la banca sa depun niste dosare sunt tare incantata ca mai am doi clienti Apoi am dat fuga la facultate si apoi cu o prietena la Spring, sa sarbatorim Valentine's Day, a fost f fain, m-am simtit bine dany, May mutlu mult pt sfaturi ... Cantarul mi se pare suuuper suuper, vorba lui May nu imi vine sa cred ca nu l-am avut pana acum, imediat am cantarit tot tot ...a fost fenomenal. Dany, asa cum ai zis si tu am mai multe sortimente de branza in frigider, insa mi-a placut super mult combiantia si am tot mancat-o la micul dejun. Astazi am schimbat. Dulci Bubu spor la invatat Fetelor am si eu o problema In mod normal ma trezeam la 9 munceam toata ziua, cand terminam la 6, 7 ma mai vedeam chiar si cu un client, aveam apoi chef de iesit la suc si chiar in club ceva. Uneori ma trezeam si la 6 dimineatza ca mergeam la facultate, de obicei ma culcam numai la 1, 2...cand ma treazam la 9. Booon...acu vine problema, de 2 sapt de cand cu regimul, ma simt f f obosita....deja de la 7 8 parca nu mai vreau sa fac nimic...nu prea mai am energie....ma gandesc ca din cauza ca nu mai mananc dulciuri? In rest nu s-a schimbat nimic...muncesc la fel de mult, la scoala la fel.... Ma gandeam sa imi fac niste analize...ma mai sperie si mama Asa sa pun si meniul pe ziua de azi : paste, branza mili 80 gr, sunca 60 gr, sos - 2+1+1.5+0.5 = 5pct 1 mar, 1 banana, 1 portocala - 1pct salata cu orez, varza rosie, sfecla - 8 pct si mai vad acum pe seara ce mai pap -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
15-02-2008, 12:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.731 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu cred ca esti in sevraj ca te-ai lasat de dulciuri
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ironmissy |
15-02-2008, 12:33 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
eu mi-am luat unul electronic de la ikea. vreo 60ron a fost.
si da, nici eu nu stiu cum m-am descurcat fara el acum aproximez destul de ok din ochi, dar inainte eram total pe langa... te Acest mesaj a fost editat de ironmissy: 15-02-2008, 12:33 AM -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Amazoana |
15-02-2008, 10:29 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
Eu am avut o zi faina ieri. Am fost in vizita cu iubi aseara, a fost bine, cu toate ca am avut niste emotii ffff mari; apoi am vrut sa mergem la un restaurant, dar pt ca nu ne-am facut rezervare, nu am gasit locuri; asa ca, ne-am dus acasa unde ma asteptau trandafiri...am baut un vin, lumanari, chestii trestii....frumos!!!! Despre problema ta: asa mi s-a intamplat si mie. Varsta soro |
| anca veselie |
15-02-2008, 11:06 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ana, si eu ma simt devitalizata, dar cred ca e de la vreme. si am auzit pe mai multa lume care nu prea are chef de nimic.
-------------------- |
| Anna |
15-02-2008, 02:44 PM
|
Eu cred ca esti in sevraj ca te-ai lasat de dulciuri da si eu cred ca de la asta e, ca una e sa fii cu o ciocolata la bord si una e cu nici una M-a speriat si mama ca cine stie ce am, ca mananc putin ( asa i se pare ei Ce mai faci May? eu mi-am luat unul electronic de la ikea. vreo 60ron a fost. si da, nici eu nu stiu cum m-am descurcat fara el acum aproximez destul de ok din ochi, dar inainte eram total pe langa... te da, si eu ma minunez cat de mult ma ajuta si economisesc timp. ziceam eu ca le pun din ochi dar nu prea imi iesea tu de cat timp tii WW? rezultate bune nu? te pup o zi frumoasa! Neata Eu am avut o zi faina ieri. Am fost in vizita cu iubi aseara, a fost bine, cu toate ca am avut niste emotii ffff mari; apoi am vrut sa mergem la un restaurant, dar pt ca nu ne-am facut rezervare, nu am gasit locuri; asa ca, ne-am dus acasa unde ma asteptau trandafiri...am baut un vin, lumanari, chestii trestii....frumos!!!! Despre problema ta: asa mi s-a intamplat si mie. Varsta soro Ma bucur ca ati petrecut frumos si te-ai simtit bine cat despre lipsa de chef...o fi vreun virus..sau astenie de primavara azi ce planuri ai? azi pleaca B? un pupic maaare maaare ana, si eu ma simt devitalizata, dar cred ca e de la vreme. si am auzit pe mai multa lume care nu prea are chef de nimic. e clar, e in aer tu ce mai faci? ce planuri ai la sf de saptamana? eu sper sa ajung diseara in club...si imi pastrez puncte pt vodka cu suc de portocale -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| anca veselie |
15-02-2008, 03:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pai vreau sa ajung la tae bo, apoi as vrea sa ajung prin oras, sper sa nu ma apuce vreo lene crasa
apropo, tu nu vii maine la mall vitan la intalneala? ca stiu ca e aproape de tine -------------------- |
![]() |