![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
31-01-2008, 06:28 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.872 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
amelie cand am vazut ca te gandesti si la operatie am vrut sa iti dau linkul mult succes la dieta si la toate schimarile pe care ti le-ai propus:* si..felicitari pt masina! -------------------- Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI sauaici sauaici Afganistan3 |
| ganesha |
31-01-2008, 06:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Le citesc pe fetele de la metoda drastica de la primele postari. Si in paralele citesc si povestile altor persoane, tot cu BMI mare, care au reusit, pe unele le cunosc personal-virtual, pe altele doar le admir din umbra... Deci se poate. Postura de cobai merge in eventualitatea in care nu merge nici o alta cale, cind sint alte tulburari de metabolism la mijloc, cind... nu se poate altfel. Fizilogic vorbind, sint convinsa ca se poate, pentru ca de fiecare data cind ai luptat ai reusit. Deci o sa se poata si de data asta! Dar noi sintem aici, te iubim mult, te sustinem, si-ti facem galerie! PS: si by the way, de cind te tot pindesc pe msg.... rara, dom'le, rara.... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
31-01-2008, 06:33 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.872 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am facut o salata din :
mar(100 g / 46kcal) Morcov (250 g / 77.5kcal) Sfeclă (50 g / 18.5kcal) Țelină, rădăcină (30 g / 6.3kcal) Porumb boabe sub vid (200 g / 49.8kcal) Ulei de măslie (10 g / 88.2kcal) Măsline verăi marinate (100 g / 125kcal) total 411 calorii. Am impartit-o in 2 si pe cea din seara asta am pus 100 gr,. carne fiarta de curcan slaba - 195 calorii. Deci cina: -salata cu curcan - 400 de calorii. E un volum mare caci am dat radacinoasele la robot. Am fost tentata sa pun niste maioneza de post dar am renuntat si am pus lamaie si ulei de masline -------------------- Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI sauaici sauaici Afganistan3 |
| May |
31-01-2008, 06:34 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.357 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sa dea Dumnezeu sa reusesti in acest an si operatie sa fie doar o amintire
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nessie |
31-01-2008, 06:35 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.457 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am fost tentata sa pun niste maioneza de post dar am renuntat si am pus lamaie si ulei de masline Ce bine ai facut! Uleiurile extravirgine sunt si sanatoase si gustoase. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| axe10 |
31-01-2008, 06:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Bravo...si poti manca si maine de post!
-------------------- ![]() |
| amalia0701 |
31-01-2008, 06:45 PM
|
|
Da iubita, am salata de cruditati, o sa fie doar ca furaj, adica fibre caci vitaminele is duse, dr umple balonul
Sa dea Dumnezeu sa reusesti in acest an si operatie sa fie doar o amintire Asa sa ma ajute Dumnezeu, sa imi dea minte si putere. Sambata merg la manastire la Tismana. O sa ma rog pentru asta. Am fost tentata sa pun niste maioneza de post dar am renuntat si am pus lamaie si ulei de masline Ce bine ai facut! Uleiurile extravirgine sunt si sanatoase si gustoase. Si nu au E-uri si amidon si alte prostii ce are maiobneza aia. O sa o arunc sa nu mai fiu tentata. -------------------- Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
| amalia0701 |
31-01-2008, 06:57 PM
|
|
Acu ma lupt cu ai mei sa-i disciplinez un pic sa nu ma mai expuna la tentatii.
-------------------- Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
| aki |
01-02-2008, 12:21 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.388 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Dumnezeu sa te ajute,draga Amelia.E foarte greu,stiu...Dar asta e toata viata trebuie sa ne luptam.Ce sa-ti mai zic si ce sa te mai sfatuiesc,cuvintele sunt de prisos.Bafta
-------------------- |
| anca veselie |
01-02-2008, 12:47 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.375 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
amalia, sa te ajute Dumnezeu!
imi place tare manastirea de la tismana, am ajuns si eu prin zona acum cativa ani. daca poti, pune o lumanare si pt mine -------------------- |
| julyalina |
01-02-2008, 08:03 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.227 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza draguto !
uite ce scria dna din linkul tau CITAT am avut 110 kg si 1,71 inaltime. acum am 64 de kg. intr-un an si jumatate am slabit 46 de kg fara nici un efort fizic si fara probleme de ordin psihic. nu prea cred acum, la doi ani si jumatate de la operatie ma simt excelent, mananc tot ce doresc, in orice cantitate si la orice ora, fara sa ma ingras un gram. stresul cu ingrasatul a disparut, sper eu, pentru totdeauna. eu sustin ideea ca operatia trebuie sa fie ultima la care te gandesti. dar ultima si eu tin post azi si pana acum am papat 2 portocale, acum beau cafelutza... pt pranz mi-am luat o punga de legume congelate si o fac la microunde te spor la dieta ! -------------------- "When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." din 01.11.2007 - 58 kg - 60 kg - ma invart prin zona asta ![]() |
| axe10 |
01-02-2008, 08:13 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
O noua zi minunata!
-------------------- ![]() |
| amalia0701 |
01-02-2008, 08:40 AM
|
|
amalia, sa te ajute Dumnezeu! imi place tare manastirea de la tismana, am ajuns si eu prin zona acum cativa ani. daca poti, pune o lumanare si pt mine Soer sa ajung totusi ca aici la noi e nasol Am 2 legi care se bat cap in cap, ambele ma pot baga la parnaie Tzara lui Papura Voda, sa speram ca se va termina cat mai repede si fara urmari. -------------------- Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
| julyalina |
01-02-2008, 08:41 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.227 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
aaaaaahhhhhh, am uitat
-------------------- "When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." din 01.11.2007 - 58 kg - 60 kg - ma invart prin zona asta ![]() |
| amalia0701 |
01-02-2008, 08:45 AM
|
|
'neatza draguto ! uite ce scria dna din linkul tau CITAT am avut 110 kg si 1,71 inaltime. acum am 64 de kg. intr-un an si jumatate am slabit 46 de kg fara nici un efort fizic si fara probleme de ordin psihic. nu prea cred acum, la doi ani si jumatate de la operatie ma simt excelent, mananc tot ce doresc, in orice cantitate si la orice ora, fara sa ma ingras un gram. stresul cu ingrasatul a disparut, sper eu, pentru totdeauna. eu sustin ideea ca operatia trebuie sa fie ultima la care te gandesti. dar ultima si eu tin post azi si pana acum am papat 2 portocale, acum beau cafelutza... pt pranz mi-am luat o punga de legume congelate si o fac la microunde te spor la dieta ! Cum faci legumele congelate la microunde? Mi-am acordat un an sa fac ceea ce trebuie, asa ca am rabdare. O noua zi minunata! E soare, frumos, sper sa se termine cat mai repede PROTESTUL SPONTAN. -------------------- Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 01:42 AM |