![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
15-05-2008, 04:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.701 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
may ce mai faci? mi-e tare dor de tine, nu te mai vad nici pe mess, mai nimic nu mai stiu de tine. te pup cu dragostea tot in copac sunt multi pupici -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| buretel |
15-05-2008, 04:15 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.795 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
De ce tot in copac?
Bine ai revenit! Iti spun eu ce face May, ma alearga pe forum sa scoata limba la mine -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
15-05-2008, 05:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.574 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nu am mai intrat pe mess de o gramada de timp, de abia intru pe aici. Te fac un Brasov pe 10 iulie? Sau esti plecata pe undeva? Hai sa dam o fuga pana la Dany pe 10 daca poti
Mai baga-te si tu in seama pe aici ca altfel nu mai stiu nimic de tine -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| Anna |
15-05-2008, 08:56 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.701 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
De ce tot in copac? Bine ai revenit! Iti spun eu ce face May, ma alearga pe forum sa scoata limba la mine may..vii in tara da tare as vrea sa te vad... si pe dany ce mai face? sa o pupi din partea mea -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| May |
15-05-2008, 10:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.574 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Si eu sunt in tara de pe 6-7 pana pe 12 iulie
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| Anna |
15-05-2008, 11:39 PM
|
dany...te-am vazut
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| danyhoney |
15-05-2008, 11:44 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Milkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mai traiesti ????????????????? Bueyyyyyyyyy, fa cumva si mai da un semn de viata din cand in cand !!!!!!
Cum a spus si May , ce zici de o iesire la Brasov pe 10 iulie ??????? Eu voi fii acolo si Ramo si vine si May de la Ploiesti .... si Uka va fii acolo ...si Nella ( e mai noua . nu o stii ) ....Facem o iesire la Poiana Brasov cu mici , bere si kürtosch-kolacs te dany...te-am vazut Ne vedem , daaaaaaaaaaa ??? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 15-05-2008, 11:43 PM -------------------- ![]() |
| Anna |
15-05-2008, 11:48 PM
|
Milkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mai traiesti ????????????????? Bueyyyyyyyyy, fa cumva si mai da un semn de viata din cand in cand !!!!!! Cum a spus si May , ce zici de o iesire la Brasov pe 10 iulie ??????? Eu voi fii acolo si Ramo si vine si May de la Ploiesti .... si Uka va fii acolo ...si Nella ( e mai noua . nu o stii ) ....Facem o iesire la Poiana Brasov cu mici , bere si kürtosch-kolacs te dany...te-am vazut Ne vedem , daaaaaaaaaaa ??? vaiiii...nu se poate, vii in tara?! coool da de va vedeti in bv, bucurestiul nu vrei sa il vezi. of..tare vreau si eu, cum ziceam si mai sus am licenta, inca nu stiu cand exact.. cand vii, cat stai... vreau si eu la intalneala maine am festivitatea de absolvire gata ma bag la somn, va pup -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| danyhoney |
16-05-2008, 12:04 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
vaiiii...nu se poate, vii in tara?! coool da de va vedeti in bv, bucurestiul nu vrei sa il vezi. of..tare vreau si eu, cum ziceam si mai sus am licenta, inca nu stiu cand exact.. cand vii, cat stai... vreau si eu la intalneala maine am festivitatea de absolvire gata ma bag la somn, va pup Heyyy, ne vedem in Brasov pentru ca May pleaca pe 12 iulie inapoi ( ca si mine ) dar are avionul cu 2 ore mai devreme . De aceea vine la Brasov . Si eu plec tot pe 12 iulie inapoi spre Germania dar vreau sa vad si fetele din Bucuresti inainte asa ca va fii si acolo o intalnire ( daca nu ajungi la Brasov ) . Uite AICI !!!!!!!!!! Asa caaaaaaa ..... fa cumva sa-ti vad ochisorii !!!!!!!! Ceva poze de la festivitate ne pui , da ?????? -------------------- ![]() |
| May |
16-05-2008, 12:07 AM
|
Eu nu mai stiu deloc cum sa ma impart, nu cred ca reusesc de nicio culoare sa ajung in bucuresti, mai ales ca frate-meu nu merge cu noi in Grecia si vrea si el cu noi undeva asa ca i-a venit geniala idee sa mergem 2-3 zile in Bulgaria numai eu cu remy, el si prietena lui, apoi imediat merg la dany, mai stau o zi acasa si apoi plec
Macar intalneste-te tu cu fetele in bucuresti -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| ramonavlas |
16-05-2008, 08:51 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.772 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Anna, felicitari pt absolvire.....sa ne povestesti de la festivitate si sa pui poze....am trecut si eu prin 2, stiu cum e si m-au prins emotiile cand am citit
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Anna |
17-05-2008, 06:41 PM
|
Dany o sa incerc, dar nu cred ca voi termina licenta asa repede.
May Ramo va pup pe toate -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ramonavlas |
17-05-2008, 06:43 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.772 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Incearca, incearca da sa si reusesti
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| bubbles |
20-05-2008, 10:23 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.945 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| Anna |
24-05-2008, 08:28 PM
|
ce mai faceti, ce planuri de we aveti? eu am un examen marti si ma chinui cu invatatu si e asa frumos afara, ce-as pleca....asa depaaarte eventual la mare -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 01:44 PM |