![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| INES |
20-05-2007, 10:15 AM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
INES - unde ai gasit , mama , portocalii aia ??? Trimite si la mine un vlastar eeeeeee, ce stii tu m-am ajuns.....portocalii aceia sunt de pe strada , pe un trotuar din catellon imi plac la nebunie sa-i vad cum infloresc si apoi fac fructe nu e singurul , sunt pe toate strazile. multam de flori fetelor , offf ce ma fac ??? nu mai unde le pune , sunt asa de multe.........si frumoase ca voi -------------------- ![]() |
| dany |
20-05-2007, 10:17 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am baut cafeaua singurica ... nici un neuron n-a pregatit cafea sau micul-dejun pentru noi azi -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
20-05-2007, 10:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Va ofer din cana mea magica Dany, cred ca am vazut poze mai vechi......le-am vazut odata cu cele cu gradina, cu liliacul.... Dar de ce zici ca mai aveti numai 6 saptamani? Aveti termen limita? Neata Ina |
| dany |
20-05-2007, 10:22 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
eeeeeee, ce stii tu m-am ajuns.....portocalii aceia sunt de pe strada , pe un trotuar din catellon imi plac la nebunie sa-i vad cum infloresc si apoi fac fructe nu e singurul , sunt pe toate strazile. Ma prinsesem eu ca te-ai ajuns Dar de ce zici ca mai aveti numai 6 saptamani? Aveti termen limita? Dap , pana pe 30 iunie . Noi speram sa terminam totul intr-o luna( pana pe 31 mai ) dar nu mi-am imaginat ca vor fii chiar atat de multe de facut E, reusim noi cumva ...trebuie . Vorba lui Dirk : in ziua in care vom fii gata cu totul , ne vom tolani direct pe iarba in gradina si vom bea IN LINISTE o bere -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| ina_ceva |
20-05-2007, 10:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neata Ina Cum sa nu vin la cafeaua ta aromata Vorba lui Dirk : in ziua in care vom fii gata cu totul , ne vom tolani direct pe iarba in gradina si vom bea IN LINISTE o bere ...nu Uzo? Vreau si eu portocali in balcon -------------------- |
| INES |
20-05-2007, 10:28 AM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
uite , ti-am adus o livada intreaga , desi nu se ved bine portocalele , ptr ca poza era destinata ptr alt scop , ceva mai amplu.
![]() mai dany dulce, iti faci casuta??? sa-ti ajute D zeu sa fii fericita in ea si eu vreau poze cu casuta ta si ptr ca-mi "place sa fiu laudata ptr pozele mele" , am sa va postez si eu casuta mea, dar sa nu fiti "invidioase" daca voi nu aveti palmier am sa-ti aduc si tie un vlastar, dar daca vei vedea cum miroase floarea...........vei dori sa vii in spania si nu cred ca-i indicat , am fi 2 si-mi iei din aer -------------------- ![]() |
| dany |
20-05-2007, 10:32 AM
|
...nu Uzo? INES , Poze cu , casuta mea vezi la mine in album ( link-ul e la semnatura mea ) . ASTEPT poze de la tine cu palmierul+casuta . Hai , fa-ne sa ne zgariem pe ochi Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-05-2007, 10:33 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| INES |
20-05-2007, 10:34 AM
|
|
ina , draga mea , pai portocalii sunt ptr toata lumea, serveste-te
si data viitoare incercati sa nu mai beti cafeaua pe ascuns , sunt aici si eu , nu fiti calice. dar daca eveti un energizant si mai bine , ptr ca eu ocolesc cafeaua de ceva vreme, din cauza unor probleme de sanatate, dar daca nu aveti.....ce sa fac, ma asez cu voi si la cafea. cine o prepara??? vedeti ca o beau neagra, dar nu de suparare , ci de "bunastare" , asa sa ma dau mare si nu o faceti dulce , ptr ca nu suport "ducegarile" -------------------- ![]() |
| Amazoana |
20-05-2007, 10:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
...nu Uzo? INES , Poze cu , casuta mea vezi la mine in album ( link-ul e la semnatura mea ) . ASTEPT poze de la tine cu palmierul+casuta . Hai , fa-ne sa ne zgariem pe ochi Baga cu alcoale, ca stii ca se obisnuieste la casa mea ina , draga mea , pai portocalii sunt ptr toata lumea, serveste-te si data viitoare incercati sa nu mai beti cafeaua pe ascuns , sunt aici si eu , nu fiti calice. dar daca eveti un energizant si mai bine , ptr ca eu ocolesc cafeaua de ceva vreme, din cauza unor probleme de sanatate, dar daca nu aveti.....ce sa fac, ma asez cu voi si la cafea. cine o prepara??? vedeti ca o beau neagra, dar nu de suparare , ci de "bunastare" , asa sa ma dau mare si nu o faceti dulce , ptr ca nu suport "ducegarile" Faci si versuri, hmm? Si eu o beau neagra....sau blonda?????Ii pun putina miere. Ines, serveste-te: ![]() |
| dany |
20-05-2007, 10:40 AM
|
Dulci
Ines , pe aici Dulci e responsabila cu facutul cafelei asa ca sari pe ea -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| INES |
20-05-2007, 10:44 AM
|
|
haoleuuuuuuuu, fata tu esti mai avuta ca mine si mai plimbata....
ce ma fac????? acum imi este frica sa mai postez casusta mea, dar totusi dupa amiaza am sa-i fac cateva poze, asa.....din plictiseala, in putin sictir. -------------------- ![]() |
| Amazoana |
20-05-2007, 10:45 AM
|
Dulci Ines , pe aici Dulci e responsabila cu facutul cafelei asa ca sari pe ea Virtual poti be!Auzi, tu in ce zona te-ai nascut? |
| INES |
20-05-2007, 10:46 AM
|
|
Dulci Ines , pe aici Dulci e responsabila cu facutul cafelei asa ca sari pe ea pai , ce sa mai zic......e deja la datorie si a inteles ce beau asa ca azi o iert si-i dau un PUP. las-o neagra -------------------- ![]() |
| Amazoana |
20-05-2007, 10:48 AM
|
haoleuuuuuuuu, fata tu esti mai avuta ca mine si mai plimbata.... ce ma fac????? acum imi este frica sa mai postez casusta mea, dar totusi dupa amiaza am sa-i fac cateva poze, asa.....din plictiseala, in putin sictir. Oftica-ne. Eu am un ap mititel si fetele astea ma tot bat la cap sa le pun poze cu el. Pe langa casele voastre....... Dar stiti voi, e mica, dar e a mea Lu, ce faci? Stai seara pana tarziu si acum dormi????????? |
| INES |
20-05-2007, 10:56 AM
|
|
haoleuuuuuuuu, fata tu esti mai avuta ca mine si mai plimbata.... ce ma fac????? acum imi este frica sa mai postez casusta mea, dar totusi dupa amiaza am sa-i fac cateva poze, asa.....din plictiseala, in putin sictir. Oftica-ne. Eu am un ap mititel si fetele astea ma tot bat la cap sa le pun poze cu el. Pe langa casele voastre....... Dar stiti voi, e mica, dar e a mea important este sa fii fericita in ea, indiferent cat de "lunga" sau "lata" este am o singura poza , dar de pe strada si se vede palmierul, dupa amiaza vin cu altele. ![]() fetelor eu trebuie sa plec , mi-a facut placere sa stau cu voi la taclare , dar......mai si muncesc va las ceva exotic de manacare de pe meleaguri spaniole si stati linistite ca NU INGRASA scoici ![]() langostinos ![]() gambas ![]() sa aveti pofta si o zi buna -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 08:00 PM |