![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
15-02-2008, 05:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Moaaaaaa, ce a nins si aici!!! Am crezut ca visez, parca era un scenariu de poveste! Noroc ca s-a oprit! Pe aici fulguieste..da cine stie, ne trezim cu nameti maine -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Anna |
16-02-2008, 01:48 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Neatza fetelor!
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
16-02-2008, 02:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza!
pana la urma aseara am intrat in spiritul colectiv si am baut ceva -------------------- |
| Anna |
16-02-2008, 05:45 PM
|
neatza! pana la urma aseara am intrat in spiritul colectiv si am baut ceva pai f frumos, am facut un mini tur al cluburilor din regie, am dansat f f mult si nu am baut decat 1 gin, o vodka cu portocale si suc -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| anca veselie |
18-02-2008, 11:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
acum, daca am comis-o am comis-o
nu ai venit sambata -------------------- |
| Amazoana |
18-02-2008, 11:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Neata
|
| bubbles |
18-02-2008, 12:26 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua
-------------------- |
| May |
18-02-2008, 05:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
De ce nu te-ai dus sa te intalnesti cu fetele ?
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Anna |
18-02-2008, 11:18 PM
|
buna seara.
thx de vizita. Anca am dormit sambata mai toata ziua...am ajuns la 3 4 de dim...si am dormit pe reprize, oricum avem o moaca....zici ca nu dormisem 3 nopti nu una. Plus ca am avut un we de kko am mancat numai tampenii si vad ca se propaga si azi, azi sunt cat de cat in puncte dar pentru ca am fost toata ziua pe drumuri am mancat tare aiurea. pun acu meniu sa primesc niste palme peste ceafa..sunt super dezamagita, ca sa nu zic ca azi cantaru nu arata nimic dupa 5 zile ca la carte pe care le-am masacrat cu 2 zile de idiotenii. Duminica a urmat leneveala nr. 2 am vazut filme cu un prieten sa va uitati la Atonement, e suuuperb am mai vazut Juno, care iar mi-a placut tare si am inceput sa ma uit la o alta serie de film animat "American Dad", ma amuza teribil si ma bine dispune. Sa nu va uitati la "The ten" cel mai idiot film vreodata vazut, si uimitor am stat sa il vad pana la capat ca nu imi puteam crede ochilor ca este asa idiot. Azi a fost ziua unei prietene si logic ca am sarbatorit in unirii la et 4... Sper sa ajung in we la munte...sper...da cine stie ce pisici mai intervine. Bubu Dulci May te mai astept pe mess..nus cand -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
19-02-2008, 12:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May te mai astept pe mess..nus cand Nu stiu daca ascendent dar ma mentin Te-am mai vazut pe mess zilele astea dar aveam treaba de facut in casa si nu puteam sa raman I pup u -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| bubbles |
19-02-2008, 10:24 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| Amazoana |
19-02-2008, 11:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| anca veselie |
19-02-2008, 11:41 AM
|
si eu dormisem putin sambata, dar se pare ca mi-am pierdut antrenamentul la dormit toata ziua.
nu te cantari dupa dezmat, lasa sa treaca cateva zile in care esti cuminte -------------------- |
| May |
19-02-2008, 04:14 PM
|
Am mai marcat una, sa nu zici ca nu te tin la curent
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Anna |
19-02-2008, 10:36 PM
|
Neata bubu sa ma tii la curent. sunt curioasa ce parere iti lasa ca am auzit si opinii negative. la ce filme bune te-ai mai uitat? cum merg examenele? cum mai esti? multi pupicutzi si eu dormisem putin sambata, dar se pare ca mi-am pierdut antrenamentul la dormit toata ziua. nu te cantari dupa dezmat, lasa sa treaca cateva zile in care esti cuminte plus ca ies mereu in oras si ma tot lipesc de cate o ciocolata calda da acu ce sa fac? sa stau in casa nu vad nicio solutie. decat sa iau cola light, sa nu prea se gaseste. si nus suficient de fitzoasa pt apa plata la tine cum merge anca? am vazut ca sapt asta e suuper ..imi surad alimentele pe care le ai de papat. spor Am mai marcat una, sa nu zici ca nu te tin la curent miss u mai pove si tu ce mai faci, remy ce face alea alea..da mailuri macar -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 09:17 AM |