![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tania |
19-05-2007, 10:31 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
bine ai venit ines
|
| INES |
19-05-2007, 10:34 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
salut luissa
eu inca nu am reusit sa mananc , ptr ca omului meu ii este pofta de piure de cartofi , asa ca am asteptat sa se fiarba cartofii. acum ma duc sa mananc si revin tu ce faci pe aici ? bantui?? bine ai venit ines multam de trandafir , miroase??? -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tania |
19-05-2007, 10:36 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
fetelor va las,vb maine
noapte buna si un puuup salut luissa eu inca nu am reusit sa mananc , ptr ca omului meu ii este pofta de piure de cartofi , asa ca am asteptat sa se fiarba cartofii. acum ma duc sa mananc si revin tu ce faci pe aici ? bantui?? bine ai venit ines multam de trandafir , miroase??? cred ca da pofta buna!!! |
| luisssa |
19-05-2007, 10:39 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
![]() am adus ciocolata calda m-a luat somul ... salut luissa eu inca nu am reusit sa mananc , ptr ca omului meu ii este pofta de piure de cartofi , asa ca am asteptat sa se fiarba cartofii. acum ma duc sa mananc si revin tu ce faci pe aici ? bantui?? valeu... si rabzi de foame? pofta mare! mi-e somnic |
| INES |
19-05-2007, 10:53 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
somn usor fetelor
eu sunt calare pe televizor , mai bine zis pe politica si barfe probabil ca nu vom conversa foarte mult , eu am timp putin dimineata si seara tarziu ai pupiu -------------------- ![]() |
| INES |
19-05-2007, 11:03 PM
|
|
care este inca in suferinta de dragoste??
daca intr-adevar este vre"una , m-am gandi sa o pun la pamant de tot cu o poezie de AMOR mie mi-a placut mult , sursa rev. EL (sa nu fac publ) Pacatul dragostei...(danuta) Ne-am cunoscut candva si ne-am placut Nici unu nu stia ce va sa fie Si-apoi, cu pasi marunti asa a inceput Sa ne cuprinda o dragoste betie! Si cate juraminte ne-am facut Credeam atunci si eu si tu in ele Cu toti m-am infruntat caci am crezut Ca-ntradevar, esti visul vietii mele. In naivitatea mea, ti-am daruit Mirajul tainic si sublim de fata Si trupul meu cel pur si inima-ai simtit Iubirea pe deplin pentru intaia data! Eu te iubeam si ma iubeai si tu Nerabdatori eram sa ne-ntalnim Numai aveam puterea sa zic-NU- Simteam intr-adevar ca ne iubim! De dragul tau simteam ca-n nori plutesc Si nu credeam ca va veni vreodata Dezamagirea crunta ca iubesc Si inima-mi va fi indurerata! Dintr-un motiv obscur te-ai suparat Si pe nedrept ma acuzai pe mine. Ce crud si nefiresc te-ai aratat! Vroiai de fapt sa te convingi pe tine! Un strigat mut de inima m-a prins Caci nu putea sa strig in gura mare Durere si-o fireasca revolta m-au cuprins, Si lacrimi mari curg greu, amare! Dar nu disper, caci viata m-anvatat Sa trec peste dureri cu usurinta Stiind de-atunci ca al meu pacat A fost ca te-am iubit curat si cu credinta!!! N-ai meritat iubirea mea, ma doare Dar nu sunt singura intre femei, Care plateste pretul iubiri-nselatoate.... Pacatul meu...PACATUL DRAGOSTEI... -------------------- ![]() |
| luisssa |
19-05-2007, 11:22 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
gata fetele
merg la culcare maine am o zi lungaaaaa pupici |
| Nessie |
20-05-2007, 01:14 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
uffff e aiurea ca nu sunt notificari aici ce faceti maine? Daca aveti intrebari, probleme, dileme legate de forum, de optiuni, de subiecte etc. va rog sa scrieti acolo pentru ca imi este imposibil sa citesc atatea pagini intr-o zi si sa descopar o problema de a voastra. Pe asta numai intamplarea a facut sa o descopar. Multumesc! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
20-05-2007, 09:41 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buey , Dulci , ce invazie de fete noi pe la tine
Bun venit , fetelor si sper sa va simtit bine aici . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| INES |
20-05-2007, 09:51 AM
|
|
DESPERTAREAAAAAA
pardon era, DESTEPTAREAAAAAA azi e duminica , sa aveti o zi frumoasa si vesela am trecut sa va salut, apoi trebuie sa plec. v-am adus portocale sa va faceti un suc. ![]() danyhoney va pup , vb mai tarziu -------------------- ![]() |
| Amazoana |
20-05-2007, 09:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
![]() Bine ai venit Ines! M-ai omorat cu portocalele alea, mi-ai facut o pofta......... Spor la treaba si sa ai o zi super. Aaaa si vanzare buna! care este inca in suferinta de dragoste?? daca intr-adevar este vre"una , m-am gandi sa o pun la pamant de tot cu o poezie de AMOR mie mi-a placut mult , sursa rev. EL (sa nu fac publ) Pacatul dragostei...(danuta) Ne-am cunoscut candva si ne-am placut Nici unu nu stia ce va sa fie Si-apoi, cu pasi marunti asa a inceput Sa ne cuprinda o dragoste betie! Si cate juraminte ne-am facut Credeam atunci si eu si tu in ele Cu toti m-am infruntat caci am crezut Ca-ntradevar, esti visul vietii mele. In naivitatea mea, ti-am daruit Mirajul tainic si sublim de fata Si trupul meu cel pur si inima-ai simtit Iubirea pe deplin pentru intaia data! Eu te iubeam si ma iubeai si tu Nerabdatori eram sa ne-ntalnim Numai aveam puterea sa zic-NU- Simteam intr-adevar ca ne iubim! De dragul tau simteam ca-n nori plutesc Si nu credeam ca va veni vreodata Dezamagirea crunta ca iubesc Si inima-mi va fi indurerata! Dintr-un motiv obscur te-ai suparat Si pe nedrept ma acuzai pe mine. Ce crud si nefiresc te-ai aratat! Vroiai de fapt sa te convingi pe tine! Un strigat mut de inima m-a prins Caci nu putea sa strig in gura mare Durere si-o fireasca revolta m-au cuprins, Si lacrimi mari curg greu, amare! Dar nu disper, caci viata m-anvatat Sa trec peste dureri cu usurinta Stiind de-atunci ca al meu pacat A fost ca te-am iubit curat si cu credinta!!! N-ai meritat iubirea mea, ma doare Dar nu sunt singura intre femei, Care plateste pretul iubiri-nselatoate.... Pacatul meu...PACATUL DRAGOSTEI... Ah, e super poemul asta. M-a impresionat......... |
| dany |
20-05-2007, 09:59 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
INES - unde ai gasit , mama , portocalii aia ??? Trimite si la mine un vlastar
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Amazoana |
20-05-2007, 10:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buey , Dulci , ce invazie de fete noi pe la tine Bun venit , fetelor si sper sa va simtit bine aici . Neata Dany dulce...da am multe prietene, nu? uite iti ofer un suculica, am vazut ca ai trecut pe la neuroni si cred ca ai baut cafeaua cu fetele.... ![]() Te duci astazi la casuta? In ce stadiu sunteti? Adica ati varuit, ati izolat, sau esti la nivel de smotru, perdele, chestii trestii? Daca imi aduc aminte bine, in ultimele foto, am vazut ca era un fotoliu Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 20-05-2007, 10:02 AM |
| dany |
20-05-2007, 10:10 AM
|
Am baut cafeaua singurica ... nici un neuron n-a pregatit cafea sau micul-dejun pentru noi azi
Nu stiu ce fotoliu ai vazut tu .... nu avem nici un fel de mobila acolo . Suntem la faza de umplut sparturile din pereti cu , cablurile electrice , instalat calorifere ( astea s-au rezolvat ieri) , dus tevile de apa la etaj , spart peretele pentru usa spre terasa .....Offff , mai sunt atat de multe de facut Speram , totusi ca peste vreo saptamana jumate sa ne apucam de pus tapet ( macar la etaj ) . Mai avem doar 6 saptamani timp sa terminam totul dar cred ca dupa ce se va termina cu spartul peretilor , etc , va merge mai repede . Azi luam o pauza , mergem mai tarziu sa strangem mizeria facuta ieri si ...atat . De maine o luam de la capat Astept pozele cu a ta casuta !!! Saru-mana pentru suculet -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
20-05-2007, 10:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Am baut cafeaua singurica ... nici un neuron n-a pregatit cafea sau micul-dejun pentru noi azi -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 09:21 PM |