![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
21-05-2007, 01:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| INES |
21-05-2007, 01:01 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
vrei in portugalia????
pai daca tot vreti la mine....nu-i departe portugalia....va reped eu cu masinuta mea am condus eu pana in romania , ce mi e pana in portugali....mai ales ca voi circula pe sosele, nu pe campuri cu gropi sa stiti ca in iunie vine cineva la mine, cunoscuta tot pe un forum , apoi o prietena din bucuresti in iulie VA ASTEPT CU DRAG -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
21-05-2007, 01:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
gataaaaaaaaaaa bravo una bucata fata super sa fac onorurile????? in cinstea cui??? a celor de pe oneden sau ......de pe "vremuri de mult apuse" pai sa dau si eu ceva sa nu ziceti ca"s rea si calica dau O FASOLE, dar e spaniola ![]() si mergea o bere, dar....uite ce a facut mirela ![]() Daca are si costita afumata, cu placere mananc. Mirela, cum ai putut strica bunatate de bere? vrei in portugalia???? pai daca tot vreti la mine....nu-i departe portugalia....va reped eu cu masinuta mea am condus eu pana in romania , ce mi e pana in portugali....mai ales ca voi circula pe sosele, nu pe campuri cu gropi sa stiti ca in iunie vine cineva la mine, cunoscuta tot pe un forum , apoi o prietena din bucuresti in iulie VA ASTEPT CU DRAG Seriooooos? Cineeeee? |
| INES |
21-05-2007, 01:03 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
Mada, da' diseara eu pot sa le vad de-acasa, mai? Daca intru eu si le dau sa fie publice, da uffff , ce limba mare ai... si tu mirelo.....fa curatenie pe sosea , nu vezi ce ai facut??? ia uite te la ea........vrea poze pai uita te la ale mele -------------------- ![]() |
| Amazoana |
21-05-2007, 01:05 PM
|
Ina, nu ne-ai dat detalii despre tine, cati ani ai, ai sot/babuin, copii. Am inteles ca stai in Spania cu parintii, ca ai palmier, casa cu piscina, cafetaria........ si atat
Mada, da' diseara eu pot sa le vad de-acasa, mai? Daca intru eu si le dau sa fie publice, da uffff , ce limba mare ai... si tu mirelo.....fa curatenie pe sosea , nu vezi ce ai facut??? ia uite te la ea........vrea poze pai uita te la ale mele Pai vrea sa se vada, c doar ea este acolo, manca-o-as io pe ea......... |
| INES |
21-05-2007, 01:06 PM
|
|
NU POC SA SPUN
sau cel putin nu poc sa fac publica informatia na, ca am si eu limba -------------------- ![]() |
| INES |
21-05-2007, 01:24 PM
|
|
fetelor , m a cam facut mama patroana
de cand ma stiu asa am fost am avut un en gross in afumati , langa dorally cand am terminat relatia cu un anume babuin apoi am venit spania......offf tot patroana dar nu va ganditi voi ca nu se munceste, in romania am patit de toate , mai sa fiu arestata...stiti voi cum se faceau banii in romania.... aici muncim in familie, eu , mama si tata, frati miu ....e autonom, adica munceste ptr el, cumanata mea are un locutoriu( cine a mai fost stie ce e)...intr un cuvant nu am prea multe batai de cap voi implini 31 in oct...nu am copii, dupa cum a mai precizat si altcineva am pacate , sper ca voi primi pedeapsa de la D zeu , dar nu de la una sau alta.. ce mai vreti sa stiti??? fetelor, plec la treaba dar mai intru si pe la voi se pare ca nu vrea nimeni sa ma ajute o zi buna -------------------- ![]() |
| Amazoana |
21-05-2007, 01:43 PM
|
NU POC SA SPUN sau cel putin nu poc sa fac publica informatia na, ca am si eu limba Bine maaaaaaaaa fetelor , m a cam facut mama patroana de cand ma stiu asa am fost am avut un en gross in afumati , langa dorally cand am terminat relatia cu un anume babuin apoi am venit spania......offf tot patroana dar nu va ganditi voi ca nu se munceste, in romania am patit de toate , mai sa fiu arestata...stiti voi cum se faceau banii in romania.... aici muncim in familie, eu , mama si tata, frati miu ....e autonom, adica munceste ptr el, cumanata mea are un locutoriu( cine a mai fost stie ce e)...intr un cuvant nu am prea multe batai de cap voi implini 31 in oct...nu am copii, dupa cum a mai precizat si altcineva am pacate , sper ca voi primi pedeapsa de la D zeu , dar nu de la una sau alta.. ce mai vreti sa stiti??? fetelor, plec la treaba dar mai intru si pe la voi se pare ca nu vrea nimeni sa ma ajute o zi buna Asaaaa, deci 31. Multi inainte. Ma bucur ca-ti merge bine si-ti urez sa-ti fie la fel sau mult mai bine pe viitor. Te ajut eu cand vrei, stiu sa spal vase, sa dau cu matura....am avut si noi un mic restaurant, dar mie nu-mi place sa servesc. Orice dar nu servit..... Mai vreau sa stiu daca tii dieta. Ca noi ne batem capetele aici si tu nu zici nimic......... |
| mirela62 |
21-05-2007, 01:50 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Ie-te la Ines, acu' ma pune sa fac si pe sosea curatenie!!!
Bre, s-a retinut invitatia, ca nu se stie pe unde ajungem in vara asta!!!! Pai vreau sa vad si pozele lu' Mada, pe care majoritatea le-a facut tot Nae, nu? Sa le compar cu ale mele, si dupa aia ii dau lacap daca sunt mai frumoasa!!! Mada, daca nu esti prezenta, te sun!!!!!!!!!!!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| anca veselie |
21-05-2007, 01:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
e tare fain in portugalia, mi-a placut mult -------------------- |
| Amazoana |
21-05-2007, 01:55 PM
|
e tare fain in portugalia, mi-a placut mult Povesteste cate ceva...... Ie-te la Ines, acu' ma pune sa fac si pe sosea curatenie!!! Bre, s-a retinut invitatia, ca nu se stie pe unde ajungem in vara asta!!!! Pai vreau sa vad si pozele lu' Mada, pe care majoritatea le-a facut tot Nae, nu? Sa le compar cu ale mele, si dupa aia ii dau lacap daca sunt mai frumoasa!!! Mada, daca nu esti prezenta, te sun!!!!!!!!!!!!! Bine, bine, dar la cat ajungi acasa? |
| anaoi |
21-05-2007, 01:56 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
| Amazoana |
21-05-2007, 01:58 PM
|
|
| mirela62 |
21-05-2007, 02:05 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
2 vizitatori!!!!!!
Pai ajung undeva intre 6,15 si 6,45. -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| anaoi |
21-05-2007, 02:09 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
e tare fain in portugalia, mi-a placut mult dylly a omorat-o la vremea respectiva...acum a inviat Aseeeaaaaaaaaaaaaaaaa pai ce credeai ca dylly nu a rezolvat problema la timp? sau cum? doar e scorpion.... dar oricum acum anca e snaatoasa, intreaga slaba draguta foc si ne da ponturi referitoare la restaurante turcesti |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 08:23 PM |