![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubulinutza |
21-05-2007, 11:52 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
am plecat, fetelor!!!
va pupacesc!!!! sa aveti grija de voi ![]() -------------------- ![]() ![]() |
| ina_ceva |
21-05-2007, 11:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
dylly e ala roscat cu tricou cu dungi albe, albastre, verzi, etc... Ai dreptate, eu ma gandeam la dungile mele; dylly -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| INES |
21-05-2007, 12:01 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
Condoleante , luissa !!!!!! Mada , m-ai tras in piept cu pozele ....nu le pot vedea INES , pai tu ai pus doar poze cu palmierul , masina si piscina !!!! Si casuta ?????????? salutare fetelor , sa aveti o saptamana linistita cam tarziu am ajuns , dar sper ca ma primiti la o cafeluta mica mey dany , cele care trebuie sa inteleaga .......vor intelege au un scop si pozele astea, la cata lume bantuie pe aici, era si normal sa le postez si masina are scopul ei , ptr ca merge pe motorina eeee, lasa ca-ti explic , dar altadata am sa incerc sa citesc tot ce ati scris...ati avut mancarimi la degete azi uraaaa, azi nu plec la munca , stau acasa sa fac ceva treaba -------------------- ![]() |
| mirela62 |
21-05-2007, 12:05 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Ce treaba, bre INES, daca te mananca buricele degetelor???? Ete na, treaba!!!
-------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Amazoana |
21-05-2007, 12:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
dylly e ala roscat cu tricou cu dungi albe, albastre, verzi, etc... Ai dreptate, eu ma gandeam la dungile mele; dylly Eram sigura care-i Dylly si care-i Ina salutare fetelor , sa aveti o saptamana linistita cam tarziu am ajuns , dar sper ca ma primiti la o cafeluta mica mey dany , cele care trebuie sa inteleaga .......vor intelege au un scop si pozele astea, la cata lume bantuie pe aici, era si normal sa le postez si masina are scopul ei , ptr ca merge pe motorina eeee, lasa ca-ti explic , dar altadata am sa incerc sa citesc tot ce ati scris...ati avut mancarimi la degete azi uraaaa, azi nu plec la munca , stau acasa sa fac ceva treaba Da de ce nu te duci la munca azi? Ca e luni si vrei sa ne oftici |
| mirela62 |
21-05-2007, 12:31 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Pai da, ce ti-e si cu PATROANELE astea, hi,hi,hi!!!!
Ce ma-nervezi, auzi la ea, sta acasa!!!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Amazoana |
21-05-2007, 12:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| INES |
21-05-2007, 12:41 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
Pai da, ce ti-e si cu PATROANELE astea, hi,hi,hi!!!! Ce ma-nervezi, auzi la ea, sta acasa!!!!! beyyyyy dragutoooo, nu ma provoca....ca stii ca"S REA tu ce puii mei faci azi? esti la munca? dulcikaty, ochiul meu nu a vazut nicio poza.....ce faci tu aici??? da si la mine una......hai ca"s amarata , da si mie...... -------------------- ![]() |
| Amazoana |
21-05-2007, 12:45 PM
|
Pai da, ce ti-e si cu PATROANELE astea, hi,hi,hi!!!! Ce ma-nervezi, auzi la ea, sta acasa!!!!! beyyyyy dragutoooo, nu ma provoca....ca stii ca"S REA tu ce puii mei faci azi? esti la munca? dulcikaty, ochiul meu nu a vazut nicio poza.....ce faci tu aici??? da si la mine una......hai ca"s amarata , da si mie...... Parca n-ai stii de ce le inchid........... |
| mirela62 |
|
Dulci, nu-i da!!!
Ca e REA!!! Ce sa fac, INES, sunt la job si acuma sunt in pauza. -------------------- MIRELA
| Amazoana |
|
Deschis
|
| INES |
21-05-2007, 12:48 PM
|
|
eiiii nu, ca voi v ati luat o in cap
ia sa fac eu ceva ordine pe aici....... dulcykaty.....tu zici ca esti patroana aici??? cum asa ??? pai nu m-ai servit cu nimic, asa se primesc oaspetii??? mirela draga mea.....tu??? imi urezi un bun venit, dar sec rau de tot.......sari si tu putin in sus de bucurie luissa.....vai de noi......de cate ori o caut...ea pleaca dar azi o iert ptr ca are o problema serioasa si grava......condoleante pe cine mai cunosc.... parca si pe tania..... hai ca pe ea o las azi in pace , inca nu m a suparat mai bine sa intreb asa: cine ma cunoaste de aici?? Deschis stai asaaaaaaaaaaaaa ca nu stiu unde e link stai ca s mioapa -------------------- ![]() |
| Amazoana |
21-05-2007, 12:51 PM
|
Ancaaaaaaaa, unde esti? Ce te urasc pt ca ai fost in Portugalia! Na!
eiiii nu, ca voi v ati luat o in cap ia sa fac eu ceva ordine pe aici....... dulcykaty.....tu zici ca esti patroana aici??? cum asa ??? pai nu m-ai servit cu nimic, asa se primesc oaspetii??? mirela draga mea.....tu??? imi urezi un bun venit, dar sec rau de tot.......sari si tu putin in sus de bucurie luissa.....vai de noi......de cate ori o caut...ea pleaca dar azi o iert ptr ca are o problema serioasa si grava......condoleante pe cine mai cunosc.... parca si pe tania..... hai ca pe ea o las azi in pace , inca nu m a suparat mai bine sa intreb asa: cine ma cunoaste de aici?? Deschis stai asaaaaaaaaaaaaa ca nu stiu unde e link stai ca s mioapa La 73! Auzi, dar tu vrei sa te servesc chiar in fiecare zi? |
| INES |
21-05-2007, 12:57 PM
|
|
gataaaaaaaaaaa
bravo una bucata fata super sa fac onorurile????? in cinstea cui??? a celor de pe oneden sau ......de pe "vremuri de mult apuse" pai sa dau si eu ceva sa nu ziceti ca"s rea si calica dau O FASOLE, dar e spaniola ![]() si mergea o bere, dar....uite ce a facut mirela ![]() -------------------- ![]() |
| mirela62 |
21-05-2007, 12:58 PM
|
Mada, da' diseara eu pot sa le vad de-acasa, mai?
-------------------- MIRELA
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:02 PM |